Jarin keikkoja ei saa perua

empatiaa

Jari Sillanpää tarvitse nyt empatiaa suurelta yleisöltä. Pahinta mitä Jarille voisi tapahtua olisi se, että hänen keikkojaan peruttaisiin.

Normaalielämän jatkaminen eli Jarin kohdalla työelämä ja keikkailu nimenomaan estävät sen, että Jarin metamfetamiinin käyttö jatkuu satunnaisena eikä muutu säännölliseksi käytöksi. Mikäli fanit hylkäävät Jarin eivätkä käy enää hänen keikoillaan, Jarilla on suuri riski joutua pohjalle. Silloin Jari ei enää käytä metamfetamiinia satunnaisesti vaan sen lisäksi todennäköisesti alkaa juomaan alkoholiakin suruunsa. Ja sitten on mies pohjalla ja Jarin elämä menetetty.

Jaria ei voi pakottaa 'hoitoon'. Muutoshalukkuuden pitää lähteä ihmisestä itsestään. Tällä hetkellä Jari ei ilmeisesti koe käyttöään ongelmaksi. Ne jotka peruvat Jarin keikkoja edesauttavat taitavan laulajan tietä pohjalle.

87

2700

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • surullisiaasioita

      Ihmiset puhuvat kuin JS olisi alaikäinen lapsi, jota tulee hoivata ja kädestä pitäen ohjata.
      Hän on aikuinen ihminen, joka päättää itse asioistaan.
      Viimeisen lehtiuutisen mukaan kaveri jolta hän osti tätä kristallia on aikamoinen kaveri, kun ihminen liikkuu tuollaisten kavereiden kanssa, se kertoo kuinka syvissä vesissä mies nyt menee.
      Mutta pahemmistakin soista ihmiset ovat nousseet, miksei Jarikin nousisi.

    • tosionnäin

      Itse on narkomaanin noustava kuiville tai laskeuduttava hautaan,esimerkkejä on.Yleensä narkomaanin työsuorituksia ei kaivat,olipa kyseessä duunari,herra tai vaikkapa sirkuspelle.
      Sääli on paha asia narkomaania kohtaan.Mikäli narkomaani ei hakeudu hoitoon niin ei yleensä selviydy päihdeongelmastaan.

    • heiheienooovani

      mitä ihmettä. ei saisi narkkarin keikkoja peruttaa. onpas tyhmää puhetta. keikat pois ja rahantulo seis. ei muitakaan narkkareita hyysätä, jos on tavallinen tallaaja.

      jari on ollut täysin tyhmä, kun vanha ja raato 50 v äijä alkaa käyttää aineita. uskoo ken tahtoo. varmasti on käyttänyt vaikka mitä aineita vuosikymmenet, huumausaineita myöden. ei vain ole tullut julki.

      täysin tekopirteä äijä ollut aina. ei mies mitään itke ja naura samaan aikaan. ei ihme, jos hermot ovat kireällä, kun jatkuvasti esittää tekonaurua. kokeile itse alkaa nauramaan tekonaurua niin kohta sinulla on niskat jumissa ym sekä hermot riekaleina.

      jos se mikä ärsyttää jarissa niin se tekopirteys. no nyt niittää sitä mitä on kylvänyt.

      • sdnijsdnjisdnji

        Nauruterapia parantaa kaiken.


    • siltsunPitääHerätä

      Siltsu on todellakin vaarassa ajautua pohjalle, jopa hengenvaarassa. Nyt kun keikat peruuntuu yksi toisensa jälkeen, häpeää ja morkkista ei kestä selvinpäin, talous sakkaa, yliannostus ja kuolema. Surullista seurata näiden huippuartistien tuhoutumista huumeisiin....
      https://www.youtube.com/watch?v=3QDDzaY1LtU

    • Raitis

      Päinvastoin. Kaikki keikat peruttava. Fanit rahoittavat siltsun huumeostot.

    • VeijariEijari

      Mielestäni hänen pitäisi pyytää anteeksi faneiltaan, joille hän on esittänyt kullannuppu siltsun roolia ja osoittautunut epärehelliseksi, huonoksi esikuvaksi. McCoy jne ovat aina olleet pihalla eivätkä ole muuta teeskennelleetkään, he ovat toimineet rehellisemmin. Kovanluokan huumeen käyttö hänen oma asia pla pla? Jos siltsun puolustajan oma sukulainen(veli,sisko,äiti tai isä)käyttäisi metamfetamiinia, olisi varmasti toinen ääni kellossa. Tätä tuskin puolustettaisiin, "että käytä vaan, se ei muille kuulu". Iskelmäartistifaneilla on kieroutunut näkökulma asioihin. Jos T Sorsakosken kaltainen ihminen on puiston penkillä pullo kourassa,tuskin tätä puolustettaisiin mitenkään tai ihailtaisiin. Mutta koska kyseessä on iskelmänhoilaaja, asia onkin kokonaan toinen. Hän onkin suuri taiteilija! En rahoita kullannuppu-Siltsun metamfetamiineja, enkä myöskään Silmun dokaamista tmv. Selkeä viesti hänellekin olisi jos keikat loppuisivat. Nyt ihmiset jopa ihailevat tätä hienoa perheenisää ja rahoittavat hänen juomat. P.S Soitin 90-luvun eri iskelmäartistien taustabändeissä. Siellä käytettiin alkoholia, muttei kovan luokan huumeita, kuten jotkin "asiantuntijat" täällä kertovat. Siltsu on vienyt asian uudelle tasolle.

      • hurjaatouhua

        Voihan kuka tahansa esittää kullannuppua, mutta jokaisen aikuisen tulee tajuta itse millainen tämä kullannuppu oikeasti on. Jos viihtyy määrätynlaisessa seurassa, tulee eittämättä mieleen että siit'ä tykkää ja seura tekee kaltaisekseen.
        Joku harras uskovainen ei määrätyssä porukassa viihdy ja päinvastoin.
        Kanadan rajalla ohjelmaa katsoessani olen huomannut, että lentomatkustajia profiloidaan, huumekoiraakin ehkä tarvitaan. Kuten JS ylpeänä suorassa lähetyksessa kertoi, että Tullihan se otti kiinni ja poliisit olivat nurkan takana. Tullin jälkeen, otetaan yhteys poliisiin ja JS oli poliisin luona kai vuorokauden. Jollakin olisi jo pelko persuksissa, että miten tässä käy.
        Suomessa ei rahalla selviä, kuten ehkä Thaimaassa jossa prostituutiokin on akarasti kielletty, puhumattakaan huumeista. Itse en ole käynyt mutta katsellut paljon dokumentteja ko. maasta.


      • kadullatuulee
        hurjaatouhua kirjoitti:

        Voihan kuka tahansa esittää kullannuppua, mutta jokaisen aikuisen tulee tajuta itse millainen tämä kullannuppu oikeasti on. Jos viihtyy määrätynlaisessa seurassa, tulee eittämättä mieleen että siit'ä tykkää ja seura tekee kaltaisekseen.
        Joku harras uskovainen ei määrätyssä porukassa viihdy ja päinvastoin.
        Kanadan rajalla ohjelmaa katsoessani olen huomannut, että lentomatkustajia profiloidaan, huumekoiraakin ehkä tarvitaan. Kuten JS ylpeänä suorassa lähetyksessa kertoi, että Tullihan se otti kiinni ja poliisit olivat nurkan takana. Tullin jälkeen, otetaan yhteys poliisiin ja JS oli poliisin luona kai vuorokauden. Jollakin olisi jo pelko persuksissa, että miten tässä käy.
        Suomessa ei rahalla selviä, kuten ehkä Thaimaassa jossa prostituutiokin on akarasti kielletty, puhumattakaan huumeista. Itse en ole käynyt mutta katsellut paljon dokumentteja ko. maasta.

        Oplen ajoittain katsonut myös samaista ohjelmaa. Jarin olisi kannattanut katsoa ja tietää esimerkkejä, miten tulli päättää tarkastuksista. Myös suomen tullin toiminnasta on tullut tv ohjelmia.

        Jari ihmetteli uutta tarkistusta tullissa... En ihmetellyt lainkaan. Julkisuuden henkilönä tunnistetaan helpommin kun "normaalia kansalaista". Lisänä ennakkotieto: kerran huumeen vaikutuksen alaisena ajaneena ja siitä "kiinni jääneenä": tottakai tulli tarkistaa (varsinkin kun tulee maasta josta huumeista saatetaan tuoda).

        Tuleva Hki The Cirkuksen esiintyminen 20.4 on ensimmäinen "ei sali" keikka, sitten huumekohun. Huuteluita huumeisiin liittyen tulenee salin puolelta. Miten Jari niihin suhtautuu ja kommentoi, vai kommentoiko mitenkään ? Huutelut ja kysymykset huumeiden vaikutuksen alaisena keikalla olemisesta voi tuntua Jarista hyvinkin ahdistavilta, varsinkin toistuvina.


    • pellennäkijä

      Hörhöä on turha sääliä ,mies ei häpeä todella kovan huumeen vuosien käyttöä ,ehkä saanut jonkun nuoren homppelin myös innostumaan aineista juhlissaan huume-tarjoilua kun kerta pitää ,hörhö kuuluu vankilaan eikä lavoille ,sama näille nordineille jotka on ihan yhtä pihalla ei vain myönnä silmät seisoo päässä ja lehdet kirjoittaa ,huumeille ja hörhöille toleranssi julkisuuteen , silsa on miljonääri rahat kyllä riittää loppuiän narkkaukseen ,antaa tuon vetää ,tämän tason humppailijoita suomesta löytyy ,ei ehken yhtä kovia nuoleskelijoita pellehän tämä on aina ollut .

      • Parempi_suunnitelma

        "hörhö kuuluu vankilaan"

        Juu, mutta ei Suomessa ja minun verorahoillani kustannettuna. Jos Sillanpää joutuu vankilaan, se maksaa yhteiskunnalle 215 euroa päivässä. On parempi antaa hänelle 100 000 euron sakot ja päästää uudelle huumeidenhakumatkalle Thaimaahan.

        Thaimaan viranomaisille on ilmoitettava Piri-Jarin tulosta, jotta he nappaavat hänet, kun hän yrittää poistua maasta lasteineen. Thaimaan vankilaolot sopivat Sillanpäälle paremmin kuin Suomen.


    • MiksiMiksikö

      Milloin ja miksi Jari Sillanpää alkoi käyttää huumeita? Onko hän huumeverkoston rikas uhri? Mikä on Siim poikaystävän rooli, joka pakkasi Sillanpään laukkuun Thaimaassa huumeita? Kuka rahoittaa Siim poikaystävän huumeiden käytön? Taitaa Sillanpään läheiset olla kaikkea muuta kuin oikeita ystäviä. Sillanpää maksaa, Sillanpää kustantaa, huumeetkin bileporukoilleen.

      • siltsumaksaakai

        Niin, hyviä kysymyksiä kaikki, niihin kun saisikin vastauksia. Sellaisen käsityksen olen tästä virolaisesta muodostanut,että taitaa elää Sillanpään kustannuksella, ja mikäs siin on Siimin ollessa, jotakin tuo taisi viime kesänä kuitenkin annostensa eteen tehdä, kun hoiteli keikoilla takavasemmalla sitä teknistä laitetta, jossa biisien sanat näkyy. Sitä laitetta käytteli ennen virolaista Sillanpään assareista toinen , joka on muuten sairaanhoitaja. Koska taustajoukosta löytyyy "oma" sairaanhoitaja , voisi ajatella, että Sillanpään ja bileporukan huumeenkäyttö on ollut jokseenkin valvottua, totesihan hänen lähipiirinsä viime syksynä kun käry kävi, aineen käytön olevan hallittua ja hillittyä.


      • kadullatuulee

        Taisi kyseisestä sairaanhoitajasta olla apua, kun Jari käytti kiertueiden rasituksen ja huumeiden käytöstä johtavan kuivumisen vastapainoksi neste(vesi)tiputusta suoraan suoneen. Joidenkin mediatietojen mukaan Jarin huumeiden käyttö osin alkoi äidin poistuttua tästä maailmasta. Vaikutusta varmasti myös kesäohjelmiston siirtymisellä syksylle/talvelle/ keväälle saleihin. Saman toistaminen ympäri vuoden uuvutti, tästä on mainintaa Paljaana kirjassa. Jari ei ottanut /kokenut faneilta paineita tehdä uutta kiertuetta joka vuosi. Saman ohjelmiston toistaminen menee aikansa, mutta sillä on rajansa. Toki kun hittejä on tunnin settiin riittävä määrä, niiden vaihtaminen on haasteellista. Tosin kukaan tiimistä ei muistuttanut: oma kiertue, uusi ohjelmisto on se, mistä motivaatio löytyy. No, löytyihän tuo lopulta, syksylle 2017 tuli Valokeikassa kiertue josta Jari oli jo suunnitteluvaiheesta innoisaan.


    • VäritysPäällä

      Suu auki laulamatta.... levittäkää pakarat jotta tuulettuu....... !

    • tanhuball

      Siltsu osaa bailata, uudet kemikaalit ovat nykyajan arkea, koska alkoholi pöhötyttää missitkin!

    • jotainrajaatuossakin

      Minkälainen yleisö haluaa maksaa esiintyjälle, joka sekoilee lavalla, ei muista laulunsanoja, itkee ja nauraa ja sekoilee. Minä en moiselle viihdyttäjälle sekoilusta maksa, enkä mahdollista huumeiden käyttöä.

      • mitentämämenee

        Jotku vaan haluavat katsoa toisen alennustilaa.


      • tosisuomalainen

        sillanpää on näitä huumehemmoja ,ja peräpuolen poikia.keikatn pois sellaisilta sairailta.


    • haeapuja

      Hyllytettävä tämä huuhaa ukko, luulis ympäristökamujenkin ohjeistavan häntä poistumaan julkisuudesta.

    • valkoista

      Oli hyvä tilaisuus Tv"ssä Pyytää nöyrästti anteeksi ja ilmoittaa että nyt hän ottaa itseään niskasta kiinni ottaa apua vastaa yms mutta ei Herra selvisi todella vähällä kun pääsi Thaimaasta ilman kiinnijäämistä toivottavastti keikoille ei kukaan enää mene rahoittamaan tuota touhua jos ei tajua niin ei tajua

    • JS.vankilaan

      Vai empatiaa narkkarille................huhhuh mitä paskaa..............

    • Olimati

      En ole samaa mieltä. Tämä mies kuuluu hoitoon. Olla menemättä hänen keikoilleen on tapa ilmaista, että me yhteiskuntana emme halua hänen kaltaisiaan idooleja. Hän on jo koukussa. Hoitoon tai pois julkisuudesta. Hänen valintansa.

    • perena

      Hei kyllä jaksatta nyt laukoa ja laulaa paskaa ja haukkua ja kesksiä loput itehän jari hoitosa ja vankilapäiväsa maksaa siihen nähen mitä muut narkkarit jotka on sossun maksettavana ja varastavat kaikki mitä irti saa paljonko se maksaa yhteiskunnalle ja niitä vasta hyysätään on nähty läheltä. Jari on edelleen hyvä laulaja ja hänen itsensä takia hoito ja kunnostautuminen, eikä ole teille tilivelvollinen henkilökostaisasioista niin kuin itselleen ei teijänkään pimeimpiä asioita ruodita kun että oo mitään muuta kuin taviksia.suomessa on vain yksi jari sillanpää ja seon totta kaikki eri laulut sujuu muutkin kuin iskelmä nähtiin jo tähdet tähdet ohjelmassa, muut voi yrittää jari tekee.

      • väärää__tietoa

        "itehän jari hoitosa ja vankilapäiväsa maksaa"

        Hoitonsa hän voisi maksaa itse, jos sellaiseen suostuisi yksityisellä klinikalla. Vankilamaksuja ei Suomen lain mukaan voida periä suoraan vangilta, joten jokainen veronmaksaja osallistuisi Sillanpään vankilakustannuksiin, jos hänet passitettaisiin vankilaan.

        Vaikuttaa näin ulkopuolisesta kuitenkin siltä, että Sillanpää päätyy hiljalleen hautaan huumeineen.


      • Äläpuolustele

        Julkkis on kaikista tekemisistään tilivelvollinen, koska näiden tekemisiä seurataan herkeämättä niin hyvässä kuin pahassa.. Ilman julkisuutta ei olis julkkiksia, nämähän elävät saamastaan huomiosta.. Sinustako negatiivinen julkisuus pitäisi lakaista maton alle? Oletko kaikista julkkiksista samaa mieltä, vai oletko kultapojun erikoisfani?


    • noitatuleejamenee

      Sillanpää on nähnyt parhaat päivänsä laulajana jo aikoja sitten, vaikka hänen tulkintansa eivät ole minuun iskeneetkään.

    • Kristallikruunut
    • Olenihmeissäni

      Kaikki keikat olisi peruttava, ja Jari hoitoon per heti. Nyt juuri Jari on täällä Fuengirolassa juhlimassa..

      • Kaikonmänt

        Niinpä se. En ole siltsun fani. Lain mukaan huumeiden käyttö on kielletty. Julkkiksena hän kuitenkin tietynlainen esimerkki käyttäytymisestä. Myöntää olevansa narkkari. Ei kuitenkaan koe tarvitsevansa hoitoa. Nyt ehkä moni samanlainen nuori ajattelee, että huumeita voi "turvallisesti" käyttää. Ei hyvä


    • laulavaperä

      Jartsa on näköjään ehtinyt Espanjaan ,kuvia oli Is julkaisussa ilmeisesti tuolla on myös tosi kuuma ,tai Jartsa on nesteyttänyt liikaa ? Onko hänelle tehty jotain hormonihoitoa rinnat näyttää aika suurilta noin "miehelle" ,tuo voisi selittää hänhän höpisi jopa lapsen hankkimisesta voisiko olla pieniin päin mahareppu on myös melko suuri ,eikös nykytekniikka mahdollista jo hormonihoidolla tuokkin ? Laulaminen varmaa jää ainakin kotimaassa ,tuskinpa monikaan haluaa tukea huume-juhlintaa ,jotenkin vaan vastenmielinen hahmo ,mutta taitava nuolemaan kansaa kuten narskut monasti .

    • menetettytapaus

      Mahtaako olla taas vastassa ne " Kunnolliset tullimiehet "

    • kuntonousoosano

      Jari ja Siim rakas on aloittanut kuntokuurin Espanjassa,ainakin IL mukaan.

      • voiraukka

        Mitähän aineita tuohon "kuntokuuriin" vetää!


    • VtnSk

      Mikä muka tekee silsasta paremman narkkarin muihin narkkeihin verrattuna? Kunnon yliannostusta se tarvitsee.

    • äijä_tienaa

      kyllä tyyppi on tahkonnut rahaa ihan tarpeeksi, että voi pitää luksuslomaa ja vetää snorkkelilla savua sieraimiin

    • hemohessulit

      Kuntokuuriin kuuluneen ämpärillinen piriä ja pyöräilyä pirteänä ,ihmeen vapaasti satojen grammojen huumejutussa oleva matkustelee kyllä ,ehkä tuo johtuu vain varallisuudesta . Toivotaan että tähti muistaa nesteyttää oikein kuntokuurilla .

    • PannariPaavo

      Keikat nimenomaan pitäisi perua! Narkomaania ei saa hyssytellä. Vain kovat otteet toimii siihen. Jarista on tullut narsisti, joka nauraa ja ylenkatsoo muita alaspäin. Hän uskoo olevansa voittamaton ja kuolematon. Sairaudentunto puuttuu täysin. Uskoo huumeen käytön olevan hänen hallinnassaan ja voivansa koska tahansa olla ilman - eipä ole neljään vuoteen ilman kuitenkaan ollut. Uudet narkomaani-’ystävät’ on korvanneet Jarin entiset ja juuri ne Oikeat Ystävät. Lähipiiri kaikkoaa ja kun rahat loppuu, loppuu tarjoilu ja sen jälkeen häipyy narkkiskamutkin. Jari jää lopulta yksin. Ei Jari mitään tukea tarvitse, ei sitä edes halua, muttei myöskään ansaitse. Kaikella myötätunnolla ja tukemisella fanit vain ruokkii narkomaania.

    • Tuohtunut.puolestanne

      Miten hän kehtasikin tämän teille tehdä? Sietämätöntä.

    • jotainrajaahuumeisiin

      Kukaan ei voi työssään olla huumeiden vaikutuksen alainen. Mitäs jos kaikki olisivat huumeissa työaikana. Nousetko lentokoneeseen, jossa lentäjät on täys pöllyssä.

    • kotiarestiinvaan
    • Jariparka

      Ei niin kiinnosta pätkän vertaa hänen keikkansa ja ei ole kiinnostanut koskaan. Johtuu tyylilajista. Mutta pitääkö häntä paapoa? Itse on valinnut tiensä ja jos ei älyä mennä hoitoon, niin so what. Hänen haastattelunsa Enbuske Veitola Salminen ohjelmassa oli pohjanoteeraus. Esim iso vatsa ei estä orgasmia tai hänen ihmettelynsä, että ei kai Enbusken lapset ole niin myöhään illalla ulkona, milloin hän huumehöyryssä ajeli autolla. Tuollaista kielenköyttöä alkuillasta Ja se että hän on muka käyttänyt 3 vuotta aineita, ei varmaan riitä varmaankin 5 vuotta on lähempänä totuutta.

      • Outoa.on

        Huono homma. Että antaa julkkiksena kuvan kuinka voi huumeita "hallitusti" käyttää. Moni tyyppi ottaa esimerkkiä. Ja hoidot, oikeudenkäynnit, tapot, linnareissut jäävät veronmaksajien kontolle. Ei ihme ettei työnsä tehneet ikäihmiset saa kunnon hoitoa näiden huumeveikkojen paapomisen vuoksi.


    • hyvätuuri

      Pienet on rangaistukset Suomessa jos aineet olisi löydetty Thaimaan päässä ei Siltsu lomailisi muutamaan kymmeneen vuoteen.

    • raitisjakauan

      Pölyissä esiintyvä artisti ei kiinnosta.Koppava addikti joka ei edes myönnä ongelmaansa.

    • PullaPihvi

      Päinvastoimn, jos kaikki Jarin keikat peruttaisiin, se olisi parasta mitä hänelle voisi tapahtua nyt.

    • Liksatalemmas

      Kyllähän Jari Sillanpää pystyisi keikkansa vetämään n.45min puolikuntoisenakin. Mutta hirveä on kyllä keikkaliksa noin lyhyestä esiintymisajasta, jossa kappaleet eivät vaihdu vuosiin, korkeintaan 1-2 uutta. Liksojen alennus kaikille huippuhintaisille artisteille. Puolet pois. Tuo huumekohu oli vain ns tekosyy järjestäjille perua Sillanpään keikat. Olivat kyllästyneet liian korkeisiin liksoihin, lyhyeen esiintymisaikaan, vanhoihin ohjelmistoihin ja puolikuntoiseen artistiin.

    • raukkamaista

      Tosi narkkarit vetää kaikkia aineita koko ajan. Tämä ottaa joskus vähän kristallia ja kuvittelee että hän on kaikista kovin narkkari. Sääliä vaan haluaa tuolla tavalla. Tosi raukkamaista käytöstä.

    • boikotoikaa

      Ainahan näille juopoille ja narkkareille löytyy hyysääjiä.

    • stoptykkänään

      Sillanpää tarvii kunnon pysäytyksen, ei se muuten tajua, kaikki keikat pitää perua ja äijä hoitoon, jos hyysääminen jatkuu, niin tuo huumehomma vaan pahenee.

    • Salimiesjannu

      Vankilaan vaan, sinne se kuuluu. Heittäköön sitten siellä keikkaa jos haluaa.

    • sipelä

      Niinkö että enmmän vain huumeita? Minulla ei ole sympatiaa yhdellekään suurudelle joka käyttää huumeita,ei edes itkeä tirauttavalle Sillanpäälle.

    • mie666

      Onko ap tosissaan?
      Kyseessä on narkkari, joka ei kadu tekemäänsä eikä koe tarvetta muuttua. Jos kaikki jatkuu entisellään se on yleison hiljainen hyväksyntä antaa äijän elää ja ajella piripäissään pitkin katuja.

    • KYBÄ2

      Kyllä, ehdoton ehkä! Tämä pakoputken hoonaaja on aina ollut vastenmielinen kikattaja ja ämmätkös ne tykkää! Mikä helvetin hoivavietti heihin iskee, kun paljastuu, että kaveri on hiilisataman mies ja olemukseltaan kuin rullakinkku? Aatelkaa nyt kun Jartsa ja muutama muu "mies"lievässä pilvessä työstää toisiaan; välillä pilvee ikeneen tai ruutalla suoneen. Yks ruiskaus tulikin jo naamalle.

      Sitten tähän kaiken ällöttävyyden päälle vielä huumeet ja siis rikollisuus, niin pitää ymmärtää... ei pidä, sanon minä. Menkööt omilla rahoillaan katkaisuun. No jaa... sitten meillä olis vähintään kaksi Siltsua.

    • giggelimiesonhän

      Vankilaan se joutas kuten kaikki muutki kaltaisensa

      • Unto.87

        Hoitoon. Mutta jos ei itsellä ole motivaatiota, hoito on yhtä tyhjän kanssa. Tuskinpa vankila kaveria parantaa, saa sielläkin huumeita jos pätäkkää on.
        Toisaalta voisi olla pikkuinen herätys? Muutama kuukausi sais vähän miettimään?


    • Loslopos

      Paskagenaraattorit täällä vihaisella päällä
      Yhdessä tuumaavat: vain pahat itsensä huumaavat!

    • fiddu

      Tälle ukolle kaikki on näköjään sallittua... jos se tappais jonku niin akat vaan silittelis sitä päähän että Jaria pitää ymmärtää, ei se tarkottanu sitä. Nuo fanitki on kaikki satakilosia elähtäneitä akkoja enimmäkseen... Jätkä ei edes kadu tekojaan vaan aikoo käyttää ainetta yhä edelleen.

    • omiavalintoja

      Ilta lehti kehuu Kajaanin keikkaa ja fanit eli täti-ihmiset vannovat uskollisuutta ja korostavat sitä, että huumeiden käyttö on yksityisasia.
      Luultavasti keikat jatkuvat ja kaikki tulee olemaan jotenkuten hyvin, niin kauan kun terveys kestää.
      Mietin vain, että lääkitseekö Jari suruaan tällä aineella vai aiheuttaako tämä aine tunnevyöryjä ja myös surua.
      Toivoisin hälle viisautta ja voimaa toimia järkevästi.
      Pidä Jari itsestäsi huolta.

    • tabux

      Kun ei ole tarpeeksi pohjalla ei tajua huumeisen vaikutusta. Jari ei ole itse vielä valmis hoitoon. Haluaa käyttää toisin sanoen. Mielestäni huumeongelmainen ei voi käydä töissä eli tässä kohtaa keikalla. Hänen kuuluisi olla sairaslomalla, kunnes vointi sallii, jos se enää sitä sallii.

    • Justjoo77

      Minulta ei riitä ymmärrystä yläkerran narkille, eikä tälle.

    • Eijari

      Mielestäni parasta tukemista olisi se, ettei käy katsomassa hänen keikkojaan, ennen kuin hän on lopettanut huumeiden käytön. Nyt hän voi jatkaa huumeita, koska jotkut fanit antavat asian olla. Jos heidän oma lähiomainen käyttäisi Metamfetamiinia tai heroiinia olisi toinen ääni kellossa. Hyvä että hän on vaihtanut kulkuneuvon polkupyörään niin ei ole meille muille niin vaaraksi. Meta on niin ärtsyä kamaa, ettei sen käyttöä voi hallita. Jarin kölikosketus tulee vielä ja saa nähdä mitä aivoista on enää jäljellä. Heti jos hän saa lopetettua käytön, boikotti pois ja ei kun keikalle. Se olisi oikeaa välittämistä. Huumeiden käyttäjää ei saa paapoa ja sääliä. Nyt hän voi jatkaa käyttöä koska monet ei sitä kunnolla tuomitse. Huumerahoitus Jarilla on siis kunnossa.

      • IrQ

        Nimenomaan häntä pitää edelleen kuunnella, käydä keikoilla kuten ennenkin. Jos ihmiseltä viedään myös työ ja toimeentulo, kuinka silloin mielestäsi autat riippuvuussairasta tai muutenkaan sairasta ihmistä? Älkää olko ihan niin hölmöjä, että luulette, että sairaudet paranevat hylkäämisellä ja tuomitsemisella. Kyllä ne ennenkin ovat parantuneet oikeilla hoidoilla ja tuella, toivon yllä pitämisellä.


      • tajutkaajo
        IrQ kirjoitti:

        Nimenomaan häntä pitää edelleen kuunnella, käydä keikoilla kuten ennenkin. Jos ihmiseltä viedään myös työ ja toimeentulo, kuinka silloin mielestäsi autat riippuvuussairasta tai muutenkaan sairasta ihmistä? Älkää olko ihan niin hölmöjä, että luulette, että sairaudet paranevat hylkäämisellä ja tuomitsemisella. Kyllä ne ennenkin ovat parantuneet oikeilla hoidoilla ja tuella, toivon yllä pitämisellä.

        Niin, hyysätään ja paapotaan ja tuetaan, ettei rahat lopu, muuten joutuis luopumaan huumeista. Hitsi, kun nämä Siltsun fanimummot ei tajua!


      • IrQ

      • laatuako
        IrQ kirjoitti:

        Nimenomaan häntä pitää edelleen kuunnella, käydä keikoilla kuten ennenkin. Jos ihmiseltä viedään myös työ ja toimeentulo, kuinka silloin mielestäsi autat riippuvuussairasta tai muutenkaan sairasta ihmistä? Älkää olko ihan niin hölmöjä, että luulette, että sairaudet paranevat hylkäämisellä ja tuomitsemisella. Kyllä ne ennenkin ovat parantuneet oikeilla hoidoilla ja tuella, toivon yllä pitämisellä.

        Pitäisikö rahoittaa sen huumehörhön aineiden käyttöä,joka työtäänkin tekee huumepöllyssä.
        Keikanjärjestäjien on lopetettava Sillanpään tilaaminen keikoille, ja ihmisten ei pitäisi mennä sen hörhön keikoille.
        En ole koskaan käynyt ,eikä kiinnosta pätkääkään mennä sen honkkelin keikoille,selvinpäin laulajia ,ja parempia solisteja löytyy suomesta.
        Rikollinen on huono esimerkki nuorille.


      • ohjeeksisinullekin
        IrQ kirjoitti:

        Jos itse tai oma lapsesi olisitte tuossa tilanteessa, miten toivoisit teitä autettavan ja tuettavan?
        Ks. yst. tämä kaavio Muutoksen vaiheista, koskee kaikkien päihteiden tapauksia:

        https://www.paihdelinkki.fi/sites/default/files/muutoksen_vaiheet-1.pdf

        Muutokseen valmius ei tapahdu silmänrapäyksessä. Se vaatii aikaa ja tukea.

        Joku aika sitten oli telkkarissa ohjelma huumeiden käyttäjistä. Useat vanhemmat kertoivat, miten olivat tehneet suuren virheen siinä, että olivat paaponeet ja hyysänneet, maksaneet lastensa laskuja ja antaneet rahaa ja näin mahdollistaneet huumeiden käytön. Kaikki vanhemmat olivat sitä mieltä, että tuo hyysääminen oli pahin virhe, mitä huumeita käyttävän kanssa voi tehdä. Valitettavasti tuossakin ohjelmassa kaikille huumenuorille kävi huonosti. Kuoleman jälkeen vanhemmat vaikeroivat, miten heidän olisi pitänyt tehdä toisin, ei missään tapauksessa hyssytellä ja paapoa. Jos sinun lapsesi käyttäisi huumeita, juuri näinkö tekisit.!!??


      • Pilkkuvirhe
        laatuako kirjoitti:

        Pitäisikö rahoittaa sen huumehörhön aineiden käyttöä,joka työtäänkin tekee huumepöllyssä.
        Keikanjärjestäjien on lopetettava Sillanpään tilaaminen keikoille, ja ihmisten ei pitäisi mennä sen hörhön keikoille.
        En ole koskaan käynyt ,eikä kiinnosta pätkääkään mennä sen honkkelin keikoille,selvinpäin laulajia ,ja parempia solisteja löytyy suomesta.
        Rikollinen on huono esimerkki nuorille.

        "En ole koskaan käynyt ,eikä kiinnosta pätkääkään mennä sen honkkelin keikoille,selvinpäin laulajia ,ja parempia solisteja löytyy suomesta."

        Miksi sitten vaivaudut kommentoimaan? Eihän tää millään tavalla heilauta sun pers..ttäsi?


      • laatuako

        Kyllä heilauttaa . Täytyy todella ihmetellä ihmisten moraalia,jotka palvovat tollaista huumepelleä,joka on paljon lööpeissä naama pöhöttyneenä. Hyi Helvetti.
        Keikkalippujen hinnalla pääsisivät kuulemaan laadukkaampia solisteja,jotka päihittävän huumepellen mennen tullen..SELVINPÄIN...


      • IrQ

        Huumeita käyttävää läheistä voi tukea selviytymään hengissä. Häntä ei pidä hylätä. Hylkäämällä viet viimeisenkin toivon häneltä. Kutsu syömään, ohjaa diakonia-avun piiriin, auta tarvittaessa paperiasioiden hoitamisessa, jne. - mutta suoranaista rahan antamista kannattaa välttää. Se kun usein voi mennä päihteisiin. Kannusta terveydenhuollon piiriin, kerro että välität aina. Älä salli kaltoinkohtelua kuitenkaan. Kaltoinkohtelua on myös taloudellinen väkivalta. Niissä tapauksissa voi ottaa yhteyttä esim. Nollalinjaan. Ks. yst. https://www.nollalinja.fi/


    • Oikeassa.työpaikassa

      Oikeassa työelämässä olisi työt jo loppuneet. Omalla työpaikkalla sai henkilö loparit ennen tuomion julkaisua. Työantaja tiesi että antoi laittomat loparit ja maksoi mukisematta korvauksia puolen vuoden palkan tuoden hyvin selville että huumeidenkäyttäjä ei kuulu oikeaan normaalin työelämään edes vapaa-aikana. Sillanpää ja kumppanit on tietsti toinen asia heille huumeeet kuuluu elämäntapaan kuten heitä rahoittaville fanittajille, vähän kuin Vihreiden touhua.

      • IrQ

        :D Asiantuntija on puhunut.


    • IrQ

      Päihdelääketieteen mukaan päihderiippuvuus, samoin kuin muutkin riippuvuudet ovat sairaus. "Huumeitten vetäminen" johtuu päihderiippuvuudesta. Esim, jos saat pitkän Panacod-kuurin, ja geeniperimässäsi onkin riippuvuutta aiheuttavia tekijöitä, voit saada riippuvuuden kodeiiniin, joka sitten muuttuu maksan metabolian kautta morfiiniksi. Ilman tuota metaboliaa tuo prodgug- eli aihiolääke Panacod ei toimi kipulääkkeenä. Sitä kun riittävän kauan käyttää, on riippuvainen opiaateista, JOS huonompi vaihtoehto toteutuu. Samoin mekanismein tapahtuu muutkin riippuvuuksien syntymiset, myös nikotiiniriippuvuus.

      Joskus ihmiset alkavat hoitaa esim. unettomuuttaan ja ahdistustaan kannabiksella tai muilla päihteillä. Siitä sitten hetken aikaa koetaan olevan apua, mutta varsin pian aineet vahvenee, ja lopulta ei enää olekaan niistä apua, vaan joutuu "lääkitsemään" itseään kasvavilla annoksilla ja kovemmilla aineilla pitääkseen vieroitusoireet poissa. Samaten tapahtuu usein, jos alkaa käyttämään biletykseen esim. amfetamiinia tai sen johdannaisia tai muita vastaavasti vaikuttavia piristeitä, esim. ns. tutkimuskemikaaleja. Sitten voi lopulta velkaanutessaan myös joutua tekemään rikollisia tekoja, jotta saa aineita, saa velkansa maksetuksi keinoilla millä hyvänsä. MUTTA: kaiken pohjalla on kuitenkin aina riippuvuussairaus.

      Ja kyllä, olen sairaanhoitaja, päihde-, mielenterveys- ja kriisityö. Olen hoitanut 20 vuoden aikana useita satoja mt- ja päihdeasiakkaita hyvin tuloksin. Uskon edelleen lääke- ja päihdelääketieteen ja kriisityön keinoihin sekä inhimilliseen käyttäytymiseen apua tarvitsevia ihmisä kohtaan. En usko tuomitsemiseen ja lyttäämiseen, enkä tule uskomaan jatkossakaan.

    • laatuako

      Rehellinen ihminen Ei edes aloita huumeidenkäyttöä,joka on laitonta.Riippuvuus kun tulee,se on tietoisesti hankittua.
      Hoitsun on turha puolustella pöllyssä pörräävää "idoliaan.."

      • IrQ

        Hoitsu ei puolusta, vaan kertoo faktoja. On todella hyvä, että Sinä, ja muutkin tuomitsevat henkilöt, ette ole joutuneet koskaan niin raskaisiin elämänvaiheisiin, että joudutte tekemään vääriä ja vahingollisia valintoja koettaessanne "ratkaista" ongelmia. Toivottavasti ette koskaan joudukaan niin ikäviin tilanteisiin. "Rehellisyyden" kanssa tuolla huumeiden käytön aloituksella ei sensijaan ole mitään tekemistä. Useimmiten - ja tämän totean 20 vuoden kokemukseni kautta päihde- ja mielenterveyshoitotyössä - useimmiten huumeisiin päätyvä ihminen tekee ratkaisun korjatakseen huonoa oloaan näillä valitettavan kyseenalaisilla keinoilla, päihteiden väärinkäytöllä (esim. unettomuutta, ahdistusta, masennusta, väsymystä, etc.). Ja koska aineiden ominaisuutena on riippuvuuden syntyminen varsin pian etenkin, jos geeniperimässä on riippuvuussairauksiin altistavia tekijöitä, syntyy usein varsin herkästi tuhoisa kierre.

        Muutosvalmius ei synny hetkessä, vaan se vaatii aikaa, pohdintoja puolesta ja vastaan sekä tukea - ei tuomitsemistä. Ks. yst.:

        http://www.kaypahoito.fi/web/kh/suositukset/suositus;jsessionid=C6F524533DC0FDFB58E193B6C6EC5DC9?id=nix01668


      • Kuk987

        Kerro tuo Sillanpäälle.
        Tulos: hän on VAIN viihdekäyttäjä, joka voi lopettaa käytön milloin itse haluaa.
        Ikävä kyllä.


      • laatuako

        Asiallinen,hyvä kommentti.


    • kristallia

      Kyllä on Sillanpää taas riekkunut ja ketkutellut keikallaan, jaksaahan se vanha, lihava äijäkin ketkuttaa, kun ottaa kunnon tujut ennen keikkaa ja mummot on lääpällään.

      • HÄH

        Ja vitutkos se sinulta on poissa?


      • tyhmiäkirjoituksia

        Menehän itseesi ja mieti mitä kirjoitat. 53 vuotias ihminen ei ole vanha. Jari on hyvä esintyjä ja ei varmasti ollut missään aineissa. Sinun kaltaisten tyhmän ihmisen kirjoituksista ei kannata välittää.


      • eihuumeille
        tyhmiäkirjoituksia kirjoitti:

        Menehän itseesi ja mieti mitä kirjoitat. 53 vuotias ihminen ei ole vanha. Jari on hyvä esintyjä ja ei varmasti ollut missään aineissa. Sinun kaltaisten tyhmän ihmisen kirjoituksista ei kannata välittää.

        Sinähän tässä se tyhmä olet, kun rahoitat huumehörhön sekoilua . Siis kannatat huumeiden käyttöä.


      • matkitvain
        eihuumeille kirjoitti:

        Sinähän tässä se tyhmä olet, kun rahoitat huumehörhön sekoilua . Siis kannatat huumeiden käyttöä.

        Ei Jari ole sekoillut nyt missään vaan hoitanut esintymiset kunnolla.Mistä tiedät Jarin tilasta tällä hetkellä ainakin ulkonäkö on vain parantunut ja on komea mies. Luulen että otat vain esimerkkiä toisten tyhmien kirjoituksista.


      • huumehörhöt
        matkitvain kirjoitti:

        Ei Jari ole sekoillut nyt missään vaan hoitanut esintymiset kunnolla.Mistä tiedät Jarin tilasta tällä hetkellä ainakin ulkonäkö on vain parantunut ja on komea mies. Luulen että otat vain esimerkkiä toisten tyhmien kirjoituksista.

        Uskottele itsellesi mitä tahansa, mutta voimakkaiden huumeiden vuosia jatkunut käyttö ei lopu itsestään kuin seinään.


      • onneksion

        Suomessa laulajien taso on todella surkeaa tänä päivänä. Onneksi meillä on Jari joka osaa laulaa. Lapsen tasolla änkyttäjiä laulajia on kyllä pilven pimein.


    • nofordrugs

      Ylimielinen, itseään täynnä oleva (mutta kylläkin lahjakas) laulaja. Ei ikinä enää Sillanpään keikoille. Sillanpää suhtautuu tosi ylimielisesti huumeiden käyttöön ja vähättelee näin vakavaa asiaa, näin moni nuori seuraaja saa vääriä vaikutteita ja mielikuvia huumeiden käytöstä. Sillanpää lapseton, ei tajua tai ei varmaan edes välitä mitä vaikutuksia kaikella sanomisella on lapsiin ja nuoriin. Sillanpää kuitenkin jo yli 50 v heppu että ihmetellä täytyy missä järki on.
      Sillanpään itkuvideot ei tee vaikutusta. Osallistumalla Sillanpään keikoille tuet huumemyönteistä ajattelumallia, kannattaa jokaisen miettiä sitä..

      • Ei_huumeille

        Ihmettelen kuinka moni yhä haluaa rahoittaa huumerikollista.
        Monikohan fani on ajautunut huumeiden käyttäjäksi tämän rikollisen ihanoinnin vuoksi?
        Toivoisi kunnon kakkua ja liiketoimintakieltoa päälle.


      • Ou_nou

        Haastettelujen mukaan Jari kyllä suhtautuu oudosti asiaan. Hymyilee leveästi oikeudessa. Ei oikein ilmeisesti tajua asian vakavuutta. Haluaa olla "kova jätkä". Tulevaisuus ei nyt kyllä näytä valoisalta.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1505
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1302
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1237
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1215
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1126
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe