Miksi posti on huono

Anonyymi

Miksi posti ei lähetä saapumisviestejä, vaikka palvelusta on maksettu?

Viimeaikoina on useamman kerran tapahtunut niin ettei mitään ilmoitusta paketista ole saapunut.

Paketti on voitu kuljettaa esimerkiksi pakettiautomaattiin toiselle paikkakunnalle eikä automaatin koodia kerrota - eikä edes sitä, että paketti on viety sinne.

Postin yhteistyökumppanin maksama kotiinkuljetus muuttuu postissa noutopaketiksi, jonka saapusmisestakaan ei kerrota.

Postin palvelu on huonompaa kuin Postnordin, jonka paketin status muuttuu jakelusta yritetty jakaa ilman, että auto on edes käynyt pihassa.

Kaiken kukkuraksi posti ei itse tiedä mitä se tekee. On sääli että yritys, jonka ydinosaamista on logistiikka, ei osaa sitä.

7 kommenttia

Vastaukset

 • PostNord toimii ihan miten sattuu - heidän asiakaspalveluunsa ei saa millään kienolla yhteyttä. Puhelin kertoo, olet jonossa, jonossa, jonossa ja lopulta voimme soittaa takaisin kun painat 1 jne, mutta eivät he soita - kokemusta on. Sähköposteihin tulee viesti, käsittelemme viestisi ja vastaamme 24h sisällä - eivät he vastaa, lupaavat vain.

  Varsinainen vitsi on toimituksenvaihto netin kautta - ei tunnista viivakoodin lukuja eikä lähetystunnusta - ei mitään käyttöä, kokeiltu on.

  En käytä PostNordin palveluja jos mikä tahansa muu on valittavana.

  • Sama vika täällä, ovat eristäneet itsensä täydellisesti asiakkaista!
   Tässä jos missä olisi kyllä joukkokanteen paikka ja koko paskalafkan saisi pistää liiketoimintakieltoon ja konkurssiin aiheuttamasta ongelmia ihmisille!!!

 • Kyselet Postin palveluista kuorma-autopalstalta? Kannattaisi varmaan ottaa yhteyttä itse toimijaan eli Postiin. Täältä et löydä kuin trollin kirjoittamia typeriä vitsejä.

 • Postimaksut nousee.Palvelu huononee ja hidastuu.

 • Tein valituksen nordpostista EU:n kuluttajaviranomaiselle.

 • Näitä suuria ei pienet murheet kiinnosta millään tavalla.
  Toimitusvarmuutta mitataan keskiarvoilla, jos tuhat saa pakettinsa suht ajallaan ja viis ei ikinä niin sehän on silloin erittäin hyvä. Paitsi näiden viiden mielestä.
  Kun käy noiden terminaaleissa niin huomaa että volyymit on valtavia ja rutiinihommat menee kai melko asiallisesti, resurssit on hyvin rajalliset eli ongelmatilanteisiin ei löydy sitten mitään keinoja.
  Tai ehkä kukaan ei halua ottaa mitään vastuuta mistään.

  • Nuo kotiinkuljetukset ei toimi Suomessa kun porukka on arkisin töissä eikä täällä ole juuri kellään varaa kotirouviin tai kodinhoitajaan joka olisi aina kotosalla kuten joissain varakkaammissa maissa.
   Ja resurssit pitäisi mitoittaa toiminnan laajuuden mukaan eikä yrittää parilla ukolla pyörittää toimintaa mikä vaatisi sata ukkoa töihin.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.