Creta Palm

mummonmussut

Hei kaikki Creta Palm hotellissa, Kato Salesissa asustelleet, kertoilkaapas hieman kokemuksistanne. Heinäkuun vika päivä menossa, mummotettavien (6 ja 7 v).

10

827

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kreetafani

      Olemme olleet kaksi kertaa ko. hotellissa, eikä ole mitään valittamista. Aamiainen on mielestäni hyvä ja monipuolinen, sängyt olivat hyvät patjat eivät kovia, niinkuin monessa keskitason hotelleissa on. Hotellin alue on kaunis ja hoidettu paljon kukkia ja pensaita. Lapset varmasti viihtyvät siellä ja leikkikavereita löytyy. Ranta kadun toisella puolella on hyvä, tien yli ja vastapäisen hotellin Veli portista sisään ja kohta olet jo rannalla. Meidän huoneemme oli takimmaisen uima-altaan vieressä toisessa kerroksessa, rakennuksessa oli hissi. Menisin koska tahansa uudestaan tykkäsin paikasta!

    • En-oikein-pitänyt

      Vähän syrjässähän se on paikallisista keskuksista, vieressä pitkä tie, ei muuta. Itse en oikein pitänyt paikasta, vaikka hotelli sinänsä oli ok. Pidän enemmän Plataniaksesta, jossa olen aiemmin ollut, koska siellä on enemmän ravintoloita, kauppoja, harrastus mahdollisuuksia jne. Mutta, jos hotellin nurmikot ja se läheinen ranta riittää, niin ok sitten.

    • Ällöä-ällöä

      Kreetalle matkustaville saattaa tulla yllätyksenä se, ettei wc-papereita saa siellä laittaa vessan pönttöön, kuten Suomessa on totuttu. Ne pitää laittaa tavalliseen roskikseen, sisälsivätpä ne sitten mitä vain. Tämä pitää muistaa, kun mahdollista matkakohdetta Kreikassa valitsee.

      • Kreetafani

        Kato Staloksesta pääsee kyllä pois jos haluaa katsella muitakin paikkoja. Bussi kulkee Creta Palmin vierestä tiheään, pääsee Haniaan ja Kolimbariin ym. bussiyhteydet ovat hyvät eikä maksa maltaita. Pienten lasten kanssa ei varmaan niin mielellään ramppaa kovin paljon kaupoissa, lasten ehdoilla yleensä. Ravintoloita ja tavernoja löytyy kyllä Kato Staloksestakin.


      • Anonyymi

        joka paikassa siellä pitää laittaa vessapaperit roskiin ja entä sitten ei se maata kaada!


      • Anonyymi

        Miten niin joka paikassa? Ei muilla saarilla ole tuota käytäntöä, ei esimerkiksi Rodoksella. Enkä ole muuallakaan tuota nähnyt.


    • Kreku

      Perus perhehotelli, peruspalvelut, ei iso, kivat huoneistot, tilavat, siistit, ilmastointi toimii! Uima-allas alue siisti, ja suojattu ns. sisäpihalla eli ei minkäänlaisia näköaloja mihinkään suuntaan ehkä hivenen pieni, pyyhevaraustekniikalla mennään aamuvarhaisella, jotta saa paikan ja toinen puoli allas alueesta aika varjoinen. "Ylhäällä" on toinen allas, siellä on paremmat paikat ottaa aurinkoa, mutta miinusta siitä, että muutama vuosi sitten ei All Inclusive käynyt kyseisestä allasbaarista, joten me emme juurikaan siellä siksi olleet. . All Inclusive on perussettiä, aika niukka valikoima, lounaalla joka päivä spagettia, mutta lasten kanssa helppo, syövät ainakin sitä. Hyvä ranta on ihan vieressä, sen kun kävelette vaan tien yli. Bussilla pääsee hyvin Haniaan ja rantaa pitkin voi kävellä ainakin Plataniakseen saakka ja bussillakin pääsee Kolymbaarin saakka! Sopii milestäni juuri lasten kanssa lomaileville, pieni rauhallinen paikka, saa olla aika rauhassa.. Jos ei valitse All Inclusivea, niin ruokapaikkojakin löytyy. Pieniä matkamuistomyymälöitä ja elintarvikkeita Staloksessa myös saatavilla. Lasten kanssa kannattaa olla varovainen, hotelli on ihan tien vieressä ja ainakin meidät bussi jätti aika lailla keskelle tietä eli tiukkaan käsistä lapsia kiinni bussista poistuessa, ja yleensäkin tien ylityksessä, koska tie on varsin vilkas liikenteinen! Mukavaa lomaa, kyllä te viihdytte varmasti!

    • Hämäläinen

      Me ollaan oltu miehen kanssa joskus kaksistaan, nyt lähdetään lasten kanssa heinäkuun lopussa myös. Tykättiin hotellista,meillä oli puolihoito ja sekä aamiainen että illallinen olivat oikein hyviä. Huoneisto oli siisti ja tilava. Uima-altaat välillä täynnä mutta aina sekaan sovittiin. Aurinkotuoleja osa varaili jo aamuyöstä.... Hotellin edessä tie ja heti sen takana hyvä ja rauhallinen ranta. Minigolfrata oli hotellin vieressä, en tiedä onko enää. Muutamia kauppoja( meille riittävästi) on hotellin lähellä. Minijuna pysähtyy hotellin eteen ja sillä pääsi vesipuistoon.

    • Marissa

      Tietääkö joku onko hotellissa teemailtoja kuten kreikkalainen ilta tms? Vai pitääkö iltaohjelma etsiä kauempaa?

    • Anonyymi

      Eipä ollut hotellin toimesta, ainakaan silloin, kun minä siellä olin.

      Tokihan matkatoimisto, mistä matkasi ostit, järjestää varmasti vaikka minkälaista ohjelmaa (maksullisia tietenkin kaikki).

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe