Tarvitaan apua HDThunder hd6500

Katiliini

Digiboksi ei avaa verkkopalveluja enää (Watson, Youtube, iltalehti). Digiboksi saa ip-osoitteen. Olen kokeillut langattomasti ja verkkopiuhalla. On tehty tehdasasetusten palautus. Ainoastaan tulee ilmoitus: Varoitus, palvelu ei ole käytettävissä. Ole hyvä ja tarkista verkkoyhteys ja käynnistä laite uudestaan. Olen laittanut digiboksin suoraan modeemin kiinni, mutta ei toimi sitenkään. Onko mitään enää tehtävissä?

25

3553

  Vastaukset

   • Ohjelmistoversio 2.0.1, sovellusversio 2.1.8. Kiitti kun mietit tätä ongelmaa.


  • ongelmaa. Päivityksen lataus, resetointi + tehdasasetusten palautus. Vaikka uutta päivitystä ei ole tullut? Sillä alkoi toimia.

   • Kiitos vinkistä. Kokeilen tuota kun pääsen kotiin. Soitin maahantuojalle ja on kuulemma vika selvityksessä. Oliko sinulla just sama digiboksi kun mullakin ja lähtikö tuolla toimimaan?


   • Kiitos Samanlaista. Taas toimii verkkopalvelut.


   • Hyvä että toimii. Samanlaisella boksilla ajellaan.


   • Ei toiminu minulla ainakaan :(


   • millä lailla saan dixi b thundrer 6500 verkkopalvelun otin verkko asetukset langallinen + automaattinen tallensin sen . sitten otin uudelleen verkko palvelut siinä luki palvelu ei ole käytössä tarkista verkko yhteys ja käynnistä laite uudelleen ei tapahtunut mitään saanko apua ?kiitos


   • kirves kirjoitti:

    millä lailla saan dixi b thundrer 6500 verkkopalvelun otin verkko asetukset langallinen + automaattinen tallensin sen . sitten otin uudelleen verkko palvelut siinä luki palvelu ei ole käytössä tarkista verkko yhteys ja käynnistä laite uudelleen ei tapahtunut mitään saanko apua ?kiitos

    Tutki tuolta ohjetta

    https://hdthunder.fi/asiakastuki/kayttoohjeet/


   • Meillä tänäänkin virta katkennut kaksi kertaa päivän aikana. Tapahtuuko muillakin?


  • Sama ropleema, laitoin mailia https://hdthunder.fi/asiakastuki/tuotetuki/

  • Tarvitset google cromen! Ite piti laittaa että sai näkymään ne uudestaan.
   39 ekee on halvimmat. Mutta en mene takuuseen niistä joten laita kerralla 90 euron.
   Netti kaupoista saa tilattua postissa. Helppo asentaa ja toimii moitteettomasti omalla tapletilla tai puhelimella pienen opettelun jälkeen.
   Voi tuntua alussa vaikealta? Mutta on helppo käyttää ohjaimia Puh ja taplettia kun sen hoksaa idean siitä käytöstä.

   • Tarkoitat kai nyt Chromecast.

    Siis hd thunderin valmistaja on tehnyt päivityksen joka vei nettiyhteydet, ei kai silloin kannata heti alkaa hankkia jotain muita juttuja..


   • Ongelma liittyy googleen ilmeisesti jota selvittävät..


  • Eikä ole asia kai selvinnyt vieläkään?

  • HDThunder HD6000, HD6500 ja HD6500V2 mallien verkkopalvelut eivät toimi?
   Digiboksi malleissa HDThunder HD6000, HD6500 ja HD6500V2 olevat verkkopalvelut eivät enää toimi. Syynä on palvelutarjoajien sertifikaattien vanheneminen.

  • Mitä on sertifikaatit ja minne voi valittaa... voiko palauttaa laitteen takaisin kauppaan vai sanottiinko jossain, että palvelua tarjotaan vain rajatun ajan.... mitä jos tämä olisi ollut ostopäätöksen peruste tälle boxille. Ongelmahan tosiaan ratkeaa chromecastilla muta periaatteessa ärsyttää hankkia taas uusi laite. Ei rahan vuoksi vaan se, että pitää vaan taas hankkia joku uusi laite ja säätää. Tv:stä oli niin helppo katsoa youtube näin. Samsunging teeveessä oli joskus myös näitä ominaisuuksia mutta kun tv on yli viisi vuotta vanha niin ei nekään toimi enään. Kai nää takuuseen menisi...

   • https://hdthunder.fi/asiakastuki/ukk/ kertoo tuosta sertifikaattien vanhenemisesta, joten ota tarvittaessa yhteys https://hdthunder.fi/asiakastuki/tuotetuki/

    Digiboksien saatavuus alkaa olla heikon puoleista, sillä merkit katoavat yksi kerrallaan markkinoilta. Syynä on se, että uusien laitteiden kehitys ei enää kannata ja vanhaa versiota myydään niin kauan kuin se toimii.

    Suomessa on digitv:llä käytössä Nordic-normi ja normin mukaisten laitteiden listat löytyy http://www.testatutlaitteet.fi/ sivuilta. Ainoa huono puoli on se, että lisenssin jatkaminen maksaa tarkastusten takia eikä laitevalmistajat enää ota jatkolisenssiä. Esim. digibokseilla vain HDThunderilla on lisenssi voimassa. Voimassa olevan lisenssin puuttuminen ei estä laitteiden myyntiä, vaan vastuu siirtyy laitteen käyttäjälle..

    Jokunen vuosi sitten juttelin tv-kauppiaan kanssa ja hän sanoi, että laitemerkkejä karsitaan kovalla kädellä siten, että jäljelle jää vain merkit, joille on takuuhuollot olemassa. Pienten laitemerkkien laitteita ostaneet kuormittivat liikaa liikettä ja monesti joutui antamaan uuden laitteen vanhan tilalle. Työtä riitti heillä takuiden selvittelyissä ja katteet meni miinukselle, joten oletan digiboksien alkavan kadota markkinoilta kokonaan.


  • Pätkii täälläkin. Ei pysy virta päällä ja silloin yhteys ei pelaa telkkariinkaan. Eli TV ilmoittaa, ettei yhteyttä ole .
   Molemmat 1/2 vuotta vanhoja. Huoltoon kai pitäisi kiikuttaa. Kaapelilla nettiyhteys. Toimii tietsikoissa ja ykköstelkussa. Vika siis pesii Thunderissa (HD 6500).

  • Joo... on toi HD Thunder 6500 aikas mielenkiintoinen laite. Ajastetut ohjelmat se tallentaa mutta siinä on jotain älyttömiä ominaisuuksia kuten kanavaa vaihdettaessa se joskus ilmoittaa, että ajansiirtopuskuri menetetään jos vaihdat kanavaa. Kun kanava on vaihdettu niin ajansiirtopuskuri on edelleen käytössä. Hedengrenin mukaan tämä ilmoitus haluttiin edelleen pitää käytössä??? Tallennuksen alkupäähän tulee usein räpsäys, joka johtunee siitä että laitteen koko kuori on muovia.

  • Valitettavasti kallis digiboksi taitaa olla ser-jätettä. Käynnistettäessä haluaa päivittää, mutta nettiin ei saada yhteyttä puuttuvien sertifikaattien takia. Pystykö muut katsomaan sillä tv:tä ja tekemään tallennuksia ilman päivitysyritystä?

   • Ylempänä on linkki käyttöohjeet. Päivityksiä voi hoitaa manuaalisestikin eli poistat automaattisen päivityksen.


  • Mulla hd 5000 mallii moitteettomasti toimii kuulun elisa verkkoon.HD65OO ei uusia päivityksiä ole tehty kun tätä laitetta alettiin myymään.Maahan tuoja on vastuussa vanhoista päivityksistä sinne yhteyden ottoja.T.Pena

   • Onko muilla sama ongelma mikä alkoi näkymään eilen? Mtv - sivua epg ei voi selata lainkaan ja seinä näkyy mustana. Kaikki muut kanavat toimivat moitteettomasti ja voin laittaa tallennuksia päiviä eteenpäin.
    Miten voisi korjata?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko muilla sama ongelma mikä alkoi näkymään eilen? Mtv - sivua epg ei voi selata lainkaan ja seinä näkyy mustana. Kaikki muut kanavat toimivat moitteettomasti ja voin laittaa tallennuksia päiviä eteenpäin.
    Miten voisi korjata?

    Epg-vika alkoi toissailtana Ylen kanavilla ja sitten se laajeni eilen kaikkiin kanaviin.
    Joskus eilen illalla palautui, mutta Maikkari on näköjään edelleen jumissa.

    Ajastinasetuksilla tallentaminen onnistuu Epg:stä huolimatta.

    Onx maikkarilla katsomisen arvoista? No jaa, on siellä Rikospaikka.

    DNA Helsinki


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   208
   3750