Dji phantom 3 4k lentotilat

Djiphantom

Olisi tarkoitus ostaa itselle kyseinen kopteri on vähän ongelma nuiden lentotilojen kanssa että palaako kopteri automaattisesti takaisin "kotiin" noissa joka tilassa jos singnaali katkeaa?

Eikös kopteri pysy paremmin paikallaan tuossa p tilassa eli gbs tilassa vai mitä tilaa suosittelette

3

1089

Vastaukset

 • Ei haittaa ollenkaa jos vaikka opettelee lennätyksen salat ensin. Tuossa on jo ihan tarpeeksi hukattavaa. Takaisin kotiin voi joskus olla todellakin kotiin. Virta ei välttämättä riitä siihen. Varsinkaan jos se sattuu laitehäiriön vuoksi olemaan jossakin siellä missä drone tehtiin. Noita on karannut osaajiltakin saati sitten aloittelioilta. Gyrot ja kiihtyvyysanturin auttavat lennonvakauksessa. GPS auttaa painakannuksessa takaisinkutsuna, mutta vain lento sinne kotiin joka on asetuksissa asetettu viimmeksi ja toivottavast asettunut. Ohjauslaitteet toimii varmasti pitemmälle kuin asennon pystyy näköyhteydellä hahmottamaan. Lennokki (perinteine) on huomattavasti hehpompi hahmotta jatkuvan liikkensä ja hitaan kääntymisen vuoksi liiankin kaukaa , mutta drone kääntyy paikallaan eikä siksi ole helpoimpia hahmottaa asennon suhteen ja on karkaamassa väärään suuntaan.

  Suosittelen GPS;n ohjelmoinnissa tarkkuutta ja lennätellä niin lähellä että näet varmasti asennon. Kannattaa liimata isoja selvästi havaittavia tarroja, ulokkeita, tai ledejä asennon havainnointiin. Valitset lennätys paikat huolella määräyksiä kunnioittaen. Yksin ei ole paras opetella lennättämistä vaan jos olisi joku joka on ennen lennättänyt aluksi ohjaanaan pääset paremmin ohi "sydenkuopista". Eikun drone hankintaan ja harjoituslentoja runsaasti.

 • Unohtui kertoa että itsellä on jo enestään kokemusta droneista ja ihan perinteisistä lennokeista puolitoistavuotta.

  Vaan nyt olisi tarkoitus hommata vähän laadukaampi kopteri ilmakuvaukseen

  • Perusasiat kunnossa. Oikein hyvä. Tämä sivusto tuskin on paras syvällisemmän tiedon hakuun. Paras olisi tieten vertaiskäyttäjä, mutta kerhoja tai edes saman alan lennättäjiä tahdo löydyä samalta paikkakunnalta. Ainakaan helpolla. Netti tietenkin vääristää vielä ja toiminnan muistuttamaan enemmän salaseuraa eikä harrastajat tiedä toisistaan vaikka asuisivat samassa kerrostalossa. Lennokkikerho yksi hyvä. Harrastajat usein "sekakäyttäjiä" eivätkä siten ole sitoutuneet yhteen lajiin lentäviä. Vinkkejä ja ajatuksia saa silloin helpommin eikä kaikkea tarvitse opetella kantapään (lue tuhojen) kautta.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3494
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  14
  1605
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  57
  1138