Dogging Rouva.

45pari

Kaveri soitti, siis puolen tunnin päästä puistossa. Vaimo laittautui, mustat 1/4 kupin rintsikat, sukkanauhaliivit, joustavat ja läpinäkyvän ohuet pikkarit, mustat sukat ja korkkarit ja lopuksi päälle vain pitkä takki.

Navigaattoriin osoite ja menoksi. Olen vienyt vaimoni tapaamispaikalle ja jäänyt autoon odottamaan johonkin lähelle, jotta voin nopeasti puuttua tapaamiseen, jos kaikki ei suju kuten on suunniteltu.

Välillä kävelen tapaamispaikan ohitse ja tarkistan millainen tapaus tällä kertaa. Vaimoni laittaa puhelimensa auki ja käsilaukkuunsa, joten voin kuulla myös heidän keskustelunsa ja myös muutakin... kiihottavaa.

Kovin nuorelta pojalta tuo kaveri näytti, kun kuljin ohitse. Pälyili molempiin suuntiin ja vaikutti jotenkin reppanalta. No katsotaan, ajattelin. Soitin vaimolleni ja sanoin, että voisi varmaankin lähteä kävelemään tapaamispaikkaa kohti. Kohta kuului korkkareiden tasainen askellus asvaltilla. Puhelin oli siis auki ja laukussa.

"Moi, oliko meillä treffit", kysyi vaimoni ja poika vastasi, että "oli varmaan". " Mennään tuonne " kuulin vaimoni sanovan. Ja he siirtyivät puiston suojaan. Kuului vaatteiden kahinaa, poika avasi farkkunsa ja vaimoni napitti pitkän takkinsa auki ja kääntyi selin ja levitti jalkansa.

Ja se oli sitten sellainen 5 minuutin muna, noin arviolta, ja sitten se oli ohitse. Poika lähti pois ja vaimoni tuli autolle, vihaisena. " Siltä poitsulta tuli niin nopeasti, että mä en ehtinyt mukaan".
Aktissa ei ollut käytetty condomia, eikä vaimoni ollut riisunut edes pikkareita, eli sellainen punttipano ja lasti sisälle.

Samalla puhelin soi ja siellä oli toinen innokas. Oli kuulema kaupungilla ja pääsisi nopeasti mihin vain. Vaimoni ehdotti läheisen marketin parkkipaikkan kulmaa. Jätin vaimoni siihen varaston nurkalle ja ajoin auton parinkymmenen metrin päähän ja käänsin selkänojan, niin, että minua ei ulkoapäin nähnyt.

Viiden minuutin päästä vaatteiden perusteella oikea mies tuli paikalle. Vaimo soitti ja sanoi " Voi
ei " ja laittoi puhelimen laukkuunsa. Jäin miettimään, mikä hemmetin " Voi ei " siellä oli. Ja selvisihän se myöhemmin, taas tuollainen pojan koltiainen.

Siellä kierrätyskonttien välissä sitten ryhdyttiin mitään sanomatta toimeen. Farkut kinttuihin ja kalsarit kinttuihin ja valmiiksi jäykkä sisään, tosin vaimoni opastuksella ja ohjauksessa. Ja perushaara-asento takaapäin seisoen. Ja siinä ei kauaa hinkattu. Vaimo tuli autoon ja kaveri jäi asettelemaan kyrpää housuihinsa.

Vieressäni istui entistäkin vihaisempi nainen. "Ne olivat kumpikin sellaisia nulikoita ja annoin panna paljaalla", sanoi vaimoni. Ei siinä auttanut, kuin pysäyttää auto hiukan syrjään ja ... no niin... olihan se pillu spermassa ja housut märät ja reisillekin oli valunut, mutta sinne vaan sisään, no kolmas kerta toden sanoi. Oli kuulema paras pano aikoihin, kun oli joutunut kaksi kertaa "melkein" tilanteeseen.

Ja tää oli tosi juttu, eikä ainoa laatuaan. Noita on sattunut monenlaisia.

0

2032

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1817
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        78
        1687
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1313
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        69
        1131
      5. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        809
      6. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        785
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        757
      8. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        749
      9. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        725
      10. Plösö ja synttäriruusut

        Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        150
        702
      Aihe