Vierasmaja.fi - onko kokemuksia tästä?

hyvääpääsiäistä

Hei, onko kellään kokemuksia tästä firmasta? Myy Eestissä valmistettuja hirsimökkejä Suomeen ja ympäri Eurooppaa.

14

4347

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Babmu

      Hei, ehditköhän jo ostaa omasi..? Itse ostin pikkumökin ko. firmalta, ja oli kyllä vikatikki. Vääriä osia, kuljetuksessa kolhuja, oven runko oli rikki.. korvaavien osien saaminen kesti monta kuukautta! Eikä pahoittelusta tietoakaan. Sittemmin sateella käynyt ilmi, että neljästä ikkunasta kolmesta tulee vettä sisään, lisäksi myös parista paikkaa hirsien välistä. Ja vaikka en mikään asinatuntija olekaan, jopa minä huomaan, että sahausjälkikin on ihan sekundaa. Ikkunamallit sopisivat ehkä jonnekin saharaan. Reklamaatio lähdössä.....

      • Ridi

        Miten kävi tämän mökin reklamaation kanssa? Ollaan pohdittu edullisuuden takia tätä toimittajaa, mutta onko tosiaan noin susi koko mökki?


    • Anonyymi

      Tämä kiinnostaa minuakin. Olen juuri tekemässä tilausta. Tuntuu vähän tyhmältä kun pitää maksaa 50% tuotteen hinnasta (eli yli 1600e) vaikka mitään ei ole saanut tai nähnyt livenä.
      Mutta kivan näköinen on ja edullinen versus muut valmistajat.
      Satu

      • Hinnasta päätellen olet ostamassa jätekatosta, joten mitään ongelmia sen laadun osalta ei oikein voi tulla.


    • Anonyymi

      Hei voisko joku kertoa tulee tavarat perille ja pitääkö lupaukset. Itse olisin ostamassa autotallia.

      • Anonyymi

        Ei todellaikaan pidä Vierasmajan lupaukset! 😡 Tilaus keväällä 2020 , lupaus mökistä heinäkuun alkuun, lomat suunniteltiin siten.
        Nyt on jo elokuun puoliväli, eikä mökistä tietoakaan...eilen luvattiin takuuvarmasti mökin tulevan tänään, klo on jo yli 21 eikä mökkiä näy, eikä soittoihin edes vastata, olen jo tusinan soiton verran yrittänyt saada heitä kiinni...?!! 😡.
        Viestinkin laitoin, mutta ei mitään reagointia.?
        Nyt tuntuu siltä, että ihan huijarifirma 😳
        Puolet maksettu....saas nähdä...🤔😡


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei todellaikaan pidä Vierasmajan lupaukset! 😡 Tilaus keväällä 2020 , lupaus mökistä heinäkuun alkuun, lomat suunniteltiin siten.
        Nyt on jo elokuun puoliväli, eikä mökistä tietoakaan...eilen luvattiin takuuvarmasti mökin tulevan tänään, klo on jo yli 21 eikä mökkiä näy, eikä soittoihin edes vastata, olen jo tusinan soiton verran yrittänyt saada heitä kiinni...?!! 😡.
        Viestinkin laitoin, mutta ei mitään reagointia.?
        Nyt tuntuu siltä, että ihan huijarifirma 😳
        Puolet maksettu....saas nähdä...🤔😡

        Saitteko te sitä mökkiä koskaan?


    • Anonyymi

      Olin kasaamassa yhtä tuollaista "hirsi" rakennusta. Ei mitään ihmeitä ollut, ihan oli mittatarkat osat ja kaikki osat olivat mukana (oli ylimääräistäkin, liekö puuttunut sitten jonkun toisen tilauksesta..).
      On vain otettava tosiasiat, että tuollaiset lankkurempulat on aina kaukana todellisista hirsirakennuksista ja niiden kasaaminen on aina hieman taitolaji. Jos osaa kasata, niin kyllä niistä ihan siistin rakennuksen saa. Itselleni en tuollaista ostaisi, en arvosta pätkääkään, mutta jollekin tuollainen sopii ja menettelee varmasti.

      W222

    • Anonyymi

      Päädyin tilaamaan heiltä piharakennuksen ja omalla kohdallani kaikki meni nappiin. Suosittelen! Parissa päivässä saatiin mökki kasattua kaverin kanssa.

    • Anonyymi

      Oikein näppärä pihavarasto on. Hyvät perustukset kun jaksaapi vaan väsätä, niin siinä tuo pyssyy paikoillaan.

    • Anonyymi

      Tilasin heiltä pihamökin ja siinä oli pieniä haasteita kokoamisen kanssa, mutta sain hyvät ohjeet puhelimitse. Asioisin uudestaankin heidän kanssaan, jos tulisi tarve.

    • Anonyymi

      Hei, ajattelin päivittää tätä ketjua kun nämä kommentit ovat aika vanhoja eivätkä vastaa ollenkaan meidän kokemuksiamme.

      Ostimme saareen Vierasmaja.fi:ltä kesäkäyttöön vierasmajan. Ulkosaaristossa rakentaminen on aina haastavaa, mutta saimme Vierasmaja.fi:ltä erinomaista palvelua alusta loppuun. Itse mökkipaketin toimitus tuli luvattuna aikana, ja vaikka pari alihankkijaa eivät ehtineet tuotteineen mukaan alkuperäiseen lähetykseen, Oliver Vierasmaja.fi:ltä piti huolta siitä että kaikki järjestyi.

      Paikalliset asetukset rakennuspaikallamme edellytti mm. korkeampia ovia kuin mitä peruspakettiin sisältyi, ja se hoitui muitta mutkitta Vierasmaja.fi:ltä. Teimme pari omaa muunnosta paikan päällä rakennuspaikan vaativista olosuhteista johtuen (esim. paksummat lattialaudat ja pilariharkkoperustukset).

      Paketissa oli erinomainen hinta/laatu suhde, ja kivoja malleja joita ei muilta löytynyt. Kun tuli kysyttävää suunnittelu- ja/tai toimitusvaiheessa, sai aina nopeat vastaukset Oliverilta ja projekti oli kaikin puolin onnistunut; erittäin positiivinen kokemus.

    • Anonyymi

      Jos niissä on riukuhimmelikatto, älä osta.

    • Anonyymi

      Voi voi voi 😕en suosittele!

      Puolivuotta meni tämän firman kanssa hukkaan. Vierasmaja Oy lienee vain suomalaisille suunnattu markkinointinimi. Oikeasti kyseessä on eestiläinen Hansa24. Ketään ei firmasta tapaa. Työntekijöitä eikä konttoria ole Suomessa. Asiakaspalvelija "Oliver" on kyllä avulias sähköpostissa ja sain ihan hyvät talopiirustukset rakennusluvan hakua varten, kun maksoin n. 400 €.

      Olin tilaamassa lähes 30 000 € mökkiä. Kaikki olin suunniteltu huolellisesti. Lupaprosessit ovat pitkiä ja puuduttavia. Kun rakennuslupa sitten lopulta 6 kuukauden päästä saatiin, eestiläinen Hansa24 ilmoitti että 90 % summasta pitää maksaa ennenkuin mitään on toimitettu, saati mökkiä rakennettu.
      Olisin hövelisti luvannut, että maksan 70 % (ja otan riskin, että sieltä ei ikinä mitään tulekaan...), mutta loppusumman maksan vasta, kun on todettu mökki ehjäksi ja toimivaksi. En uskalla lähettää lähes 30 000 € ulkomaille ja uskoa, että sen jälkeen kaikki käy kuin Strömsössä ja minulle toimitetaan täydellinen tupa.

      Tähän Hansa24 ja Oliver totesivat yllättäen, että lopettavat mökkiprojektin kanssani. Eivät edes yrittäneet neuvotella kohtuullisesta maksuaikataulusta - tai mistään. Hankkeen pääsuunniittelija totesi, että nyt tuo firma haiskahtaa ja pahasti!
      Koko puolen vuoden työ ja rakennuslupahaku meni hukkaan.

      Firma on joko konkurssin partaalla tai täyttä huijausta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe