Aihe

Vanhainkunta

Googlenheim

Sysmän kunnanjohto haluaa savustaa lapset pois kunnasta tuottamattomina. Hallituksen pj. on tyytyväinen jos lapset saadaan pois eläkeläispensionaatin tulevaisuutta pilaamasta.

7

1259

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hei.me.säästetäääään

   Kukaan ei halua lapsiperheistä eroon on täysin varma asia. Mutta yhtä varmaa on sekin, että säästötoimet ovat aivan välttämättömiä ja koululaiset yhteen kouluun keskittämällä niitä säästöjä saavutetaan. Talous oli vain miljoonan plussalla joten säästää pitää, sehän on selvä.

   Seuraavassa KH:n kokouksessa tullaan myös esittämään, että kaikkien viranhaltijoiden ja muiden palaveripullan mussuttajien pitää hyppiä kunnantalolla yhdellä jalalla siivouskulujen puolittamiseksi.

  • Kökköä

   Sysmä k-18 kunta Wellcome jos omistat Rollaattorin, ota hoitaja ja eväät mukaan.

  • Vanhoissakovaraparempi

   Kunnanjohtaja hakee ikäistään seuraa. Marttakerhojen määrä nousuun!

  • TulevaisuusOnTässä

   Totuus on puhuttu. Alle 30-vuotiaat ja yli 50-vuotiaat ovat kunnalle vain riesa.

  • jotainsentäänymmärrän

   Totuudesta ette tiedä tasan yhtään mitään. Luulojanne levittelette, tietämättömät. Onneksi meillä on kunnnajohto ja luottamushenkilöt, jotka ymmärtävät kuntalouden päälle paljonkin. Muuten näiden luulotietäjien opeilla olemme konkurssissa (tiedättekö muuten mitä tämä sivistyssana tarkoittaa) alta aikayksikön. Hullut hoitoon ja johtajat kunniaan!

   • Mirjam1984

    Taitaa itse kh pj ja kunnanjohtaja olla tämän kirjoituksen takana........


  • Merkonomisentään

   Voi sentään, että täällä on paljon suurta tietämättömyyttä talouden ja varsinkin kuntatalouden perusjutuista, kuten debit ja kredit. Kumpi on ikkunan puolella ja kumpi on meno tai tulo!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   15883
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5645