Voiko vanhemmat estää 18 vuotiaan seurustelun

P0ikaaaaa

Hei. Olen 18 vuotias poika ja ongelmana on että vanhemmat ovat seurusteluani vastaan? Voiko vanhemmat estää seurusteluni?

6

522

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • j.jjj

      oot 18 vuotias joten päätät itse seurustelustasi. jos vanhempasi eivät halua sinun seurustelevan ja seurustelet, se on heidän ongelmansa, saat seurustella jos haluat.

    • nautivaan

      Eipä vanhempasi voi sitä estää kenen kanssa seurustelet, jos olet 18 vuotias.

    • jose98

      Mitä se sinun,vanhemmille kuuluu jos kerta olet täysiikäinen! Jouduthan vastaamaan muistakin tekemisistä itse,kun olet täysiikäinen.Jätä vanhempasi kommentit omaan arvoonsa ja tee niin kuin,miehen pitää tehdä.Pidä vaan tämmöisessä tapauksessa oma mielipiteesi , eläkä kuuntele toisten mielipiteitä. En minä ainakaan antais tulla ,siihen sössimään vanhempien tai kenenkään muunkaan.Minä teen niin kuin,itse haluvan ja kannan siitä itse vastuun! Ja uskon että,kyllä se aurinkopaistaa viellä sinullekkin. Ja semppiä sinulle,kyllä se siitä lähtee!

    • Alfa-alfa

      Juridisesti vanhemmat eivät voi estää täysikäistä tekemästä' mitä haluaa. Käytännössä niin voi kuitenkin tapahtua. Jos olet taloudellisesti riippuvainen vanhemmistasi, niin joudut neuvottelemaan asiasta.

      Itse asiassa omat vanhempani tekivät samoin. Heillä oli siihen ihan hyvä peruste, sillä työttöystäväni oli manipuloiva, syrjähyppyjä harrastava ja rinnakkaissuhteilla pelaava. Itse taas oli enempi kiinnostunut seksistä kuin järkevästä ihmissuhteesta. Neuvottelin seurustelulle kuitenkin ihan järkevät ehdot ja sain asua vanhempieni alakerrassa (kellariasunnossa) (vuokraa kuitenkin maksaen).

      Silloinen tyttöystäväni on hankkinut huippuhyvän ammatin, useita lapsia eri miesten kanssa ja on hyvinkin varakas. minä kierrän hänet kaukaa ja siirryn kadun toiselle puolelle, jos tulee vastaan. En lähde niihin rinnakkaisuhteisiin vaikka mikä olisi.

      Vanhempani olivat omalla tavallaan oikeassa. Esimerkiksi avioituminen olisi johtanut katastrofiin. Minä en tosin ajatellut pitkällä tähtäyksellä ja seksin täyttämä seurusteluaika oli minun kannaltani ihan hyvä.

    • nähty

      No eivät tosiaankaan voi. Jos täysikäne henkilö ei voi ite päättää kenenkans seurustelee tms. ni jossain on vikaa. Tosin neuvoja kannattee kuunnella vanhemmilt yms. mut ite ne/nää asjat pitää kokee eikä kenekää johdatukses. Voi tulla välil paskaa niskaa mut siinähä tulee, ei piä ottaa liia raskaasti.

    • MirandaUusi

      Eivät voi, olethan jp täysi-ikäinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      56
      5524
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      61
      2313
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      52
      2282
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1059
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1034
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      920
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      3
      853
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      783
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      771
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      763
    Aihe