Teknisen lomat

Lomalla

Miten kunnan teknisellä puolella nuo vuosilomapäivät kertyy? Säännös täytyy olla erilainen kun muilla työntekijöillä vai kertyykö siellä kaikille niitä kuuluisia pitämättömiä lomia jotka sitten pomo hyväksyy? Piti oikeen käydä tarkistamassa, kun kuulin että tekniseen toimistoon viimeksi valittu vakituinen työntekijä on taas lomalla ja tottahan se oli. Eikös hän vasta loppuvuodesta valittu ja tammikuussa oli jo 2 viikkoa lomalla ja nyt jo taas, luultavasti 2 viikkoa. Ja varmaan kesällä lomalla myös ja tokihan syksylläkin pitää lomaa pitää että jaksaa miellyttää pomoja. Kukas sitä nyt jaksaa kuukausikaupalla olla kieli pitkällä, jos ei välillä saa lomaa. Olisiko näissä lomissa vähän tutkimisen paikka jollain ulkopuolisella taholla? Ja miksi uusi työntekijä piti palkata, jos hänen työpanoksensa ei ole niin tarpeellinen, että on varaa kuukausi kaupalla lomailla?

10

1198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikö

      Ihan saamaa olen ihmetellyt minäkin. Olen mös kiinnittänyt huomiota siihen, että kunnalla on varaa pitää yö- ja viikonloppupäivyatyksiä. Sehän toimii kutakuinkin niin, että kaveri nukkuu kotonaan ja kunnan auto seisoo pihassa, saattaa olla jopa yksi ovenavauskeikka yön aikana. Palkka juoksee ja lomia kertyy. Samaan aikaan kylällä hoitaa yksitinen vartiointiliike tehtäviään, miksi kunta ei osta siltä yö-ja viikonloppu päivystyspalveluita. Eikö tästä syntyisi melkoiset säästöt vuodessa.

    • qsetus

      Työntekijät kusettaa työnantajaa jos siihen annetaan tilaisuus vuodesta toiseen kenenkään puuttumatta, ja kukaan ei puutu kun pääsee pelaamaan veronmaksajien rahoilla..

    • roskaPostiiii

      qsetukselle !!!!! Tapahan on käytäntö sosialidemokraattisille duunareille . Työ moraali periytyy tyyliin et tänään en tehnyt mitää , siis pointsit kotiin .

    • aikajoutavapäivä

      Joutsassahan on aina kesällä joskus ne "joutopäivät", jos on joutava päivä niin voisi mennä Joutsaan viettämään turhaa, joutavaa päivää ja juomaan kaljaa, Joutopäiville sinne.

      • niinoniin

        Kuten edellä mainittiin niin sosiaalidemari on nimenomaan yksi näistä kotonaan tienaavista ovenavaajista. Näkyy olevan myös perusturvajohtajan sanonko mikä, hävisi lautakunnan kokouksessa kahdet äänestykset kannattaen perusturvajohtajan ehdotusta. Täytyy nuoleskella että varmasti on kaikkien kaveri vaikkei nyt niin omia mielepiteitä olekkaan. Ajatelkaas siellä kunnanpäättäjien joukossa näitä asioita ihan tosissaan, veronmaksajien rahoilla näitä hoidellaan.


    • rupiKullit

      Kunta voi palkata kolme viranhaltijaa jotka viettävät aina vain lomaa . Näin voitaisiin vapauttaa duunarit lomilta toteuttamaan työtä mihin on palkattu , näin vältyttäisiin pitämättömiltä lomilta kun olisi vaki henkilöt aina lomalla .

    • Suhteet

      Johan ko. neiti/rouva on palannut töihin, mutta kuinkahan kauan taas on, ennen kuin uutta lomaa viettää? Palkka on vissiin ihan hyvä, kun on varaa aina lomailla. Vai onkohan onnistunut nappaamaan rikkaan miehen, joka maksaa? Entinen tekninenjohtajakohan hänetkin palkkasi ja milläköhän kriteerillä? Järjestettiinhän siihen oikeen näennäinen hakukin, jonka lopputulos oli jo päätetty ennakkoon. Ko. virkamies taisi huseerata vähän sitä sun tätä ja sitten sanoi itsensä irti, ettei liikaa päästä kyselemään. Hän ilmeisesti palkkasi myös tämän uuden traktorikuskin vakituiseen työsuhteeseen ilman että paikka olisi ollut julkisesti haettavana? Meniköhän sekään ihan oikein? Kyllä varmaan olisi ollut hakijoita siihenkin hommaan muitakin.

      • pompperi

        Yks edellinen tekninenjohtaja palkkasi ton nykysen autokuskin vakituiseks vaikkei ollut ees paikka auki niin eihän tossa oo mitään uutta.. Mut nythän on niin helvetin hyvät ukot ettei paremmista väliä.


    • Huomaatkos

      Pääasiahan tuli hoidettua !

    • quitare

      Ihania ukkoja kunnan hommissa,kielipusuja heille... kaukaa naapurikunnasta !

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6462
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4183
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2577
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2010
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1528
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1387
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1036
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1021
    Aihe