Denmark_Fryy_II

John_Zaffis

Auringon temppeli ( OTS ), kutsuttiin ritarillinen kansainvälistä järjestystä Solar Tradition , on ryhmä esoteerinen neo Templar perustettiin vuonna 1984 Genevessä jonka Luc Jouret ja Jo Di Mambro seuraavat Golden Way Foundation tätä viimeinen. Tämä väärä järjestys tunnetaan pääasiassa kollektiivisista itsemurhista Sveitsissä , Ranskassa ja Kanadassa, mikä sai yhteensä 74 uhria vuosina 1994, 1995 ja 1997 ja siitä seuranneista kiistoista. Tapaus oli tärkeä tekijä kovettumisenranskalainen lahkokasvien torjunta

Ranskassa OTS: n katsotaan kuuluneen vuonna 1995 pidetyn parlamentaarisen tutkintakomission raporttiin.

Luc Jouret ( 1947 , entinen belgialainen kongo - 1994 , Salvan , Sveitsi) valmistui Brysselin Free Universityn lääketieteessä vuonna 1974. Hän on erikoistunut homeopatiaan, jota hän harjoittaa enemmän tai vähemmän säännöllisesti viidentoista vuoden ajan. Hän on myös kiinnostunut makrobioottisista , iridologiasta ja vaihtoehtoisista hoitomuodoista Filipinon paljain jumalanparanteille, joita hän tapasi Manilassa useaan otteeseen. Kun hän on siirtynyt päälliköltä temppelin kunnostetusta järjestyksestä (ORT), vuonna 1983 Luc Jouret karkotettiin vuonna 1984.
Joseph Di Mambro sanoi "Jo Di Mambro" ( 19 elokuu 1924 in Pont-Saint-Espritin vuonna Gard vuonna Ranska - 5 Lokakuu 1994 klo Salvan , Canton Valais vuonna Sveitsi ) oli jalokivikauppias ja teki kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen petoksesta 1950-luvulla Di Mambro alkoi harjoittaa spiritualismia . Ennen OTS, hän osallistui seuraaja ryhmä Civic Action Service (SAC) perustama Charles Pasqua .
Michel Tabachnik , syntynyt 10 Marraskuu 1942 in Genevessä vuonna Sveitsissä , on kapellimestari ja säveltäjä Sveitsin kansainvälistä mainetta.

Vuonna 1977 Jo di Mambro tapasi Michel Tabachnikin , joka kiinnosti filosofiaa , esoteerisuutta ja hengellisyyttä . Molemmat miehet päättivät luoda seuraavan vuoden Golden Way -säätiön Genevessä. Vuonna 1981 Michel Tabachnikista tuli presidentti.

Vuonna 1982 perustettu Club Amenta , josta tuli Atlanta , Luc Jouret, temppelin tietyn kunnostetun järjestyksen johtaja Julien Origasin kuolemasta (halusi Ordo Templi Orientisin uudistumisesta ). syntyi AMORC: n entisten rosikruunaisten kanssa , hän onnistuu vuonna 1983, mikä välittömästi johtaa jakautumiseen, josta syntyy perinteinen perinteinen perinteinen aateliittimajärjestys.

Vuonna 1984 molemmat miehet perustivat aurinkokunnan järjestyksen sekoittamalla edeltävien rakenteiden eri periaatteet, Joseph Di Mambro oli organisaation talouden aivo ja päällikkö, rekrytoijana toimiva Luc Jouret

Mukaan Françoise Champion , sosiologi, tämä ryhmä on "mukulakivisellä Templar Filiation" . Jean-François Mayer kuvailee tiettyjä ryhmien uskomuksia, kuten "transitin" käsityksiä ( sielun matka kohti toista planeettaa, itsemurhan kautta, käsite, joka muistuttaa ryhmän Heaven's Gate ) tai merkityksen "eläimen alkioiden kuljettaminen toiselle planeetalle", koska myöhemmän ajovirran syyt. Suurin osa käsitteen käsitteistä ja periaatteista inspiroi Tabachnikin "hermeettisistä" kirjoituksista, "The Archaea" .

Ryhmän asettamat tavoitteet olivat :

Tunnista ja koota henkinen eliitti valmistelemaan sitä korkea-asteen tutkimuksen avulla osallistumaan teoksiin YK: n tietoisuuden ja elämän palautumiseksi ajassa ja paikassa.
Ota johtava ja aktiivinen rooli elämän keskusten rakentamisessa.
Jotta kouluttaa ympäri maailmaa todellisen veljeskunnan palvelemalla positiivisia voimia ja yhtenäistä temppeliä, joka muodostuu auringon temppelin järjestyksestä.
Järjestyksen hierarkia on ehdoton. Rituaaliset seremonot järjestivät jäsen nimeltä Tony Dutoit . Michel Tabachnikin vuoden 2001 tuomion mukaan palvontapaikat olivat "näyttelytila ​​ja ilmentymät, joita pidettiin yliluonnollisina seremoniameroiden aikana. Monet todistajat ovat ilmoittaneet näkevänsä esineiden tai merkkien materialisoitumista » Entinen taitava todistaa olevan " näyttänyt "Mastersin, Pyhän Graalin , Excaliburin , kahdentoista apostolin ja jopa Kristuksen tuolille. Todellisuudessa päällikön yliluonnolliset esiintymät, kuumottavan kosmisen musiikin ääni ja hologrammien keskellä, ovat vain Jocelyne Di Mambro, Jo: n vaimo, joka istuu tuolille

4

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • John_Zaffis

      Dominique Bellaton, nuori huumeriippuva nainen, jonka halusivat tappoja hänen etsiessään, yhdistää järjestyksen vanhempiensa pyynnöstä. Di Mambro aikoo nopeasti tulla "kosmisen lapsen" korvaavaksi äidiksi. Juhlat järjestyksen kryptissä, erikoistehosteilla (miekka koskettaa nuoren naisen yleisön edessä ja valon salama), auttaa vahvistamaan jäsenille vallan yliluonnolliset voimat. Di Mambro kutsuu rituaaliinsa: " teogamaattinen käsitys ", käsitys ilman seksuaalista suhdetta, kun taas todellisuudessa Dominique on hänen rakastajattansa ja hän on raskaana muutamasta viikosta. Emmanuelle syntyy 22.3.1982. Hän ja hänen äitinsä Dominique kuolivat Salvanin ensimmäisen murhan aikana.

      Useita kuukausia ennen ensimmäistä verilöylyä jotkut uskolliset herättävät suurlähettiläitä, petoksia ja väärinkäytöksiä. Useat avunantajat (mukaan lukien merkittävät, teolliset, omistajat) vaativat ostamansa takaisinmaksun varoistaan, joita he ovat syyllistyneet, kun nämä rahat on siirretty sijoittamaan fiktiivisiin yrityksiin, kiinteistöihin tai sellaisiin perustajiin, jotka eivät hylkää mitään (villa, auto luksus, matkat).

      30. syyskuuta 1994 Quebec, 199 tie Belisle vuonna Morin Heights , 3 henkilöä löydettiin murhattuna ja kaksi itsemurhan (murhaajat kolmen ensimmäisen) kanssa poltettava mökki , kuten muissa paikoissa, joissa laitteiden telakointi ohjataan puhelimitse .

      Lokakuu 5, 1994 , vuonna Sveitsissä , 25 ihmistä löydettiin kuolleina paikassa nimeltä "Crystal Rock" in Salvan , vuonna Valais ,ja 23 tilalla on "Rochette" in Cheiry , että Canton of Fribourg . Uhrit olivat useimmissa tapauksissa "valkoisen, mustan tai kultaisen rituaalisen rynnän päällä, riippuen siitä, kuinka paljon heistä on aloitettu" . Salvanissa näyttää siltä, ​​että uhrit ruiskutettiin (tai injektoitiin itseään) hoitajan , opioidin jabentsodiatsepiini. Cheiryssä 20 uhria kuoli yhdestä tai useammasta luodesta pään päähän, kaksi pakotettiin muovipussiin pään ympärille ja toinen luultavasti samalla tavalla. Sveitsissä Fribourgin päällikkö André Piller vastaa tapauksesta. Hänen mukaansa tapaus on räikeä kollektiivinen itsemurha , johon ei ole vihjepyytävä, ja hän määrää tilojen tuhoutumisen "niin, ettei se häiritse uskovia tai houkuttelisi utelias", päätös, joka herättää kiistelyä.

      Ryhmän jättänyt OTS: n entinen jäsen Thierry Huguenin todisti, että hänet kutsuttiin 4. lokakuuta Salvanissa lupauksenaan, että hänen rahat olisi palautettava hänelle sinä päivänä. Mutta vaaran tunnistamisen vuoksi hän olisi lähtenyt paikalta. Hän kertoo, että hänen mielestään hanke oli murhata hänet muiden kanssa saavuttaa määrä 54 uhrien verrattuna 54 Knights of Order temppelin toteutetaan roviolla on 18 Maaliskuu 1314 nojalla Philip IV Belin hallitus.

      Lokakuun 5. päivänä aamulla lähetetään Di Mambron ohjaaman jäsenen lähettämä 300 tiedotusvälineelle, muille seuraajille ja useille poliittisille tai julkisille henkilöille, mukaan lukien Charles Pasqua. Nämä eri kuriirit sisälsivät pääasiassa sanomia, jotka oli otettu tilauksen uskomuksista.

      Yönä 15-16 12 1995, kuusitoista ihmistä - kolme aikuista ja kolme lasta 2, 4 ja 6 - olivat itsensä tuleen paikassa nimeltä "reikä helvetin" on Glade eristettyä Vercorsin tasangolla , Saint-Pierre-de-Chérennesin (Isère) lähellä Ranskassa.

      Tutkimuksen suoritti tutkimusosiota National Gendarmerie Grenoble jotka uskottu teknistä asiantuntemusta Criminal tutkimuslaitos National Gendarmerie (IRCGN) päättänyt, että neljätoista ihmistä kuoli yhdellä tai kahdella pistooli luoteja 22 pitkä kivääri , kun hän imeytyi rauhoittavia aineita , poltettiin sitten puulla ja bensiinillä. Tutkijoiden teorian mukaan molemmat täytäntöönpanijat ovat tarkastaja Jean-Pierre Lardanchet ja André Friedli. He olisivat ampuneet 9 mm parabelluminpäähän (aseita, jotka löytyvät heidän ruumiinsa lähellä) heittäytyvät kotiin. Grenoblen syyttäjä aloitti sitten oikeudellisen tutkinnan "salamurhojen" ja "rikollisjärjestöjen" kanssa mahdollisuudesta osallistua ulkopuolisiin tahoihin.

    • John_Zaffis

      Viisi muuta jäsentä löydettiin 22. maaliskuuta 1997 Saint-Casimirissa , Quebecissa , mukaan lukien kolme Ranskan kansalaista; 3 nuoret löytyivät elossa, jotka jäivät eloon, koska he ovat neuvotelleet vanhempiensa oikeutta elämään.

      Judicial Suites

      Vuonna 1997 Salvanissa vuonna 1994 tapahtuneen kahden johtajan kuoleman johdosta kapellimestari ja säveltäjä Michel Tabachnik oli ainoa vastaajana Solar-temppelin tapauksen yhteydessä. Hän julkaisee puolustuksessaan syntipukki. Auringon temppelin ansaan Pierre Boulezin esipuheessa.

      25. kesäkuuta 2001 Grenoblen rikostuomioistuin rentosi Michel Tabachnikin epäiltynä.

      Syyttäjä , syyttäen häntä ottaa "sen esoteerinen kirjoituksia" , kehotti seuraajia on "kauttakulku Sirius" , puhelut ja Michel Tabachnik on yrittänyt uudelleen vuonna 2006. Julkisasiamies katsoi, että syytetty ei ollut ei aktiivinen jäsen tilaus ja että "sen vastuuta kuolemasta ei ole vahvistettu" , ei vaadi rangaistusta häntä vastaan. Se on toinen kerta rentoutunut joulukuussa 2006.

      Kiistat ja salaliittoteoriat

      Itsemurha tai murha
      Kahden uhrin pojan ja veljen mukaan, joka johtaa rinnakkaista yksityistä tutkimusta vuodesta 1995 , Alain Vuarnet , joulukuun 1995 Solar-temppelin jäsenten "kollektiiviset itsemurhat" Vercorsissa ei ole vieläkään todella selvitetty. Hän valitti oikeudellisen yhteistyön puutteesta, joka on aina kieltäytynyt tutkimasta murhaa. M. Vuarnetin tilaaman asiantuntijan mukaan tiloissa löydettiin fosforia , joka merkitsi haaksirikkojen käyttöä " , mikä tarkoittaisi, että ei olisi ollut itsemurhaa vaan pysähdyspaikka . M. Vuarnetin mukaan "olemme edelleen vakuuttuneita, isäni ja minä, että ei ole mitään kosteita oksia, että nämä kuudentoista ruumis on hiiltynyt tähän kohtaan" . Asiantuntijoiden tulokset paljastavat " fosforipitoisuuden yli 21-40%" ; joidenkin uhrien päissä oli muovipusseja, jotka selitettiin opetuksen opinnäytetyön mukaisesti rituaalina merkkinä; lopulta, jotkut uhrit on huumattu.

      Yves Boissetin tämän dokumentin dokumentaarissa Valaisin poliisin Bernard Geiger sanoo:
      Minä näen sen enemmän kollektiivisena murhana. Virallisesti hylätä kollektiivisen itsemurhan käsite, jonka kaikki päättävät - tämä ajatus on puhdas elokuva.

      Johtaja laatii argumenttinsa kysymyksen ympärille: "74 kuollut ja ei syyllisyyttä? ". Oikeus korostaa myös vuoden 2001 oikeudenkäynnissä "tämän uuden verilöylyn mahdottomuudesta yli vuoden kuluttua johtajien katoamisesta" ja tutkimuksista, jotka vahvistavat "kollektiivisen murhan, jota seuraa murhaajien itsemurha" todistajien mukaan suurin osa uhreista vuonna 1995, kuten vuonna 1994, oli "uhrannut heidän elämäänsä" .

      Alain Vuarnetin lisäksi muut uhrien perheenjäsenet René ja Muguette Rostan, Willy ja Giséla Schleimer pyysivät vuonna 2001 ja vuonna 2004, että kollektiivisen itsemurhan opinnäytetyön käskyt hylättiin uudelleen. Uudelleen avaaminen, jota Jean-Pierre Brard pyysi myös vuonna 2006.

      Radio Francen toimittaja Maurice Fusier nostaa vuonna 2006 fossiilisten murhien saman teoksen.

      Diplomityö poliittiseen mafian alkuperä asian tukevat joidenkin lähteiden mukaan psykiatri Jean-Marie Abrall vedoten mahdolliset yhteydet Luc Jouret jäsenten kanssa Gladion.

      Vuonna 2006 elokuvaohjaaja Yves Boisset myös tuomitsi "poliittinen mafia" track, väitetään laiminlyöty tutkijat. Se korostaa erityisesti yhteyksiä Di Mambro kanssa Jean-Louis Fargette , joka on "kummisetä" ja Toulonin salamurhattiin vuonna 1993. Elokuvantekijä on tehnyt elokuvan, Bloody Mysteries of OTS paljastaa näkemyksensä. Hän sanoo kohdassa "varjo Charles Pasqua tässä asiassa" , ja puhui "asekaupan Kanadan ja Angolan", joka sanomalehti Le Monde on nimennyt Angolagate, joka artikkelissa ei viitata OTS: ään. Yves Boisset toteaa myös, että tuomari Piller "paljasti todisteita" tuhoamalla mökin, rikoksen kohtauksen . Hän toteaa myös, että Vercorsissa kuolleena oleva tarkastaja Jean-Pierre Lardanchet oli yleinen tiedustelupalvelu ja lähellä Charles Pasquaa. Lardanchet esitetään muiden lähteiden kautta ilmavoimien ja raja-alueiden virkamiehenä tai järjestyksessä infiltroivana "moolina.

    • John_Zaffis

      Useita kuukausia tapauksessa kaksi toimittajaa Ranska 2 menevät raunioihin Salvan chalet ja julistaa löytää roskat keittiön, äänikasetteja erinomaisessa kunnossa kirjataan puhelinkeskusteluja seuraajia, vakoilla mennessä Di Mambro. Vaikka tämä keksintö tuntuu uskomattomalta, nauhojen sisällöstä saadut otteet levitetään ja niiden on todettu noudattavan järjestyksen uskomuksia ja teorioita.

      Tapaus Yann Piat

      Boisset tutkimus johtaa hänet löytää yhteys tapauksessa Yann Piat (entinen kansanedustaja on Kansallisen rintaman 1986-1988 ja jäsen 3 : nnen piirin Var etiketin alla UDF vuodesta 1988 kuolemaansa), joka oli kiinnostunut kiinteistön hanke jäsenen OTS vähän ennen murhattiin helmikuussa 1994 kaksi moottoripyöräilijöiden. Arnaud Palisson , entinen analyytikko Keski direktoraatin Yleistä (DCRG) Pariisissa puolestaan arvioi, että Boisset "tuli prodigiously lakaista harhaanjohtavia väitteitä maakunnallisten toimittajien etsimään heidän Watergate en Vercors".
      Teksti: Jocelyne Duplessis

      Joseph Di Mambron huoneiston kaivausten aikana löydettiin asiakirja ja painettu kopio mökillä, ja se on myönnetty Di Mambron vaimolle Jocelyne Duplessisille, jonka Voltaire-verkoston ilmoittama sisältö osoittaa:

      "Cheiryn traagisen kauttakulun jälkeen haluamme korostaa Rose Croixin nimissä, että olemme pahoillamme ja irrottautuneet täysin tohtori Luc Jouretin barbaarisesta, epäpätevästä ja järkevästä käyttäytymisestä. Päätettäessä toimia omalla valtuudellaan, meidän kaikkien sääntöjämme vastaan, hän on rikkonut kunnioitustekstimme ja se on syy todellisen verilöylyn takia, joka olisi pitänyt olla Honorissa tehty Transit, Rauhan ja valon. Tämä lähtö ei vastaa etiikkaa, jota edustamme ja puolustamme jälkipolville. »

      Auringon temppelin järjestys on myös perustettu Espanjassa , erityisesti Kanariansaarilla . Vuonna 1984 luennoitsija, Luc Jouret, kävi luentoja Teneriffalla . Espanjan järjestyksen johtaja asui itse saaren eteläosassa , joten ainoa espanjalainen, joka kuoli auringon temppelin järjestyksen itsemurhassa, oli Teneriffin parturi . Vuonna 1998 epäiltiin lahkon itsetuhoa Teiden kansallispuistossa (Tenerife), jonka viranomaiset estivät. Espanjan poliisi jaSaksan aluksi kytketty Auringon temppeli.

    • KERTY

      Kristinuskolla ja nuilla auringontemppeliläisillä ei ole mitään yhteistä. Lue vaikka Uutta TESTAMENTTIA, NIIN HUOMAAT ERILAISUUDEN!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2221
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1710
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe