Lääkärin määräämä ajokielto

Anonyymi

Eli kysymys kuuluukin: Lääkäri määräsi vuoden ajokiellon & lääkityksen kylkeen, meneekö tiedot poliisille? Eli todellakin olen ajokiellossa? Onko se vain lääkörin suositus, vai tuleeko poliisilta lopullinen lausunto jos olen ajokiellossa? Kortin ajo kesken, voinko sen jokatapauksessa ajaa loppuun?

9

1121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • freexxxx

      Lääkärin määräämä ajokielto on suositus, eikä sen rikkomisesta voi rangaista.
      Lääkärin salassapitovelvollisuuden estämättä lääkärin on ilmoitettava poliisille, jos hän toteaa ajokorttilupaa hakevan potilaansa terveydentilan sellaiseksi, ettei tämä täytä ajokortin saamisen edellyttämiä terveysvaatimuksia.
      Muutoin terveydentilaa valvotaan aina ajokorttia uudistettaessa, jolloin poliisi päättää jatkoista lääkäriltä saamansa lausunnon perusteella.

      • 77754e

        Joo, se valonta ei aikalailla aina toimi. Toisaalta liika valvonta terveille ei sekään ole oikein, mutta niihin tehdään. Alle kolmikymppiset raskaanaolevat ovat tehokontrollissa ja vanhat miehet täysin vailla mm. syöpäseulontoja tai painon kontrollia. Tarvittaisiin poliittista uudistusta ja painopisteiden tarkastelua. Naisia vahdittaan, vaikka terveys ei sitä kaikilta osin vaatisi, lääkäri voi tehdä omia päätelmiä aivan oman mielikuvituksensa perusteella, sitten kun iskee akuutti syöpä, hän ei annakaan lähetettä eteenpäin. Semmoiset kokemukset, saisi olla joku kyynärpää vartija, joka aina raivaisi lääkäripuolen ihmeelliset asenteet ennen ongelmien hoitoa. Käyttää nyt silti lääkäreitä, joskus joku on ajantasalla ja jopa toimii oikein,


      • Anonyymi

        Voinko suorittaa autokoulun loppuun ihan laillisesti?


    • Ei-tuloksia-työstä

      Miksi lääkäri ei hoida päihdeongelmaa kuntoon? Potilashan tuhoaa omaisuutensa ja itsensä hetkessä, kuten Yölintu.Laitoshoito on ainut mahdollisuus taukoon huumeista ja alkoholista. Tehkää jo omat johtopäätöksenne ja potilas laitokseen.

      Viina sotki kaiken:
      http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201804192200888837_vd.shtml

      Tämä nainen varmaan käyttää miestä väkevämpää tai yrittää velkojen vuoksi saada työtä näin.

      Säälittävä tapaus Hugh Grantin exä-
      http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201804192200889532_vd.shtml

      Lääkärit jatkvat valittelua ja selittelyä, nin uin nyt "suositus" ajokiellosta. Miksi heidän työnsä ei koskaan tuota mitään tuloksia? Olisikohan syytä muuttaa koko tyyliä, kun näin tuloksestonta menoa ja seuraukset vain pahentavat yhteiskuntaa. Niin monen työ on tuloksetonta, mutta pienellä pakolla nämä yhteiskunnan hylkiöt voisi saada kuntoon. En epäile sitä ollenkaan, Venäjä on yksi vaihtoehto hoidosta tai Thaimaan vankilat.

      Harkimo muutti tyyliä-
      http://www.iltalehti.fi/politiikka/201804192200890209_pi.shtml

      • Hirviö_dystopia

        Jos perhe on vaarassa menettää avioeron vuoksi kaiken ja lapset kasvatusvaarassa, silloin yhteikunta auttaa. Mikä on, ettei yhteiskunta auta jatkuvasti velkaantuvia huumerikollisia? Heidtä pitää aivopestä ja laittaa mekaaniset esteet hermoostoon, jotta riippuvuus katkeaisi, Kun keho on täynnä implantteja voi olla vaikeampi rötöstellä vaarallisten, tajuntaa muuttavien huumeiden kanssa.

        Koska nämä tyypit ovat jatkuva riski koko yhteiskunnassa, on korkea aike tehdä jotain asialle,. Sitä varten on eduskunta ja palkatkin on kovat, joten hoitkaan asiat heti ja kuntoon myös. Harkimo saattaisi tajuta tilan, sen verran sekavia kaaoihmisiä nähnyt? Some- ja tähtikultti on tuonut meille nämä lyhytjänteiseti ihmiset, joiden osaaminen tahtoo päättyä siihen, ettei jaksa keskittyä yhtään mihinkään, kuten vaikkapa nämä "salapoliisitkin". Ei ole sitä työtä, josta salapoliisi ei pääsisi nettiin.

        Orwellin eläintarha on huumeilla ja päihteillä luotu hirviö-dystopia. Ihmiset pelkäävät hirviöitä rauta-aitojen takana, sitä muuten Tuomioja on ennustanut myös, rikkaat menevatä suljettujen rautamuurien suojaan asumaan. Sitä kohtihan länsimaat ovat nyt menossa.


    • Keinot_käytettykö

      Kaikki päihteet, joita myydään vaikka ne ovat kehon ja elintoimintojen tai toimintakyvyn lopullinen tuho. Mm. väkevistä huumeista ei pääse ollenkaan eroon, ainut on odottelu, milloin tyyppi vihdoin kuolee ja lakkaa tuhlaamasta rahoja tai tekemästä velkaa vahvoihin huumeisiin. Lisäksi koko hänen lähipiirinsä on velkojen vuoksi pelossa.

      Kun rikollisia ei saada kiinni, poliisin resurssit ei riitä ja muut ei uskalla, eduskunta voisi säätää kuoleman tuomion vahvojen huumeiden käytöstä ja myynnistä Koksa käyttäjä ei saa katkoa aikaiseksi, hän on potentiaalinen riski koko ajan, jos hän säästyisi ja vain myyjät saisivat tuomion.

    • neonsikoja

      Kuolemantuomio ei auta nähty amerikassa rikokset ei vähene ja muutenkin ne oikeat rikolliset on ne diilerit ja osittain lääketeollisuus,diilerit saisi saada aina elinkautisen heti ekasta myynnistään.Käyttäjät on enemmänlin onnettomia uhreja ja heille saa paremman tuloksen hoitoonohjauksella.

    • Anonyymi

      Eli voin suorittaa autokoulun loppuun, lääkärin määräämästä ajokiellosta huolimatta??? Jos ei poliisilta tule päätöstä lääkärin määräämästä ajokiellosta???

      • Eipidävalittaajosmokaa

        Et voi. lääkäri ilmoittaa ajokiellosta poliisille joka määrää sen. Mitäs olit typerä. Nyt joudut odottamaan korttia vuoden verran.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      78
      3915
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      3042
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2980
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2818
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2774
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2515
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      283
      2357
    8. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      220
      2054
    9. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1977
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      44
      1937
    Aihe