Palloliittouman alukset kävi Yellowstonessa

iopyiutyuy

Yhdysvalloissa sijatsevassa Yellowstonen kansallispuistossa tapahtui muutama päivä sitten 21.04.2018 hyvin erikoinen tilanne. Kun siellä sijaitsevan supertulivuoren ympärille alkoi ilmestymään pisteen muotoisia valopalloja.

Valopallot olivat Valon Galaktisen liiton palloliittouman aluksia joiden yksi tehtävä on turvata ettei Yellowstonen supertulivuori (kaldera) purkaudu. Koska muuten se tietäisi niin suurta tuhoa, että täältä pallolta loppuisi sen jälkeen kaikki ihmiselämä kerralla.

Britannian media uutisoi jo helmikuussa kuinka Yellowstonen edustalla nähtiin ufo.

Mutta silti vaikka tämäkin juttu uutisoitiin Expressin nettilehdessä niin se ei kuitenkaan ylittänyt maailmalla edes laajempaa uutiskynnystä.

Ottaen huomioon sen, että koko tämä palloliittouma turvaa tämän planeetan tuhoutumista. Mutta koska he vielä haluavat vapauttaa tämän Telluksen väestön tämän heitä tyrannisoivan eliitin ylivallasta, niin siksi heitä myös pidetään myös USA:n armeijassa vihollisrotuina.

Tämä on se ydinsyy sille, että miksi miltei kaikki ufo-havainnot salataan USA:n, Britannian, Saksan, Suomen jne. armeijassa. Sillä ilmavoimien lentäjätkin tekevät lukuisia ufo-havaintoja uransa aikana sekä myös ihan Finnairinkin pilotit. Mutta virkavelvollisuus estää heitä kertomasta näistä ufo-havannoista julkisemmin.

USA:n ilmavoimilla toimii myös hyvin turvatut turvaluokitukset jotka sallivat sen, että mitä milläkin tasolla olevat upseerit saavat tietää. Mutta toisaalta nämä turvaluokitukset toimivat vain auktoriteettiuskovaisiin upseereihin, jotka ovat muuten riittävän tyhmiä olla ottamatta näistä asioista itse selvää..... ?

Lähde: http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2018/04/yellowstonessa-kavi-maan-ulkopuolista.html

3

105

Vastaukset

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  47
  1270
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  648
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  532
 4. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  72
  412