Raksa-Ranella on asiaa

Se on taas perjantai-ilta Raksa-Rane on saanut työviikon päätökseen. Rankan työviikon pölyt on saunottu pois ja kahvi on valmistumassa. Nyt on tovi aikaa teitille kirjoitella.
Olen hyvin tietoinen että minulla on faneja jotka haluavat kuulla painavaa sanaani johon liittyy aina suuria viisauksia ja elämänohjeita joita tarkkaan miettimällä saattaa omastakin elämästä tulla paljon parempaa ja sisältörikkaanpaa.
Painoin viikon taas hommia helsingissä isolla peruskorjaustyömaalla. Siellä on poijaat monia kansallisuuksia hommissa ja monenlaista konetta työmaalla. On bobcattia ja brokkia ym . Siinä olisi moni poika haavi auki kun näkisi miten tuollaisilla koneilla painetaan hommia. Minua nuo ei ihmetytä sillä olen niin monenlaista työmaata elämäni aikana nähnyt. Eli kovaa hommaa painan ja ihan kivasti työnantaja joka toinen viikko minua muistaakin tilin muodossa.
Vaikka stadissa hommia painankin niin en siltikään Mercedestäni hennan asemalle parkkiin aja vaan paahdan sillä moottoritietä pitkin stadiin.
Muistakaa olla elämässänne aktiivisia, takokaa silloin kun rauta on kuumaa,
Mietinyt olen että pitäisikö meikän lähteä ehdolle seuraavissa kuntavaaleissa, sillä valtuustoon kaivattaisiin jämäkkyyttä, suoraselkäisyyttä ja tällaista maailmankansalaista joka on nähnyt ja kokenut elämässään paljon.

Terveisiä tutuille ja myös kateellisille ( Nauraa)

34

1019

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varmaäänestäjä

      Ihan kelpo mieli piteitä poika kirjottaa. Juuri noin ne asijat menee olen samaa mieltä.
      Herää kysymys mikä olisi se puolue tai porukka joka olisi Raksa-Ranelle sopivin asettua ehdokkaaksi vaaleissa. Ei taida niin reilua porukkaa vielä olla Orimattilassa jossa voisit olla ehdokkaana. So I thinks.

    • Pikkupertti

      Säälittävää, todella säälittävää.

      • Pikkupertti

        Unohtuiko vai tarkoituksellako jätit kertomatta? Rauno Rauno


    • pakaanukko

      Taitaa tämä Rane olla kaupungin joku virkamies tai työntekijä kun niin hyvin tuntee Orimattilan asijat.
      Sisäpiirin tietoa pali.
      HYvä vaan että rahvaskin pääsee saaliin jaolle.

      • Oligarg

        Ilmankos Orimattilalla menee päin persettä, jos Raksa-Rane siellä häärää. Kaikenmaailman ideoita se vähä-älyinen keksii.


      • vakkakantensa
        Oligarg kirjoitti:

        Ilmankos Orimattilalla menee päin persettä, jos Raksa-Rane siellä häärää. Kaikenmaailman ideoita se vähä-älyinen keksii.

        Juuri näin. Rane on samaa tasoa kuin tämä hänen perskärpänen.


    • asialinjalla

      Meille perus suomalaisiin Raksa-Rane pääsee Ehdokkaaksi kyllä jos vaan Hän itse suostuu.

      • ranen.fani

        PS onkin ainoa puolue joiden väellä on järki päässä!


    • VihreäOrimattila

      Me Orimattilan Vihreät otamme mieluusti Raksa-Rane sinut ehdokkaaksi seuraavissa vaaleissa.Sopisit hyvin esim.järjestämään Pride marssin Erkontielle ..ja avartamaan kaupunkimme kulttuuria.Tervetuloa Vihreisiin.

    • kaikistakalleinkaveri

      Me kokoomuskessa joudumme sanomaan toden näköisesti EI Ranelle vaikka ajeleekin Mercedeksellä joka on porvareitten auto. Ranen pitäisi käyttää Hennan asemaa ja kertoa siitä rakkaasta Hennan alueesta vain positiivisia asioita. Se voisi auttaa ehdokas valinnassa.

    • Sos.pena

      Me Sosiaalitapaukset otamme kernaasti maksamasi verorahat, ja lisääkin voisit antaa jos mitenkään sopisi? Painat vaan pidempää päivää niin ollaan tyytyväisiä kaikki.

    • Voi.pyhä.sylvi

      Kuulimma tossa erikoisen huhun, jotta Raksa-Rane olisi liukastunut keittiössä ja sen seurauksena pyllähtänyt suoraan perunan päälle. Liekö lottovoiton todennäköisyys, mutta peruna oli kyselemättä uponnut suoraan peräkontin putkesta sisään. Saattaa olla, että Raksa-Rane ei pääse kommentoimaan vähään aikaan. Valitettava tapahtuma. Useita osanottoja sinne pakoputken suuntaan.

      • Littipeukku.olehyvä

        Voimia Raunolle. Supistuksen kohdalla työntö.


    • Martat.ry

      Voimia Raunolle lähettää myös Orimattilan Martat ry. Aloimme tänään tekemään sinulle torkkupeittoa, koska hyvin todennäköistä on, että kovin nopeasti ette pääse raksalle vaan joudutte makoilemaan kotona.

    • Osanottoja.pakosarjalle

      On siinä ollut sihti kohdallaan. Sama kaveri jäänyt sukupuolielimistään lautojen väliin mistä uutisoitiin jokin aika sitten!? En ihmettelisi yhtään. Kaikenmaailman ideoita sitä keksii utelias kun on.

    • Keino.Linqvist

      Raksa-Panelin yritys poistaa sulavasti kuoret ja tehdä pottumuusia. Ei mennyt niin kuin strömssöössä. Taas uutta kokemusta rikkaampana.

      • Ranen_äiti

        Rane on pienestä pitäen ollut hyvin utelias ja omatoiminen. Aina oli jotain viritelmää ja säätöä. Todella mukava.


      • voisitkolopettaa

        Veljeni juosten Kustu, kun olisit juomatta, se olisi niin mukavaa.
        Alkoholi ei sovi sinulle, yritithän opetella lentämäänkin ikävin seurauksin.


    • Ranenfanittaja

      Olivat kaupungin talolla aprikoineet onko Raksa Rane joku heistä kun tietää jopa liikaa asioista. Olisi Herra kova nakki vetämään vaikka teknistä puolta. Mutta siihen tarvitaan nykysin tietty uskonto taakse ja Rane ei taida olla kirkko uskovaisia vai.

      • Pastori.Siili

        Ei ne taida homoseksuaaleja hyvällä katsoa.


    • Ucandoit

      No niin Raksa-Rane, joko on peruna saatu pois pakoputkesta? On tainnut mennä taas juopottelun puolelle, kun ei ole miehestä kuulunut mitään. Voi voi Raunoa. Voimia kuitenkin peräaukolle.

    • Voimia.pakoputkelle

      Raksa-Paneli alias Maksa-Kaneli omaa sukua Lampaan Nusasia, miten on mennyt pakoputken tyhjennys? Saitko pottumuusin tehtyä vai pitikö taas soittaa äitille? Raunoo!

    • Hannele.pitto

      Peruna on saatu pois pakoputkesta. Johtava ylilääkäri T. Tötterström sai perunan ehjänä, joten kaikki hyvin tällä hetkellä. Onnitteluja otetaan vastaan. Terveisin Raunon äiti.

    • errtrb78öä

      no onneksi ei ollut bataatti. Voipi silmät suurentua hetkeksi, kun selaisen päällepyllhtää.

      • Gyuuuuuuppir

        Onneksi ei. Siihen ois voinu loppua Ranen Helsingin ajelut omalla Mercedes Benz-merkkisellä autollaan. Edes mersussa ei ole niin hyviä penkkejä. Tsempit pakoputken suuntaan.


    • Hane-Raksa

      Mikä on tilanne Rauno? Onko pakoputki jo paranemaan päin?

      • RaunonÄiti

        Raunon pakoputkessa lievää väljyyttä, mutta aika parantaa. Sairauslomaa myönnetty joulukuuhun asti ja istuminen kielletty elokuuhun asti. Saa jäädä nyt hetkeksi Helsingin työt, mutta Raunollahan ei pikku rahasta ole puutetta. Onnitteluja otetaan vastaan Raunon äidin sunnalta.


    • KnutFagerholm

      Ensi kerralla kannattaa varovasti laittaa se peruna sinne putkeen, eikä survoa ykkösellä. Alkaa varmasti olemaan jo ikävä raksalle!?

    • Penjaamin.haggert

      Onko mikä tilanne pakoputken suhteen? Jaksaako painaa motaria eestaas vai joutuuko pysähtymään vähän väliä?

    • Kyllä on taas ollut kateellista ja mitään sanomatonta porukkaa kommentoimassa. Ettekö te käy töissä kun on aikaa arkena olla päivät koneella?

      Ylläpidolle taas is kiitos asiattomien viestien poistosta.

      • Lätsäpeke

        Älä itke jos faktaa tulee pöytään. Menisit itse oikeisiin töihin ja lopettaisit sen valehtelun. Täällä kukaan ole kateellinen. Säälittävä tapaus olet.


    • Anonyymi

      Rauno aka lampaan nusasia. Ei vaikuta herran imago mitenkään ruusuiselta. Töihin meno saattaisi edesauttaa hyväksymistäsi

    • Anonyymi

      Nyt on mielenkiintoista tarinaa!

      • Anonyymi

        Raksa-Ranen ja Valittajan tarinoita, kun lukee huomaa aika paljon yhtäläisyyksiä. Molempien saduissa selvästi havaittavissa muiden haukkumista ja itsensä kehumista. Onko se sattumaa? Epäilen. Kummallisesti Ranen aloitettua hiljaiselo alkaa siitä jokapäiväinen valitus.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      690
      5294
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3554
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      157
      3337
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2583
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2399
    6. 261
      1990
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1497
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      101
      1409
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1379
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1160
    Aihe