ulosotto kuitti viipyy?

kflododlekj

Miksi ulosoton kuittia ei kuulu? Soitin sinne, niin sanoivat että on se tilitetty että kyllä ne kuitit tulee. Aikaa menny tästä tilityksestä jo 2 viikkoa, ja aikasemmin netin kautta kuitit tullu aina 2 päivässä. Nyt ei näy mitään tietoja.

6

533

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Teetnäin

      Tietenkin kuitti viipyy, koska ulosottomies ei saa sen lähettämisestä enää niitä bonuksiaan. Soita sille paskalle sanoaksesi, että jos kuittia ei näy kolmen päivän sisällä, niin teet rikosilmoituksen virkavelvollisuuden rikkomisesta. Voit myös käydä virastossa hakemassa tulosteen velallisen ulosottoasioista viimeisen neljän vuoden ajalta, niin sinulla saanet ainakin jonkinlaisen kuitin maksusta.

    • Poiminta

      Onko se sellainen, jonka ulosottomies itse toimittaa vastaanottajalle? Jos et ollut kotona tai avannut? Jostain näistä sivuiltä löytyi tieto, milloin ulosotto tapahtuu ja siinä mainittiin, että ulosottomies ei ole tavoittanut, katso itse lisää tietoja ja tee hakuja. Odottelu ei ole hyvästä.

      "Perintä ja ulosotto
      https://www.takuusaatio.fi/tietoa-ja-ratkaisuja/perinta-ja-ulosotto

      Laskujen ja velkojen perintä alkaa eräpäivästä ja päättyy viimeistään niiden lopulliseen vanhentumiseen. Eräpäivän jälkeen saat useita tilaisuuksia maksaa velan tai sopia sen maksusta.

      Perintä kasvattaa väistämättä velan määrää. Joskus perinnän kulut kasvavat mielessä vielä enemmän kuin todellisuudessa. Kulujen kertymisen lisäksi sinua voi ahdistaa myös epätietoisuus siitä, mitä perinnässä tapahtuu ja mitä mikäkin asia tarkoittaa. Perinnästä kerrotaan monlaisia juttuja, mutta se on monen eri lain säätelemää toimintaa. Katso löydätkö näiltä sivuilta kaipaamasi tietoa.

      Älä jää yksin miettimään, jotta et turvautuisi hätäratkaisuihin tai lamaantuisi. Ota yhteyttä Takuusäätiöön tai talous- ja velkaneuvontaan, jos haluat keskustella, mitä perintä sinun kohdallasi tarkoittaa tai, jos et tiedä mitä tekisit.

      Perintä ei ole rangaistus. Se on tilaisuus maksaa, sopia tai löytää jokin uusi ratkaisu maksuongelmiin. "

      "Ratkaisuja velkaongelmiin
      https://www.takuusaatio.fi/tietoa-ja-ratkaisuja/ratkaisuja-velkaongelmiin

      Etsitkö ratkaisua lasku- ja velkakierteeseen? Näillä sivuilla kerrotaan erilaisista velkojen järjestelyistä, neuvotteluista velkojien kanssa sekä ulosotosta.

      --
      Voit selvitellä maksukykyäsi tältä sivustolta löytyvien välineiden avulla ja pohtia voisiko jokin kuvan vaihtoehdoista olla sinulle mahdollinen. Suosittelemme kuitenkin, että käännyt myös ammattilaisen puoleen. Jokaisen tilanne on hyvin yksilöllinen ja näillä sivuilla on voitu kertoa asioista vain pääpiirteissään.

      Katso myös, mistä voit aloittaa avun hakemisen."

    • Rikosilmoitus

      Kyllä sen postitse pitäisi tulla. Voi toki kestää, kun se paska ei saa sen lähettämisestä bonuksia. Käy tekemässä rikosilmoitus virkavelvollisuuden rikkomisesta.

    • pas...ka

      En itse saanut yhtään ainutta kuittia, vaikka maksoin monta vuotta velkaani, 20k..itse jouduin laskemaan velan vähenemistä ja toivoin edes kuittausta suoritusten jälkeen.
      Ei kiinnostanut ilmeisesti.

      • JIiosfoow

        Vaadi aina kuitit heti. Mikäli et saa, niin tee rikosilmoitus virkavelvollisuuden rikkomisesta. Laittakaa kopiot rikosilmoitussähköpostista oikeusasiamiehelle ja valtakunnanvoudille. Nämä aistivat veren kuin hai, jos tutkijaksi tai tutkinnanjohtajaksi sattuu tutkintaa viivyttelevä ulosottomiehen tuttava.


    • Määä

      Maaliskuussa ollut kuulema jokin häiriö järjestelmässä, kun kysyin kuittia. Sain sähköpostilla kuitin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe