Haluuks se vaan panna, vai onks sil tunteita!?

söpö_tyttö

Eli mun luokal on tää yks jätkä. Hän on ihan mukava ja komeakin. Mutta olen huomannut kuinka hän kyylää/tuiottaa useasti. Hän kiusaa/härnää minua, ja hänen kaverinsa sitten nauravat minulle kuten tänäänkin. Hän pyrkii luokseni. Hän esittää todella paljon kun on lähelläni. Ja hän on puhunut minulle matalemmalla äänensävyllä ja sanonut että hän kiihottuu minusta. Ja siitä on puolivuotta kun hän noin sanoi. Nauroin vastaukseksi. Pari kuukautta taaksepäin kaverini soitti minulle ft ja puhelu meni ikään kuin näin "Moi. Arvaa mitä **** sano!" Mun kaveri sano "No" Mä vastasin "**** haluu panna sua!" Mun kaveri sanoi ja kuulin kuinka tämä jätkä sanoi että "Voi vittu, ei se sua usko!" Ja ft loppui. Tämän jälkeen hän on alkanut olemaan enemmän lähelläni. Hän on katsonut minua päästä varpaisiin. Tuntuu että hän on ihastunut.

15

2342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cher

      Kysy siltä mitä se haluaa? :P Miehet on joskus aika seksuaalisia olentoja, eikä ne välttämättä oikein osaa kertoa tunteistaan muuten kuin ilmaisemalla, että herätät liikettä niiden alapäässä.

    • Pojat ja tytöt sekä miehet ja naiset ovat yksilöitä. Se että herättää liikettä jonkun alapäässä ei ehkä vielä nouse sinne rakkauden Top 3 listalle :) Tuo kuullostaa siltä mitä jo sanottiin, panohaluilta. rakastuminen kuullostaan täysin erilaiselta....ja se myös tuntuu bang bang sydämessä.

    • aameneeastikaluhousuis

      Ei esiaviollisissa peneskelemisissa oo mitn hauskaa tai hihittelemistä. Seurustella voi panemattakin, ja jopa kihloissaolo onnistuu seksittä

      • Jootota

        Really, "esiaviollisissa peneskelemisissa"? Oisko aika palata sielt 1800-luvulta nykypäivään? :D

        Ps. tiedän et tää on luultavasti joku paska trolli mut anyway.


    • k.t.01

      Mitä vikaa on seksissä ja panemisessa ?? En tajuu. Sehän on kivaa ja ihanaa.

      • adfsadf

        Onhan se, ei voi kieltää vaikka kokemusta ei ole, mutta se on tarkootettu aluperi kuitenki vain avioliittoon niin ettei ihmisellä olisi muita seksikumppaneita kuin puolisonsa, jos semmoisen itelleen laittaa. Se on siis se ihannetila joka on suunniteltu ihmisen varalle, mutta eihän oikein mikään kuitenkaan mene alkuperäsen kässärin mukaan tässä syntiinlankenneessa maailmassa


      • huhhuh

        Lopeta. Seksuaalisten halujen ilmaisu kuuluu ihmisen elämään. Kaikki eivät noudata sinun extreme uskonnollisia lahkoja. AIkuisella tai nuorella ihmisellä on oikeus seksuaalisten halujensa ilmaisuun, eikä sinunkaltaiset aivonpesijät tee ihmisille kyllä yhtään hyvää.


      • Kyyrpä
        huhhuh kirjoitti:

        Lopeta. Seksuaalisten halujen ilmaisu kuuluu ihmisen elämään. Kaikki eivät noudata sinun extreme uskonnollisia lahkoja. AIkuisella tai nuorella ihmisellä on oikeus seksuaalisten halujensa ilmaisuun, eikä sinunkaltaiset aivonpesijät tee ihmisille kyllä yhtään hyvää.

        Vähä triggeröity xD


    • ykspoika

      Kuulostaa aika pinnalliselta eikä kovin fiksulta tyypiltä. Tulee kuvauksestasi sellanen fuckboy-tyyppi mieleen, joka haluaa vain päästä pöksyihin ja sitten ei enää jakseta jatkaa suhdetta.

      Kannattaa tarkkailla rauhassa ja opetella tunnistamaan ihmisen olemuksesta ja käytöksestä fiksut tyypit niistä junteista ja ääliöistä, jotka vain esineellistävät toista. Tuo "esittäminen sinun lähelläsi" kalahti korvaan aika ikävällä tavalla.

      • terapeutti_1d

        Väärin. Poika tykkää tytöstä, hänen halunsa esiintyä ja näytellä itseään kuuluu hänen haluunsa, huolimatta mikä on motivaatio. Kuulostat ujolta neitsyeltä joka ei itse uskalla lähestyä tyttöjä jos uskot näin. Tytöt tekevät täysin samaa poikia kohtaan. Suurin osa ihmisistä eivät edes päätä motivaatiota etukäteen, usein esim riittää sähköä ja intohimoa seksiin tai seksuaalisuuden jakamiseen ihmisen kanssa mutta lopahtaakin halut sen jälkeen. Se ei yhtään teeihmisestä "fuckboyta" tai "lutkaa". Tämmöinen ihmisten categoiiraaminen ja jatkuva leimaaminen muutamien päätöksien takia on mikä tappaa ihmisen nuoruuden. Nuorena kun muutenkin ollaa paikkaa etsiviä hormoonipesiä joiden ajatukset ovat todella sekalaiset.

        Teinisuhteet ovat kyllä complexeja ja vaikea todella sanoa mihin tämä tarkalleen johtaa vähän niinkuin mikään asia elämässä. Mitä tahansa päätätkään niin muista mennä omien rajojen perusteella, tehdä oman tahdin mukaan.


      • ykspoika

        Olen useamman vuoden ollut jo onnellisessa parisuhteessa, eikä tummia pilviä ole näkyvissä. Kyllä se käytös vaikuttaa aika paljon jo siinä tutustumisvaiheessa. Jos oma kumppanini olisi alkanut alussa esittää jotain muuta kuin mitä on, emme todennäköisesti olisi oppineet tuntemaan toisiamme. Kun hän oli aidosti oma höpsö itsensä, loppu onkin historiaa. :)

        Ei aitous tee kenestäkään neitsyttä tai "epäneitsyttä" sen enempää kuin mikään muukaan. Allekirjoitan toki tuon nuorten "sekavuuden", onhan se juuri tuo ikä, kun etsitään omaa paikkaa hormonien jyllätessä taustalla. Mutta ihminen, joka ei sorru esittämään mitään ryhmäpaineen vuoksi, onnistuu parisuhteessa todennäköisemmin kuin ihminen, joka esittää jotain feikkimachoa/lissua. Valitettavasti kaikenlainen yleistäminen ja kategorioiminen johtuvat ihmisten käyttäytymisestä eritavalla eri tilanteissa.


    • Ihastu

      Voi että, muistan ku mulla oli noit ongelmii, mut sit tuli yks vastaa jonka kaa oltiin jopa taivas alla, vain yksi viltti lämmitti meit, mutta silti hän hyväksy mun rajat. Me vaa oltiin siin sylikkain ja vaihettiin pari suudelmaa - tais se siinä sanoakkin kun olin nukahtamaisillaan ja nyrpistin nenääni sen viimeiselle suudelma-yritykselle, että "eihän se mitään, tää on vaan osotus rakkaudesta". Vieläkään tiiä mitä sillä se tarkotti, mutta silti hymyilyttää :)

      • asdvcds

        Yks kysyymys: Mihin te vaihdoitte ne suudelmat? Kiloon rautanauloja? Valaanrasvaan? Suomi-konepistooliin? Elviksen hiuskiehkuraan? Hiidenkirnuun? Muurahaispesään? Lavuaarin tulppaan? Karttakeppiin? Unssiin bearnaise-kastiketta? Dimmu Borgirin ensimmäisen tyttöystävän puhelinnumeroon? Maitorupeen? Sylkykuppiin? Iisakinkirkkoon?


    • rojutputkeen

      Eiku - laskutelineet levälleen.....Sittehän tajuat !!!!!

    • toosaaaaa

      Haluaa vaan sun toosaas

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      104
      1676
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1315
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1210
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1176
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      143
      1173
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1065
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1051
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      977
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      962
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      854
    Aihe