Valhemedia: ensimmäinen mies synnytti.

milloin.opitte

Valhemediakentällä ollaan nautintojen äärellä, kun on saatu mahtava syy tehdä taas sitä, mitä parhaiten osataan; valehdellaan, ja mädätetään. Kerrotaan, että "ensimmäinen mies on synnyttänyt Suomessa".

Oikaistaanpa valheita. Taas.

Tällaisia valheuutisia levitetään nykyään tietoisesti, uutena totuutena, vaikka asioiden todellisuus on tiedossa. Tietyistä syistä normaali, perinteinen, tavallinen, opittu, luotu, hyväksi ja toimivaksi koettu jne. ei enää kelpaa. Valehtelua, osatotuuksia, muunneltuja totuuksia, kontekstista irroittelua jne. harjoitetaan siksi, että Suomi ei ole enää yhtenäinen kansa, jolla on yhteinen moraalinen ja eettinen koodisto ja järjestelmä, vaan erilaisiksi keskenään kilpaileviksi ryhmittymiksi jakautunut, jotka ovat fiksoituneet omien motiiviensa mukaisen toiminnan toteuttamiseen. Vastakkainasettelua tällaisessa "anarkistisessa" rautakankiyhteiskunnassa ei voi välttää. Tämä nykyinen sukupuolivääristelykin on lähtenyt käsistä surkean johtajuuden vuoksi, koska ei kyetä, tai uskalleta, johtaa terveillä tavoilla. Tai että johdossa itsessään on vääristelyä oikeaksi kokevaa, tai siitä hyötyvää, ainesta.

Mies synnytti?! Mitä biologia ja psykologia sanoo tällaisesta? Sanoo sen, että hän on nainen. Se, että äiti muistuttaa miestä, ei tee hänestä miestä, eikä isää. Hän on nainen ja äiti. Miksi media kutsuu häntä mieheksi ja isäksi? Koska on olemassa motiivit valehtelulle.

Maailmassa on edelleenkin vain kaksi sukupuolta; koiras ja naaras. Biologisesta ja psykologisesta näkökulmasta katsottuna androgyyni, ei-binäärinen, muunsukupuolinen, transseksuaalinen, sukupuolijoustava, mieheksi itsensä tunteva nainen, naiseksi itsensä tunteva mies yms. EIVÄT ole sukupuolia, vaan häiriöitä luonnollisessa koiras/naaras järjestelmässä. Näistä poikkeamista eri tavoin kärsivät ja/tai elämää erilaisena kokevat ihmiset on nostettu nyt erilaisin kampanjoin, mielenilmauksin jne. keinoin "uudeksi normaaliksi", ja sairaalloisen siitä tekee se, miten se on tapahtunut; valheilla, liioittelulla, vääristelyllä, aggressiivisuudella ja myös negatiivisella suhtautumisella normaaleihin ihmisiin epänormaaleina, ja jopa kostomielellä. Tämä on siis eri asia, kuin perinteinen moraalin ja etiikan puitteissa tapahtuva terapeuttinen, kehittävä, sopeuttava tms. toiminta, vaan se on

Nykyisen toiminnan luonnetta voi syystäkin kutsua törkeästi paisutelluksi muoti-ilmiöksi, johon paitsi media, myös erilaiset vähemmistöjä edustavat järjestöt, kansanliikkeet yms. tukijat on saanut liian vapaat kädet. Siksi he ovat epäonnistuneet ja näen tällaisen toiminnan jopa haitallisena "erilaisille" ihmisille. Heidän pitäisi välttää näitä ilmiöitä joissa heistä tehdään näyttelyesineitä. Arvostan erilaista ihmistä, joka ei tee erilaisuudestaan numeroa.

Valhemedia. Olette mokanneet pahasti, mutta aina on mahdollisuus alkaa korjata virheitä. Olisi hyvä, jos itse kukin teistä katsoisi hetken peiliin ja sitten oikeasti syventyisitte näihin nykyajan ilmiöihin ja niiden seurauksiin. Paluu normaaliin on tervettä ja meitä kaikkia, myös "erilaisia" ihmisiä, positiivisesti palvelevaa. Me normaalit, epänormaalit, erilaiset, samanlaiset ja toisenlaiset ihmiset ollaan teille vain karjaa, joita käytätte hyväksenne. Virheitä on tapahtunut myös puolueellisuudessa ja politisoitumisessa. Paljon on korjattavaa ja olisi mukava, että teette asialle itse oma-aloitteisesti jotain, ennen kuin joku muu tekee.

3

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xyzåöäptujjonjhdfgabö

      Kansakuntien rikkominen tapahtuu rappeuttamalla normaalit arvot ja moraali. Lähiidän rappeutuneen fallos ja pedofilia kulttuurin tuhatvuotinen tuotos haluaa valtaa EUssa. Tähän media ja yliopistot pyrkivät länsimaissa. Maailman miljardöörit esim soroskaiset,rotchildit ym pankiirit ja Median omistaja tahot haluaa näin päästä maailman johtajaksi ja alistaa, orjuuttaa,tuhota valkoiset.
      Kulttuuri marxististien,kommunistien yksi keino vallata maat ja varallisuudet ja tuhota Euroopan sivistynyt valkoinen väestö. He haluavat myös tuhota Venäjän. Tsaarin tappaneet ja vallan anastaneet Bolsevikit,kommunistit olivat juutalaisia eivät venäläisiä. Tätä samaa yritetään nyt EUssa.
      Etelä Afrikassa mustat tappaa valkoisia ja vie omaisuudet,maat ja Media vaikenee tuhosta. Maatalous tujotaan. Miksi?
      Kuinka sairas on päästään valkoinen kun toimii itseään vastaan Euroopassa?

    • eijulkistatrollausta

      Jos joku keinotekoisesti itsekkäästi lapsensa hankkii niin pitäköön omana tietonaan.Rahastahan tässä on kysymys.Suuresta itsekkyydestä.Entä kun lapsi alkaa ymmärtää mitä ja miksi.

    • Ihcc

      En tiedä taidan äänestää persuja ,kun kaikki isotkin puolueet on tämän saman arvojen ulosmyyntien kannalla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe