Ovatko ihmiset pohjimmiltaan pahoja?

3

134

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jeesus.on.tie

   Kaikkivaltiaan Pyhän Jumalan silmissä me kaikki olemme pahoja ja tarvitsemme pelastusta. Siksi Jeesuksen piti tulla taivaasta alas ja sovittaa syntimme ristillä. Ilman häntä ihmiskunta ei kykene muuttamaan itseään hyväksi, koska olemme pahoja.

   Mutta on hyvä muistaa että ns. kilteinkin ihminen on paha siinä missä suurin syntinen. Jeesuksen vierellä riippuva rosvo koki armon, koska hän meni itseensä, uskoi Jeesuksen olevan Jumalan Poika ja sitten sanoi Jeesukselle, että muista minua kun tulet valtakuntaasi. Mitä Jeesus vastasi hänelle: "Niin Jeesus sanoi hänelle: 'Totisesti minä sanon sinulle: tänä päivänä pitää sinun oleman minun kanssani paratiisissa'".

  • fefewgeg

   Ei jatku. Kannattaa tutkia väkivallan historiaa ja tilastoja.

   Ihmisen hengen ja terveyden kunnioitus on lisääntynyt samassa suunnassa yhteiskunnan kehityksen kanssa. Länsimaissa ilmiötä on jo tilastoitu ja tutkittu kauan. Eri kulttuurit ovat tänäpäivänä eri vaiheissa ja sen näkyy jokapäiväisessä arjessa sekä rikoksissa että rangaistuksissa; meillä ei kivitetä avionrikkojaa, hakata kättä poikki varkaalta tai heitetä homoseksuaalia kerrostalon katolta kadulle niin että Kansa Hyväksyy ja Kannattaa.

   Länsimaissa ongelma on muuttanut muotoaan; ylihyväksyvät ihmiset yrittävät ymmärtää pahaa tekeviä yksilöitä ja pitää heidät uhriensa -muut ihmiset - keskuudessa. 10-vuotiaan raiskaava turvapaikanhakija on tärkeämpi pitää täällä ja antaa asunto ja rahaa kuin vaihtaa lpasee, mummoon tai kuolemantuomiota pakenevaan homoseksiaaliin joka ei pääse tänne.

  • niinsevaanmeneehei

   Ovatko ihmiset pohjimmiltaan hyviä, koska hyvyys jatkuu samanlaisena ympäri maailman?
   No joo ei se ole ihan noin yksinkertaista. Hyvyys ja pahuuskin on suhteellista ja riippuu näkökulmasta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   11647
  2. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   57
   4524
  3. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   263
   3912
  4. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   58
   2476
  Aihe