Pulassa Sisco Oyj yhtiön kanssa.

AhdistustaAsiasta

Asun Klaukkalassa Sisco Oyj tekemässä asunnossa ja taloyhtiössä on ollut ongelmia hyvin paljon jo ensimmäisenä 6kk
Halusin lähteä täällä kyselemään että onko muilla kokemuksia tällaisesta??
Enemmän haen kokemuksia Siscot Oyj asunnoista mutta kuulen muusta koska avartaa näkökulmaa.
Voisin kyllä tähän kertoa millaisista ongelmista, mutta koska minulla ei ole mustaa valkoisella vielä niin en huutele ääneen.
Mutta mun näkökulmasta niin hyvin mittavista asioista puhutaan, lämmityksen vaje, välipohja tuuletus, eristeiden puutteellisuus, työt jätetään tekemättä tai tehdään vähä sinnepäin.

16

6963

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tervetuloakerhoon

      Alkrogissa korjataan nyt kolmatta vuotta. Viime kesänä taloyhtiöön asennettiin jälkitöinä esim. koko tontin salaojitus...jos tarvitset lisätietoja ongelmista niin ole yhteydessä As Oy Stenbockinkatu 4 hallitukseen tai Realia Isännöintiin. Tänä keväänä korjattiin myös lämmitysjärjestelmää, joka ei vieläkään toimi kunnolla. Ajavat liian suurella paineella vettä pattereihin, joka aiheuttaa linjassa epätasaisen lämmityksen ja melko kovan pattereiden suhinan. Kyseinen kohde on myös Rakennusvalvonnan erityismenettelyssä mm. alapohjien ja tontin hulevesijärjestelmän vuoksi. Haikkoossa ja Sipoossa nämäkin ongelmat ovat samat.

    • eikoskaanenaanutta

      Nyt reilu vuosi takana asumista, alku katastrofaalinen, asunto täysin kesken kun muutettiin sisään, asiakaspalvelu aivan ala-arvoista (jos satut saamaan jonkun kiinni). Sähköposteihin saa vastauksen (jos saa) n. viikon sisällä. Kaikki korjaustyöt tekemättä koko yhtiössä. Yhtiön toimitusjohtaja itse vapauttanut RS 10 vakuuksia asunnoista. Todella sekava 7 kk kokemus. Jälkeenpäin ajatellessa olisin ostanut vanhan rivariasunnon jos olisin tiennyt mikä sirkus on uuden asunnon ostaminen.

    • Tiedustelua

      Ekalle kirjoittajalle!!!!
      Onko edelleen Klaukkalassa ongelmia vai onko korjattu? Siellä näyttäisi olevan aika paljon viellä asuntoja myynnissä ja niitä ilmeisesti saisi tarjoushinnoilla.

      • Kunta on asettanut Nuhanenän muuttokieltoon kaavanvastaisen rakentamisen vuoksi. Sääliksi käy reppanoita. Ihte varasin sieltä talvella, peruin, kun sain virheellistä tietoa mitä vielä pimittivät jne. Okt:n rakentaneena tiesin ettei rakennustapaseloste ole vaillinainen A4 yhtenä seikkana monista.

        Tony Arnold Tuominen


      • gzmi kirjoitti:

        Kunta on asettanut Nuhanenän muuttokieltoon kaavanvastaisen rakentamisen vuoksi. Sääliksi käy reppanoita. Ihte varasin sieltä talvella, peruin, kun sain virheellistä tietoa mitä vielä pimittivät jne. Okt:n rakentaneena tiesin ettei rakennustapaseloste ole vaillinainen A4 yhtenä seikkana monista.

        Tony Arnold Tuominen

        Jos sielä saavat huijattua osakkaat hyväksymään valmiusasteen, vastuu ja omistus siirtyy taloyhtiölle. Ikinä ei tule RS vakuus kattaan virheellisiä rakentamisia saatika korjauksia mitä on aina. Kaikki jäljellä oleva työ tehdään minimeillä. Pysykää erossa paskasta.


      • mitäihmettä

      • dftr
        gzmi kirjoitti:

        Kunta on asettanut Nuhanenän muuttokieltoon kaavanvastaisen rakentamisen vuoksi. Sääliksi käy reppanoita. Ihte varasin sieltä talvella, peruin, kun sain virheellistä tietoa mitä vielä pimittivät jne. Okt:n rakentaneena tiesin ettei rakennustapaseloste ole vaillinainen A4 yhtenä seikkana monista.

        Tony Arnold Tuominen

        Inkäs takia siellä sitten asutaan ja uutta väkeä muuttaa sinne.. eli täysin perätön väite tuo muuttokielto.
        Jos rakentaminen olisi kaavan vastainen niin syypäähän olisi kunnan rakennusviranomainen joka on luvat myöntänyt... ei rakennuttaja.


    • Chl

      Eipä ole mitään muuttokieltoa näkynyt..
      Lämmitys toiminut hienosti, vaikka alkuun vähän tuota kattolämmitystä karsasti ja mietti toimiiko.. Ei kovillakaan pakkasilla tarvinnut palella.
      Naapurilla oli ongelmaa yhden huoneen lämmityksessä, vika löytyi lopulta viallisesta termostaatista.
      Tähän asti ainakin tyytyväisenä Klaukkalassa, loka/marraskuussa muutettu ajallaan.

    • Kylälläkuulin

      Kuulin huhuja, että joku oli saanut asunnosta häädön ja siksi kirjoittaa palstoille.

    • Raksapena9001

      Kumma kun joku nöyristelijä joutuu aina tulla kehumaan ja puolustelemaan firmaa näille palstoillekkin.
      Paljonko siitä saa lisäpalkkaa?

    • Hammastikullekäyttöä

      Kyllä näitä lukiessa tuntuu jollain olevan jotain hampaankolossa, todella pahasti. Tuntuu olevan yksi ja sama huutelija vänkäämässä, vieläpä perättömiä tai sekoittaen tahallaan tai tietämättömyyttään asioita. Toisaalta, kun oikea näytöt uupuvat, alkaa suun soittaminen. Esimerkiksi Nuhanenässä ei rakennusvalvonnan tietojen mukaan ole mitään rakennusluvan vastaista, vaikka sitäkin eri palstoilla tietty taho on huudellut. Ainakaan tänään aamupäivällä rakennusvalvonnassa ei ollut Nuhanenään liittyen mitään valittamista, kaikki on ollut kuten pitää. Kannattaa soittaa suoraan rakennusvalvontaan jos asia mietityttää, palstoilla kuka vaan voi väittää mitä tahansa.

      Omakohtaisesti olen ollut tyytyväinen Nuhanenään. Koko talven, myös niillä yli 20 asteen pakkasilla, on ollut asunnosta tasaisen lämmintä. Aluksi oudoksuttanut kattolämmitys on pelittänyt hyvin, ei ne lattiat ole viileät siellä pöydän allakaan ja villasukat ovat tarpeelliset lähinnä ulkoillessa. Tässä asiassa korostaisin erityisesti sitä, että Nuhanenä on eri yhtiö kuin viereinen Lumikki, jossa siis mitä ilmeisemmin on/on ollut lämmityksen kanssa ongelmia. Nuhanenää aikoinaan katsoessa välittäjä kertoi, että näissä on asiaan kiinnitetty huomiota ja kattolämmittimiä aiempaa enemmän.

      En sano, että kaikki olisi valmista, ei todellakaan. Esim pihat ovat vielä kesken, mutta harvoin niitä talvella tehdäänkään. Ehkäpä odotetaan rauhassa kevättä.
      Uskoakseni aina, kaikissa uudisrakennuksissa, on jotain korjailtavaa. Omakohtaisesti nämä ovat olleet varsin pieniä ja lopulta vähäpätöisiä asioita, kaikki olennainen toimii ja mitään suurempaa valittamisen aihetta ei ole ollut. Toivottavasti ei tulekaan.

    • Kaverikertoi

      Kuulin huhuja , että eräs henkilö on halunnut ostaa sieltä asunnon ja pyrkii keskustelulla alentamaan hintaa.

      • Tatti_

        Luultavasti tämä tai tuo häätö kun väitetään mitä sattuu ja sanoo asia on henkilökohtainen. Muualla osoitettu väitteet vääriksi, oudosti täältä asiaa käsittelevät viestit katoaa. Kannattaa soitella alueen rakennusvalvontaan ja kysyä sieltä totuus.


    • MaitoPOIKAA

      Rasmuksen Laurihan tämän osti, soittakaa sille

    • Anonyymi

      MOT / Yle kertoo 12.8.2019 illalla lisää

    • Anonyymi

      Aiemmassa viestissä mainittiin As Oy Stenbockinkatu 4.
      Eräs firma mainostaa tätä referenssikohteena. Jos itse olisin ollut kohteessa KVV- ja IV-työnjohtajana, en ehkä mainostaisi sitä kotisivuillani :-D.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      40
      2817
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      178
      1684
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1545
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      138
      1514
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1259
    6. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      327
      1071
    7. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      984
    8. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      85
      956
    9. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      910
    10. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      91
      880
    Aihe