Hierojalla

HydRauli

Hieroja avasi oven. Tervetuloa. Tuohon voit jättää vaatteet. Tästä saat kevyen asun jos haluat, voit myös kietoutua pyyhkeeseen. Niin tein.
Olin iltapäivän viimeinen asiakas. Vatsalleen pöydälle, jossa kasvoja varten aukko. Hieno homma. Happi kulkee eikä nenä lyttäänny.
Ensin lämpötyynyä, sitten aloitettiin.
Mikä on nimesi, kysyin. Ritva, vastasit. Öljyä selkään ja röykytys alkoi. Voihkin hiljaa. Ritva oli lyhyehkö, iälläkin jo, mutta voimaa oli kokeneissa sormissa.
Mitä ähkit, hän kysyi, tekeekö kipeää? Sanoin että tekee, että siirryttäisiinkö vähän enempi sellaisen relaxihieronnan puoleen. Haluaisin rentoutua, en tuntea kipua.
Hän oli topakka täti, mutta se oli vain rooli. Hän sanoi, että olen hieroja, en silittäjä. Niitä löytyy pesulasta.
Käännyin ympäri selinmakuulle ja katsoin häntä silmiin. Kuulepas hierojatäti, ymmärrän kyllä mutta lihakseni tuntuvat kipeiltä. Jos välttämättä pitää olla kovakourainen niin hierotko täältä, sanoin, ja vedin pyyheliinan pois ympäriltäni. Tämä kestää käyttöä.
Kasvot oli hetken kuin myrskyn merkki, mutta sitten tuli tyynesti vastaus, hieronta on päättynyt, voit mennä pukemaan. Ihanko tosissasi olet, kysyin, hän sanoi että kyllä. Tuo on sopimatonta.
Sanoin että anteeksi, mutta kun katselin sääriäsi tuolta aukon kautta niin aloin käydä kuumana. Nyt oikeasti panettaa ihan kauheasti, pitää löytää jostain maksullista ammattiapua nyt ensi tilassa. Anteeksi vielä, sanoin ja nousin kulli puolitangossa laverilta ja kävelin jo kohti vaatenarikkaa.
Vedin jo blackhorset ylös kun astelit luokseni. Katsoit minua tuimasti. Sanoit että en ole mikään huono nainen. Vastasin siihen että en minäkään. Se sai hymyn huulillesi.
Sanoit, okei, en loukkaantunut, mene takaisin makuulle.
Menin vatsalleni taas. Hän pumppasi pöytää ylemmäs, ja otti itselleen rullajakkaran.
Hän tuli pääpuolelle istumaan ja aloitti niskahierontaa. Katselin hänen kauniita sääriään, ja reisiä, jotka katosivat hameen uumeniin. Näky oli miellyttävä.
Kysyit, miltä tuntuu. Vastasin että ei vielä miltään mutta hyvältä näyttää. Kuin vastauksena liu'utit itseäsi jakkaralla eteenpäin , niin että hame liukui ylemmäs, paljastaen muodokkaat reidet. No nyt näyttää tosi hyvältä, sanoin.
Hän avasi reisiään ja toinen käsi veti hameen ylös. Käsi hakeutui jalkoväliin ja alkoi hieroa. Hän hieroi tussuaan voimakkaasti ja sanoi, että alan olla itsekin hieronnan tarpeessa. Se riitti.
Nousin ylös, ja astuin hänen eteensä kulli pystyssä. Onko ovi lukossa, kysyin? Kyllä on, sanoit ja tuijotit seisovaa kulliani. Astuin lähemmäs, ja huulesi avautuivat ja imaisivat minut suuhun.
Nuolit ja liu'utit sisään ja ulos. Nain suuhusi. Sanoit että iso ihana makkara, haluan sen pilluuni heti.
Nousit ja kumarruit hierontapöydälle, tarjosit persettä.
Otin vastaan, kiskaisin sukkikset ja pikkuhousut alas, kätesi oli jo kyrvässä kiinni. Vedit minua kohti ja sanoit, nyt ei leikitä, tule.
Painoin terskan huulille ja siitä pohjaan. Olit aivan märkä. Kuului vetinen maiskahdus kuin kuuluu astuttaessa märkään suonsilmäkkeeseen, ja sellaiseen tosiaan nyt astuin.
Pillu oli nälkäinen ja vaativa, se imi kulliani niin voimalla että pelkäsin jo nupin irtoavan. Mikä pillu olikaan Ritvalla, sanoin sen ääneen. Hän sanoi, että se on ahne ja kyltymätön mulkunhieroja, mutta ollut vuosikaudet käyttämättä. Hän sanoi ettei ole aivan helppoa itselle hieroa hyväkroppaisia miehiä ja kieltää itseltään sellaiset ajatukset, vaikka itse on kovasti miehen puutteessa.
Hän sanoi, että kiitos sinulle kun sanoit rohkeasti mitä ajattelit. Nyt saat pillua niin että et kävellen pääse kotiisi, sanoit ja hymyilit. Nain takaapäin Ritvan ollessa etunojalla vasten laveria. Mikä ihastuttava näky. Kaunis muodokas perse pystyssä, ajellut häpyhuulet turpeina vastaanottivat muurinmurtajan töyssähtelyt.
Ritva ei ollut mitenkään erityisen kauniskasvoinen, mutta seksikäs kuin mikä. Hänen intohimonsa piti kyrpäni kivikovana koko sen ajan.
Vaihdoimme asentoa, jalat olkapäillä jatkoin työntöä edestä, välillä halusin naida hitaasti rintojen väliin, otit joka työnnöllä terskan huuliesi väliin. Se oli räjäyttää minut heti siihen.
Hän kysyi, haluatko persettä. Hän ei ole tehnyt sitä koskaan mutta oli juuri hankkinut anusdildon ja se kuulemma oli hyvä juttu. Mikäs siinä.
Pyysin häntä kontalleen, pylly avautui eteeni. Annoit käteeni liukuvoiteen. Laita tuosta. En laittanut.
Oman kehon liukuvoiteet riittäköön, ja parru alkoi painua hitaasti sisään. Varoen pari työntöä ja seis. Ei ole mun juttu, sanoin,. Ei tuntunut hyvälle minustakaan, sanoit ja ohjasit kullin taas pilluun.
Niin teimme ja naimme kauan. Lopulta hän sanoi, kuule minäkään en taida kävellä tänään kotiin, ja nauroi.
Hänellä oli pieni sauna, kävimme saunassa. Hän imi siellä kullistani kaikki mahdolliset löysät pois, ja suorastaan räjähdin hänen suuhunsa. Lämpimässä löylyssä se on taivaallista.
Otit lastin suuhun, ja kävit sylkemässä sen pois. Mikä hieroja.
Tein lähtöä... Jatkuu

15

15386

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HydRauli

      Tein lähtöä, kun aloit kirjoittamaan minulle kymppikorttia. Sanoit että se on ehdottomasti välttämätöntä. Kun on lemmenlihakset kauan käyttämättä niin se aiheuttaa masennusta ja lihasten velttoisuutta. Siis hänelle.
      Että nyt on pakko saada ainakin kymmenen kerran herätehoito. Se ei käy kelan korvattaviin mutta hän antaa kymppikortin ilmaiseksi ja 50 euroa joka hierontasessiosta ja jälkihoitona sauna ja ateria.
      Olin siis myyty mies. Ja ylen kylläinen seksistä.

    • MonellaOllut

      Juttu on sinänsä hyvä, mutta omalle kohdalle ei ole sattunut yhtään naishierojaa, jolla on hieroessaan hame päällä.

      • peitto

        Ei minullekaan, mutta joka kerran on hieroja ollut kohta ilman housuja.
        Tarinoitahan nämä. Mutta eroottisella hierojalla on yleensä pikkumusta minihame, tosi.


    • hieromatti

      Novellit ovat fiktiota eikä niistä pidä herneitä sieraimiin vetää.

    • eisenhoweri

      Fantasioita on monenmoisia, toteutuessaan joku niistä voi antaa ikimuistoiset sävärit.

    • Kaikinmokomin

      Hierojalla ollessa annan ajatusten vapaasti viedä, eikä se haittaa jos saan erektion. Päinvastoin, hierojan huomattua se saattaa johtaa mielenkiintoiseen vaiheeseen.

    • PovekkaatMieleeni

      Oisko kellään tiedossa Oulunalueella tai lähellä povekasta hierojaa.

    • Ullaah

      Entäs Helsingin seutu?
      Olen 40kymppinen nainen joka kadottanut kipinän ”elämään”...Toiveenani olisi saada rentouttavan hieronnan avulla kropassani olevat lukot auki joka auttaisi herättämään minut uudestaan loistoon!
      Ongelmistani johtuen suostun menevään vain naishierojan käsittelyyn,kiitos

    • ammattimitä

      Olen oikea mies siihen. Lihamekaanikko käyttää tuttua ja turvallista mobiloil superia, joka ei imeydy nopeasti vaan kestää kaukau. Siitä päsitä hiehiehiero namimaiskis öljyhiero aroma ja sensitive. Ole hyvä.

    • Anonyymi

      Nyt tarvitsen hierojaa.

      • Anonyymi

        Hieroin kerran erästä suurikokoista rouvaa hänen kotonaan. Hän oli todella suuri, mutta ei sillä tavalla että olisi ollut lihava. Rinnat olivat jättimäiset.
        En ole hieroja mutta olen kyllä sitä tehnyt. Tuttavani oli kertonut ystävälleen minusta ja siinä sitä oltiin.
        Hän halusi rentouttavan öljyhieronnan. Tietenkin hänen vatsallaan maaten vedin rauhallisesti pikkuhousuja alas, ettei ne tahriutuisi öljyyn. Hän ei vastustanut yhtään vaikka tein niin sanomatta sanaakaan. Hän jopa myötäili että sain ne helpommin pois jalasta.
        Avasin rintaliivin hakaset ja hän nousi kyynärpäidensä varaan saadakseni ne pois. Tahallaan otin molemmilla käsillä ne pois niin että käsi pyyhkäisi rintoja rohkeasti. Nännit olivat pystyssä ja aivan kovat. Vai niin.
        Kysyin että kummasta haluat että aloitetaan, hän vastasi metkasti, että aloita alapäästä jos sinulle sopii. Se on ollut kauan hieromisen tarpeessa.
        Hänellä oli kauniit kasvot pyöreähköt ja sensuellit.
        Sopii hyvin, aloitan alapäästä, sanoin.
        Laitoin appelsiinille tuoksuvaa öljyä polvitaipeelle ja aloin takareisistä, tietenkin. Heti kun aloitin, hän korjasi asentoaan levittäen jalkojaan hieman että näen hänen jalkoväliinsä. Se oli sitten siinä.
        Muitta mutkitta siirryin lipsuttelemaan lähemmäs haaroväliä, pehmein liukkain liikkein. Hän ääntelehti ja sanoi että olet oikea ammattilainen. Tiedät mistä nainen pitää, ja hän avasi lisää haarojaan.
        Mitäpä sitä pitkittämään, käteni liukui suoraan jalkoväliin, niin että kämmenselkää vasten tunsin kuumottavat häpyhuulet. Hän sanoi, aah kun tuntuu hyvältä, tee noin lisää...
        Laitoin öljyä käsiin ja levitin pakaroita. Eteeni levittäytyi suurikokoisen naisen herkullisen näköinen pillu ja siisti virheetön pylly.
        Hän kohottautui keskivartaloltaan ja laittoi ison tyynyn vatsansa alle. Näin pylly nousi kutsuvana ja houkuttelevana eteeni. Ei voinut muuta kuin antaa mennä.
        Levitin pyllyposkia ja upotin kieleni pilluun. Ai että se oli makea ja tuoksui puhtaalta ja hyvältä. Hän voihkaisi, hienoa että olet mies. Ei haaskaannu aikaa. Voitko antaa minulle kunnon alapäähieronnan, haluan saada natinnollisesti tehdyn orgasmin. Voithan tehdä sen?
        En vastannut vaan tein sen. Nuolin pillua hyvän aikaa, hyväillen takapuolta samalla. Hän pyysi hieromaan vähän niskaansa, joten astuin pääpuoleen ja aloin hieroa.
        Hän liukui eteenpäin ja puraisi kullia läpi urheilushortsien.
        Ota ne pois, hän sanoi. Tein työtä käskettyä, shortsit putosi nilkkoihin. Kulli sojotti suorana.
        Hän otti sen huuliensa väliin ja se liukui sisään. Miten mahtavaa.
        Hieroin pitkin hitain vedoin niskaa, ja hän nai minua suullaan samaan tahtiin. Muutimme tekniikkaa, hän nojasi päätään patjaan ja piti sen paikallaan, ja minä aloin työnnellä samaan tahtiin kuin hieroin. Se oli valtavan kiihottavaa.
        En halunnut jarrutella, jollei hän halua. Eikä hän halunnut. Hetken päästä alkoi kanki nykiä ja kohta ryöppysi lasti kuumaan suuhun, hän otti sen kaikki.
        Hän piti kullia suussaan ja leikitteli kielellään terskaa, kunnes alkoi veltostumaan. Sitten hän otti käsipyyhkeen viereltään, ja sylki nesteeni siihen.
        Hän oli kuin kypsä punaposkinen omena kun hän sanoi, jatketaan alapäästä.
        Siirryin alapäähän levitin pyllyposkia ja kieli upposi taas pilluun, joka oli nyt aivan likomärkä. Hyvänen aika nainen oli jo iäkäs mutta märkä kuin suonsilmä. Työnsin sormen sisään, ja hämmästyin miten kiinteä hän olikaan.
        Kulli oli taas juhlakunnossa, joten nousin laverille ja painoin kullin sisään. En ole mikään superkulli, mutta tämä herkku oli kuin nuori tyttö, sopivan voimakas puristus.
        Aloin naida häntä hitaasti takaapäin, hitaasti kiihdyttäen.
        Hän oli hyvin mukana, hän ei enää puhellut. Hän oli silmät kiinni ja sanoi, hyvää hierontaa.
        Sanoin että kiitos samoin, hyvä rouva, olette herkullinen asiakas.
        Jatkoimme samassa asennossa koska se tuntui miellyttävältä, hän oli pylly pystyssä ison tyynyn ansiosta, ja sai jännittämättä maata lihakset rentoina kun pillu sai namia. Hän piti siitä. Minä pidin siitä.
        Kourin noita valtavia rintoja, nännit olivat kuin teelautaset ja kärki kuin tutti, joka houkutteli imemään. Todella.
        Hän kääntyi selälleen, avasi reitensä ja minä astuin sisään. Hänen jalkansa olivat aivan levällään, pienet läpikuultavat polyesteriset nilkkasukat näyttivät koomisilta alastoman ison naisen jalassa mutta ei niin että ne olisivat herättäneet hilpeyttä. Päin vastoin ne saivat rouvan näyttämään vielä runsaammalta ja herkullisemmalta.
        Naimme hetken, kunnes alkoi tuttu värähtely, jonka hän myös tunsi.
        Hän työnsi minut pois sisältään, kääntyi istuvaan asentoon, ja runkkasi minua niin että terska oli vasten huulia. Hän sanoi, ole hyvä äläkä pidättele yhtään. Hyvä vastaus. En pidätellyt.
        Hän otti sen suurille ihanille rinnoilleen, hieroi terskalla suuria nännejään ja sanoi, kiitos hieronnasta.
        Voisimmeko tehdä jonkinlaisen sopimuksen, jos ottaisin useamman hierontakerran aikoja valmiiksi, vaikka kerran viikossa.
        Niin siinä kävi. Meni hierontahommat fifty/fifty panemiseksi mutta liksa oli hyvä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hieroin kerran erästä suurikokoista rouvaa hänen kotonaan. Hän oli todella suuri, mutta ei sillä tavalla että olisi ollut lihava. Rinnat olivat jättimäiset.
        En ole hieroja mutta olen kyllä sitä tehnyt. Tuttavani oli kertonut ystävälleen minusta ja siinä sitä oltiin.
        Hän halusi rentouttavan öljyhieronnan. Tietenkin hänen vatsallaan maaten vedin rauhallisesti pikkuhousuja alas, ettei ne tahriutuisi öljyyn. Hän ei vastustanut yhtään vaikka tein niin sanomatta sanaakaan. Hän jopa myötäili että sain ne helpommin pois jalasta.
        Avasin rintaliivin hakaset ja hän nousi kyynärpäidensä varaan saadakseni ne pois. Tahallaan otin molemmilla käsillä ne pois niin että käsi pyyhkäisi rintoja rohkeasti. Nännit olivat pystyssä ja aivan kovat. Vai niin.
        Kysyin että kummasta haluat että aloitetaan, hän vastasi metkasti, että aloita alapäästä jos sinulle sopii. Se on ollut kauan hieromisen tarpeessa.
        Hänellä oli kauniit kasvot pyöreähköt ja sensuellit.
        Sopii hyvin, aloitan alapäästä, sanoin.
        Laitoin appelsiinille tuoksuvaa öljyä polvitaipeelle ja aloin takareisistä, tietenkin. Heti kun aloitin, hän korjasi asentoaan levittäen jalkojaan hieman että näen hänen jalkoväliinsä. Se oli sitten siinä.
        Muitta mutkitta siirryin lipsuttelemaan lähemmäs haaroväliä, pehmein liukkain liikkein. Hän ääntelehti ja sanoi että olet oikea ammattilainen. Tiedät mistä nainen pitää, ja hän avasi lisää haarojaan.
        Mitäpä sitä pitkittämään, käteni liukui suoraan jalkoväliin, niin että kämmenselkää vasten tunsin kuumottavat häpyhuulet. Hän sanoi, aah kun tuntuu hyvältä, tee noin lisää...
        Laitoin öljyä käsiin ja levitin pakaroita. Eteeni levittäytyi suurikokoisen naisen herkullisen näköinen pillu ja siisti virheetön pylly.
        Hän kohottautui keskivartaloltaan ja laittoi ison tyynyn vatsansa alle. Näin pylly nousi kutsuvana ja houkuttelevana eteeni. Ei voinut muuta kuin antaa mennä.
        Levitin pyllyposkia ja upotin kieleni pilluun. Ai että se oli makea ja tuoksui puhtaalta ja hyvältä. Hän voihkaisi, hienoa että olet mies. Ei haaskaannu aikaa. Voitko antaa minulle kunnon alapäähieronnan, haluan saada natinnollisesti tehdyn orgasmin. Voithan tehdä sen?
        En vastannut vaan tein sen. Nuolin pillua hyvän aikaa, hyväillen takapuolta samalla. Hän pyysi hieromaan vähän niskaansa, joten astuin pääpuoleen ja aloin hieroa.
        Hän liukui eteenpäin ja puraisi kullia läpi urheilushortsien.
        Ota ne pois, hän sanoi. Tein työtä käskettyä, shortsit putosi nilkkoihin. Kulli sojotti suorana.
        Hän otti sen huuliensa väliin ja se liukui sisään. Miten mahtavaa.
        Hieroin pitkin hitain vedoin niskaa, ja hän nai minua suullaan samaan tahtiin. Muutimme tekniikkaa, hän nojasi päätään patjaan ja piti sen paikallaan, ja minä aloin työnnellä samaan tahtiin kuin hieroin. Se oli valtavan kiihottavaa.
        En halunnut jarrutella, jollei hän halua. Eikä hän halunnut. Hetken päästä alkoi kanki nykiä ja kohta ryöppysi lasti kuumaan suuhun, hän otti sen kaikki.
        Hän piti kullia suussaan ja leikitteli kielellään terskaa, kunnes alkoi veltostumaan. Sitten hän otti käsipyyhkeen viereltään, ja sylki nesteeni siihen.
        Hän oli kuin kypsä punaposkinen omena kun hän sanoi, jatketaan alapäästä.
        Siirryin alapäähän levitin pyllyposkia ja kieli upposi taas pilluun, joka oli nyt aivan likomärkä. Hyvänen aika nainen oli jo iäkäs mutta märkä kuin suonsilmä. Työnsin sormen sisään, ja hämmästyin miten kiinteä hän olikaan.
        Kulli oli taas juhlakunnossa, joten nousin laverille ja painoin kullin sisään. En ole mikään superkulli, mutta tämä herkku oli kuin nuori tyttö, sopivan voimakas puristus.
        Aloin naida häntä hitaasti takaapäin, hitaasti kiihdyttäen.
        Hän oli hyvin mukana, hän ei enää puhellut. Hän oli silmät kiinni ja sanoi, hyvää hierontaa.
        Sanoin että kiitos samoin, hyvä rouva, olette herkullinen asiakas.
        Jatkoimme samassa asennossa koska se tuntui miellyttävältä, hän oli pylly pystyssä ison tyynyn ansiosta, ja sai jännittämättä maata lihakset rentoina kun pillu sai namia. Hän piti siitä. Minä pidin siitä.
        Kourin noita valtavia rintoja, nännit olivat kuin teelautaset ja kärki kuin tutti, joka houkutteli imemään. Todella.
        Hän kääntyi selälleen, avasi reitensä ja minä astuin sisään. Hänen jalkansa olivat aivan levällään, pienet läpikuultavat polyesteriset nilkkasukat näyttivät koomisilta alastoman ison naisen jalassa mutta ei niin että ne olisivat herättäneet hilpeyttä. Päin vastoin ne saivat rouvan näyttämään vielä runsaammalta ja herkullisemmalta.
        Naimme hetken, kunnes alkoi tuttu värähtely, jonka hän myös tunsi.
        Hän työnsi minut pois sisältään, kääntyi istuvaan asentoon, ja runkkasi minua niin että terska oli vasten huulia. Hän sanoi, ole hyvä äläkä pidättele yhtään. Hyvä vastaus. En pidätellyt.
        Hän otti sen suurille ihanille rinnoilleen, hieroi terskalla suuria nännejään ja sanoi, kiitos hieronnasta.
        Voisimmeko tehdä jonkinlaisen sopimuksen, jos ottaisin useamman hierontakerran aikoja valmiiksi, vaikka kerran viikossa.
        Niin siinä kävi. Meni hierontahommat fifty/fifty panemiseksi mutta liksa oli hyvä

        Tällastakin varmaan sattuu, ja mitä todennäköisimmin tilaisuus jätetään käyttämättä. Sitä sitten muistellaan katkerana että miksi ei annettu mennä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tällastakin varmaan sattuu, ja mitä todennäköisimmin tilaisuus jätetään käyttämättä. Sitä sitten muistellaan katkerana että miksi ei annettu mennä.

        Ei satu. Tämä on pelkkää höpinää. Tällaista sattuu elokuvissa, ja virossa, ruotsissa, saksassa, ranskassa, yhdysvalloissa, britanniassa, vaikka missä, mutta ei suomessa. Suomalainen tekee sen vain pimeässä, peiton alla, kahdet pitkät alushousut jalassa, puolikkaan koskenkorvan jälkeen, ja puhumatta. Se on suomiromantiikkaa. Puhumiskielto on tärkeä. Pieraista toki voi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei satu. Tämä on pelkkää höpinää. Tällaista sattuu elokuvissa, ja virossa, ruotsissa, saksassa, ranskassa, yhdysvalloissa, britanniassa, vaikka missä, mutta ei suomessa. Suomalainen tekee sen vain pimeässä, peiton alla, kahdet pitkät alushousut jalassa, puolikkaan koskenkorvan jälkeen, ja puhumatta. Se on suomiromantiikkaa. Puhumiskielto on tärkeä. Pieraista toki voi.

        Elävää vanikkaa


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe