Onko K-hietikon hotla Perlaan lähtijöitä 19.6.

Juhannusta viettämään? Meitä 4 aikuista miesfrendiä jo useatta kertaan sinne... ; )
Ilmoita


Mikä on hotla? Onko se joku teidän aikamiespoikien kerhon salasana hotelli Perlassa? Pääseekö ulkopuolisetkin osallistumaan sinne hotlaan?
1 VASTAUS:
Niin ja tuollaiset uuninpankko pojat luulevat että jossain hotlassa ei juuri muita olekaan kuin he ja haluavat kysymyksellään vielä varmistaa tilanteen.
+Lisää kommentti
Toivotan teille mukavaa reissua , se on ihan kiva hotelli . Ollaan käyty pari kertaa , mutta nyt varattiin hotellihuone Ermasta , oltiin siellä myös viimevuonna . Se taksikuski on tosi mukava ja kuskaa teidät vaikka Sunnylle , hintakaan ei ole kovin paha jos teitä on neljä lähdössä ..Siellä tapaa mukavia ihmisiä , meillekkin tullut paljon tuttuja sieltä joita käydään aina katsomassa . Muistakaa vietää aikaa myös rannalla , ja onhan siellä mukava ilta-elämä ..
3 VASTAUSTA:
Mukava positiivinen kommentti sinulta tuut62. Olet selvästikin ollut reissussa hyvällä asenteella, mutta itse en oikein innostunut noin typerään aloitukseen (useatta kertaa sinne...;). Itse olen aikanaan ensimmäisen Kultahietikko reissuni tehnyt juuri hotelli Perlaan joskus 80-luvulla. Siellähän se on ylärinteessä vähän vaivalloisen matkan päässä rannasta. Pitäisi oikeastaan vuosikymmenien jälkeen käydäkiin verestämässä muistoja Perlassa. Ihan kivat muistot jäi minullekin silloin.
Minkälaiset kokemukset tuut62:lla viime kesältä Ermasta? Sehän on sijainniltaan tosi keskeisellä paikalla. Oliko siitä syystä levotonta etenkin yöaikaan vai pystyikö ihan jopa nukkumaankin? -Ermaanhan on yleensä tarjoushintaisiakin matkoja kesän aikana.
Kyllä nukuin hyvin ,oli korvatulpat mukana . Oli kiva reissu ,aurinko paistoi ja viina maistui . ..
+Lisää kommentti
Korjaus aloitukseen 2 Perlaan, toiset 2 Kristalliin tien toiselle puolelle, ja lisäksi seurusteleva pariskunta messiin Kristallin all inclusiveen ku köyhät Perlan aamiaishotlassa. Ai nii, 29.kerta Kultahietikolla, ja vakiosuomea sujuvasti puhuva taksikuski Salamasanteri : )
1 VASTAUS:
"Ai nii, 29.kerta Kultahietikolla"

Oujee, nyt siirtyi juttu sinne sillan toiselle puolelle, joten jatkakaa pojat keskenänne! Sorry for misunderstanding!
+Lisää kommentti
matka sujui niin hyvin, että samaan hotlaan jo 7.8 viikoksi eli 30.kerta tulee täyteen. Matka vaivaiset 350e.....
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Onko K-hietikon hotla Perlaan lähtijöitä 19.6.

Juhannusta viettämään? Meitä 4 aikuista miesfrendiä jo useatta kertaan sinne... ; )

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta