Obsession Club -yökerho Gdanskissa

LivingOnTheEdge

Varoituksen sanana ilmoitettakoon, että kiertäkää ainakin kyseinen yökerho kaukaa. Houkuttelevat ilmaisilla drinkeillä sisään ja tarjoavatkin niitä. Tulet huumatuksi ja korttiasi höylätään molemmilta puolilta niin paljon kuin irtoaa. Tiedossa oman tapauksen lisäksi useampikin tapaus. Myös suomalaisille tapahtuneena.
Täysin järjestäytynyttä rikollisuutta sisäänheitosta lähtien, pankille korttireklamaatioon vastineeksi annettuine "turvakameran" kuvineen.
Onko muita huumattuja tiedossa?

5

535

Vastaukset

 • Joo. Todella agressiivista sisäänheitto-hakua. Dluga-aukiolla pari minimekko-läpinäkyvä-sateenvarjotyttöä saalistaa alkuehtoosta aamuyön lopputunneille uhreja baariin. Käyvät siis oikeasti kiinni "iholle" ohjatakseen uhrit obsession-huumaus-kusetus-mestaan.
  Tätä toimintaa on helppo seurata muiden baarien terasseilta, sääliksi käy näitä, koiteltu huudella älkää menkö, mutta känni sekä himoittava bööna käsi hanurissa sekoittaa monen pään.
  Ps. Maksullinen 1.class seuralainen löytyy koko yöksi alle 100€. Ei siis mikään loppuunajettu harppu. ATK löytää sopivilla hakusanoilla.

 • Ottivat kortilta 2000e älkää menkö missään nimessä ryöstävät kaikki

 • Näitä juttuja kun lukee niin tulee mieleen, että miten voi joku olla noin tyhmä?

  Luottokortit ja kaikki rahat taskussa lähdetään ryyppäämään!

  Taskuun vain se raha mitä on varaa menettää. Ei hotellin käyntikorttia taskuun koska mahdollista, että nämä velikullat vievät hotellille josta kortti löytyy...
  Käyttäkää maalaisjärkeä. Jos käy kohdalle ni korkeintaan heittävät kapakasta pihalle ja säästät sen pari tonnia vai mikä lie sitten kortinraja.

 • Yksi helppo konsti on: pane kortille päivän maksiminostoksi sen verran kuin ajattelet käyttää päivässä. Toinen: älä koskaan maksa kortilla jos olet epämääräisessä kunnossa tai paikassa.

  Ei kai kukaan ole niin pöljä että voidaan viedä kerralla 2000€!
  Keksittyjä juttuja.

 • En muista yökerhon nimeä mutta 100m siltä aukiolta. Kaveri käännettiin myös ja tuli paini. Ilmeisesti huumasivat jollain, koska ko herralta ei viinalla katoa taju.
  Minullekin esittivät jotain perusteetonta laskua. Lähdin ulos vaikka yrittivät estellä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  128
  3950
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  93
  3744
 3. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  84
  2252
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1050
 5. Tampereella tapetaan.

  Keski-ikäinen mies löytyi murhattuna Tampereella – verta vuotava tekijä karkuteillä, poliisi varoittaa vaarallisuudesta
  Tampere
  32
  475