Tallinnaan

tallinnaan

Usein olen Tallinnassa käynyt ja taas tekee mieli mennä. Onko täysin omatoimimatka ok ja edullisin vai onkohan paketteja pariksi yöksi (sis. laiva ja hotelli) Mitkä paikat olisivat max 5:n joukossa johon voisi tutustua ? Kertokaapa kokemuksia

13

416

Vastaukset

 • Otan reittimatkan Eckerölineltä ja hotellin esim. Booking.comin kautta, niin säästän noin puolet pakettimatkaan verrattuna. Yleensä etsin oikean asunnon, jossa on kaikki mukavuudet ja voi kokata tai olla kokkaamatta ja asua tilavammin, kuin pelkässä hotellihuoneessa.

  • Vielä enemmän säästää kun ostaa menomatkaksi päiväristeilyn tai miniristeilyn. Paluuksi kylläkin joutuu ostamaan reittimatkan.


  • paljonkohan noin säästää???


  • Säästöä tulee niin paljon, että takaisin tullessa saa ostettua säästyneillä euroilla laivan taxfriistä kaksi lavaa olutta. Eli nuo olutlavat ovat ilmaisia, kun ei osta reittimatkaa vaan risteilyn. Eilen Finlandialla Tallinnasta takaisin tullessa tein tuon huomion.


  • Säästäväinen kirjoitti:

   Säästöä tulee niin paljon, että takaisin tullessa saa ostettua säästyneillä euroilla laivan taxfriistä kaksi lavaa olutta. Eli nuo olutlavat ovat ilmaisia, kun ei osta reittimatkaa vaan risteilyn. Eilen Finlandialla Tallinnasta takaisin tullessa tein tuon huomion.

   Olutlavassa on yli 1000 tölkkiä joten säästitpä tosiaan paljon.


  • Säästäväinen kirjoitti:

   Säästöä tulee niin paljon, että takaisin tullessa saa ostettua säästyneillä euroilla laivan taxfriistä kaksi lavaa olutta. Eli nuo olutlavat ovat ilmaisia, kun ei osta reittimatkaa vaan risteilyn. Eilen Finlandialla Tallinnasta takaisin tullessa tein tuon huomion.

   Edestakainen reittimatka Hki- Tallinna Eckerölinellä 37e/hlö...


 • Tallinnan matka Helsingistä: yö laivalla ja toinen yö hotellissa esim. Ikaalisten matkatoimiston hinta 67 euroa/henkilö 2 hengen huoneessa.

  Suosittelen merimuseota joka on vanhassa vesilentokoneiden hangaarissa vähän matkustajasatamasta länteen. Toinen paikka: televisiotorni jonka ravintolataso on 170 metrin korkeudessa.

  • Ja perillä tallinnassa kannattaa käyttää Tallink Taksoa.


  • paras.taksi kirjoitti:

   Ja perillä tallinnassa kannattaa käyttää Tallink Taksoa.

   Eikö se kallein Tallink Takso tosiaan pärjää ilman jatkuvaa mainostamista täällä?


 • Toki meno on päiväristeilyllä halvempi kuin reittilipulla, mutta ei se kokonaisuutena silti tule välttämättä halvemmaksi kuin ostaa hotellipaketti. Ikaalisten matkatoimisto on hyvä, ja onhan noita hotellipaketteja kahdeksi yöksi laivayhtiöilläkin. Esimerkiksi Viking Linella on usein hyvä tarjous S-etukortilla Sokos Hotel Viruun aivan piikkipaikalle keskustaan.

  Hinta riippuu siitäkin, oletko hakemassa mieluummin huoneistoa vai hotellia, mutta vertaile matkatoimistojen ja laivayhtiöitten ja booking.comin ja airbnb:n sivuilta, niin löytyy varmasti hyvä. Itse olen pari kertaa tuon vertailutyön tehnyt, kun ollaan oltu matkalle lähdössä, ja omatoimimatka ei ole ollut kertaakaan Tallinnan lomalla meidän ratkaisu, vaikka niitäkin on laskeskeltu ja tutkiskeltu. Tosin meille nyt hinta ei ole ollut ainoa tekijä, joilla näitä matkoja on valittu, ja asumme lomalla mieluummin jossain vähän tilavammassa hotellihuoneessa kuin asunnossa.

 • Käyn Tallinnassa 3 viikon välein hotellimatkalla eikä koskaan ole ollut mitään hotellipakettia. Kallein hotelli on ollut 50 €/huone. Kun käy paljon niin tietää ja osaa. Päiväristeily josta käyttää vain menon, on hyvä.

 • En tiedä, millä hinnalla matkustatte, mutta omien kokemuksieni mukaan juuri reittimatkat + huoneisto on edullisin. Esim. 3 vrk loma: Eckerölinellä liput edestakaisin 37e + asunto Tallinnan vanhasta kaupungista 75e/hlö = 112e/hlö. Tuskinpa tuota edullisemmin pääsee ainakaan minkään matkatoimiston pakettimatkoilla. Kyseessä heinäkuu, joka on hintavampaa aikaa matkustaa..

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  177
  3521
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1073