Pirkan Remonttitalo Oy - huono kokemus!

RemonttipainajainenTre

Tässä on hieman kauhutarinaksi muuttunut kokemus ko. yrityksestä. Tilasimme yritykseltä Pirkan Remonttitalo Oy mittavan huoneistoremontin uuteen asuntoon alkuvuodesta 2018. Remontin valmistumiseen varattiin n. 2kk aikaa jotta kaikki ehditään tekemään, ennen kuin muutamme asuntoon. Puolivälissä remonttia huomasimme, ettei työt edisty aikataulussaan ja jouduimme lykkäämään keittiö- ja liukuovikaapistoyritysten toimituksia ja tilauksia. Ehdotimme silloin toisen urakoitsijan palkkaamista projektiin. Meille oli tärkeintä, että urakka saadaan maaliin ajoissa. Pirkan Remonttitalo Oy:n omistaja vakuutti, että projekti saadaan ajoissa tehtyä.

Muuttopäivämme lähestyi eivätkä työt edistyneet luvatussa aikataulussa. Emme voineet muuttaa asuntoon suunniteltuna viikonloppuna, sillä sähköpistorasiat olivat avoimina (hengenvaarallisia kissoillemme) sekä sovitut väliovet, koneet ym. asentamatta keittiössä (välitila laatoittamatta, sähkötyöt aloittamatta). Meille tuli muutosta ylimääräisiä kustannuksia, koska jouduimme tekemään muuton osissa.

Pirkan Remonttitalo Oy:n omistaja ei antanut koskaan pätevää syytä viivästyksille, saimme ainoastaan lupauksia aikatauluista jotka rikottiin kerta toisensa jälkeen. Purimme urakkasopimuksen sen jälkeen, kun annoimme toisen lisäajan projektille kun meille vakuutettiin, että sovitut työvaiheet olivat sovittuun määräaikaan mennessä valmiit.

Urakan purkamisesta alkoi painajainen.

Yrityksen omistaja ei palauttanut huoneistomme avainta (eikä ole palauttanut 1kk sen jälkeen kun purimme sopimuksen hänen kanssaan!). Hän ei vastannut kirjallisen reklamaatiomme ongelmiin millään tavoin, eikä vastannut puheluihini. Saimme yritykseltä laskun jossa oli mielestämme kohtuuttoman suuri loppulasku työvaiheista, jotka urakasta jäi aivan kesken.

Kaikki yrityksen lähettämät laskut olivat lisäksi kuluttajansuojalain vastaisia, liian lyhyillä maksuajoilla. Viimeisimmän laskun omistaja lähetti siten, että eräpäivä oli sama päivä. Lain mukaan laskuille pitää olla vähintään 14pv eräpäivään aikaa.

Omistaja ei vastannut puheluihini, mutta kun soitin numerosta jota hän ei tuntenut, hän vastasi. Sain ainoastaan kiroilua korvaani ja minulle lyötiin luuri korvaan.

Minun teki mieli ilmoittaa asiasta poliisille, mutta saimme kuluttajaneuvonnasta ohjeet lukkojen uudelleensarjoitukseen, koska yrityksen omistaja käyttäytyy uhkaavasti ja epäasiallisesti. Olemme nyt sarjoittaneet lukot uudestaan ja maksoimme mielestämme kohtuuttoman laskun, mutta emme hyväksyneet laskua. Lasku ja koko tapaus on menossa kuluttajariitalautakuntaan käsittelyyn ja vien sen tarvittaessa käräjäoikeuteen.

En todellakaan voi suositella yritystä, sen verran epäammattimaista käyttäytymistä!

6

3504

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Wau, kuvauksesi ko firmasta ja remontista on jokaista kohtaa myöden täysin identtinen oman kokemukseni kanssa. Lisäksi muitakin uhkauksia, joiden vuoksi harkitsen yhteydenottoa poliisiin. Tarkkailin itse tunteja, kun jouduin ottamaan palkatonta lomaa tehdäkseni remonttia itse eteenpäin kun se ei edennyt ja sain selville, että yrityksen omistaja selvästi myös valehteli niitä. Taitavahko tekijä kylläkin oli, mutta voin hatarasti suositella ainoastaan äärimmäisen tarkalla urakkasopimuksella sisältäen myös mm. kauppareissujen määrän ja taukojen laskutuksen tai keston. Nämä vain esimerkkejä. Riskillä menisi varmaankin silti.

    • Anonyymi

      Alkuperäiseen tarinaan päivitys. Kuluttajariitalautakunta ratkaisi asian eduksemme ja suosittaa, että Pirkan Remonttitalo Oy maksaa vahingonkorvausta 1496 euroa.

      Vahingonkorvaus koostuu urakkahinnan ylittämisestä, lukkojen uudelleensarjoituksesta sekä viivästyksen aiheuttamista ylimääräisistä kustannuksista.

      Yritys ei ole noudattanut päätöstä, eikä maksanut vahingonkorvausta. Tämän takia yritys lisätään Kuluttaja.fi:n Mustalle listalle. Kuluttaja.fi kehoittaa välttämään näitä yrityksiä. Yrityksen tiedot löytyvät Mustalta listalta 2-3kk viiveellä: https://kuluttaja.fi/musta-lista/

      • Anonyymi

        Tuolta yrittäjältä ei kannata odottaa saavansa vapaaehtoisesti mitään korvauksia. Suosittelen viemään homman suoraan käräjille, vain sitä kautta on pieni mahdollisuus saada korvaukset. Myös uhkailusta ja tulevasta häirinnästä kannattaa tehdä ilmoituksia matalalla kynnyksellä, muuten se helvetti ei lopu koskaan.


    • Anonyymi

      Näitä kokemuksia on paljon, voin ehdottomasti uskoa.

    • Anonyymi

      Pirkan huolto kyl toimii

    • Anonyymi

      Meillä vastaava kokemus! Kahden viikon urakasta tulikin 10 viikon homma, kun ko firman omistaja/ainoa työntekijä ilmestyi paikalle yleensä vain noin tunniksi iltaisin. Hommat eivät siis edistyneet ja aiheuttivat meille ylimääräisiä järjestelyjä, usein niin ettei työmies edes saapunut lopulta sovittuun aikaan tekemään hommiaan. Loppuen lopuksi työn jälki oli heikkoa ja tästä huomautettuamme ko firman omistaja häipyi eikä vastaile yhteydenottoihin sen kummemmin. Emme tästä ole jaksaneet aloittaa pitkäveteistä prosessia kuluttajansuojan osalta kun kustannukset olivat kuitenkin vain muutaman tuhannen luokkaa, mutta ei voi kyllä suositella kyseistä firmaa kenellekään. Omistaja osaa kyllä vaikuttaa asiantuntevalta ensitapaamisessa, kun urakasta sovitaan, mutta sen jälkeen hommat ei toimi ollenkaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe