Näin hölmölässä käydään oikeutta

OnkoOikein

Mitä tarkoittaa hölmölässä?
Minäpä kerron mikä on hölmölä me asumme täällä suomessamme hölmölässä jossa esimerkiksi terroristit nostetaan kunniajalustalle kuin he olisivat oikeita sankareita. Miksi Turun puukottaja terroristia näytetää mediassamme kuin tämä olisi jokin sankari joka pitää tappamiaan ja vaikeasti hänen puukostaan loukkaantuneita vallan pilkkanaan. Veronmaksajien pitää nyt maksaa tuo leikkiminen tuon terroristimurhaajan oikeudenkäynnistä vaikka hän on selvästi tappanut ihmisiä rutaalisesti katkomalla uhreiltaan kaulat? Nyt tuo terroristi saa hillua mielensämukaan ja nämä oikeuspellet kyykkivät tämän tappajan pillin mukaisesti ja kaiken lisäksi terroristi näyttää mallia muille tappajille kuin yllytykkeennä ettei tappamisesta saa muuta kuin ihailua ja kunniaa.
Tämä kirjoitus poistuu kun ylläpito on terroristin puoltajia ja kunnioittaa tätä tappajaa samalla pilkkaa niitä uhreja jotka joutuivat tuon terroristin tappolistalle.

4

1651

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HölmöysOnSaanutVallan

      Tämä terroristi yritti tappaa vartijan nyt hän ei halua osallistua oikeusistuntoihin?
      Tämä terroristi tulee maksamaan veronmaksajille kymmeniä miljoonia ja leikkiminen tuon terroristin kansa vain jatkuu täällä hölmölässä ?
      Milloin jollain päättäjällä olisi järkeä lopettaa tämä hölmöily ja laittaa tuo terroristi suljetulle osastolle ja piikkiä perseeseen että tokenee?
      Pitäisi ottaa huomioon ne kustannukset mitä tuo töhnä aiheutti tappaessaan veronmaksajia ja ne sairaalakulut veronmaksajien piikkiin?

      Kuka huomioi mitä esimerkkiä tuo terroristi nyt antaa toisille terroristeille koska hän on nousut jukikseksi ja tätä terroristia pidetään kuin kunniakansalaista täällä hölmölässä?

    • OnkoOikeinKaikki

      Suomi on terroristeja suojeleva maa missä terroristien uhrit on jätetty toisarvoiseen asemmaan ja terroristi saa ylenmäärin huomiota esimerkiksi pilkatessaan niitä uhreja joilta hän viilteli kaulat poikki. Suomen oikeuslaitos on oikea mätäpaise missä hyväveli toiminta ja korruptio saa vapaasti rehottaa ja toimia. Oikeasti syylliset tuohon Turun terroritekoon on löydettävissä eduskunnastamme ja sieltä lähinnä hallituksen mätäkoplasta joka kutsui tuonkin terroristin tänne maahamme .

    • HölmöläOnTämäMaamme

      "Tekijä halusi tappaa vääräuskoisen. Sen takia hän valitsi uhrikseen vakaumuksellisen kristityn, asianajaja totesi."
      MIstä tuo terroristi tiesi että hänen puukottamansa uhrit olivat vääräuskoisia ?
      Pitääkö taas tuon oppineen asianajajan esittää hölmöyttään ihan julkisesti esittämällä hölmöyttään noinkin selvästi? Miten pitääkin meidän oikeuslaitoksessa olla aina täysiä hölmöjä joilla ei enää säteille missään aivolohkossa yhtään mitään vaan on täyttä paskaa koko pään kolo täynnään.

    • HölmölässäEletään

      MTV:n tietolähteet luonnehtivat epäiltyä fiksuksi, kohteliaaksi ja asiallisesti käyttäytyväksi. Lähteiden mukaan miehestä ei välity vaikutelmaa, että hän olisi erityisen uskonnollinen.

      Voiko olla hölmömpää mitä nämä meidän mediamme ovat esittäessään terroristista tuon laatuista uutisointia???

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      341
      3841
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1709
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      59
      1473
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1318
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1285
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1231
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1167
    Aihe