Potkut koko Radio Suomen musiikkitoimitukselle

jhhh66

Ylen uusi pääjohtaja voisi ensi töikseen antaa potkut koko Radio Suomen nykyiselle
musiikkitoimitukselle, ensimmäisenä listalla on J L. Samassa rytäkässä myös potkut
koko porukalle joka on pilannut koko kanavan.

12

2550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aksuv

      Tervemenoa vaan.

    • Propsit

      Oliko kanava sitten parempi edellisen musiikkipäällikön J. Hietamäen aikakautena? Jos joku tähän vastaa kyllä niin ei ole kyllä kuunnellut kyseistä kanavaa juurikaa ennen nykyisen musiikkipäällikön aikakautta.

      Siitä olen samaa mieltä että kaikki Radio Suomen musiikista päättävät voisi laittaa vaihtoon. Mitään muuta eroa kuin vähemmän samojen erityisesti vanhojen kappaleiden tehotoistoa Lindroosin aikakaudella suhteessa Hietamäen en ole havainnut. Musiikillinen päälinja on edelleen se sama mitä se oli viimeiset vuodet Hietamäen ollessa kanavan musiikkipäällikkö.

      Kuuntelen kyseistä kanavaa vain pakolla duunipaikalla. Kaiken muun jos voisi skipata paitsi uutiset. Ajastuksella pitäisi saada kanava käynnistymään vain Alue, normi & urheiluuutisten ajaksi ja sen jälkeen sammumaan.

    • sipelä

      Olen kanssasi ihan saamaa mieltä. Koko Radio Suomen juontajat saisi erottaa tällä aikkayksiköllä. En olle kuunnellut Radio Suomen lähetystä yhtään kertaaa sen jälkeen kun uudistus tuli. Uutiset joskus kuuntelen ja sitten äkkiä Radio kiinni. Ennen olin Radion suurkuluttaja. Musiikki surkeasta surkeampaa.

      • kannustaja

        osaat arvostella, vaikket ole kertaakaan kuunnellut. loistavaa


      • Seuraavainmitäsoinut
        kannustaja kirjoitti:

        osaat arvostella, vaikket ole kertaakaan kuunnellut. loistavaa

        En sano että näin olisi kyseisen kommentoijan kohdalla, mutta kanavan musiikista pysyy perillä seuraamalla soittolista tietoja. Eli välttämättä ei tarvitse kuunnella todetakseen jonkun kanavan olevan täyttä p****a.


    • Outdoor

      Kummallista porukkaa se musiikkitoimitus. Vaikka palautetta tulee niin samaa roskaa soitetaan aamusta iltaan. Veromaksajien rahoilla maksetaan Johan Lindroosin palkka mutta kaveri on niin iso herra ettei asiakkaan mielipidettä tarvitse noteerata. Jos tuollainen meno olisi yksityisellä puolella niin JL ja kumppanit olisivat lentäneet pihalle ajat sitten.

      • Ihanpihallatotaalisesti

        Näinkö olisi? Eihän Nelonen mediankaan radioiden musiikin ylipäällikköä (en tarkoita musiikkipäällikköä vaan häntä joka on hänenkin yläpuolella) ole vielä irtisanottu.

        Yle toisaalta on aivan erijuttunsa kuin yksityiset, Me Yle veronmaksajathan voisimme äänestää sankoin joukoin valitsemalla kuunteluun jotain muuta kuin Ylen kanavat. Itse teenkin näin, mutta koska suurin osa tyytymätömistä tyyty vain narisemaan, ei muutamalla kuuntelijan menettämisellä ole vaikutusta.


    • Lopputilit

      Niitä tyytymättömiä satoja tuhansia, vain harvat nousevat barrikaadeilla vaatimaan muutosta. Musiikki on perseestä eikä sen muuttamiseen kukaan lotkauta korvaansa. Ulos!

      • exkuuntelija

        Olet harvinaisen oikeassa. Musiikkitarjonta nykyään täysin sietämätöntä.


      • Oelasnerojoti

        Haluaisin saada mielipiteitä kysymykseen, että onko tämä musiikkitarjonta huonontunut vasta Lindroosin tultua musiikkipäälliköksi. Totuushan on, että linja oon lähes täysin sama mitä se oli edeltäjän aikakautena.

        Jos vastaat kyllä niin ei hyvää päivää.


    • yleensä.ilman.pälätystä

      Melodista musiikkia kaipaavat voivat avata Radio Classicin, joka nimestään huolimatta soittaa etupäässä klassista musiikkia. En tiedä, mitä kieltä aseman nimi on. "Radio" voi tietysti olla lähes mitä kieltä tahansa. "Classic" on englanninkielinen sana, mutta klassinen musiikki ei ole englanniksi "classic music", vaan "classical music".

      Sitä paitsi aseman juontajat lausuvat asemansa nimen aivan kuin se olisi SUOMEA!

    • IlmanYleVeroa

      Seuraavissa eduskuntavaaleissa saattaisi olla tilausta ja ääniä luvassa puolueelle, joka ottaa asiakseen lakkauttaa Yle-vero. Jos tämä mitä Yle nykyään tarjoaa radion ja televisionpuolella on kaikki se mitä veroa Ylelle maksavaa saa niin kylläpä menee hukkaan.


      Yle vero ei ole supersuuri summa, mutta kun sen suhteuttaa siihen mitä muuta sillä saisi.

      Lakkauttamisen jälkeen jokainen voisi käyttää Yle-verosta jääneen rahan kuten huvittaa. Jäisi veron verran käyttää rahaa vaikkapa maksupalveluiden sisältöihin. Netflixin, HBO:n Viaplay, C-moren sarjoineen ja leffoineen sekä Ruutu plussan myös urheilutarjontoineen saisit reilulla satasella ainakin uutena tilajaana 1kk ilmaiseksi taitaa olla jo jokaisessa palvelussa ja halvin hinta noin 10 euroa. Tai vastaavasti voisit kuluttaa Yleverosta jääneet rahat leffassakäymiseen. Riippuen veronsuurudesta, mutta aikavarmasti keskimäärin jokainen suomalainen tällähetkellä Yleveroa maksava saisi 10-15 leffalippua riippuen leffasalista, paikasta ja ajankohdasta milloin lippunsa hankkii.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe