Israelilainen ministeri: On aika tappaa Assad

Israelilainen ministeri Yoav Galant totesi Times of Israel julkaisulle, että "nyt on tullut aika tappaa Bashar Assad".

Vaikka tämä juuri Syyriassa kemiallisilla aseilla tehty isku oli täysin lavastettu ja sen tilasi Britannian tiedustelupalvelu.

Tämä israelilainen ministeri Galant paljastaa jo täysin Rothschildien pankkiirisuvun verenhimon Assadista. Koska he haluavat mestata tämän kuten he mestativat myös Libyan johtaja Muammar Gaddafin vuonna 2011.

Saddam Husseinkin mestattiin aikanaan vain sen takia, että mies uskalsi dumpata dollarin. Mutta tähän samaan temppuun uskalsi myös Gaddaf sekä Syyrian presidentti Bashar Assad.

Nämä Rothschild suvun pankkiirit ovat niin äärimmäisen röyhkeitä, että heidän mukaan koko tämän Tellus planeetan pankkitoiminta kuuluu heille monopolina.

Eli nämä rikolliset painavat rahan ja lainaavat sen valtioille.

Sitä on tämä yksityisomisteinen keskuspankki ja sijoituspankkitoiminta, jolla myös sotateollisuuden liikevoitot pyörivät maailmanlaajuisesti.

Voitot käärii tämä parasiittilauma joka nämä yksityiset sijoituspankit omistaa.

Syyria on tähän mennessä uhmannut kaikkea tätä Illuminaattien pankkirikollisten monopolia mm. sillä, että se ei ole sallinut McDonaldsia, HM:n liikkeitä sekä muita länsimaalaisia orjatyövoimaa käyttäviä yrityksiä maahansa.

Mutta kaiken ydin on se, että Syyria oli vielä kymmeniä vuosia sitten täysin velaton valtio ja tällaiset maat ovat aina näille Illuminaateille heidän vihollisiaan. Sveitsi nyt ainoana poikkeuksena saa olla taloudellisesti vakaa, koska se on sallinut pankkisalaisuuden näille samoille pankkirikollisille maassaaan.




Raha ei kelpaa näille parasiitteille koska sitä heillä on jo itsellään aivan tarpeeksi.

Eli vaikka Syyria alkaisi itse painattamaan tälle Jacob de Rothschildille Englannin puntia miljarditolkulla, niin näille kyseisille maailman rikkaimman pankkisuvun verenimijöille ne eivät siltikään kelpaisi. Koska he haluavat vain keskuspankkinsa Syyriaan, jotta voisivat velkaannuttaa sen tuon jälkeen köyhäksi.

Rothschildien suku on maailman vaarallisin mafia suku

Jos ette vielä tätä tienneet, että tämä Rothschild pankkisuku on maailman vaarallisin mafia suku.

He tilasivat Venäjän Tsaarien murhat, koska Tsaarit eivät suostuneet päästämään Rothschildien omistamaa keskuspankkia Venäjälle.

Tsaarin perheen brutaali teloitus oli yksinomaan Nathan de Rothschildin kosto siitä, että tämä Tsaarien ja Rothschildien kanssa aiemmin neuvoteltu bisnesneuvottelu ei mennyt nappiin.

Leninille taas Rothschildit antoivat 20 miljoonan dollarin edestä kultaa, jotta hän sai tehtyä Venäjän vallankumouksen.

Rothschildien suku tilasi myös USA:n presidentti Abraham Lincolnin sekä John F. Kennedyn sekä lukuisten muidenkin USA:n presidenttien murhan.

Tämä selittää sen, että miten tällä yhdellä maailman rikkaimmalla pankkisuvulla voi olla näin suunnaton kulissien takainen valta.

Mutta silti he eivät uskalla edelleenkään tulla julkisuuteen ja kertoa, että "me täällä määrätään jokaista tämän pallon valtiota ja kyykytetään teitä velalla".

Koska heidän mielestään ei vieläkään aika ole kypsä tälle heidän haluamalleen yhdelle maailmanhallinnolle, jota he suunnittelevat.

Mutta ydinsodasta nämä hullut psykopaatit haaveilevat edelleen. Koska nämä psykot haaveilevat, että sillä keinoin he onnistuisivat pienessä hetkessä tappamaan tämän planeetan väestöstä tuon haluamansa 95 % pois.

Tämän lisäksi nämä hullut psykopaatit eivät ymmärrä sitä, että jos ydinsota alkaisi niin se tuhoaisi muutamassa vuodessa koko Tellus planeettamme elinkelvottomaksi. Joten tästä syystä tätä suurvaltojen välistä ydinsotaa tulla täällä sallimaan missään muodossa. Jonka johdosta Valon galaktisen liiton palloliittoumalle on jo ajat sitten annettu kaikki valtuudet takavarikoida kaikki ydinaseet (Galaktisen liiton komentaja Asthar kertoi tästä BBC:n tv-signaalin kaapattua lähetyksen vuonna 1977).



USA:n armeijassa monet upseerit tietävät tämän, että näitä ydinaseita on kaapattu jopa ydinaseiden testauksien yhteydessä.

Mutta koska tämä tieto ei mene perille edes presidenteille, joilta puuttuvat siihen tarvittavat turvaluokitukset. Niin tästä syystä nämä hullut psykopaatit haaveilevat edelleen tästä suurvaltojen välisestä ydinsodasta.



Tästä on ihan pidetty julkisiakin konferensseja joissa on kerrottu tämä, että kuinka ufot ovat takavarikoineet USA:n armeijankin ydinohjuksia.

Vaikka nyt useat lehdet herkuttelevat tällä mahdollisella USA:n ja Venäjän välisellä ydinsota-otsikoilla, niin tämä skenaario ei toteudu tällä planeetalla ikinä.

Joten tämä johtaa vääjäämättä siihen, että nämä Rothshildienkin pankkisuvun mr. Burns (Jacob de Rothschild) joutuu raivokohtauksien siivittämänä keksimään lisää juonia tämän planeetan tuhoamiseen kun kerta ydinaseet eivät siihen suunnitelmaan toimi.

Lähde: http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2018/04/israelilainen-ministeri-nyt-on-tullut.html

24

368

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kannabis_tekee_hulluksi

      Vittu, mitä paskaa! Monisanainen pahasti mielenterveysongelmista kärsivä hullu kommentoimassa! Huh!

      • allahiäkbar

        puhut näemmä itsestäs,totuus tekee kipeää


      • brainwashed
        allahiäkbar kirjoitti:

        puhut näemmä itsestäs,totuus tekee kipeää

        Mikä vitun totuus? Oletko muslimi tai joku muu aivopesty idiootti? Kommari?


      • allahiäkbar
        brainwashed kirjoitti:

        Mikä vitun totuus? Oletko muslimi tai joku muu aivopesty idiootti? Kommari?

        kielenkäyttösi kertoo että olet idiootti ja syrjäytynyt radikalisoitunut nuori,yritä päästä duuniin se antaa virtaa elämään


      • Vvnfnffmdmm

        Teemu Vehkalaa vastaan on hyökätty psyykkisesti.


    • Itanimulli

      Globalisteilla kello tikittää, kun on häviämässä Syyriaa käsistään. Niille se on painajainen jos jossain on itsenäinen hallitus eikä heidän nukkehallitus. Samoin kävi Libyassa Gaddafille...

    • Tuota-samaa-paskaa

      jauhoivat aikoinaan Marx ja Lenin... stalin ei jauhanut se kun ei ymmärtänyt puhuttua tekstiä se vaan tappoi kaiken edessään liikkuvan...

      Kertoo historia.

      • Lisäys___

        Aloittaja on selvästi veroilla elätetty paskaloinen ja lisäksi pahasti mielenterveysongelmainen.


      • psykoottisuuseiolehyvä

        Mikä tuossa nyt oli niin koskettavaa, että reagoit noin?
        En tajua.


      • allahiäkbar
        Lisäys___ kirjoitti:

        Aloittaja on selvästi veroilla elätetty paskaloinen ja lisäksi pahasti mielenterveysongelmainen.

        näin kirjoittaa hän joka elää työmarkkinatuella jo vuosikymmenet


    • BenZona

      Olis jo aika Israelin saada niskaansa atomipommin!

      • mietitäännytkuitenkin

        Miksi ?
        Oletko koskaan käynyt maassa?
        Oletko fobinen tässä asiassa?


      • Sven-Dufva
        mietitäännytkuitenkin kirjoitti:

        Miksi ?
        Oletko koskaan käynyt maassa?
        Oletko fobinen tässä asiassa?

        Että pysyvät maansa rajojen sisäpuolella.-Vittuakos muita ahdistavat? Koukkunokista en tykkää :)


    • Myyty_isänmaa

      Nämä saatanat ovat syyllisiä kaikkeen ympärillämme olevaan saastaan. israel käärmeiden pesäpaikka ja jenkkien rikollisarmeija käskytettävänä ryöstöretkille ympäri maailmaa. Suomen isäntämaasopimus luovutti maan näiden mielipuolien käyttöön -ja ne tulevat sen myös ottamaan.

    • joskuskyllästyttää

      Jos aloitus nyt jotenkin pitäisi paikkansa, niin miksei kukan toimi samoin säännöin ongelmaa vastaan?
      On selvää, että maailmassa on henkisesti sairaita ihmisiä ja he pyrkivät bisneksiin mukaan koska maailma arvostaa sitä. Eivät sairaita tai sairautta.
      Minä ajattelen, että aloitus on yliampuva jostain syystä. En ole ainakaan huomannut moista kehitystä.
      Jokin on Syyriassa kuitenkin pielessä ja ainakin oli hyvä, että kemialliset asetehtaat tasoitettiin betonipölyllä.
      Ei tuollaiseen pitäisi olla mitään tarvetta kenelläkään.
      Sotilaalliset asiat ovat sotilaallisia ja siviilejä niillä ei tapeta.
      Ketä tuo nyt harmittaa, että kaasufirmat pantiin matalaksi? Ei ketään.
      Syyllisiä ehkä?
      Se että Assad pitäisi tappaa, on outo ajatus. Jos Assad on ongelma, niin uusi parempi päättäjä tilalle.
      En tiedä miksi Assad haluaa yhä olla vallassa. Jokin sairaus sekin???
      Se maa tarvitsisi jonkun kristillisen päättäjän, jotta rauha voisi laskeutua siihenkin maahan, kuten meilläkin on.
      Onhan meilläkin kaikenlaisia yhteiskunnallisia rikkojia vasemmistossa, sosialisteissa yms. Katselemme kuitenkin uudet päättäjät aina äänestyksissä. Siksi olisi hyvä että äänestätte. Kuntavaaleissa oli n. puolet ihmisistä, jotka eivät äänestäneet. Sitten saatte kurjuutta, kun ette äänestänyt.
      Mutta otetaan nyt rauhallisesti ja seuraillaan tilannetta. Hyvä on olla oikeustajua.
      Mediaa ei kannata paljoa uskoa, kun tuntuu, että hakevat kokoajan riitaa ja vastakkain asettelua. Mielenvikaisia hekin. Tavoittelevat valtaa, jossa pääsevät sanomaan, että miten asiat ovat.

    • pietarista.avunhuuto

      Älkää nyt suotta hikeentykö.
      Aloittaja on pienellä ruplapalkalla ostettu pietarilainen, joka elatuksekseen kirjoittaa mitä käsketään, jotta saisi elantonsa.
      Elämä on kovaa Venäjällä tavalliselle tossun pyörittäjälle. Omaisuus on ryöstetty Putinille ja hänen oligarkki-kavereilleen. 143 miljoonaa venäläistä jää nuolemaan näppejään.

    • Saastallaonnimeä

      Hitlerillekään ei ollut tarjolla nappia, vaikka kaasutteli takapihallaan. Tosin kemiansadisteille tila käy ahtaaksi ja tapettavia on.

    • KaikkiSamoillaSäännöillä

      Tuskinpa tässä on kuitenkaan rahasta kyse. Eiköhän Israelin tavoite kaataa Assad ole lähinnä siinä että Syyria on Assadi hallinnon aikana onnistunut hyvin muokkaamaan maata pois ääri-islamistien hallusta, kohti valtiota jossa uskonnolla ei ole merkitystä. Maan islamistit vastustavat esim. sitä että maan presidentiksi voi nykyään nousta myös kristitty. Syyrian väestöstä noin 15% oli kristittyjä ja Assad suojeli heitä. Siksi islamistit vihaavat Assadia, pitävät häntä huonona muslimina.

      Israelin etujen mukaista on pitää alueen arabimaat islamistisina ääriliikkeinä, jolloin se voi paremmin perustella oman palestiinan politiikkansa. Tasapainoinen ja demokraattinen Syyria, jossa kristittyjä ei jahdata olisi suuri poliittinen vaikuttaja alueella.

      Syyriahan on ainoana muslimi-maana tuolla alueella kyennyt elämään yhteiseloa kurdien ja kristittyjen kanssa. Se aiheuttaa närää saudien(muslimivaltio) ja turkkilaisten (muslimivaltio) kanssa, sekä myös israelilaisten (juutalaisvaltio) kanssa, jotka eivät usko uskontokuntien sekoittumiseen vaan edustavat kukin valtiota jossa on niin sanottu valtion uskonto perustuslaissa.

      Jos Syyria onnistuisi elämään rauhassa eri uskontokuntien kanssa, se aiheuttaisi kansainvälistä painetta Israelille lopettaa muiden kuin juutalaisten syrjiminen lainsäädännössään. Nythän uskonto on kirjattu Israelin perustuslakiin; " Israel on juutalaisvaltio..."

      • Rosh_Hashana

        No arabivaltiot ovat arabivaltioita, ei siihen edes perustuslakimainintaa tarvita! - niissä vaan ei ole demokratiaa kuten Israelissa, joka on alueen ainut parlamentaarinen demokratia.
        Vihamieliset arabivaltiot ovat yrittäneet tuhota Israelin, eivätkä murustakaan maata ole palestiinalaisille antaneet.


    • jh0wh

      "Syyrian kemialliset asetehtaat" kuuluvat samaan legendakategoriaan kuin Vanhantestamentinjehovan ihmeteot. Harvinaisen reikäpäinen tyyppi sekin.

      • profide

        Sinun ateistista asennemaailmaasi. VT on historiateos.


    • aikatappaakenet

      Kaikkien maailman ihmisten tarpeet voidaan tyydyttää ,mutta kaikkien maailman ahneiden ihmisten tarpeita ei voida tyydyttää. Kymmenen prosenttia maailman väestöstä omistaa kahdeksankymmentä prosenttia maaiman varallisuudesta. Tämän eivät halua muuttuvan.

    • Sorosnoo-Vitsaukset

      Saddamin ja Gaddafin sekä Egyptin johtajan suunnitellut vallastasyöksemiset mm. Arabikevään aikana saivat nämä maat sekasortoon ja islamistiset liikkeet voimistumaan. Tätä kautta saatiin masinoitua miljoonien ihmisten kulkusirkkainvaasiot Eurooppaan ja EU-maihin syömään ne tyhjiksi. Assadin kukistaminen on taas uusi keino saada sekasortoa Lähi-Itään ja islamististen ryhmien ottaessa valtaa aiheutettua taas uusi massiivinen pakolaisaalto Eurooppaan. Kulkusirkkavitsauksilla on tarkoitus aiheuttaa sekaannusta ja hajannusta sekä syödä kehittyneiden länsimaiden varallisuus. Tämä on ihan tietoista toimintaa heikentää ja tuhota liiaksi kehittynyttä ja järjestäytynyttä Eurooppaa.

    • VaiMitäHä

      Ja lyödääks veto, että moisesta israelilaisesta aivopierusta ei tulla kirjottamaan Suomen paskamedioissa sanaakaan juuri mitään? :)

      Kun se nyt vaan on niin herttasen poliittisen korrektia tämä maassaan keskitysleirejä pitävän Israelin poliittisesti korrekti retoriikka! :)

      Mut mitäs veikkaatte et kui iso paskamyrsky syntyis, jos vaikkapa Suomessa joku poliitikko, esmes Halla-aho, antais julkisuuteen lausunnon, et ihan minkä tahansa maailman valtionpäämies pitäis murhata *köh* laillisesti!? :)
      Koska tokihan valtionpäämiesten salamurhat on IIIIIHAN laillisia, ainakin jos sen sanoo joku juutalainen?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      247
      2429
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      180
      1557
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1396
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1113
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1109
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      980
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      218
      977
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      875
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      709
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      700
    Aihe