Sijaisperheen tyttären rakastaja

kamalatalo

Erääseen huonolaatuiseen sijaisperheeseen sijoitettiin talon tyttären seurustelukumppani. Tytär oli 15-16 vuotias ja sijoitettu nuorukainen 14 v. Rakkaus kukoisti. Mutta mitä se aiheutti sijaisperheen kokonaisuudelle. Tyttären sulhasmiestä, josta sittemmin tuli myös aviomies, kohdeltiin talossa täysin eri tavalla ,kuin muita lapsia. Näin hänet noin 16 vuotiaan öiseen aikaan kaupungin huoltoasemalla maleksimassa jonkun porukan kanssa. Hänelle järjestettiin lisäksi mahdollisuuksia tehdä töitä ja säästää talon tyttärelle ja tulevalle perheelle ja jälkikasvulle rahaa.

Talossa oli kaikkiaan kammottava hierarkia lasten välillä. Talon syntymälapset saivat välipalaa tultuaan koulusta, sijoitetut eivät. Talon syntymälapset hyväksyivät täysin sen, että olivat hierarkian huipulla. Sitten tuli sulhasmies, sitten kakkuja leipova orja ja suunnilleen loput olivat maan tasalla olevia poljettavia ja eristettäviä henkilöitä.

Tuo talo halusi vaan hamuta rahaa itselle ja syntymälapsille. Hyi!

Viranomaiset eivät välittäneet talon oudosta ja sulkeutuneesta uskonnollis- vivahteisesta touhusta, koska metsikön keskelle saattoi kipata milloin tahansa kriisisijoitettavia lapsia. Talossa oli parhaimmillaan yli 10 lasta, joukossa vauvoja ja taaperoita. Lisäksi talon rouvalla oli todella paljon harrastuksia.

Tulee paha olo, kun muistelee. Erään lahkon päiväkoti ja koulu suojelivat tuota touhua. Opettaja saattoi olla välittämättä sijoitetuista - niin lastentarhanopettaja kuin luokanopettaja. Eräskin luokanopettajana toiminut saattoi lennosta jäädä hoitamaan lukuisia lapsia, kun talon rouva lähti hakemaan kriisisijoitettua lasta. Komensi lapsia rouvan sääntöjen mukaan, jotka olivat todella outoja.

6

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jokolmannessapolvaessa

      Talon kammottava nainen - pääkiduttaja - pyöritti sekä lahkon päiväkoteja (johon pitkällisen taistelun jälkeen sijoitettu saattoi päästä osapäiväiseen - osaviikkoiseen esiopetukseen (jota sitäkään ei tuossa lahkossa tuolloin annettu) että koulua. Käveli käytävillä kaavussaan kuin joku majesteetti ja opettajat kumartelivat että "kyllä rouva, kyllä"! Oli olevinaan joku koulun perustaja. Hahah hahhhhaaaaaaaa. Surkeaa touhua. Seuraavana syksynä jälleen tuo hallitsijasuku lähenee lahkokoulua.

      • kopukkajanäsykkä

        Ei ole omenat kauas puusta pudonneet. Yhtä ilkeitä ovat ainakin kaksi vanhinta aikuista tytärtä. Olevinaan niin hienoja ihmisiä . Surkeita, huono-osaisia halveksivia ovat nämäkin pikkurouvelit. Olivat muuten niin kovasti Perhehoitoliiton suosikkeja, koko väkivaltainen kompania - paitsi sijoitetut lapset. Niin paitsi tyttären rakastaja. Hänestä Perhehoitoliitto välitti kovasti.


    • vivaespanja

      Talon kolme tytärtä sekä rakastaja lennätettiin Espanjan aurinkoon. Kukaan muu lukuisista talon sijoitetuista ei tuolle matkalle päässyt.

      Siksi suhtaudun erittäin varauksellisesti Perhehoitoliiton sijaissisaruus - hankkeeseen. Olen aivan varma, että Perhehoitoliiton varat valuvat näille hyväosaisille sijaisperheiden omille lapsille.

      Olen nähnyt tarpeeksi kauan Perhehoitoliiton puolueellisuutta. He eivät välitä, jos kerrot, että sijaisvanhemmat kaltoin kohtelevat sijoitettuja. He rientävät toimittajan kanssa taloon, ja tekevät äkkiä lipevän , väkivaltaa peittelevän lehtijutun, joka laitetaan nettiin.

      Kun viimein väkivalta myönnetään toisaalla, ja lapset otetaan pois, väkivaltainen henkilö voi netissä olevan lehtijutun tuomalla kunnialla pestautua jälleen uudelleen lastensuojelujärjestöön.

      Perhehoitoliitto vihaa sijoitettuja lapsia ja näiden sukuja. Se rakastaa väkivaltaisia sijaisvanhempia. Se puolustaa väkivaltaisia sijaisvanhempia ja kustantaa näiden syntymälapsia Espanjan aurinkoon.

      • haluantietää

        Miksi väkivaltainen henkilö, jolta on kaikki soitetut otettu pois väkivaltaisen käytöksen takia, voi pestautua uudelleen lastensuojelujärjestöön?

        Tuollainen hirviö pilaa kaikkien sijaisvanhempien maineen. odottaa tilaisuutta, milloin pääsee taas halveksimaan, komentamaan (sitä tuo hirviö oikein rakastaa!), ivaamaan, eristämään, repimään korvasta, tarttumaan ranteeseen kovakouraisesti, juoksuttamaan talon ympäri pimeässä paljain jaloin.

        Oksettaa, kun muistelee tuon kammokin touhuja. perhehoitoliitto on osaltaan vastuussa ihmisten kärsimyksistä, koska suojeli tuota paskapaikkaa. Pikku näsäkkä tytär oli käynyt livertelemässä Perhehoitoliitossa, "että näin hyviä ihmisiä me olemme". Tuo "ääniä 1" - tytär rakensi kulisseja äitinsä suojaksi. "Leipasen tässä pullat, lupasinhan niin!" Ällöttäviä esittäjiä varsinkin kaksi vanhinta tytärtä. Hyi hitto.

        Kuka nämä sijaisperheet valitsee? Kuka tuon väkivaltaisen muorin valitsi sijaisvanhemmaksi?


      • kaunisrakkaus

        Ainakin tuon talon syntymälapsia Perhehoitoliitto suosi paljon enemmän kuin sijoitettuja. Niin, toki Perhehoitoliitto suosi kyllä tyttären rakastajaa, joka oli sijoitettu oman kullan viereen.

        Perhehoitoliitto voisi kirjoittaa lehtijutun siitä, miten sijaissisaret seurustelevat ja menevät naimisiin ja saavat lapsukaisia. Kaunis tarina. Seurustelu oli luultavasti alkanut jo ennen kuin veljmies sijoitettiin taloon 14 vuotiaana. Jo tuolloin lempi loiskusi.


      • kovapanssari

        Myös Keski-Suomen sijaishuoltoyksikön johtaja vihaa sijoitettuja lapsia ja näiden sukuja. Hän on myöntänyt, että puolustaa kaikissa tilanteissa sijaisvanhempia. Soitin Keski-Suomen sijaishuoltoyksikön johtajalle varmasti 50 kertaa ja lähetin viestejä, että hän auttaisi, kun sijaisvanhempi oli väkivaltainen. Häntä ei olisi voinut vähempää kiinnostaa. Puolusti vaan sijaisvanhempaa. Keski-Suomen sijaishuoltoyksikkö on tiiviissä suhteessa perhehoitoliittoon ja Pesäpuuhun. heillä on ilmeisesti yhteinen ymmärrys suojella sijaisperheitä. Pikku poikkeusyksilö - kokemusasiantuntijat ovat lumetta, jotta heidän todellisia tarkoitusperiään ei tunnisteta. Majakan valo säätiön Vierikko on liittynyt samaan väkivaltaa suosivaan ja sijoitettuja lapsia ja perheitä vihaavaan komppaniaan.

        Ja nyt oikein sijaissisaruus - kampanja. Millainen suhde tuosta yhteiskunnan potista on ajateltu antaa sijoitetuille? Arvaan että ehkä 1 / 100 osa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe