Valoen osake päivässä +100%. Tässä seuraava Valoe:

multibagger

Valoen osake yhdessä pörssipäivässä 100%.

Valoe maksaa pörssissä 12.6 miljoonaa euroa, liikevaihto 2017 0.55 miljoonaa ja tulos -5.8 miljoonaa.

Ihan vertailuna: Tulikivi maksaa pörssissä 10.4 miljoonaa euroa, liikevaihto 2017 29.3 miljoonaa ja tulos -1.3 miljoonaa.

34

2127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Karutotuus

      Ellei Tulikivi tee tulosta näin nousukautena kun taloja rakennetaan ja niihin myydään tulisijoja, niin mitäpä arvelet miten käy tulevaisuudessa kun edessä lama ja talojen rakentaminen romahtaa? Tulikiven pitäisi nyt näin nousukautena tehostaa toimintaa ja saneerata, että tulos saataisiin plussalle, jotta se kestää tulevan laman. Ellei mitään tehdä, joku kilpailija toki voi ostaa tulevaisuudessa konkurssipesältä järkevimmät osat yrityksestä, mutta osakkeenomistajat häviävät tässä tapauksessa sijoituksensa. Mielestäni Tulikivi on täysi arpalappu, johon itse en kyllä koskisi pitkällä tikullakaan.

    • vuolukivijuna-meni-jo

      Tulikiven epäonneksi pientalojen rakentaminen vähenee edelleen, kuten on tapahtunut jo pitkään.

      Kaupungistuminen nopeuttaa kehityskulkua edelleen, tonttimaa on kallista kasvukeskuksissa ja toisaalta halvemman rakennusmaan syrjäseuduille rakentaminenhan on muuttunut entistä vaikeammaksi rahoituksen kiristymisen vuoksi (pankit eivät lainoita laskevien asuntohintojen paikkakuntien (riski-)kohteita).

      Tulikiveltä sulaa täyttä laukkaa markkina alta, joten yhtiön tulevaisuus näyttää synkältä.
      Kaukolämmitettyihin kerros- ja rivitaloihin ei tulisijoja saa myytyä, eikä paljon muuta enää rakenneta.

    • Talc

      Mondon talkista tarjottu 500 miljoonaa euroa, Tulikiven markkina-arvo vain 10 miljoonaa euroa!

      Mondo Minerals on talkkiin erikoistunut kaivosyhtiö. Se on perustettu vuonna 1967 nimellä Suomen Talkki Oy. Yhtiö tunnettiin aikanaan myös nimellä Finnminerals Oy. Yhtiön omistaa Advent International. Mondo Minerals pyörittää kahta talkkikaivosta Suomessa. Mondo Mineralsin talkkikaivoksista tarjottu on 500m€. Kiinnostus on huomattu myös vuolukivitakkoja valmistavassa Tulikivessä. Lisää aiheesta Kauppalehden maksullisesta osiosta (ma 3.9.2018).

      Elementis kertoi keskiviikkona 3.10.18, että sen sijoittajat olivat hyväksyneet sopimuksen ostaa Mondo Minerals. Tulikiven markkina-arvo on vain 10 miljoonaa euroa, joten jokainen tulee huomaamaan Tulikiven osakkeen arvon, kun Tulikiven Suomussalmen talkkiesiintymä lähiaikoina myydään.

    • saneeraus

      Tulikiven ongelma on harjoitetun perusliiketoiminnan hiipuminen. Myyntiä ei enää ole.

      Pahenevasti negatiivista liiketoiminnan tulosta tekevän yrityksen pyörittäminen on kuin setelien syytämistä takkaan; Vaikka siihen seteleitä eli rahoitusta saisikin, niin järkevää se ei ole. Yrityksen pitää joko muuttaa toimintaansa niin, että liiketoiminnasta tulee tervettä ts. kannattavaa, tai ajaa liiketoiminta alas ennen konkurssia ja jakaa jäljelle jääneet varat osakkeenomistajille, eikä tuhota osakkeenomistajien omaisuutta konkurssiin ajautumalla.

      Osakeyhtiön johdon intresseissä pitäisi - ihan lain mukaisestikin - olla yhtiön eli sen osakkeenomistajien yhtiöön sijoitetun pääoman tuoton maksimointi. Mikäli johto ts. hallitus ja sen valitsema toimitusjohtaja toimivat vastoin edellistä ja tuhoavat yhtiön arvoa syystä tai toisesta, johto tulee yhtiökokouksessa asettaa vastuuseen toiminnastaan.

    • SeppoS

      Tulikiven käyttökate nousee kvartaali kvartaalilta verrattuna edellisen vuoden vastaavaan kvartaaliin ja Tulikiven loppuvuosi on aina parempi kuin alkuvuosi. Hyvältä näyttää:
      Käyttökate
      Q1/16 -0,6 m€
      Q2/16 0,7 m€
      Q3/16 0,7 m€
      Q4/16 0,4 m€

      Q1/17 -0,4 m€
      Q2/17 0,8 m€
      Q3/17 0,8 m€
      Q4/17 0,5 m€

      Q1/18 -0,2 m€
      Q2/18 0,9 m€

      Tulikiven rahavirta keskimäärin kvartaaleittain vuosina 2004-2018:
      Q1 -0,43 m€
      Q2 1,07 m€
      Q3 0,64 m€
      Q4 3,58 m€

      Tuohon päälle Talc-nimimerkin kertoma 'Elementis kertoi keskiviikkona 3.10.18, että sen sijoittajat olivat hyväksyneet sopimuksen ostaa Mondo Minerals.' Tuo tarkoittaa sitä, että nyt Mondo Mineralsin kauppa on nyt sinetöity ja Tulikiven Suomussalmen talkkiesiintymän kauppa saadaan vihdoinkin sinetöityä. Tulikiven markkina-arvo on vain 10 miljoonaa euroa. Saadaanko Suomussalmen talkkiesiintymästä 20, 30, 40 vai 50 miljoonaa euroa?

      • TeppoM

        Keskimäärin jatkuvasti paheneva tuoton alamäki on korjattavissa vain joko vaihtamalla yhtiön strategiaa täydellisesti johonkin tuottavampaan liiketoimintaan tai ajamalla yhtiö kokonaan alas - lappu luukulle ennenkuin konkurssi korjaa strategian lopullisesti.

        Talkit tai kalkit eivät muuta köyhtyvää perusliiketoimintaa miksikään, eivätkä siten ole yhtiön pelastus. Kun kauppa ei käy rakentamisen kuumimmassa korkeasuhdanteessakaan, miten se kävisi piakkoin alkavassa taantumassakaan - ei mitenkään.
        Tämän yhtiön taru oli tässä. Finito. Slut. The End.


    • Vauraus

      Jos Suomussalmen talkkiesiintymästä saadaan 50 miljoonaa euroa, sehän tarkoittaa 10 miljoonan euron markkina-arvon omaavan Tulikiven osakekurssin nousemista vähintään 500 prosenttia, eli osakkeen hinta viisinkertaistuu. 1000 euroa muuttuu 6000 euroksi.

    • AA-ryhmä

      Tulikiven ATL huhtikuussa 2015
      ...2015 toukokuu 100-suurinta omistajalistalla kolme hallintarekisteriä
      ...ja tilanne noin kuukausi sitten, seitsemännen hallintarekisterin nimi selvinnyt, rekkarit omistavat nyt nelinkertaisen osakemäärän mitä toukokuussa 2015 (osakemäärä pysynyt samana).
      Hallintarekisterimuutos ollut 2015->2018 1.065.864 kpl --> noin 4 miljoonaa kappaletta tänään!

      • Matti.K

        Tulikiven kurssi syöksyssä - miinusta 8,31 % tänään.

        Koko Helsingin pörssin pahin laskija.

        Kun isotkin rakennusyhtiöt jo kompuroivat taantuman kynnyksellä, alan pienet kuten Tulikivi ovat kaulaansa myöten suossa.

        Velkainen yhtiö laskevalla liikevaihdolla ja hiipuva toimiala - ei kateeksi käy.


    • Olhava

      Myyntiprosessi kilpailutuksineen kestää kuukausia. Jos toteutuu. menee vuodelle 2019. Tärkeintä on saada paras mahdollinen myyntisopimus aikaiseksi..

    • Q3_2018

      Tulikiven tilauskanta nousi Q3/18 14,7 %:a verrattuna edellisen vuoden vastaavaan kvartaliin (3,4 m€->3,9m€). Vastaavaa nousua ei ole nähty vuosikausiin. Tilauskanta lupaa noin 9,8 m€:n liikevaihtoa viimeiselle kvartaalille ( 13 %:a). Q4/17 liikevaihtohan oli 8,6 m€:a. Uudet Karelia- ja Pielinen-takkamallistot ovat lisänneet selvästi jälleenmyyjien ja kuluttajien mielenkiintoa Tulikivi-tuotteita kohtaan Keski-Euroopassa.

      Tilauskanta (€) / henkilömäärä:
      Q3/2016 14.953 €/hlö
      Q3/2017 16.346 €/hlö
      Q3/2018 19.697 €/hlö

      Olhava on oikeassa siinä, että paras mahdollinen hinta tullaan Suomussalmen talkkiesiintymästä neuvottelemaan. Tätä varten palkattiin Initia Oy toimimaan Tulikiven taloudellisena neuvonantajana Suomussalmen talkkiesiintymän myynnissä ja tätä varten hallituksen puheenjohtajaksi otettiin alan kovin neuvottelija (Jyrki Tähtinen) sekä hallituksen jäseneksi maaliyhtiö Teknos Groupin konserninjohtaja (Paula Salastie). Jos joku ei vielä tiedä, niin talkki on maalin raaka-aine.

    • RiuskaKivimies

      Taas palkataan lisää väkeä Tulikivelle, joten tilauksia riittää ja osakekurssi kiittää:

      Haemme Espoon toimipisteeseen kivimiestä.
      Tehtäviin kuuluu keittiötasojen valmistus- ja viimeistelytyöt, pakkaustyöt
      Aikaisempi kiventyöstökokemus katsotaan hakijalle eduksi.
      Työ alkaa sopimuksen mukaan
      Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Juha Murto, puh. 0207 636 827

      Hakemukset 30.11.2018 mennessä osoitteella:

      [email protected] tai
      Tulikivi Oyj
      Paavo Tuononen
      83900 Juuka

      • SoittoFivaan

        "tilauksia riittää ja osakekurssi kiittää"

        Hahhhah, vuoden paras vitsi. Tulikiven liikevaihto on laskenut jo vuosia eikä yksi juuri ja juuri positiivinen kvartaali kerran vuodessa paljoa lämmitä. Osakekurssikin on laskenut viimeiset viisi vuotta. Tää on kyllä sellainen roskalappu, että ei tähän kenenkään kannata sekaantua.

        Taidan tehdä Fivaan kantelun tästä jatkuvasta yhden herran kurssimanipulointiyrityksesta. Siellä varmasti ollaan kiinnostuneita kun Tulikiven sisäpiiriläinen jakaa valheellista tietoa, että saisi piensijoittajat kusetettua mukaan


    • sisä_piiri

      Joku voisi tonkia nuo Valoen sisäpiiriostot. Vuosien aikana mennyt miljoonatolkulla Savcor-yhtiöille. Siis ostettu Savisalojen sellaisilta yrityksiltä palveluita, joilla ei ole yhtään työntekijää. Haiskahtaa rahan siirrolta velkoiilta pois perheelle...

    • Anonyymi

      Vuosi sitten (24.1.19) Tecnotreen osakekurssi oli 0,06e ja markkina-arvo 14,9 me. Nyt Tecnotreen osakekurssi on 0,253 e ja markkina-arvo 62,6 me, joten osakekurssi on noussut vuodessa 350 %:a. Pienten firmojen osakekurssit tapaavat nousta jyrkimmin käänteen tapahduttua. Tällä hetkellä pörssin päälistalla alle 15 me:n firmoja on kuusi, joten siitä joukosta löytyy mahdollisesti seuraava moninkertaistuja:
      Martela 13,4 me
      Wulff Yhtiot 12,7 me
      Tulikivi 9,8 me
      Valoe 9,7 me
      Trainers' House 9,2 me
      Soprano 5,3 me
      Yllä olevasta listasta oma suosikkini on Tulikivi, sillä se on käänneyhtiö, eli liikevaihto on kasvanut ja liiketulos kääntynyt voitolliseksi Q2/19 ja Q3/19.

      • Anonyymi

        Itse ostaisin noista Valoe:ta koska ratsastaa megatrendin harjalla ja tulee luultavasti olemaan käänneyhtiö, potentiaalia suuriin tuottoihin.

        Kaikki lainsäädäntö ja yleinen mielipide on puun pienpolttoa vastaan. Itse myisin kivet pois kuin tulisina polttelisivat taskujani.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse ostaisin noista Valoe:ta koska ratsastaa megatrendin harjalla ja tulee luultavasti olemaan käänneyhtiö, potentiaalia suuriin tuottoihin.

        Kaikki lainsäädäntö ja yleinen mielipide on puun pienpolttoa vastaan. Itse myisin kivet pois kuin tulisina polttelisivat taskujani.

        Sama täällö. Tulikivi on kusessa velkoineen, pörssin potenttiaalisin konkurssin tekijä seuraavaksi


    • Anonyymi

      Q3/2019 -raportti oli Tulikiveltä jo kelpo suoritus:
      liikevaihto kasvoi 3,4 %
      käyttökate edellisenä 12 kuukautena 1,9 miljoonaa euroa
      hinnankorotukset menneet läpi, mikä näkyy myös jatkossa
      ostovelat pienentyneet vuodessa 1,2 miljoonaa euroa (Q3/2018 -> Q3/2019)
      Tulikiven suurimman vientimaan (Venäjä) rupla on vahvistunut erittäin voimakkaasti. Ruplan vahvistuminen sataa suoraan Tulikiven laariin, mikä tulee näkymään Q4/2019.
      konsernin rahavarat ja muut likvidit varat olivat 1,0 (0,7) miljoonaa euroa.
      Suomussalmen talkkivarantojen myynti lähestyy

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vuosi sitten (24.1.19) Tecnotreen osakekurssi oli 0,06e ja markkina-arvo 14,9 me. Nyt Tecnotreen osakekurssi on 0,253 e ja markkina-arvo 62,6 me, joten osakekurssi on noussut vuodessa 350 %:a. Pienten firmojen osakekurssit tapaavat nousta jyrkimmin käänteen tapahduttua. Tällä hetkellä pörssin päälistalla alle 15 me:n firmoja on kuusi, joten siitä joukosta löytyy mahdollisesti seuraava moninkertaistuja:
      Martela 13,4 me
      Wulff Yhtiot 12,7 me
      Tulikivi 9,8 me
      Valoe 9,7 me
      Trainers' House 9,2 me
      Soprano 5,3 me
      Yllä olevasta listasta oma suosikkini on Tulikivi, sillä se on käänneyhtiö, eli liikevaihto on kasvanut ja liiketulos kääntynyt voitolliseksi Q2/19 ja Q3/19

    • Anonyymi

      26.6.2018 Tecnotreen osake maksoi 0,0422 euroa. Tänään se maksaa 0,258 euroa. Tecnotree on noussut 511 %:a. Yllä olevasta listasta löytyy seuraava 5-10 kertaistuja. Suosittelen käänneyhtiöitä, joiden liikevaihto on kääntynyt kasvuun ja liiketulos positiiviseksi Q2&Q3/2019. Listalta löytyy ainakin yksi kriteerit täyttävä käänneyhtiö.

      • Anonyymi

        Pikaisella vilkaisulla Valoe noista järkevin, korkeariskinen sekin.

        Tulikivi tuskin enää olemassa 2021


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pikaisella vilkaisulla Valoe noista järkevin, korkeariskinen sekin.

        Tulikivi tuskin enää olemassa 2021

        Ei taida Tulikiven rahat riittää kesään 2020 asti, velkaa on niin maan birusti


    • Anonyymi

      Q3/2019 -raportti oli Tulikiveltä jo kelpo suoritus:
      liikevaihto kasvoi 3,4 %
      käyttökate edellisenä 12 kuukautena 1,9 miljoonaa euroa
      hinnankorotukset menneet läpi, mikä näkyy myös jatkossa
      ostovelat pienentyneet vuodessa 1,2 miljoonaa euroa (Q3/2018 -> Q3/2019)
      Tulikiven suurimman vientimaan (Venäjä) rupla on vahvistunut erittäin voimakkaasti. Ruplan vahvistuminen sataa suoraan Tulikiven laariin, mikä tulee näkymään Q4/2019.
      konsernin rahavarat ja muut likvidit varat olivat 1,0 (0,7) miljoonaa euroa.
      Suomussalmen talkkivarantojen myynti lähestyy

    • Anonyymi

      Mondo Mineralsillahan oli kaksi talkkikaivosta, joista Elementis maksoi 23.10.2018 yhteensä 553 m$ (486 me). Mondon kaivosten talkkimalmin määrä on yhteensäkin pienempi kuin Tulikiven Suomussalmen talkkiesiintymän talkkimalmin määrä yksin. Tulikiven talkkivarantojen arvioidaan olevan Euroopan laajimmat ja alueelle on suunnitteilla 50 miljoonan euron investoinnit. Nopealla laskutoimituksella Tulikiven talkkiesiintymän arvo on noin 400 miljoonaa euroa. Tulikiven markkina-arvo on nyt vain 9,6 miljoonaa euroa, joten elämme mielenkiintoisia aikoja.
      https://www.suomussalmi.fi/fi/2019/08/06/20421/

      30.8.19
      Mineraalivarantoarvioon perustuva avolouhosoptimointi ja tehdyt kassavirtamallit osoittavat, että esiintymä on hyödynnettävissä kannattavasti. Esiintymän myyntiprosessi siirtyy nyt seuraavaan vaiheeseen.
      https://www.tulikivi.fi/uutiset/tulikiven_suomussalmen_talkkiesiintyman_jorc-koodin_mukainen_mineraalivarantoarvio_on_valmistunut_3082019

    • Anonyymi

      Oi niitä aikoja kun Tulikivikin oli hyvä sijoitus, nykyään meininki aivan toisenlainen -
      bisnes kuihtuu alta, rahat on loppu ja velkaa aivan hel**tisti. Lisäksi tuolloin Tulikiven johtokin oli hyvä ja asiantunteva, nykyisen toimarin aikana tultu noista huippulukemista vain alaspäin ja nousua ei ole näköpiirissä.

      Helsingin pörssin yksi huonoimpia sijoituskohteita, ellei jopa huonoin... Vahva vältä tälle osakkeelle, konkurssi on enää ajan kysymys.

      • Anonyymi

        Tutkin hieman tuota Tulikiveä.
        8.2.2000 osake maksoi 0,66 euroa
        8.1.2002 osake maksoi 1,18 euroa
        8.3.2004 osake maksoi 2,00 euroa
        6.2.2006 osake maksoi 3,13 euroa
        21.4.2006 osake maksoi 4,05 euroa

        Odotan, milloin Talouselämä -lehti kirjoittaa taas näin:
        29.3.2004 talouselama.fi:
        Tulikivi loistaa sijoittajien suosiossa. Tulikiven ainoa vika on, että osake ehti jo kallistua. Tulikiven osakekurssi matoi rauhassa jopa vuosituhannen vaihteen pörssikuplan ajan. Viime kesänä se kuitenkin alkoi nousta. Nyt pohjoiskarjalaisen vuolukivijalostajan arvostusta kuvaava p/e-luku on 22. Mitä tapahtui? Eipä muuta kuin se, että sijoittajat alkoivat etsiä pörssistä uusia arvonnousua lupaavia kohteita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkin hieman tuota Tulikiveä.
        8.2.2000 osake maksoi 0,66 euroa
        8.1.2002 osake maksoi 1,18 euroa
        8.3.2004 osake maksoi 2,00 euroa
        6.2.2006 osake maksoi 3,13 euroa
        21.4.2006 osake maksoi 4,05 euroa

        Odotan, milloin Talouselämä -lehti kirjoittaa taas näin:
        29.3.2004 talouselama.fi:
        Tulikivi loistaa sijoittajien suosiossa. Tulikiven ainoa vika on, että osake ehti jo kallistua. Tulikiven osakekurssi matoi rauhassa jopa vuosituhannen vaihteen pörssikuplan ajan. Viime kesänä se kuitenkin alkoi nousta. Nyt pohjoiskarjalaisen vuolukivijalostajan arvostusta kuvaava p/e-luku on 22. Mitä tapahtui? Eipä muuta kuin se, että sijoittajat alkoivat etsiä pörssistä uusia arvonnousua lupaavia kohteita.

        Kiitos vinkistä. Perjantaina 28.2.2020 Tulikivi julkaisee tilinpäätöstiedotteen vuodelta 2019.


    • Anonyymi

      Pörssilistan kolme pienintä yhtiötä, jotka julkaisevat kvartaaliraporttinsa 4x vuodessa ovat markkina-arvoltaan:
      * Trainers' House 8,5 me (0,398€), tilinpäätöstiedote 3.3.2020
      * Valoe 9,1 me (0,074€), Valoe on päättänyt lykätä tilinpäätöstiedotteen 2019 julkistamista siihen saakka, kun ulkopuolinen asiantuntija on käynyt läpi tilinpäätöksen 31.12.2018...
      * Tulikivi 10,2 me (0,17€), tilinpäätöstiedote 28.2.2020

      • Anonyymi

        Tämän voisi kirjoittaa myls näin:

        Pörssilistan kolme huonointa yhtiötä, joihin ei missään nimessä kannata rahojaan sijoittaa ovat:
        * Trainers' House 8,5 me (0,398€), tilinpäätöstiedote 3.3.2020
        * Valoe 9,1 me (0,074€), Valoe on päättänyt lykätä tilinpäätöstiedotteen 2019 julkistamista siihen saakka, kun ulkopuolinen asiantuntija on käynyt läpi tilinpäätöksen 31.12.2018...
        * Tulikivi 10,2 me (0,17€), tilinpäätöstiedote 28.2.2020


    • Anonyymi

      Eilen BBS moninkertaistui. Tuon Talouselämän jutun mukaan seuraava potentiaalinen voi olla Tulikivi.

    • Anonyymi

      Valoen osakekurssi on paholaisen luvussa 6,66 sentissä.

    • Anonyymi

      Valoeta ei koske millään lailla se, mitä maailmalla tapahtuu. Esimerkiksi koronalla ei ole minkäänlaista vaikutusta Valoeen. Valoen bisneslogiikka on aivan omalaatuisensa, tosin siitä pääsevät vain harvat nauttimaan.

    • Anonyymi

      Päivitys: Pörssilistan kolme pienintä yhtiötä, jotka julkaisevat kvartaaliraporttinsa 4x vuodessa ovat markkina-arvoltaan:
      Valoe 7,8 me (0,058€)
      Tulikivi 6,6 me (0,11€)
      Trainers' House 5,9 me (0,274€)

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe