Työmatka Kuopioon

nuoretnaiset

Raskaan syksyn jälkeen oli taas kevät. Luulin jo, että työmatkailu helpottaisi, mutta niin vain istuin junassa menossa kohti Kuopiota. Aurinko paistoi suoraan silmiini ja kaunis kevääseen heräilevä maisema lipui ohi.

En ole koskaan erityisemmin nauttinut pitkistä junamatkoista. Vaikka yleensä sainkin ajan kulumaan kuuntelemalla musiikkia, tekemällä töitä ja katselemalla ulos ikkunasta, tuntuivat tunnit kuluvan nyt tavallistakin hitaammin.

Vanhasta tottumuksesta otin kännykkäni esiin ja selailin instaa sekä snapchattia. Olin syksyllä alkanut viihdyttämään itseäni snäppäilemällä jotain pikkutuhmaa miehelleni. Mieheni ei kuitenkaan ollut kovin innostunut kaukoflirttailusta, joten usein jäin ilman vastakaikua.

Olin muutamia kuukausia sitten alkanut viestittelemään monen vuoden tauon jälkeen teini-iän kaverilleni. Emme olleet nähneet moneen vuoteen, mutta oli hauska vaihtaa kuulumisia. Enni oli kanssani saman ikäinen ja asui Kuopiossa. Teininä olin ollut häneen hieman ihastunut, mutta kuten teini-ihastusten kanssa yleensä käy, hiipui tunne yhtä nopeasti pois kuin se oli tullutkin. Mieheni ei tiennyt bi-henkisyydestäni enkä ole koskaan kokenut tarvetta avata hänelle asiaa. Vaikka ihastukseni Enniä kohtaan ei koskaan edennyt mihinkään, saatoimme chattailla pikkutuhmia silloin tällöin. Sekin kuitenkin jäi ja arki kulki eteenpäin omalla painollaan.

Istuin junan työskentelyhytissä yksin. Päätin napata Ennille kuvan junan ikkunasta ja kertoa, että olen tulossa kohti Kuopiota. Enni vastasikin yllättävän nopeasti ja ehdotti, että voisimme nähdä paikallisessa kahvilassa, jos minulla olisi vain aikaa. Olin hieman tuhmalla tuulella, joten otin vastaukseksi Ennille selfien, jossa rintavakoni näkyi muka vahingossa. Toki halusin nähdä häntä pitkästä aikaa. Enniä koko juttu nauratti ja hän vastasi hassuttelukuvalla,

Nojasin päätäni junan ikkunaa vasten ja pistin silmäni tyytyväisenä kiinni. Aurinko lämmitti ihanasti kasvoja. Ajatukseni tuntuivat levottomilta ja tunsin, kuinka vanhat muistot pikkutuhmasta viestittelystä Ennin kanssa saivat nännini kovettumaan.

Olin torkahtanut ja loppu matka oli nopeasti ohi. Pakkasin juomapullon ja suklaapaperin kääreet reppuuni samalla yrittäen pukea takkia päälle. Kiirehdin tavaroineni ulos junasta ja katselin Kuopiota. En ole koskaan sen suuremmin ajatellut, että onko Kuopio kaupunkina ihana vai ei, mutta näin keväisenä päivänä en voinut kuin ajatella, että kauneutta löytyy joka paikasta.

Hotellini oli aivan juna-aseman lähellä. Kävelin hotellille noin kymmenessä minuutissa. Sain heti huoneeni käyttöön ja pian makasinkin sängyllä kännykkä kädessä. Olimme Ennin kanssa sopineet, että näemme työasioideni jälkeen hotellini alakerrassa olevassa kahvilassa. Ajatukseni harhailivat yhä enkä voinut vastustaa kiusausta - liu’utin käteni hitaasi jalkoväliini ja painelin sormellani turvonnutta klitoristani pikkuhousujen läpi. Tunsin, kuinka klitorikseni turposi kosketuksestani entisestään ja kostuin lisää.

En kuitenkaan voinut jatkaa puuhiani, sillä kello oli jo paljon. Oli avattava työkone. Kirjoitettuani tarvittavat sähköpostit menin katsomaan itseäni peilin edessä. En ole koskaan ollut hehkeimmilläni pitkien junamatkojen jälkeen ja huomasin nytkin, että kasvoni tarvitsivat pientä ehostusta. Ehostus ei tuottanut suurta tulosta, mutta olin lopputulokseen suht tyytyväinen. Suihkautin vielä hajuvettä kaulalleni ennen kuin nappasin laukkuni ja lähdin hissillä kohti alakerran kahvilaa.

Ehdin tilata itselleni kaakaon ja istuin alas odottelemaan Enniä. En odottanut kauaakaan kun tunnistin hänen saapuvan kahvilaan. Ilahduin nähdessäni hänet ja tervehdimme toisiamme hymyssä suin. Enni kävi tilaamassa itselleen teetä ja istuuduimme yhdessä alas.

Juttu luisti vaikka emme olleet nähneet moneen vuoteen. Hän on ollut aina hauskaa seuraa. Naurun sekä juttelun lomassa pistin merkille, että keskustelussamme oli häivähdys flirttailua. Karistin kuitenkin ajatuksen mielestäni ja keskityin nauttimaan tunnelmasta.

Tarkoituksenamme oli käydä vain kahvilla. Juttua kuitenkin riitti, joten päädyimme jatkamaan jutustelua hotellin vieressä olevassa kuppilassa. Tilasin itselleni siiderin ja Enni otti olutta. Ilta kului ja huomasin muutaman siiderin jälkeen olevani alkoholin avustamana hilpeällä tuulella. Keskustelumme olivat siirtyneet hieman roisimpaan suuntaan, kun analysoimme vanhoja parisuhteitamme ja Enni kertoi vanhasta ihastuksestaan. Heitimme vitsiä myös siitä, mitä tuhma viestittelymme oli meissä molemmissa saanut aikaan. En tietenkään kehdannut kertoa, että juuri ennen näkemistämme minun oli hierottava klitoristani edes hiukan.

Kello oli jo paljon ja minulla oli aikainen herätys tiedossa. Joimme juomamme loppuun ja lähdimme kävelemään kohti hotelliani. Hetken mielijohteesta ehdotin Ennille, että jos hän haluaisi, voisimme juoda vielä yhdet minibaaristani hotellihuoneessani. Ehdotus kävi Ennille ja suuntasimme yhtä matkaa hissiä kohti.

3

4858

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nuoretnaiset

      Olimme hississä kahden. Olin pistänyt jo aiemmin merkille Ennin kauniin meikin - hyvin rajatut silmät, pitkät ripset ja kauniit punatut huulet. Yllätin itseni ajattelemasta, miltä tuntuisi suudella noita punaisia huulia. Hätkähdin hieman ja samassa käteni hipaisi Ennin selkää ja takapuolta. Enni käännähti puoleeni ja hymyili kun hissi piippasi oikean kerroksen merkiksi ja ovet avautuivat.

      Ajattelin ryhdistäytyväni. Riisuimme takkimme huoneeni eteisessä ja istuuduimme sängylleni makaamaan. Avasin TV:n samalla kun Enni nousi ja otti meille juotavaa minibaarista.

      Paitani kaula-aukko oli valahtanut kun makasin kyljelläni sängyllä. Enni nauroi ja kysyi, että yritinkö olla seksikäs. Punastuin ja nauroin takaisin vetäen kaulustani siveellisemmäksi.

      TV:stä ei tullut mitään katsomisen arvoista. Olimme molemmat pienessä sievässä ja illan mittaan jatkunut filrttailu piti jännittynyttä tunnelmaa yllä. Enni huomasi lattialla avoimen reppuni ja sieltä pilkistävät pelikortit. Totesin kantavani niitä mukanani tavan vuoksi, vaikka harvemmin niillä tulee pelattua. Enni virnisti ja totesi, että nyt sitten pelataan.

      Levitimme kortit keskelle sänkyä. Aloimme pelaamaan teiniajan korttipeliä. Peli tuntui kahdestaan tylsältä, joten ehdotin, että häviäjä joutuu aina ns umpikujaan joutuessaan juomaan kulauksen ja riisumaan vaatekappaleen. Enni nauroi ja hyväksyi ehdotukseni.

      Ei mennyt kauaakaan kun huomasin, että en saanut yhtäkään korttia eteenpäin. Ei auttanut kuin ottaa kulaus ja riisua vaate. Päädyin ottamaan rintaliivini pois. Sain ne ujutettua helposti hihan kautta sängylle. Paitani oli suht ohut ja kaulua-aukkoni yhä avoin. Enniä hymyilytti ja huomasin, kuinka hänen katseensa viipyi rinnoillani. Katsahdin alaspäin ja huomasin, että paitani läpi kuulsi kaksi kovaa nänniäni. Minua hävetti, sillä en ajatellut, että tässä nyt ihan näin kävisi.
      
Enniä tilanne ei haitannut ja jatkoimme pelaamista. Lopulta hänkin joutui juomaan ja riisuutumaan. Pian huomasin, että Ennin päällä oli enää rintaliivit, tunika ja alushousut kun itse olin vain paidan ja alushousujen varassa.

      Enni tuijotti minua häpeilemättä. Tästä rohkaistuneena tuijotin häntä takaisin. Tiesin, että nännini olivat yhä kovat ja näkyivät paitani läpi. Onneksi sentään hieman jo kostunut alapääni ei näkynyt päällepäin.

      Alkoholi alkoi selvästi painaa päälle ja möläytin suustani, että olin ajatellut Enniä ja viestittelyämme useasti kun olin masturboinut. Enni hymyili ja kysyi, mitä tarkalleen ottaen olin ajatellut niinä hetkinä. Kerroin haaveilleeni hänen ihanista rinnoistaan ja kauniista hävystä. Fantasioissani pääsin tuottamaan Ennille nautintoa.

      Enni totesi lyhyesti ja ytimekkäästi, että toteuta haaveesi nyt. Olin hetken kuin puulla päähän lyöty, mutta koska Enni hymyili minulle rohkaisevasti, uskalsin lähestyä häntä sängyllä.

      Nostin Ennin tunikan pois. Painoin huuleni hänen kaulalleen ja suutelin häntä kevyesti - Ennin hiukset tuoksuivat aivan keväältä. Samalla kun suutelin ja leikin kielen kärjelläni hänen kaulallaan, avasin hänen rintaliivinsä ja vapautin kauniit pyöreät rinnat.

      Ennin rinnat olivat kauniimmat kuin muistin. Suurehkot, pyöreät. Hänen nännipihansa olivat pienet ja nännit sojottivat kovina. Laskeuduin hitaasti alaspäin ja otin toisen hänen kovettuneista nänneistään huulteni väliin. Suutelin nänniä ja siirtyessäni toisen nännin luokse, lipaisin vielä nännin päätä kielelläni kiusoittelevasti. Ennin hengitys oli raskas. Imaisin toisen nännin suuhuni ja näykkäsin sitä hyvin kevyesti. Kovettunut nänni tuntui kiihottavalta kieltäni vasten ja tunsin, kuinka kostuin entisestään.

      Työnsin kämmenelläni Ennin makaamaan selälleen ja siirryin kohti hänen jalkoväliään. Avasin hänen jalkansa ja painoin huuleni hänen hävylleen. Ennillä oli yhä pikkuhousut jalassa, joten hieroin huulillani pikkuhousujen läpi Ennin häpyä. Enni liikehti levottomasti ja äännähteli hiljaa huulteni osuessa pikkuhousujen kankaan läpi hänen turvonneeseen klitorikseensa.

      Hivutin Ennin pikkuhousut pois ja ihastelin hänen paljasta häpyään. Enni oli ajanut karvansa pois, mutta jättänyt kummulle pienen kolmion. tuvonnut klitoris pilkisti häpyhuulten välistä ja näin, kuinka kosteus valui hitaasti häpyhuulia pitkin alaspäin.

      Lipaisin kielen kärjelläni pitkän vedon häpyhuulilta klitoriksen päälle. Enni värähti. Painoin kieltäni klitorista vasten ja liikutin sitä hitaasti klitoriksen yli alhaalta ylös päin. Otin klitoriksen huulteni väliin ja imaisin sitä kevyesti. Ennin klitoris oli kiihotuksesta niin turvonnut, että jo pelkkä näky meinasi saada minut hulluksi.

      Pyörittelin kieltäni klitoriksen ympärillä hitaasti varoen itse klitorikseen koskemista. Kun Ennin liikehdintä oli jo sen verran epätoivoista, painoin kieleni uudestaan klitorikselle ja annoin sen työskennellä tuottaen Ennille nautintoa.

      • TurvonnutEnni

        Enni oli niin turvonnut, että. Ennin turvonnut keho jäykistyi ja sykki epätoivoisena. Kello oli jo paljon ja minulla oli olutta tiedossa. Joimme ja voisimme juoda vielä. Ei auttanut kuin juoda. Alkoholi alkoi selvästi saada minut hulluksi. Joimme alkoholin minibaaristani loppuun ja lähdimme juomaan Kuopioon. Ajatukseni harhailivat. Minua hävetti, sillä en ajatellut, että tässä nyt ihan näin kävisi.


    • nuoretnaiset

      Liikutin kieltäni klitoriksen päällä sivuttaissuunnassa samalla kun etusormellani hivelin emättimen aukkoa. Aukko oli aivan märkä Ennin nesteistä ja omasta syljestäni. Painoin hitaasti etusormen Ennin sisälle samalla kun kiihdytin kieleni sivuttaisliikettä turvonneella klitoriksella. Enni voihki yhä kovempaa kun koukistin hänen sisällään olevaa sormea ja hieroin emättimen etuseinämää etsien g-pistettä. Lopetin hetkeksi klitoriksen nuolemisen ja otin toisen käteni avuksi. Hieroin sormellani Ennin klitorista samalla kun liikutin toisen käden etusormea rytmikkäästi sisään ja ulos. Välillä lipaisin kielelläni klitorista kostuttaen sitä syljelläni ja jatkoin taas sormella sen hieromista.

      Tunsin, kuinka Ennin keho jäykistyi ja hänen emättimensä lihakset kiristyivät. Kiihdytin tahtiani litinän täyttäessä huoneen ja lopulta Enni huudahti kovaa laueten sormiani vasten.

      Hymyilin ja otin sormeni pois Ennin sisältä ja klitoriksen päältä. Sormeni olivat litimärät. Enniä nauratti ja kieltämättä itseänikin huvitti koko tilanne. Samalla tunsin, kuinka alapääni sykki epätoivoisena. Kaipasin kiivaasti helpotusta olooni.
      _____________________________________________________________________________________

      Katsotaan, jatkanko tarinaa joskus.. :)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      374
      4764
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1914
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1641
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      241
      1486
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1254
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe