Formulat karseen näköisiä

Urpoooniinurpoo

Siis eihän nuo näytä ees autoilta enää tuolla karseella hainevällä. Ferrarikin on rumin koskaan. Peruutan c moren. Hehe ei helvetti. .. Nauroin koko ekan kisan ajan. Miksi ei voinut tehdä suoraan tyylikästä umpikoppaa kuljettajan suojaksi vaan tuollainen hirvitys kyhätä.

4

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JuuEiKiitos

      Aivan, formulat on pilattu tuolla "kopilla". Lisäksi ajelu sellaista bensansäästelyä. Ajomoodi usein eco-asennossa. Kauden aikana ei saa käyttää kuin kolme moottoria, joten koneesta ei oteta läheskään kaikkia tehoja irti.

      90-luvun alussa oli vielä oikeaa meininkiä, kun joka sessioon oli vielä oma moottori. Aika-ajoihin oli oma moottori, jonka ei tarvinnut kestää kuin sen pelkän aika-ajon. Kisamoottori oli sitten erikseen sunnuntaille.

      • kausipulkassa

        Kyllä ne on nyt pilattu aerodynamiikalla, jos ei sekunnin kovempia kierrosaikoja taluun vetävä pääse edellä ajavasta ohi, niin palattiin takaisin aikaan, ennen avattavaa takasiipeä.
        Ei tarvita lisää Monaco kisoja.


    • ruskean_keltaiset_radat

      Vielä viime vuonna jos esim. Bottas olisi jäänyt lähtöruudukossa tuonne, missä nyt oli niin se olisi kavunnut sieltä heittämällä kymppisakkiin eka 5 kierrokseen. Nyt on tuo masto katolla haittaamassa aerodynamiikkaa, moottoripakettia vaan 3 käytössä ilman rangaistuksia kautta kohden ja muutenkin aerodynamiikka ym. tasoittuu, keskikasti on likempänä siltä osin kuin viime vuonna. Seurauksena näissä kisoissa missä ohittaminen hankalaa, niin nyt se on liki pitäen ylivoimainen urakka.

      Kisojen luonne muuttuu viime vuoteen verrattuna ja vielä enemmän aikaisempiin vuosiin verrattuna. Aika-ajojen ja alkukisan virheet kostautuvat isommin kuin aiemmin kärkitalleillakin.

      Nyt formula1 maailmanneuvostossa onkin esitetty jo radikaalia ratkaisua. Kauden puolivälistä eteenpäin siirrytään käyttämään vähintään 6000 kiloa painavaa kuorma-autorunkoa ja moottoreiksi tulee turboahdetut 12-sylinteriset ja 12 litraiset 10 000 hevosvoiman suoraruiskudiisselit, koneita saa vapaasti käyttää kauden aikana niin paljon kuin haluaa.

      Lisäksi näihin vankkureihin tulee jokaisen kytkeä kisan ajaksi perävaunu, missä tiloja kuudelletoista matkustajalle virvokkeineen koko kisan ajaksi, toiletti pitää myös olla siinä vaunussa mukana, semmoinen entisajan junanvessa tyylinen vapaasti "hengittävä", näin saadaan lisää väriä itse kilpailuihin.

      Matkustajapaikoille voi ostaa kymppitonnin hinnalla lipun lipunmyyntikassalta, tällä tavalla saadaan lisätuloja f-ykkösen hupenevaan kassaan ja lisäelämyksiä todellisille f1-faneille.

    • Hyviä kirjoituksia, mutta mua korpeaa nämä tallimääräykset, jotka useimmiten naamioidaan epäonnistuneeksi kisataktiikaksi. Jos nyt esim katselee 8.4 ollutta kisaa niin en voi uskoa silmiäni,että vaikka kausi on vasta alussa niin nyt jo Ferrari on laittanut Vettelin selväksi ykköskuskiksi, eli heillä ei ole edes mitään aiokomustakaan antaa kuljettajiensa ajaa kunnolla kilpaa ja antaa paremman kuskin voittaa. Mun milestä tälläistä kikkailua tulisi sakottaa ja koska kyseessä on huipputalli niin näin törkeästä kikkailusta heti 100 miljoonan€ sakot, niin voisi temppuilu loppua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      301
      1835
    2. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      110
      1705
    3. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      31
      1517
    4. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      63
      1464
    5. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      55
      1311
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      67
      1248
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      88
      1016
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      19
      951
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      20
      949
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      100
      928
    Aihe