Sideen pian

Sidenvappu

Turkki-palstalla ei ole ollenkaan Side-osiota, vaikka sinne monet matkatoimistot tekee reissuja. Siksi kysynkin tässä onko joku ollut Sun Club -all inc-hoellissa ja mitä voisi siitä kertoa? Onko esim järjestettyä iltaohjelmaa, millaiset huoneet (huonevinkit tervetulleita) ja mitä sanotte ruuasta?
Entäpä retket?
Myös kauneushoitojen hinta ja taso kiinnostaa, samoin kampaamoiden.
Onko kauppoja/tavarataloja, joissa kiinteät hinnat?

21

676

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IslamTuleePojat
    • kivalomapaikka

      Sidestä löytyy kyllä paljon tarinaa ja videoita. Sun club hyvällä paikalla ja ruoka hyvää. Rantakatua hyvä kävellä vanhaan kaupunkiin. Hotellin lähelläkin muutamia kauppoja. Mäeltä löytyy kiinteän tavaran kauppoja, muutaman kilsan päästä managvatista lisää. Micro ligt lennolla (80e/15min) saa jännitystä lomaan (, löytyy netistä lennolta kuvaa..........) Kiva pieni paikka ,Side

      • nettikuvaa

        kirjotus virhe taas kerran, toi lennätys on micro light, kymkoy , kävelymatka ko hotellilta.


    • viitseliäisyyttä

      Sidestä löytyy kuvia, videoita ja tarinaa paljon kun vain viitsii etsiä. managvatissa kannattaa myös käydä sielä joki ja "putoukset", kiva päiväretki, myös kauppoja enemmän kuin sidessä (kiinteähintaisiakin)

    • halpapaikka

      Turkissa kohteita todella runsaasti, ei voi erikseen olla kaikki - vaikkapa bodrumin ympäristössä monta paikkaa. Tännehän näitä mahtuu jokaisesta kohteesta. Ystäväpariskuntamme oli nyt kolmatta kertaa ko. hotellissa, tykästyivät kovasti. Itse olen vain käynyt katsomassa ulkoa kun olimme lähistön hotellissa, juuri ystäviemme kehuttua paikkaa. Rauhallinen ympäristö, ei läpiajoliikennettä, rantakadulle lyhyt matka, vaate ja krääsä kauppoja aivan vieressä.
      Hinta/laatu hyvä.
      Ruokia kehuivat - parempia kuin missä yhdessä olimme.

    • hyväpaikka

      Pitää kirjoittaa sidestä, silloin tarinaa sieltä löytyykin. Harmittavan usein Turkin matkailu mielletään Alanyan matkaksi. Vaikka kohteita on paljon ja minun mielestäni myös parempia,kuin NYKYINEN alanya. Kuvia ja videoita löytyy vaikka kuinka Sidestä (jopa ilmakuvaa). Viitseliäisyyttä tietysti vaatii. Sun club hotelli hyvällä paikalla, hyvät ruuat, ajankohdasta riippuen ohjelmatarjonta

    • kolmetähteä

      Paljon rauhallisempi paikka kuin alanya. EI mikään shoppaajan paratiisi, managvatissa enemmän sitä tarjontaa. Hyvä rantalomailian kohde. Paljon vanhaa rauniota yms. jokapuolella sideä. Sun glub lyhen kävelymatkan päässä rannasta. Kävelykadun varrella. Ruoka hyvää.

    • Turkinpippuri

      Sideen menossa pian minäkin. Dream World Resort on hotelli. Kokemuksia, vinkkejä?

    • oikealtapuolelta

      Eipä kannata yksittäisestä hotellista kokemuksia tai vinkkejä antaa. Koemme NIIN erilailla hotellin tai paikan, meitä on onneksi moneksi. Joku ottaa valokuvia 4* hotellilta hämähäkeistä, linnuista yms. ei ollut laitettu kieltotauluja hämppiksille tulla väärältä puolelta itseään näyttämmään parvekkeen oveen ;) onhan se järkyttävä kokemus. Meidän tulevassa 4* hotellissamme asiakasarviot 70% erinomainen 5% huono ? Tämä 5% on juuri näitä hämähäkkien kuvaajia hotellilla. MINUSTA Side kiva, rauhallinen ja pieni paikka. Toivottavasti EI enään rakenneta lisää hotelleja, uusin alue on melkoisen ahtaasti hotelleilla linnoitettu. Alkaa rannat olla "ruuhkaisia"

      • pieni.rauhallinen

        Minunkin mielestä Siden lisärakentaminen pitäisi lopettaa, alkaa olla rannat aika täynnä.


    • AlliFani

      Minä tykkään alli- hotelleista.
      Pidän lihavista rouvista joilla on muhkeat allit.

    • Sideen

      Varasin matkan Sideen ja hotellina juuri tämä Sun Club Side.
      Aiemmin olen ollut vain Alanyassa muutaman kerran. Toivottavasti Side on hieman rauhallisempi. Alanyan rantakadut ovat teollista turismia täynnä.

      • Anonyymi

        "Alanyan rantakadut ovat teollista turismia täynnä."

        Side on ihan samaa p--kaa, feikkituotteita 30-100 kertaiseen hintaan. Esim. feikkikellon jonka sidestä saat 150€ voit tilat suoraan alibabasta alle 5€ rahti. Kiinalaista kopiorojua joka liike pullollaan.


    • Anonyymi

      Minä ja mies ollaan vannottuja Side kävijöitä! Alanya ei meistä ollut yhtään kiva paikka. Viimeset 5 vuotta jo oltu aina sidessä eikä tulla vaihtamaan. Palm world resort on ollut vakio hotellimme mutta olemme myös tykänneet arma’s saraysta. Siellä alakerroissa vaan aika paljon noita retkien myyjiä jotka välillä olleet tosi päällekäyviä. Ollaan varattu retkemme netistä nasa tourilta ja tykätty paljon enemmän. saadaan jopa kuitti ostoista, toisinkuin kaduilta.. heillä nasa tourilla tosi hyvä palvelu ja suomenkieliset nettisivut, myös soittamalla saa suomenkielistä palvelua!! siinä menee kadulla huutelijoilla sormisuuhun kun kukaan ei heiltä halua retkiä enään. suosittelen lämpimästi nasa touria https://www.alanyadailytrip.com

      • Anonyymi

        Tulimme juuri Sidestä matkalta. Olimme majoittuneina Side Sun Clubiin. Tosi rauhallinen hotelli. Henkilökunta oli aivan upeaa, ystävällistä, auttavaista. Saksalaisia turisteja oli paljon, muutama suomalainen ja jku ruotsalainen. Saksaa kuuli kaikkialta. Sideen on helppo matkustaa, Antaliasta bussimatka vain yksi tunti. Aiemmin olemme olleet Alanyassa, mutta sen "teollinen turismi" on alkanut risoa. Sidessä ei ollut kovin päällekäyviä myyjiä. Siinä hotellissa ei kukaan tarjonnut mitään matkoja.
        Tuossa Side Sun Clubissa on ilmainen netti myös kaikissa huoneissa. Unohdin Vodafonen shipsin kotiin ja manailin sitä. Ei haitannut, neti toimi aina hyvin.
        Ensi syksynä taas Sideen!


      • Anonyymi

        Olemme olleet Sidessä monesti ja aina tykätty! Mukana on ollut aina poikani 10v ja tyttö 15v, mies ei aina mukana. Olemme aina vuokranneet asunnon, ei kovin tykätä hotelleista. Retket olemme myös ostaneet netistä Nasa Tourin https://www.alanyadailytrip.com kautta heidän suomalaisilta nettisivuilta. Kaikki toiminu, kuljetus pelaa ja kivoja ihmisiä. Suosittelen tukemaan tällaisia yrityksiä, eikä niitä kaduilla huutelijoita.. joutaisi kotiin ne jo! Tytön lempi retki on ollut joka kerta merieläinpuisto tai delfinaario, ja pojan merirosvolaiva tai vesipuistot. Nasa Tourilta löytää myös nämä kaikki, ja hinnatkaan ei pahat kun tietää mitä kaikkea siihen sisältyy.


    • Anonyymi

      Sinnehän sitten taas menet, höhlä.

    • Anonyymi

      No sanoisin tylsä, ellei sitä historiallista osaa lasketa. Vanhan kaupungin myyjät vanhanaikaisen hyökkääviä, pakko myyjiä.
      Suosittelen Izmiriä tai Kusadasia ovat isomia samoin tarjonta. Cumpet ja Bodrum pieniä, etenkin C, B.stä pääsee Kossille omatoimisesti hyvin.

    • Anonyymi

      Alanyassa ja Sidessä käyneenä ehdoton suosikkini on Alanya. Side liian rauhallinen ja vähän tylsäkin. Alanyassa on kaikkea ja siellä viihtyi paremmin. Ja en ole ravintoloissa kävijä vaan auringonottaja ja shoppailija.

    • Anonyymi

      Side vähän tylsähkö paikka. Lähinnä hotellilla lojumista tai sitten päivä reissuja muualle. Sopii jos haluaa vain lojua toimettomana.

    • Anonyymi

      Sideen taas syksyllä. Sama hotelli Side Sun Club. Ei tarvitse olla mitään Alanyan kaltaista hurlumia, parempi on tutustua paikkoihin mm. vanhassa kaupungissa. Voi käydä vaikka parissa läheisessä kaupungissa tai vuoristossa.
      Ei niistä myyjistä kannata välittää, suomalaiset eivät ole tottuneet keskustelemaan myyjien kanssa. Pitää keskustella rauhallisesti ja kysellä ja moikkailla avoimesti. Hehän tekevät vain työtään. Hotellissa ei kannata nyhjöttää, tekemistä riittää.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      7
      1243
    Aihe