Balille 2018

Indonesiaekakerta

Ensi kertaa menossa Balille ja hauaisin tietoa mitä lentoreittiä suosittelette? Nopein reitti kiinnostavin ja turvalliset lentoyhtiöt.

15

1621

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Qatar

      Qatarilla dohan kautta yhdellä välilaskulla. Edullisia lentoja ja loistava palvelu.

    • singaporenkautta

      Singaporen kautta kannattaa mennä yleensä aina kun voi, sillä Singaporen kenttä Chang on niin hyvä. Kentän katolla on mm. hulppea uima-allasosasto, jossa voi viettää aikaa lentojen välissä ja bongailla yli kiitäviä lentokoneita. En tiedä, mikä on minuutilleen nopein, mutta esim. Frankfurtin kautta Lufthansalla ja Singapore Airlinesilla on järkevä reitti ja hyvät, turvalliset lentoyhtiöt. Jos kuitenkin jossain vaihtaa, niin kannattaa vaihtaa mieluummin hyvällä kentällä, missä ei ole tylsää vaan voi olla kentälläkin kuin lomalla.

      • Qatarilleäänikans

        No itse en lähde lomaa viettämään lentokentälle, lyhyellä vaihdolla lennettiin mekin dohan kautta ja voin suositella. Turhaa lähteä kikkailemaan frankfurtin ja singaporen kautta kun helpommallakin ja nopeammin pääsee.

        Ennemmin oikealla lomalla kuin kentällä :D


      • äläpuhukunettiedä
        Qatarilleäänikans kirjoitti:

        No itse en lähde lomaa viettämään lentokentälle, lyhyellä vaihdolla lennettiin mekin dohan kautta ja voin suositella. Turhaa lähteä kikkailemaan frankfurtin ja singaporen kautta kun helpommallakin ja nopeammin pääsee.

        Ennemmin oikealla lomalla kuin kentällä :D

        Ei Dohan kautta mitään nopeammin pääse.


      • Bullshit

        Ai meinaat että helsinki - doha -denpasar ei ole nopeampi kuin helsinki - franfurt - singapore - denpasar?? Laitappa faktaa miten kahdella mainitsemallasi stopilla pääset nopeammin.


    • mietikukasaarahasi

      Hyi, en ainakaan minkään Dohan kautta lentäisi! Siellä jos mies raiskaa naisen, niin nainen saa tuomioksi raipaniskuja ja voi joutua vankilaankin. naisia pidetään ihan tosi alempiarvoisina ja naisille on myös paljon pukeutumissääntöjä, polvet, nilkat ja olkapäät pitää peittää, ja legginsejä ei sallita. Ihan periaatteesta boikoton tuollaisia paikkoja. Turistina voi hyvin vähän vaikuttaa paikalliseen elämänmenoon, mutta yksi, mikä vaikuttaa tehokkaasti, on se, mihin rahasi annat. Minä en ainakaan anna rahojani mihinkään, mikä sortaa naisten oikeuksia ihmisarvoiseen elämään. Mieluummin jokin toinen paikka kuin Doha.

    • ÄäniSingaporelle

      Dohan kenttä on kauhean huono ja pieni, siellä on yksi kahvila. Tietysti,jos kaikki menee hyvin ja vaihto on nopea, niin siellä ei tarvitse kauaa olla. mutta tosiaan lentoaika Singaporen kautta on kuitenkin lyhyempi.

      Quatarilla Dohan kautta Helsinki-Bali lennot 18 tuntia 50 minuuttia. Väliin kuuluu aikaa Dohan kentällä 2 tuntia 40 minuuttia, vaihto on joko aamulla sianpierun aikaan tai keskellä yötä. Jos kaikki menee hyvin eikä koneet ole myöhässä niin vaihtoaika ei ole pitkä.

      Finski on nopeampi. Finskillä rentouttava yölento Singaporeen 11,5 tuntia ja sieltä lyhyt n. tunnin jatkolento Balille. Välissä voi olla Singaporen kentällä vähän tai paljon aikaa, sen voi valita. Pakko siellä ei ole kauaa olla, mutta jos käy niin, että lennot myöhässä tai haluaa pelata varman päälle ja ottaa pitemmän vaihtoajan, niin kenttä on täyttä luksusta.

      • Pööh

        Mutta kun vertaat finnairin ja qatarin palveluita niin qatar vie 6-0. Molemmilla ollaan lennetty ja ei enää finskillä enää pitkiä lentoja jatkossa. Toki valinta kysymys. Aikaisempihan tuolla kommentoi että frankfurtin kautta singaporeen niin eiköhän se hidasta ole... vai eikö? Yks stoppi on lyhyempi kuin kaks?


      • Faktaapöytään

        Vai että noin tunnissa lentää singaporesta balille... Tarkastappas faktas. Millä yliäänikoneella oot lentäny kun se on kaikilla muilla koneilla 2h 40 min. On kyllä nopea lento kun noin tunnissa tuon lentää, joten jaappa tietos.


    • Balille2018syksyllätaas

      Qatarilla lyhin reitti syyskuulle näyttää olevan meno 18 h 20 min, paluu 17h 40 min 667€. Finskillä meno 19h 45 min, paluu 16h 5min 690€. Noilta suhteen aika tasan. Molemmilla lentäneenä voin suositella qataria, huomattavasti parempi kuin finski, ja etuajassa laskeuduttiin denpasariin noin 30 min. :D

    • perheenkanssareissaava

      Me käytiin helmikuussa Balilla ja lennettiin Qatarilla Dohan kautta. Voin suositella lämpimästi. Lentokoneet ovat siisteja, aikataulut pitivät paikkansa, palvelu pelasi, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. juomia sai niin paljon kuin oli tarvis... ei siis mitään moittimista ja varmasti paras lentoyhtiö millä minä olen koskaan lentänyt. Dohan kenttä on uusi ja todella siisti. Välimatkat Dohassa saattavat olla pitkät, mutta siellä likennöivä maksuton juna helpottaa siirtymistä. Suosittelen!

    • QatarAirwaysOnParas

      Qatar Airwaysille ääni täältäkin! Helppo vaihto Dohassa, jonka lentoasema on viihtyisä, puhdas, selkeä ja matkustajaystävällinen. Lentokoneet ovat myös siistejä, palvelu moitteetonta, ruoka hyvää ja juomia tarjoillaan koko lennon ajan, myös alkoholi maksutonta. Kun lensimme Balille joulukuussa 2017 oli 777 lähes tyhjä, joten saimme ennen nousua varattua itsellemme kokonaan nelipenkkisen rivin, jolla kelpasi maata ja nukkua suurin osa pitkästä lennosta. Käytän QA:ta jatkossakin aina kun mahdollisuus.

    • BalilleQatarilla

      Olemme varanneet lennot Qatarilla ensi helmikuuksi Balille. Qatar valikoitui lentoyhtiöksi jo hinnankin vuoksi vaikka myös olemme sillä aiemmin lentäneet. Lentoajat hyvät, hyvät koneet ja palvelu. Suosittelen Qataria.

    • Kaisa1233

      Kauan teillä on ollut vaihtoaika Dohan kautta lentäessä? Siirtyykö matkalaukut automaattisesti lentojen välissä? Tarviiko tän asian suhteen olla huolissaan?

      • gdhfdjfdjd

        Minulla taisi viimeksi olla 3 tuntia vaihtoaika, muistaakseni minimi vaihto-ajaksi Dohassa on määritelty 45 min. Viimeksi löysin kyllä lähtöportille alle tunnissa.
        Jos Kaisa on ekaa kertaa menossa sinne ottaisin kyllä about puolitoista tuntia vaihto-ajaksi niin ei tule stressiä. Siellä on kyllä hyvät opasteet niin löydät perille helposti.

        Laukkujen siirtyminen seuraavalle lennolle taas riippuu siitä oletko ostanut jatkolennon samalle lipulle, jos olet niin sitten siirtyy automaattisesti.
        Jos taas joudut noutamaan ensin laukut hihnalta ja tiputtamaan ne uudelleen lähtevään koneeseen niin sitten menee kyllä aikaa huru mycket .


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe