Dji phantom 3 4k lentotilat

Djiphantom

Olisi tarkoitus ostaa itselle kyseinen kopteri on vähän ongelma nuiden lentotilojen kanssa että palaako kopteri automaattisesti takaisin "kotiin" noissa joka tilassa jos singnaali katkeaa?

Eikös kopteri pysy paremmin paikallaan tuossa p tilassa eli gbs tilassa vai mitä tilaa suosittelette

3

1286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RC-pilotti

      Ei haittaa ollenkaa jos vaikka opettelee lennätyksen salat ensin. Tuossa on jo ihan tarpeeksi hukattavaa. Takaisin kotiin voi joskus olla todellakin kotiin. Virta ei välttämättä riitä siihen. Varsinkaan jos se sattuu laitehäiriön vuoksi olemaan jossakin siellä missä drone tehtiin. Noita on karannut osaajiltakin saati sitten aloittelioilta. Gyrot ja kiihtyvyysanturin auttavat lennonvakauksessa. GPS auttaa painakannuksessa takaisinkutsuna, mutta vain lento sinne kotiin joka on asetuksissa asetettu viimmeksi ja toivottavast asettunut. Ohjauslaitteet toimii varmasti pitemmälle kuin asennon pystyy näköyhteydellä hahmottamaan. Lennokki (perinteine) on huomattavasti hehpompi hahmotta jatkuvan liikkensä ja hitaan kääntymisen vuoksi liiankin kaukaa , mutta drone kääntyy paikallaan eikä siksi ole helpoimpia hahmottaa asennon suhteen ja on karkaamassa väärään suuntaan.

      Suosittelen GPS;n ohjelmoinnissa tarkkuutta ja lennätellä niin lähellä että näet varmasti asennon. Kannattaa liimata isoja selvästi havaittavia tarroja, ulokkeita, tai ledejä asennon havainnointiin. Valitset lennätys paikat huolella määräyksiä kunnioittaen. Yksin ei ole paras opetella lennättämistä vaan jos olisi joku joka on ennen lennättänyt aluksi ohjaanaan pääset paremmin ohi "sydenkuopista". Eikun drone hankintaan ja harjoituslentoja runsaasti.

    • Djiphantom

      Unohtui kertoa että itsellä on jo enestään kokemusta droneista ja ihan perinteisistä lennokeista puolitoistavuotta.

      Vaan nyt olisi tarkoitus hommata vähän laadukaampi kopteri ilmakuvaukseen

      • RC-pilotti

        Perusasiat kunnossa. Oikein hyvä. Tämä sivusto tuskin on paras syvällisemmän tiedon hakuun. Paras olisi tieten vertaiskäyttäjä, mutta kerhoja tai edes saman alan lennättäjiä tahdo löydyä samalta paikkakunnalta. Ainakaan helpolla. Netti tietenkin vääristää vielä ja toiminnan muistuttamaan enemmän salaseuraa eikä harrastajat tiedä toisistaan vaikka asuisivat samassa kerrostalossa. Lennokkikerho yksi hyvä. Harrastajat usein "sekakäyttäjiä" eivätkä siten ole sitoutuneet yhteen lajiin lentäviä. Vinkkejä ja ajatuksia saa silloin helpommin eikä kaikkea tarvitse opetella kantapään (lue tuhojen) kautta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2803
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2380
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1944
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1796
    6. 152
      1782
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      131
      1510
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe