8v bulldog narttu - mystiset nestelammikot pedillä

Päiväbulldogina

Osaisiko joku viisaampi täällä kertoa mistä kyse: meillä on 8v englannin bulldog narttu, joka noin puoli vuotta sitten on alkanut jättämään jälkeensä keltaisia kirkasta nestettä olevia lammikoita. Lammikko on aina siellä missä koira on nukkunut ja se huomataan aina jälkikäteen. Koiramme ei pissaile sisälle ja on muutenkin yleiskunnoltaan hyvässä kunnossa. Neste on tosiaan kirkasta kellertävää eikä siinä ole seassa mitään, joten koira ei ole voinut oksentaa sitä (mukana ei ole ruokaa eikä sappinesteitä.) Neste ei tuoksu pissalta vaan miedosti ”eritteeltä”. Lammikot ovat aina suhteellisen suuria. Peräpäästä siis tulee, mutta osaisiko joku kertoa mistä on kyse? Onko tämä lopun alkua? Kiitos jo etukäteen asiallisista vastauksista.

11

263

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SoitaEllille

      Puoli vuotta oireillut ja lekurilta et ilmeisesti ole kysynyt? Odotteletko koiran heittävän henkensä ennen kuin lekurilta kysyminen tuntuisi keskustelupalstaa järkevämmältä?

    • tarvitseeapuajaheti

      Maistuisko viedä se lääkäriin tutkittavaksi jos se puoli vuotta on tuota tehnyt..
      Mieti omalle kohdalle tai jos sulla on lapsia tai mies tai vaimo tms niin niiden kohdalle.
      Mitä yleensä tehdään? Aivan, soitetaan lääkäriin ja tutkitaan mistä johtuu eikä vaan mietitä.
      Kohtutulehdus mahdollisesti.

    • Päiväbulldogina

      Kyllä. Lääkärissä ON käyty, kun oireita ensi kerran ilmeni. Mitään ei löytynyt tuolloin. Oli sitä mieltä, että koska koira on jo rotuunsa nähden vanhus, on sillä alkanut olemaan pidätysongelmia ja lammikot ovat pissaa, vaikka eivät siltä varsinaisesti mielestäni haiskahtaneetkaan. Tapahtuneet ovat olleet hyvin satunnaisia, mutta nyt näin on käynyt kaksi kertaa parin viikon sisällä. Ja kyllä. Aika toiselle lääkärille ON tilattu. Lääkäriaikaa odottaessani halusin vain huolestuneena kysyä, mikäli joku tunnistaisi oireet. Itse kun en ole eläinlääketieteen asiantuntija, vaikka kolmas koira minulla jo onkin, niin vastaavaa ei ole aikaisemmin tullut vastaan. Ja edelleen arvostan ASIALLISIA vastauksia ja vain siinä tapauksessa, että kirjoittaja todella kokee, että voisi tunnistaa tilanteen. Arvailla osaan itsekin, samoin myös trollata.

      • ghjjkklkjk

        Virtsatulehdus, hoitsmattomana pilaa sisäkalut.Sukulaisen koiralla oli virtsiitti ja pissat valu nukkuessa,munuaisvaurio oöi muistaskseni myös.Se lopetettiin, aikasemmin pitäs hoitaa, jo kun ongelman huomaa.Ni olis parannettavissa ollu.


      • 8467

        Jos vastaukset harmittavat, niin katsetta peiliin. Eläinlääkärillä käynti olisi ollut hyvinkin olennainen tieto, ja siitä kätevästi kertomatta jättäminen antaa sellaisen kuvan, ettei olla käyty.

        Ei täällä arvailu mitään auta, sillä sama oire voi olla useammassa eri tapauksessa - varsinkin, kun edes välttämättömiä tietoja ei ole kerrottu (onko sterkattu jne.). Eläinlääkärillä tilanne on selvitettävä. Ja jos vasta nyt olet toistamiseen lääkärille menossa, vaikka juttua on jatkunut jo puoli vuotta, niin aika järjettömän pitkään olet venyttänyt, pakko sanoa.


    • gdfyrdr

      Koira kuolee. Hyvin hoidit homman ap!

    • gsuo

      Sitä ei kukaan osannut ennustaa että olet jo lääkärissä käynyt kun et sitä maininnut.
      Voi olla ihan vaan hormoneista johtuvaa vuotoa jotkut vanhat nartut tekee sitä.

    • toivotaan.paranemista

      Omalla koiralla oli samanlainen tapaus,pissa tuli nukkuessa petille.Löytyi kasvain joka painoi virtsarakkoa.Koira leikattiin ja toipui hyvin,eli monta vuotta terveenä sen jälkeen.Neste voi tulla myös suusta,jos on sydämen vajaatoimintaa keuhkoihin kertyy nestettä joka voi valua suusta nukkuessa,mutta sen olisi eläinlääkäri huomannut kun kuunteli sydäntä ja keuhkoja.

      • Päiväbulldogina

        "Omalla koiralla oli samanlainen tapaus,pissa tuli nukkuessa petille.Löytyi kasvain joka painoi virtsarakkoa.Koira leikattiin ja toipui hyvin,eli monta vuotta terveenä sen jälkeen.Neste voi tulla myös suusta"

        Onko sekin siis virtsaa?


      • toivotaan.paranemista
        Päiväbulldogina kirjoitti:

        "Omalla koiralla oli samanlainen tapaus,pissa tuli nukkuessa petille.Löytyi kasvain joka painoi virtsarakkoa.Koira leikattiin ja toipui hyvin,eli monta vuotta terveenä sen jälkeen.Neste voi tulla myös suusta"

        Onko sekin siis virtsaa?

        Ei ole virtsaa jos tulee suusta,se on elimistön imunesteitä jota kertyy vajaatoiminnassa esim.keuhkoihin,mahaan ja raajoihin,jaloissa voi näkyä turvotusta.


    • koeasetelma

      Oletko ap pohtinut, olisiko hajuaistisissasi vikaa? Lammikot nimittäin ovat todennäköisesti kusta ja ainoa asia joka viittaa siihen että ne eivät olisi kusta, on hajuaistisi. Kuten kirjoitit, eläinlääkäri ei huomannut mitään muuta mahdollista selittävää tekijää. Kannattanee käydä toisella eläinlääkärillä ja jos hänkään ei löydä syytä, käydä tutkituttamassa oma hajuaistisi tai antaa jonkun muun haistella lammikoita. Toinen koirahan sen tekisi tarkimmin, mutta ne eivät osaa kertoa, haiseeko kuselle vai ei

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 187
      2128
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1982
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      157
      1659
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      136
      1614
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1247
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1214
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      12
      1155
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1148
    Aihe