ostokset pietarista

matkaajamaa

mitä kannattaisi ostaa pietarista jos ei oteta lukuun merkkivaatteita, alkoholia ja tupakkaa? Olen menossa ja kysyisin mitä kanattaisi sieltä tuoda?

4

642

  Vastaukset

  • Osta nyt ainakin liput liput balettiin tai/ja oopperaan - osoitteesta www.bileter.ru löydät koko Pietarin kulttuuritarjonnan. Jos taas tykkäät urheilusta osta vaikka liput Zenitin futismatsiin! Pietarin liki kaikki ravintolat löydät osoitteesta www.restoclub.ru - on mistä valita. Ja jos vielä tahdot ostaa jotain kotiintuomiseksi niin ota osoitteeksi Nevski Prospektin keskeinen tavaratalo Gostiny Dvor -sieltä löydät kaiken mitä tarvitset ja usein vielä kohtuu hintaan.

  • Käy parturissa tai kampaajalla tai manikyyrissä - edullista.Taksikyyti on halpaa.Bussit ja metro halpoja -ja hyviä jos tietää mihin on matkalla. Leipomotuotteet esim. kakut edullisia ja tosi herkullisia. Hapankaali on halpaa. Lehdistö edullista esim.valokuvaus ja muotilehdet. Tällaiset vinkit

  • Noita baletteja, futismatseja tai partureita on hankala tuoda Suomeen. Ehkäpä jotain neukkuromanttista antiikkia Udelnayan kirpputorilta tai sitten jotain hipsterikamaa esim. Etagi projectin talosta Ligovsky prospektilta.

  • Tuontirajoitukset sulkevat pois esim. maitotuotteet ja lihatuotetteet, tuontitavaran kallis hintataso ja paikallisten tuotteitten osittain suomalaiseen verrattuna heikko / suomalaiselle suuhun sopimaton maku tekevät ostamisesta vielå hankalampaa. Ja pitäähän niitä jollain kuljettaakkin, kaikki ei säily jne.

   Erilaiset makeat pikkupurtavat tehdaspakattuina ovat edullisia - esim. riisi / pähkinä / hunaja yms vaihtelevilla kokoonpanoilla olevat patukat. Löytyy joka marketista. Tee ? sitä ainakin paljon juodaan joten jossain varmasti löytyy valikoimaakin. Sätkä-ja jointtipaperit. Ehkä jopa kahvi. Mielestäni pavuista jauhettua / jauhettavaa tuoretta kahvia oli aika edullisesti.Pikakahvin hinta oli sama tai jopa halvempikin ihan nescafessa. Limu. Kokikset ja pepsit fantat yms ovat reippaasti halvempia ja pantiton pullokin toimii hyvin muussa käytössä limun loputtua.Makuja saattaa löytyä uutta / sesonkituotteita. Venäläiset konvehdit ja makeiset.

   Auton varaosat. Auton renkaat.

   Kyseenalaista on , mitä kannattaa mukana raahata ja mihin tarkoitukseen tavaroita on tuomassa. Säästön vuoksi suurinta osaa ei ainakaan kannata tuoda , etenkään jos junalla tai bussilla liikkuu. Henkilöautoon tietysti voi hamstrata suhteellisen paljon tavaraa.

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   183
   4428