Tarvitaan apua HDThunder hd6500

Katiliini

Digiboksi ei avaa verkkopalveluja enää (Watson, Youtube, iltalehti). Digiboksi saa ip-osoitteen. Olen kokeillut langattomasti ja verkkopiuhalla. On tehty tehdasasetusten palautus. Ainoastaan tulee ilmoitus: Varoitus, palvelu ei ole käytettävissä. Ole hyvä ja tarkista verkkoyhteys ja käynnistä laite uudestaan. Olen laittanut digiboksin suoraan modeemin kiinni, mutta ei toimi sitenkään. Onko mitään enää tehtävissä?

27

11571

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tqwds
      • Katiliini

        Ohjelmistoversio 2.0.1, sovellusversio 2.1.8. Kiitti kun mietit tätä ongelmaa.


    • Samanlaista

      ongelmaa. Päivityksen lataus, resetointi tehdasasetusten palautus. Vaikka uutta päivitystä ei ole tullut? Sillä alkoi toimia.

      • Katiliini

        Kiitos vinkistä. Kokeilen tuota kun pääsen kotiin. Soitin maahantuojalle ja on kuulemma vika selvityksessä. Oliko sinulla just sama digiboksi kun mullakin ja lähtikö tuolla toimimaan?


      • Katiliini

        Kiitos Samanlaista. Taas toimii verkkopalvelut.


      • Samanlaista

        Hyvä että toimii. Samanlaisella boksilla ajellaan.


      • Ullanenb

        Ei toiminu minulla ainakaan :(


      • kirves

        millä lailla saan dixi b thundrer 6500 verkkopalvelun otin verkko asetukset langallinen automaattinen tallensin sen . sitten otin uudelleen verkko palvelut siinä luki palvelu ei ole käytössä tarkista verkko yhteys ja käynnistä laite uudelleen ei tapahtunut mitään saanko apua ?kiitos


      • kohtaamispaikka
        kirves kirjoitti:

        millä lailla saan dixi b thundrer 6500 verkkopalvelun otin verkko asetukset langallinen automaattinen tallensin sen . sitten otin uudelleen verkko palvelut siinä luki palvelu ei ole käytössä tarkista verkko yhteys ja käynnistä laite uudelleen ei tapahtunut mitään saanko apua ?kiitos

        Tutki tuolta ohjetta

        https://hdthunder.fi/asiakastuki/kayttoohjeet/


      • merru

        Meillä tänäänkin virta katkennut kaksi kertaa päivän aikana. Tapahtuuko muillakin?


    • qqwdwdwdwdwddwd
    • Ghkkl

      Tarvitset google cromen! Ite piti laittaa että sai näkymään ne uudestaan.
      39 ekee on halvimmat. Mutta en mene takuuseen niistä joten laita kerralla 90 euron.
      Netti kaupoista saa tilattua postissa. Helppo asentaa ja toimii moitteettomasti omalla tapletilla tai puhelimella pienen opettelun jälkeen.
      Voi tuntua alussa vaikealta? Mutta on helppo käyttää ohjaimia Puh ja taplettia kun sen hoksaa idean siitä käytöstä.

      • qqwdwdwdwdwddwd

        Tarkoitat kai nyt Chromecast.

        Siis hd thunderin valmistaja on tehnyt päivityksen joka vei nettiyhteydet, ei kai silloin kannata heti alkaa hankkia jotain muita juttuja..


      • tällänenpoksi

        Ongelma liittyy googleen ilmeisesti jota selvittävät..


    • iki90oo09i

      Eikä ole asia kai selvinnyt vieläkään?

    • Pyhjapah

      HDThunder HD6000, HD6500 ja HD6500V2 mallien verkkopalvelut eivät toimi?
      Digiboksi malleissa HDThunder HD6000, HD6500 ja HD6500V2 olevat verkkopalvelut eivät enää toimi. Syynä on palvelutarjoajien sertifikaattien vanheneminen.

    • Johannesperala

      Mitä on sertifikaatit ja minne voi valittaa... voiko palauttaa laitteen takaisin kauppaan vai sanottiinko jossain, että palvelua tarjotaan vain rajatun ajan.... mitä jos tämä olisi ollut ostopäätöksen peruste tälle boxille. Ongelmahan tosiaan ratkeaa chromecastilla muta periaatteessa ärsyttää hankkia taas uusi laite. Ei rahan vuoksi vaan se, että pitää vaan taas hankkia joku uusi laite ja säätää. Tv:stä oli niin helppo katsoa youtube näin. Samsunging teeveessä oli joskus myös näitä ominaisuuksia mutta kun tv on yli viisi vuotta vanha niin ei nekään toimi enään. Kai nää takuuseen menisi...

      • Seftifikaatit_vanhenee

        https://hdthunder.fi/asiakastuki/ukk/ kertoo tuosta sertifikaattien vanhenemisesta, joten ota tarvittaessa yhteys https://hdthunder.fi/asiakastuki/tuotetuki/

        Digiboksien saatavuus alkaa olla heikon puoleista, sillä merkit katoavat yksi kerrallaan markkinoilta. Syynä on se, että uusien laitteiden kehitys ei enää kannata ja vanhaa versiota myydään niin kauan kuin se toimii.

        Suomessa on digitv:llä käytössä Nordic-normi ja normin mukaisten laitteiden listat löytyy http://www.testatutlaitteet.fi/ sivuilta. Ainoa huono puoli on se, että lisenssin jatkaminen maksaa tarkastusten takia eikä laitevalmistajat enää ota jatkolisenssiä. Esim. digibokseilla vain HDThunderilla on lisenssi voimassa. Voimassa olevan lisenssin puuttuminen ei estä laitteiden myyntiä, vaan vastuu siirtyy laitteen käyttäjälle..

        Jokunen vuosi sitten juttelin tv-kauppiaan kanssa ja hän sanoi, että laitemerkkejä karsitaan kovalla kädellä siten, että jäljelle jää vain merkit, joille on takuuhuollot olemassa. Pienten laitemerkkien laitteita ostaneet kuormittivat liikaa liikettä ja monesti joutui antamaan uuden laitteen vanhan tilalle. Työtä riitti heillä takuiden selvittelyissä ja katteet meni miinukselle, joten oletan digiboksien alkavan kadota markkinoilta kokonaan.


    • Liiviripa

      Pätkii täälläkin. Ei pysy virta päällä ja silloin yhteys ei pelaa telkkariinkaan. Eli TV ilmoittaa, ettei yhteyttä ole .
      Molemmat 1/2 vuotta vanhoja. Huoltoon kai pitäisi kiikuttaa. Kaapelilla nettiyhteys. Toimii tietsikoissa ja ykköstelkussa. Vika siis pesii Thunderissa (HD 6500).

    • Mikira

      Joo... on toi HD Thunder 6500 aikas mielenkiintoinen laite. Ajastetut ohjelmat se tallentaa mutta siinä on jotain älyttömiä ominaisuuksia kuten kanavaa vaihdettaessa se joskus ilmoittaa, että ajansiirtopuskuri menetetään jos vaihdat kanavaa. Kun kanava on vaihdettu niin ajansiirtopuskuri on edelleen käytössä. Hedengrenin mukaan tämä ilmoitus haluttiin edelleen pitää käytössä??? Tallennuksen alkupäähän tulee usein räpsäys, joka johtunee siitä että laitteen koko kuori on muovia.

      • Anonyymi

        HDthunder n. 5 vuotta vanha lopetti latautumisen 1.1.2020. Ei tottele etäsäädintä. Valkoinen valo välähtää käynnistettäessä, mutta jää siniseksi ilman että mitään tapahtuu. Töpselin seinästä veto ei auta. Ei pääse menuun, joten päivittäminen ei mahdollista. Mikä neuvoksi, paitsi kierrätyskeskus?


    • Anonyymi

      Valitettavasti kallis digiboksi taitaa olla ser-jätettä. Käynnistettäessä haluaa päivittää, mutta nettiin ei saada yhteyttä puuttuvien sertifikaattien takia. Pystykö muut katsomaan sillä tv:tä ja tekemään tallennuksia ilman päivitysyritystä?

      • Anonyymi

        Ylempänä on linkki käyttöohjeet. Päivityksiä voi hoitaa manuaalisestikin eli poistat automaattisen päivityksen.


    • Anonyymi

      Mulla hd 5000 mallii moitteettomasti toimii kuulun elisa verkkoon.HD65OO ei uusia päivityksiä ole tehty kun tätä laitetta alettiin myymään.Maahan tuoja on vastuussa vanhoista päivityksistä sinne yhteyden ottoja.T.Pena

      • Anonyymi

        Onko muilla sama ongelma mikä alkoi näkymään eilen? Mtv - sivua epg ei voi selata lainkaan ja seinä näkyy mustana. Kaikki muut kanavat toimivat moitteettomasti ja voin laittaa tallennuksia päiviä eteenpäin.
        Miten voisi korjata?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko muilla sama ongelma mikä alkoi näkymään eilen? Mtv - sivua epg ei voi selata lainkaan ja seinä näkyy mustana. Kaikki muut kanavat toimivat moitteettomasti ja voin laittaa tallennuksia päiviä eteenpäin.
        Miten voisi korjata?

        Epg-vika alkoi toissailtana Ylen kanavilla ja sitten se laajeni eilen kaikkiin kanaviin.
        Joskus eilen illalla palautui, mutta Maikkari on näköjään edelleen jumissa.

        Ajastinasetuksilla tallentaminen onnistuu Epg:stä huolimatta.

        Onx maikkarilla katsomisen arvoista? No jaa, on siellä Rikospaikka.

        DNA Helsinki


    • Löytyisikö keneltäkään tiedostona tuota viimeisintä, HDT6500:selle tarkoitettua päivitystä. Sattui tuollainen 6500:nen tulemaan käyttöön nyt vasta. Tavallaan jälkijunassa : ) yt.a.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe