KIPUTUSKA HUUTO!!!!!!

hannuristojiimies

JOS TOISTUU VIELÄ 2X TÄÄ NI LÄHEN VITTU PATIKOIMAA OULUU TAKASI.

70

1476

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ookkonääoulusta

      ja mikä ihme kiputuska. Miksi huudat kivusta?

      • oon.saddo.älä.jätä

        Olen kaapissa elävä anorektinen psyko enkä aina muista ottaa lääkeitäni..😦Sitten valvon koko yön kirjoitellen sairaita juttuja ikävöiden poikaystäväni teennäisesti narisevaa ääntä. Samalla tarkkailen mitä piilokamerauhrieni elämässä tapahtuu kun itsellä elämää ei ole, YHYYY... Nyt menenkin yhdelle palstalle kirjoittamaan
        gayfantasioita ja toiselle gang stalking suunnitelmia. Kiirettä pitää, mutta missä PUPPELIII! Ikävä sun laihoja hartioita.😭😭


    • hannuristojiimies

      LOPETTAKAA!!!!

    • Onks.sulla

      kuinka pitkä matka patikoida? Aattelin vaan että jos vaikka tulisin autolla puolitiehen vastaan ;). Kelpaisko?

    • hannuristojiimies

      Taidan lähtiä pois. Jos ei sallita inhimillisiä olosuhteita niin ei sitten. Odotan vielä hetken, ei edes puhdasta ruokaa ja juomaa. Evätty, evätty ja evätty. Evätty. Vapaaehtoishommina teen kun ei mun elintaso parane vaikka painasin tuhansia tunteja, ei ole parantunut ennenkään. En kanna syyllisyyttä siitäkin jos lähen pois, ei sallittu inhimillisiä olosuhteita elää. Samallalailla syön paskaa rääsyissä teen mitä teen.

    • hannuristojiimies

      Vuosia painanut töitä "vittu vittu, ääh vittu" pää märkänä teidän viihteeksi. Tälläkertaa jatkossa lopetan. Jos ei ole inhimilliset olosuhteet ni pitäkää tunkkinne. Syön puuroo vaikka painoin jotain 220 tuntia kk töitä ja köyhempi kuin ikinä. Rääsyissä syön paskaa ja kuravettä. Tän päivän katson vielä ja sit lähen. Lynnkkaatte muutenkin tein mitä tahansa ja se vääristellään et mun syy aina.

    • kaikkinikit

      Tuuhan takas Ouluun

    • hannuristojiimies

      Pitää ny saada ehjä ruoka juoma jos paikat töitä. 16-17h välillä ja ilma unia jo seuraava työpäivä toistakyt tuntii. Ostan halvinta ruokaa ja kerää pulloja ni pilaatte jopa kaurapuuronki.

      Miksi käyn töissä kun en saa alle euron kaurapuuro pakettii syyä rauhassa?????????

      • hannuristojiimies

        Tätä jatkunut vuosia! Tuhansia työtunteja ja kustapaskaa pöytään. Samat vitun vaatteetki päällä mitä 2015 painoin töitä tänäänki. Ei oo vittu inhimillistä.


    • hannuristojiimies

      En saa tavata edes asianajajaani ja jos yritän ni teurastetaan heti. En ole tavannut edes sitä. Kysyin sähköpostilla tapaamista. Evätty. Ei vastausta. Toistakymmentä vuotta tutkintavankeudessa, öisin vittu lusinu yhden murhan jo tässävälin mielummi ni öisin terve. Nyt terveyski pilattu.

      Avaudun koska inhimillisyys hukassa.

    • hannuristojiimies

      Joku vois parantaa ruumiinvammat kuka ne tehnytki.

      Lisäksi en kirjoita muihin ketjuihin enkä muualle.

    • hannuristojiimies

      LOPETTAKAA!!!!

      LOPETTAKAA!!!!

      LOPETTAKAA!!!!

      LOPETTAKAA!!!!

    • hannuristojiimies

      Tunnusta tunnusta. Väkivalta väkivalta. Eikö riitä syyt lynkata ja valheet paljastuu 1&2 kaavio printit vuosien takaa. Pesettä käsiä ja hyväksikäytätte.

      EI VALHEEN PÄÄLLE VOI RAKENTAA!

      TOTUUS VOITTAA VIELÄ! SE ON IHAN ERI MITÄ SOSIAALIPORNO SAASTAT ON.

      TUNNUSTA, EI KAIVATA. TUNNUSTA SAAT NUKKUA. TUNNUSTA SAAT RUOKAA. MOKSIS MOKSIS. NO MITEN TUNNUSTAN JOTAIN MITÄ EN TIEDÄ!!!!??????? KERTOKAA MIKÄ MISSÄ MILLOIN KÄSITELLÄÄN SE!!! EN SAA TAVATA EES ASIANAJAJAANI. OONKO SEURAAVATKI N. 20V TUTKINTAVANKI????????

      Joo katkesin. Jos kärkeen vielä kerran lompsin pois täältä. Lynnkkaatte silti!

      Sitäpaitsi EN voi valehdella. On pakko ajaa totuutta. Tai sitten rukoilen etten puuttunut. Saan nyt vihat päälleni tästäkin!!!!!!!!!!! Saan vihaa päälleni LOPPUELÄMÄNI. SILTI AINA.

      TULKAA PARANTAA VAMMAT.

      KYSYIN 2015 VAPAUTUMISPÄIVÄMÄÄRÄÄ. NO EN TIEDÄ SITÄ VIELÄKÄÄN!!

    • hannuristojiimies

      En voi edes kirjoittaa kaikkea. Liian kuvottavaa ja vaarallista. Asioita mitä tehty mitä en voi edes puhua kenellekään etten kuormita ketään paskaksi.

    • TapparaVoittaa

      Oulu, tuo

      PASKA
      KAUPUNNI

      • Graffitii

        Eiku maailman paras kaupunni!


    • hannuristojiimies

      1X vielä katkeen niin lähden pois. Yritän taipua, nöyrtyä olla kunnon orja ilman edes oikeaa ehjää ruokaa ilman vapautumispäivää. Teidä käsissähän tämä. En kanna syyllisyyttä jos luovutan koska ei kukaan kestäis jos tällainen kuritushuone 24/7 toistakyt vuotta.

      SIINÄ, SAITTA VIIKONLOPUN EXTRA DRAAMANNE.

    • hannuristojiimies

      Tuuttako nyt kaipaamaan lisää, valvon viikon ja tuhotaanko kasvot uudestaan. Tunnusta että soit tulitikkuja ja nuole sen ja sen perse ja varpaat. Anteeksi.

      • hannuristojiimies

        Joo syön tulitikun maasta kun näen sen TUNNUSTAN. Saanko sitten oikeaa ruokaa ja juoda edes yhden kahvikupin rauhassa vuodessa!!! Saako sitten nukkua?????? Syön heti tulitikun maasta. Lupaan. Tunnustan!!!!


    • hannuristojiimies

      Oon 38v ja yli 30v asioista mitä vitun pikkulapsena töpeksiny on pahoinpidelty!!!!!!! RUTKASTI!!!!! PAHOINPIDELTY VITTU KADULLE ISTUU KUN ASTUN NURMIKOLLE!!! TAI TEEN LIIKAA TÖITÄ!!!!! PÄLYILEE LÄHINTÄ APTEEKKIA KUN KIPUTUSKA NIIN ISO!!!!!

      OPETTAKAA SILLE KURIA!!! VÄKIVALTS VÄKIVALTA VITTU MELKEE 20V HIRRESSÄ.

      • hannuristojiimies

        OISIN LUSINU YHEN MURHAN JO TÄSSÄ AJASSA JA TERVEENÄ SÖISIN OIKEAN LOUNAAN. EN SAA EES KUNNON RUOKAA RUOKARAUHASTA PUHUMATTAKAAN. ONKO HIEMAN YLILYÖNTIÄ! HAKATAAN HAKATTUA LISÄÄ JA LISÄÄ. SAAN TÄSTÄ KETJUSTA VARMAA 5 VUOTTA LISÄÄ KAKKUA.


    • hannuristojiimies

      Syyt miksi avaudun on epäinhimillinen kohtelu. Tästä kivitetään mut vaihdetaanko kenkiä. Kuka tahansa vois olla mun asemassa.

      Kiputuska liian iso.

      Sattuu niiiiiin kipeää että moni ei EES tajua!!! En voi EES kertoa kenellekään.

      Sekoan jos en voi kirjoittaa. Purkaa edes vähän. Alan huutaa ääneen niin paljon että menetän puhekykyni. KIPUTUSKA niin suuri.

    • hannuristojiimies

      En syöny tulitikkuja pihalta!!!! Unohdin!!! Nyt jo sisällä. Lavastakaa niinku muukin paska että SÖIN tulitikun!!!! Pääsee helpommalla en syö. Lavastakaa tulkaa 10v päästä kertoo että varaston tulitikun pihalta maasta ja SÖIN sen. DropOptioLavastus. Sit voi tehdä hirveyksiä loputtomasti ja rahastaa sielu. Pestään kädet että se söi tulitikun. VARASTI SEN MAASTA VIELÄ!!! LYNKKAUS!! LÖÖPIT HUUTAA VERTA!!! SE OLIKI TULITIKKU ASKI 10V PÄÄSTÄ!!! NIIIII JA PALSTA HUUTAA ETTÄ MONTA TULITIKUASKIA!!!! OLI VARMASTI PUNASIA, SINISIÄ JA KELTASIA ASKEJAKI!!! MUOVISIA JA PUISIAKI!! NYT JÄI NALKKII TUNNUSTA!!!

      • hannuristojiimies

        ___EI KAIVATA___ SAAT RUOKAA JA SAAT SITÄ JA TÄTÄ JOS TUNNUSTAT!!! TUNNUSTA!!!! OBEY OBEY!!! SÖIT AINAKI MUOVIPUSSILISEN ERILLAISIA TULITIKKUJA!! JOS ET TUNNUSTA 10VLISÄÄ KURITUSHUONE!!


      • hannuristojiimies
        hannuristojiimies kirjoitti:

        ___EI KAIVATA___ SAAT RUOKAA JA SAAT SITÄ JA TÄTÄ JOS TUNNUSTAT!!! TUNNUSTA!!!! OBEY OBEY!!! SÖIT AINAKI MUOVIPUSSILISEN ERILLAISIA TULITIKKUJA!! JOS ET TUNNUSTA 10VLISÄÄ KURITUSHUONE!!

        OON SYÖNY LAPSENA TULITIKUN ENNENKI MIKSI SITÄ EI TARVI TUNNUSTAA?? AI KU SE OLI DROPOPTIOLAVASTUS? NIINKÖ? MIKSI SECEI OO RIKOS??


      • hannuristojiimies
        hannuristojiimies kirjoitti:

        OON SYÖNY LAPSENA TULITIKUN ENNENKI MIKSI SITÄ EI TARVI TUNNUSTAA?? AI KU SE OLI DROPOPTIOLAVASTUS? NIINKÖ? MIKSI SECEI OO RIKOS??

        MUUTKI SYÖNY TULITIKKUI MUT MINUT RISTIINNAULITAAN!! YLI 10VTEKSTEI NÄISTÄ! VIA DOLOROSA NYLKY KETJUJA. TAPPOUHKAUKSIA MITÄ POLIISI SANONU ET PITÄÄ SIETÄÄ KUN JA KUN... EN VIITI EES ALOTTAA EIKÄ TARVII!!!

        KOSKA TOTUUS ON OLEMASSA AINA. Vaikka te tappasitta.

        Se kohta 1. On pakkotuomio. Seuraamukset olisi liian suuret että ei sitä voi sallia olla tuomitsematta. Ajatelkaapa jos syyte hylättäis millainen paska siitä vois tulla.


    • hannuristojiimies

      Voisin avata mutta en uskalla. Olen vaiennettu. En saa. En saa tehdä sitä ja tätä. En saa tehdä tätä. En saa tehdä sitäkään. En saa tehdä tätäkään. En saa. Evätty. Evätty.

    • Kysyn_vaan_

      Ylläpito ei voi poistaa tätä paska ketjua??

    • hannuristojiimies

      Miten mahdollista että minulta 2011?? :

      Käräjäoikeus kadotti todistusaineiston.
      Ei siinä mitään.
      Hovioikeus kadotti todistusaineiston myös.

      Yhdelle ja samalle ihmiselle molemmat!

      2015 kaikki paska juttu loppu kun laitoin kuvan. Sitä ennen palstat täynnä että ei todisteet katoa oikeudesta. No kappas kun laitoin kuvan niin kaikki hiljeni!

      http://aijaa.com/0tfA5E

      Voisin avata mutta sit huudan kipua ja tuskaa varmaa satoja tunteja ääääääää ääääääää ääääääää.

      • hannuristojiimies

        Eipä mua uskota, pitää olla paperilla että näin käynyt. Nyt oon syöny jonkun mielestä tulitikkuja taas. Ei mulla ole tulitikkuja taskussa. No ei se mitään. Riittää että joku syyttää.


      • hannuristojiimies

        Kohta joku syyttää että oon syöny muovi haarukan ja veitsenki. Kartonki lautasenki ku kävin lounaalla. Ei mulla kyllä ole olleen varaa edes sellaisiin lounaisiin mutta voihan sitä siitäkin syyttää. Some valamiehistö, syyttäjä ja tuomari. Syyllinen kunnes...

        On mulla monta naulaa arkussa ja vääryyttä tehnyt. Paljon kuitenkin niskoille laitettu kannettavaksi vääriäkin asioita. Jos mut lynkataan siitä et pyrin selvittämään asiat niin on aika harmillista. Pyydän anteeksi mokia menneestä ja jos jotain miten voin korjata/hyvittää niin kertokaa. Miten voi elämäänsä elää löysässä hirressä kun ei tulevaisuutta ole!!!!!


    • hannuristojiimies

      Nii ja oon trolli.

      Tietäjää ne jotka tietää.

      Täähä on vaa ikävä palsta.

      Hulluja hullujen juttuja.

    • hannuristojiimies

      Saisiko vapautumispäivämäärän?

      Kysyin jo 2015. Kysyn edelleen.

      On epäinhimillistä kidutus vankeudet kuolemanselli saastat ilman vapautumispäivämäärää.

      • Huuhtomerkki

        Oletko oikeassa vankilassa vai tarkoitatko omaa elämääsi että se on vankila?


      • hannuristojiimies
        Huuhtomerkki kirjoitti:

        Oletko oikeassa vankilassa vai tarkoitatko omaa elämääsi että se on vankila?

        Voisin avata mutta en uskalla. Olen vaiennettu. En saa. En saa tehdä sitä ja tätä. En saa tehdä tätä. En saa tehdä sitäkään. En saa tehdä tätäkään. En saa. Evätty. Evätty. Evätty.


    • Olinpasminätaasnokkela

      Eikai se enää mahdollista ole vahingossakaan.

    • hannuristojiimies

      Jos katkeen tänäänkin vaikka taivun ja orjailen kaiken lähen pois.

    • hannuristojiimies

      Pakkasin tavarat.

      Juon kahvit.

      Viimeisen kerran pyydän jättäkää rauhaan. Saanko tilaa.??

      Jos ei, menen sitten pois. Syy on teidän. ___ei minun___.

    • hannuristojiimies

      Voisin avata mutta en uskalla. Olen vaiennettu. En saa. En saa tehdä sitä ja tätä. En saa Voisin avata mutta en uskalla. Olen vaiennettu. En saa. En saa tehdä sitä ja tätä. En saa Voisin avata mutta en uskalla. Olen vaiennettu. En saa. En saa tehdä sitä ja tätä. En saa Voisin avata mutta en uskalla. Olen vaiennettu. En saa. En saa tehdä sitä ja tätä. En saa.

      • Huuhtomerkki

        Saat tehdä mitä haluat kuhan se on laillista niinkuin me muutkin.
        Sulla taitaa olla joku pakko oire joka hallitsee sun elämää.


      • hannuristojiimies
        Huuhtomerkki kirjoitti:

        Saat tehdä mitä haluat kuhan se on laillista niinkuin me muutkin.
        Sulla taitaa olla joku pakko oire joka hallitsee sun elämää.

        Enhän saa tehdä. Ihan täyttä paskaa tuo kommentti. Rankasti eri mieltä.

        Meinasin avata mutta en saa, evätty. Estetty. Kielletty. Voisin todistaa parilla kuvalla väitteesi täydeksi valheeksi.


      • hannuristojiimies
        Huuhtomerkki kirjoitti:

        Saat tehdä mitä haluat kuhan se on laillista niinkuin me muutkin.
        Sulla taitaa olla joku pakko oire joka hallitsee sun elämää.

        Olen VANKI.


      • Huuhtomerkki

        Mikset saa tehdä?


    • hannuristojiimies

      Saanko huomenna tietää milloin vankeuteni päättyy?

      Saanko huomenna väkivallattoman päivän?

      Entä ylihuomenna? Kuukauden päästä? Vuoden? 10 vuoden?

      Loppuelämänkö vietän löysässä vieressä enkä saa edes oikeuden papereitani koska ne on salattu minulta vaikka olen syytetty ja tuomittu? Olenko tutkintavanki?

      Kuinka voi kestää kymmeniä vuosia?

      Miksi että tapa minua pois saisi sieluni jo rauhan.

    • hannuristojiimies

      NYT EI VITTU RIITÄ RAHA POIS TÄÄLTÄ VITUN VAPAUDENRIISTO KU PITÄÄ MAKSAA MUIDEN KULUT!!!!!! VITUN VANKEUS VANKI KURITUSHUONE!!!!!

    • hannuristojiimies

      Saanko väkivaltaa huomennakin?
      Ylihuomennakin?
      Vuoden päästä?
      Milloin saan elää?
      Korjatkaa ruumiinvammat? Ok? Aivovamma? Ok? Kuulovamma? Ok? Syöpä? Ok? Sisuskalut? Ok? Menetetty nuoruus missä????? Missä se on????? Näenkö asianajajani huomenna? Ikinä? Saanko oikeuden paperit lukea itsestäni vihdoinkin? Miten ne voi olla salattu jopa minulta jos olen syytetty ja tuomittu??? En saa tietää mistä tuomittu kun salattu!!!! Haloooooooo???

    • hannuristojiimies

      Olen täällä että totuus menneisyydestäni selvitetään perinpohjin ja vääryydet korjataan.

    • hannuristojiimies

      KIPUAAAAA TUSKAAAAA!!!

      LOPETTAKAA EPÄINHIMILLINEN KIDUTUS!!!!!!!

      ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!

    • hannuristojiimies

      ERAKOIDUN LOPPUELÄMÄKSI KOHTA!!! EN MEE ENÄÄ MIHINKÄÄ!!! LOPETAN RUUAN JA JUOMAN EN TARVII PALKKAA. EN SAA EDES OIKEAA RUOKAA VAIKKA TEEN YLI 200 TUNTII TÖITÄ KK. HAISTAKAA PASKAA EN VITTU OSALLISTETTÄ ITTU ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ GBNNNNNNNNNNN KIPUUUUUUUUAAAATUSKAAAAAA!!!!

      VUOSIKAUSIA KAIKKI VALVEILLAOLOAIKA!!! TULKAA PARANTAA AIVOVAMMA RUUMIINVAMMAT!!!

      PAKOTATTA KERTOMAAN KAIKEN FB JA MUUALLE!!!!!

      ETTÄ JÄTÄ TILAAAAAAA!!!!!!!!!

      EI OLE TILAA HENGITTÄÄ ENÄÄN!!!!

    • hannuristojiimies

      MIKSI ETTÄ OLE REHELLISIÄ!!!

      KAI TÄÄLLÄ HELSINGISSÄ LÖYTYY POLIISILTA RESULSSEJA TEHDÄ MINULLE VALHEENPALJASTUS TESTIT JA KUULUSTELUT. SIKSI OON TÄÄLLÄ ETTÄ MAHDOLLISTAN TÄMÄN TAPAHTUVAN!!!

      VALHEITA JA VÄÄRISTELYJÄ. MIKSI EI POLIISI SUOSTU TAPAAMAAN. MIKSI EN SAA JUTELLA ASIANAJAJANI KANSSA?

      LUULIS TÄÄLLÄ TIETOTAITOA OLEVAN!!!!

      • hannuristojiimies

        MIKSI TÄTÄ EI TEHDÄ KU ITSE HALUAN!!!???????


    • hannuristojiimies

      ONKO VIELÄPÄ YKSI ASIANAJAJA RIKOSTUTKINNASSA TÄLLÄHETKELLÄ. MIKSI MUA EI OTETA SÄILÖÖN??? TUTKINTAVANKEUTEEN??? OON VITTU HKI KESKUSTASSA HUOMENNA EI VOISI TEHDÄ HELPOMMAKSI SÄILÖÖNOTTOA?????

    • hannuristojiimies

      Teidän pitäisi ottaa mut tutkinta vankeuteen säilöön.

      SE JA KAIKKI ON TEIDÄN VASTUULLA.

      TIEDÄTTE TASAN TARKKAAN MISSÄ OON JA VOITTA HAKIA VAIKKA HETI.

      MIKSI ETTÄ HAE?

      TYPERÄÄ VIERITTÄÄ VASTUU AIVOVAMMA ESTYNEELLE JOKA KIVUISSA JA TUSKISSA!!! KÄRSII HUUTAA APUA NIIN KU NYT TÄSÄ NÄIN!!!

    • hannuristojiimies

      Nyt JOUDUN vielä elelemään aivovamman kanssa. Esim. En voi muodostaa ajatuksissani enään lauseita normaalisti. Puuttuu kirjaimia. Ajattelusta. En voi Ajatella lauseita liikuttelematta suutani. Aivovamma oireet saa minut ilmaisemaan itseäni huonosti. Paljon oireita.

      • hannuristojiimies

        Pitäisi olla syyntakeeton tän kiusaamisen ja päähän kohdistuneen väkivallan takia jos ilmaisen itseäni huonosti. En voi hyvin. En saa nukkua. Ongelmia. Ajattelu lagaa. JOUDUN ta-vut-ta-maan ajatuksiani. Se on uuvuttavaa ja väsyn nopeaa. Sitten teen ajatusvirheitä paljon. En saa ajatella mitä haluan tai kipu tuska laittaa minut huutamaan ääneen kipua ja tuskaa.


      • hannuristojiimies

        Miksi että ole rehellisiä?

        Miksi en saa oikeuden papereita vaan ne on salattu minulta?

        Miksi en saa tavata asianajajaani?

        Miksi en saa tietää mistä minut on tuomittu?

        Paljon kysymyksiä mutta kukaan ei vastaa. Miksi minua ei oteta tutkinta vankeuteen niin en kirjoita netissä?

        Miksi en saa sääntöjä, olen KYSYNYT niitä jo kauan lukemattomia kertoja! Ei voi rangaista jos En tiedä mistä minua nyt rangaistiin! En tiedä sääntöjä! Kertokaa ne!


    • hannuristojiimies

      On paljon vaarallisia kysymyksiä mitä en saa ajatella. En saa ajatella hiljaa mielessäni niitä koska pelkään liikaa. Alueita muistoja mitä en saa ajatella. En voi kertoa kenellekään koska en halua että kukaan murehtii. Jos kertoisin niitä jollekin niin ei kukaan sellaista voi ottaa kannettavaksi. Jotkut ajatukset on kielletty. Evätty. Tai Karsin kovin! Miksi minua ei auteta vaan jätetään tärisemään pelko tiloihin vuosiksi.

    • Kylmät__kädet__

      Oulu on paska paikka!

    • hannuristojiimies

      Laitteet sekos kun kirjoitin että olen täällä Hki nyt ja menen eduskuntatalon portaille protestiksi nukkuu ensi yön. Näppis jumii ja netti ei toimi.

      Saatan mennäkin!!

      Oikean kylmiksen näin Hiirosen Lidlissä kerran. Tunniste.

    • hannuristojiimies

      Ei tämä vaan ensi yö. Ehkäpä. Ihmisoikeuskylttien kanssa sinne värjöttelee ja syömää kylmää hernekeittoo purkista. Eipä ole varaa juuri muuhun.

    • nyttiedät

      Nyt tiedät miltä Ilja Janitskinista tuntuu tällä hetkellä, mutta hänellä ei ole oikeutta kirjoittaa nettiinkään laittoman vapaudenriiston vuoksi

      • hyviäajatelmiakyllä

        Ei ole mitään tietoja eikä yhteyksiä tuohon mv-lehden ihmiseen, luin jotain seiskan tai jostain uutisista että hän oli palautettu Suomeen oikeudenkäyntiä varten Andorralta.

        Mielikuvitukset hyrräävät taas tyttösillä, joka on hyvä asia, siitä se älykkyyskin kehittyy jos aivot eli mielikuvituskin toimii.


    • hannuristojiimies

      LOPETTAKAA!!!

    • hannuristojiimies

      ÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!! KIPUA!!!!!!! UNIVAJE!!!!!!!!! TUSKAA!!!!!!!!!

    • hannuristojiimies

      Liikaa kipuja.

      Kirjoitan että nyt sattuu ja LUJAA!!!!

      ÄÄÄÄÄÄ GNNNNNN!!!

      LOPETTAKAA!!!!

      RÄÄKKÄYS TAAAAAAAAS!!!!

      SEKOAN!!!!!!!!!!! SEKOAN!!!!!!!

      Kohta sattuu jotain sitten. Kipu liian iso!!!!!!!!!!!!

    • hannuristojiimies

      Kävin energia juomia muovipussillisen. Vittu aina univaje ja makuutetaan . juon vittu kaikki tänään.

      EPÄINHIMILLISTÄ KIDUTTAAAAAAA!!!!!!! LAITTOMIA KIDUTUKSIA!!!

      • hannuristojiimies

        Juon ainakin 4 energiajuomaa. En juo enempää!

        Ahahahhahah.


      • JoJoMään

        Niin on!
        KIPU!!
        TUSKA!!!
        Kun en saa PUPELIN PIPELII!!!!
        KUALEN! Nopee tai nain naapurin valkosta urospuudelii!!
        TAHTOO TÄMÄ UROS!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      246
      2349
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      165
      1489
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      54
      1345
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1085
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1069
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      970
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      216
      961
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      865
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      699
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      680
    Aihe