Pommisuojaan Alta polttavan auringon

KaluOliKovana

Joutsan pommisuojalla oli silloin sen ajan hinkkaajapuumia jotka hieroivat parin hitaan aikana nuoren kaverin pystyyn ja sitten jättivät yksin poistumaan nolona vessaan.
Etenkin Leivonmäen seudun tytöissä oli moisia.

7

626

  Vastaukset

  • Viisaita oli muijan alut noihin aikoihin . Jäi monta parisuhdetta ei toivotun raskauden takii syntymättä . Nythän sällit akottuu saatuaan ekayönä kutulootaa , siitä sit friidu paksuks. Eihän parisuhteita muuten kiukaiden päälisille olisi osunut . Ny sit ihmetellään eroaaltoa kun muijat rohkenevat funtsia mitä he tulevaisuudelleen voisivat tehdä .

  • Nykyään riittää virtuaali yhteys naapurin tammaan

  • Veitikka ! ! Etkö enää laita lampaan takajalkoja saapasvarsiisi ? Silviisiihän ennen sait tuheron työstö etäisyydelle .

  • pommisuojan metsiköissä puskat rytis aikoinaan kun laitettiin jordanialaista tuulensuojaan.

  • Noilta ajoilta vain äidin osat olivat varmoja . Isukit saattavat vieläkin olla pimennossa . Mutt tuollaisellahan ei ihan oikeasti merkitystä .

  • nurkan takana juotiin sahtia ja vietiin kättä housuun pakkasiltana, vastassa oli liukasta hieman karvoittunutta nuorta lihaa. sormeen sattui kun yritti työntää sitä syvemmälle
   nykyään ei enää sormeen satu miksiköhän?

  • Noo eihän sormella ole työntöhalukasta tai kykyistä , epäilen jälkinmäistä ?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   13483
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   4748