Tarja Smuran jätti jo kolmas mies

EX-lähinaapuri

Seiska 05.04.2018

Mikä on totuus, ei ainakaan se jonka kertoo vain toinen osapuoli jollekin roskalehdelle?

Olisiko syytä Tarja Smuran mennä peilin eteen ja miettiä missä on vika jos miehet toisensa jälkeen lähtee keräämään voimiaan aikansa yritettyään? Seiskan jutusta 04.04.2018 netissä jutusta päätellen tämä viimeinenkin mies katsoo muutaman vuoden yrittämisen jälkeen paremmaksi yksin olon kuin "kauniin elämän".

Seura lehdessä Tarjalta kysytään ”Kestääkö liitto? Tarja ei tiedä varmaa vastausta”. Miten mies voi kestää tällaista julkista epäröintiä jos on mies? Kaunis elämä TV ohjelmassa Harlinista paljastui jotain jonka kanssa arvomaailmat ei kohdanneet, paljastui jotain sellaista jota ei voinut kertoa. Jos paljastui jotain niin miksi jättää näkemänsä hämärän peittoon, jos oli factaa niin totuus kestää päivänvalon, vai paljastuiko sitenkään yhtään mitään., todennäköisesti ei. Täyttä roskaa vihjailla asioista joita ei voi kertoa.

Kun Virolais-suomalaisella Raul Gescheimerilla mitta tuli täyteen niin hänestä löytyikin niin paljon vikoja kerrottavaksi että niitä riitti miehen loukaamiseen Seiskassa ja muissa roskalehdissä palstametreittäin, toinen toistaan iljettävämpiä ulostuloja eri lehtiin joissa miesparasta puristettiin viimeisetkin mehut. Tässä ryöpytyksessä johon osallistui ”oman rakkaan” toimesta useita roskalehtiä mieheltä lähti talot, tavarat, autot ja työpaikatkin niin rajua on julkinen ruoskiminen. Onneksi säilytti henkensä, teveydestään kertokoon itse.

Asiaa tarkasteltuna vastapuolen kannalta voi todeta että Raul Gescheimer sai kaiketi yliannoksen maistaa ”kaunista elämää” joka alkoi maistua mädältä kun otti ja lähti. Eron jälkeen hän ilmeisesti katsoi paremmaksi jatkaa elämäänsä kaukana Suomi-äidin sylistä uuden kumppanin kanssa. Missä tai kenessä mahtaa olla vika mutta nykyisenkään miehen Markus Haapasalon malli ei tunnu sopivan arvomaailmaltaan. Seura kirjoittaa ”Uskonnollinen yhteisö loi varjon Tarja Smuran uusperheen arkeen. ”Kestääkö liitto? Tarja ei tiedä varmaa vastausta”.

Seurassa kirjoitetaan myös seuraavasti "Kun lähtee sutta pakoon niin tulee karhu vastaan" Kuvitellaan että malli siirretään eläinmaailmaan? Mitä tapahtuu jos laumaan lisätään Naaras Leijona pentuineen, siinä tulee lähtö sudelle ja karhullekin. Mutta tämä täysin fictiivisesti kuten Seurakin esitti suteen ja karhuun vertauksen.

Lehdet ja yksittäiset toimittajat syyllistyy naivisti yksipuolisiin kirjoituksiin joka on väärin. Lukijoita kohtaan olisi oikein kirjoittaa hieman sivistyneemmin molempien osapuolien näkökulmasta ja molempia kuullen, mutta silloin jutut vesittyisivät ja tultaisiin lähemmäs totuutta.

Yksipuoliset toista osapuolta loukkaavat kirjoittelut lehdissä loppuu vain sillä että roskajutuista ei makseta enää palkkioita. Toinen tehokkaampi tapa on jättää roskalehti ostamatta ja tilaamatta, se kehittää journalismia. Todellisia aiheita kirjoitteluun löytyy maksamattakin toimittajille jotka näkee oikeita aiheita ympärillään. On väärin ostaa roskaa tunkioilta ja myydä sitä aitona tavarana lukijoille, lienee oljenkorsi tilanteessa jossa omat kyvyt ei riitä kirjoittamaan kiinnostavista aiheista.

SUOMI ON SAANUT UUDEN NAISPUOLISEN MATTI  NYKÄSEN

14

1870

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ex-naapureita-minäkin

      Aivan nappiin, vain yhden tuohon lisäisin. Ja se on kuningas alkoholi. Se on pilannut lukemattomia liittoja. Näin kävi tässäkin ensimmäisen kohdalla, ja mitä ilmeisemmin toisenkin.

    • johntravoltanserkku

      Usein näillä "kaunottareilla" noussut päähän sellainen keltainen neste...sellaista jaksa kovin kauan susikaan katsella.

    • Julkkisjuorut

      Entä sitten ,miten se vaikuttaa sun elämääsi?

    • onetwothreefourfive

      Kenestähän tulee neljäs? :D

    • pyhäavioliitto

      90-luvulla hehkutettiin lehtien lööpeissä Tarjan ja Rennyn erosta, että "Julkisuus pilasi suhteemme!" Muistan tuon otsikon hyvinkin elävästi, vaikka siitä on vuosia. Annettiin ymmärtää, että suhde ei kestä yt jatkuvaa "valokeilassa" olemista, ja sitä että paparazzit seurasivat joka paikkaan. Miksiköhän tuolloin ei mainittu mitään siitä, että Tarja jätti Rennyn, kun arvomaailmat eivät kohdanneet?

      Lisäksi...90-luvulla hehkutettiin kissan kokoisin lööpein, että "TARJA ISKI UKKOMIEHEN!" Tämä ei ole mikään keksitty juttu, vaan siis ihan oikeasti, sellainen juttu on aikoinaan julkaistu. Jutun mukaan Tarjan virolainen miesystävä Raul oli vielä naimisissa, kun tapaili Tarjaa. Miksiköhän tästä jutusta ei mainita mitään, kun Tarja kertoo julkisesti, miten avioliitto on hänelle pyhä asia? Kun Tarja kertoo, miten naimisissa Raulin kanssa olisi kuulunut olla koko loppuelämä?

      • pyhäavioliitto

        Eli siis jos avioliitto on pyhä, ja yhdessä kuuluu olla koko loppuelämä, niin eikö Raulin silloin olisi pitänyt olla yhdessä ensimmäisen vaimonsa kanssa, eikä erota ollenkaan? Vai tarkoittiko Tarja pyhällä avioliitolla sitä, että vain Tarjan liiton olisi kuulunut kestää, ei muiden? Mä tipuin jo kärryiltä...


    • äläuskokaikkea

      Ei kannata uskoa kaikkea,mitä juorulehdet kirjoittaa.Tarjaa yritettiin jossain vaiheessa tahallaan leimata toiseksi naiseksi,ja kodin rikkojaksi.Todellisuudessa näin ei ollut. Tarjan virolaisen miehen,eli tietenkin nykyisen ex-miehen Raulin,ja hänen ensimmäisen vaimonsa parisuhde oli jo päättynyt,kun hän alkoi tapailemaan Tarjaa.Avioeroprosessi vain ei ollut vielä edennyt loppuun asti,eli avioero ei ollut vielä ehtinyt astua voimaan. Vaimostaan eroa hakeva mies on ihan eri asia,mitä oikea ukkomies. En sillä,että Tarjan olisi aikoinaan kannattanut ennemmin katsella joku sellainen mies,joka ei ole eronnut kertaakaan.

      • Anonyymi

        Kyllä. Ja mustamaalaajalla oli omat motiivina. Eräs katkera nainen, jonka mies yritti Smuraa. Ei saanut vastakaikua, mutta mustasukkainen nainen sekosi.


      • Anonyymi

        Mikä ja kuka on Tarja Smura?


    • Anonyymi

      Totta on, että avioliitossa on aina kaksi osapuolta ja kaksi näkemystä. Mutta muistelen, että Raul Gescheimer oli avioliitossa Tarjan kanssa suhteen aloittaessaan. Hän jätti vaimonsa tai oliko sitten naisystävänsä Tarjan kanssa aloittaessaan seurustelun. Niin että on sitä jätetty ennen Tarjaakin.

      • Anonyymi

        Kuka Tarja?? ja mikä Raul???


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5917
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3744
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2033
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1239
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe