YIT:n harjoittelu, älkää menkö!

Kvgjbckhff

YIT:n raksa harjoittelujakso Riihimäellä oli painajainen. YIT:n raksalla ei päässyt tekemään rakentamishommia sekuntiakaan. Orjaraataminen oli pelkkää siivoamista, siivoamista, raskasta tavaroiden kantamista, typerää juoksupoikana ravaamista...mainitsinko jo Siivoamisen? Ja jatkuen, miten Rakennusyhtiö YIT suhtautuu työpaikka kiusaamiseen ja häirintään? Loistavasti! Kuuntelin vit**ilua klo 7 lähtien, jatkuen klo 15.30 asti. Tein siis ilmaiseksi(!) töitä YIT:lle ja tälläinen oli "Kiitos". Sanomattakin selvää, lähdin pois ennen jakson virallista päättymistä. Kiertäkää rakennusalan opiskelijat tämä yhtiö kaukaa.

3

219

  Vastaukset

  • Hyvä kun kirjoitit johonkin tuosta v..sta. Tunnen vihaa ja häpeää juuri niitä työntekijöitä kohtaan, jotka pitävät oikeutenaan kohdella törkeän asiattomasti useinkin nuoria miehiä, jotka ovat astumassa, ei heidän paikalleen luoja paratkoon vaan, uusina työntekijöinä työelämän kuvioihin mukaan. Minkälainen firma on sellainen, jonka johto ei välitä, mitä työntekijät työaikana puuhaavat?!?! Minkälainen on ilmapiiri työpaikalla, kun asiaton kommentointi on mahdollista. Olen itse jo vanhempi, paljon vanhempi sinua, mutta koin samanlaista sisäpiirimäistä pottuilua, ja jouduin myös keskeyttämään. Esimieheni kanssa juttelin huonosta kohtelusta pariin kertaan, mutta se ei auttanut. Sitten vain en enää jaksanut niellä kaikkea paskaa. Keskeytin itse vain hiukan ennen kuin näytöt olisivat alkaneet. Ohjeistus työssäoppimiseen on selkeä. Sen pitää sisältää ammatin perusteissa mainittuja tehtäviä. Toki satunnaisesti voi tehdä myös muita töitä, niinkuin työpaikoilla yleensäkin eteen tulee. Puhu asiasta koulun vastuuhenkilöiden kanssa. Noin ei voi missään nimessä toimia.

  • Samanlaisia kokemuksia YIT:stä, eli älkää hyvät ihmiset = rakennus alan opiskelijat, menkö tuohon keskitysleiri firmaan "työharjoitteluun". Miten sinne edes laitetaan opiskelijoita harjoitteluun? Kammottava pulju.
   Kaikki aina haukkuu YIT:tä pas*ka paikaksi. Eikä mikään ihme.
   Työpaikkakiusaamisen luvattu paikka= Rakennusyhtiö YIT.

  • Vähän on lapsellisen oloinen avaus tämäkin.

   Eiköhän se ole ihan mesta- eikä firmakohtaista, millainen mikäkin työmaa on.

   Paskoja mestoja on varmasti kaikilla firmoilla.

   Kertoisit mieluummin mikä mesta (ja kuka oli vastaava mese) kuin että jauhaisit paskaa YIT:n tapaisesta miljardifirmasta, jolla on satoja työkohteita. Joukossa hyviä ja huonoja.

   On aivovammaisuuden merkki, jos ei osaa tämmöisessä asiassa tehdä eroa lafkan ja mestan välillä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   12062
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7649