Denmark_Fryy

John_Zaffis

Marcel Lychau Hansen , joka tunnetaan paremmin nimellä Amager ihminen (syntynyt 2. Lokakuun 1965 ) , on tanskalainen raiskaaja ja kaksinkertainen murhaaja jotka jonka tuomaristo on Kööpenhaminan raastuvanoikeus 22. joulukuu 2011 tuomittiin elinkautiseen vankeusrangaistukseen varten rangaistus , joka on sexdrab ja kuusi raiskauksia, joista yksi 4-kertainen, sitoutunut välisenä aikana 16. Helmikuu 1987 ja 25.: september 2010 .

Marcel Lychau Hansen syntyi 2. lokakuuta 1965. Hän kasvoi Tilburg Kaikki vuonna Dragør vuonna Amager . Hän meni rajan maamieskoulu vuonna Tårnby . Lychau perusti perheen Holdkær's Ager Kastrupissa vuonna 1988 nuoren poikaystävän kanssa . He eivät koskaan menneet naimisiin ja irtautuivat lähes 20 vuoden avoliiton jälkeen vuonna 2007. Heillä on yhdessä kaksi poikaa.

Lychau Hansen työskenteli 1980-luvulla liikkuvana ihmisenä liikkuvassa yrityksessä 3x34 ja hänen pidätykseen asti hän toimi viimeisen noin. 12 vuotta yöllä SAS : n puhdistusaineena Kööpenhaminan lentokentän hangarissa . Lisäksi hän on myös ollut aktiivinen jalkapalloilija vuonna Sundby Boldklub , ja hän oli vasta pidätykseen myös aktiivisia jalkapallovalmentaja on FC Amager ja lopuksi AB Tårnby , jossa hän erosi päivää ennen kuin hänet pidätettiin.


16. Helmikuu 1987 oli tekijä suljettu kanssa 73-vuotias leski Edith Louise Andrup (09 huhtikuu 1913 - Helmikuu 16, 1987) hänen huoneisto Fountain Kærvej kaupungissa Valby . Täällä hämmästytti hän Edith kanssa eetterin ja sitten hän tappoi hänet kuristamalla hänen paljain käsin. Murhan jälkeen hän varasti koruja ja rahaa ja jätti kynttilän valaistuun ja avasi neljä keittolevyä keittiössä yrittäessään iskeä huoneiston. Syytöksen mukaan Marcel Lychau Hansen, kuukausi ennen murhkaa, oli siirtänyt Edithin liikkua. Lychau Hansen kyseenalaistettupoliisi piti useita kertoja vuonna 1987, mutta hänet ei koskaan syytetty murhasta ennen vuotta 2010. Kööpenhaminan kaupungissa 22. joulukuuta 2011 hänet tuomittiin syylliseksi murhaan , mutta myös palomiehen yrittämiseen, joka voisi vaarantaa muiden elämää.

29.: august 1990 oli 40-vuotias opettaja Lene Buchardt Rasmussen pyöräilin kotiin hänen asuntonsa Peter Sabroe kadulla Kööpenhaminan Varsinais naapurustossa. Hän oli tuonut kaukoputki , kun hän tutkisi lintuja Kalvebod Common at West Amagerin . Mutta kun hän ei palannut kotiin illalla, hänen miehensä osui poliisiin. Päivä sen jälkeen 30 elokuu 1990 käynnistänyt haun poliisin, sekä helikopterilla ja koiria. Poliisi helikopteri löysi 03 syyskuu 1990 hänen pyörä, joka oli pysäköity vasten puu fasaani metsässä . Myöhemmin samana päivänä löydettiin myös Lene Buchardt Rasmussenin ruumis. Hänet oli raiskattuja tukahdutetaan suodattamalla. Lychau Hansen tappoi kuuden jalkaterän Buchardtin hopeisen renkaan ja kelloa, jonka hän todennäköisesti teki pokaalina . Asia oli pitkään pysähdyksissä vuodesta DNA -beviser peräisin siemennesteestä löytyy uhrin ei voitu sovittaa rikoksentekijä. 1. marraskuuta 2010 ilmoitti poliisille, että mies, joka murhasi Lene Buchardt Rasmussen, on myös sama kuin syyllistyvät kaksi raiskauksista 2005 ja 2010 - DNA kolmesta rikokset olivat yhdenmukaisia. Kööpenhaminan käräjäoikeus joulukuu 22, 2011 hänet tuomittiin sexdrabet.

Käytössä 19. Lokakuu 1995 , hän murtautui Villa on Ingolf Allé on Amager , jossa hän bagbandt ja raiskasi kaksi vuotiaat tytöt 14, tyttö 15-vuotiasta naista ja 23 vuotta. Raiskausten jälkeen hän varasti hopeaa ja kultaisia ​​koruja arvoltaan 65 000 kruunua. Lisäksi hän varasti kiitokortin , jonka hän keräsi 2000 kruunua eri pankkiautomaateilla paikallisella alueella. Jotkut koruista löytyivät Lychau Hansenin vanhimmasta pojasta haussa joulukuussa 2011.


Collegismip Act vuonna 2005.

3. toukokuuta 2005 , hän murtautui asuntolan huoneessa Amager College lähellä Ørestadin päälle Amager , jossa hän raiskasi 24-vuotiaan naisen kahdeksi tunniksi - kun hän uhkasi naista veitsellä ja antoi hänelle sokkona. Raiskauksen aikana hän oli myös juonut maitoa jääkaapista. Lychau Hansen laitettiin rapsin, koska sitä pidettiin työlästä DNA jälkiä maitotölkistä uhrin jääkaappi, kun taas havaittiin handprints että täsmäsi hänen oikealla uhrin dørkam badeværelsesdør.

Seksuaalinen hyökkäys vuonna 2007.

Käytössä 22. heinäkuu 2007 oli 47-vuotias nainen vedetään viheralueella Vangede kirkon vuonna Vangede lähellä Gentoften jossa tekijä otti hänen vyö ja kiristetään sen kaulassa, kun hän pakotti hänet suuseksiä . Nainen joutui tukahduttamaan seksuaalisen väkivallan aikana. Lychau Hansen syytettiin raiskauksesta, mutta ei ollut tarpeeksi DNA-ainetta eikä näyttöä ollut. Kööpenhaminan kaupungissa 22. joulukuuta 2011 hänet vapautettiin raiskauksesta.

7

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • John_Zaffis

      Colony House raiskaus vuonna 2010.

      25.: september 2010 oli 17-vuotias tyttö pahoinpidelty, raiskattu ja uhkasi puukolla suuseksiin käytettäessä siirtolapuutarha-alue on Amager . Kun tekijä pakeni paikalta, hän menetti kondomin muutaman metrin päässä rikoksen näyttämöltä. Poliisi havaitsi, että DNA oli identtinen DNA-DNA: n kanssa, joka oli löydetty maitotiivisteestä Amager Collegen vuonna 2005 tapahtuneen raiskauksen jälkeen ja vuonna 1990 Lene Buchardt Rasmussenin ruumiista.

      • Colloredo

        Wolfgang Amadeus Mozart syntyi Salzburgissa 27.1.1756.


    • Pythagoras_

      Suorakulmaisessa kolmiossa hypotenuusan neliö on kateettien neliöiden summa.
      Näin todisti Pythagoras aikoinaan.

    • nevtoni

      Toisen asteen yhtälöllä on kaksi juurta. Ne voivat olla reaalisia
      tai imaginaarisia. Erikoistapauksissa myös identtisiä.

      • gaussi_

        "Erikoistapauksissa myös identtisiä."
        --------------------------------------------------
        Juuri näin !
        Ja silloin ne ovat myös reaalisia, vaikka pystyvät ahtautumaan
        samaan, 0 ulottuvuutta omaavaan pisteeseen.
        Esim. paraabelin f(x)=x^2
        identtinen juuripari on ahtautunut pisteeseen (0,0)


    • lätkähokimies

      Nuuska on paras huulessa. Todisti jo susi aikanaan.

    • meklari_

      Pörssikurssit ovat monilla markkinoilla laskeneet alkuvuoden huippulukemista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2894
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      539
      2755
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1895
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1887
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1768
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1704
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1362
    8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      62
      1163
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1154
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1122
    Aihe