MinunKokemus

PettynytKovasti

Painotan tämä mitä kerron on pelkästään minun kokemus ja minun mielipide, jokaisella on erillainen kokemus/mielipide. Olen tg käynyt koko prosessin läpi hormooneista leikkaukseen. Kun aloitin Hormoonit 2013 kaikki sujui hyvin, mutta kun sitten 2014 tuli hetun ja nimen vaihto, työnantaja ensi lomautti minut ja sitten irti sanoi, sitten kaverit(nykyisin ex kaverit) alkoi pikku hiljaa kadota. 2015 minulla ei ollut enään yhtään ystävää kun kaikki tällä paikkakunnalla jostain syystä tiesi että käyn läpi sukupuolen korj hoitoa. Minut on 3 kertaa pahoin pidelty semmoiset ihmiset jota en edes tunne tai ole nähny, kerran puukotettu vatsaan vain sen takia että hekilö jota en tuntenut sattui vihaamaan minua vain sen takia että olen transgender. Olen monesti ihmetellyt miksi niin moni tuntematon ihminen vihaa minua vain sen takia että olen onnellinen. En ole koskaan sanonut kenestäkään mitään pahaa sanaa olen aina ollut ystävällinen kaikille, olen aina ollut avoin ja ystävällinen kaikille mutta välillä tuntuu että tulee paskaa niskaa kun on ystävällinen ja turhauttaa olla ystävällinen kun kukaan ei välitä siitä. Miksi edes yrittää enään olla ystävällinen tai auttaa kun siitä saa vain nyrkistä ja puukosta!

11

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MinunKokemus

      Miksi tuntemattomat ihimset jotka ei tunne minua tai edes ole ikinä nähnyt vihaavat vain sen takia minua että satuin päivällä käveleemään kaupassa vastaan, en ymmärrä miten olen voinut pilata jonkun tuntemattoman päivän vain käymässä kaupassa ja sen jälkeen minulle huudellaa tappo uhkauksia ja usutetaan koira kimppuun vain koska olen TG. Ei vissiin pahemmin tee mieli enään kutsua itseää Suomalaiseksi! eli minua vihataan vain sen takia että ole TG.

      • MinunKokemus

        En ole koskaan ollut fb:ssä taikka muissa some jutuissa en ole tubessa toki siihen vaikuttaa se ettei minulla ole yhtään ystävää oikeassa elämässä taikka netissä, silti ihmiset vihaa minua vaikka olen 24h kotona, poistun ainoastaan lähikauppaan kun on pakko. Mites se onkaan Suomi on ONNELISTEN ihmisten maa, kenties se jollekin on!


      • Gjfkfkf

        Et halua olla suomalainen? No mikäs on se ihmemaa, jossa transihmiset otetaan avosylin vastaan?


      • rtwe45r5sw534wstd
        Gjfkfkf kirjoitti:

        Et halua olla suomalainen? No mikäs on se ihmemaa, jossa transihmiset otetaan avosylin vastaan?

        Aivan, monessa muussa maassa transihminen tapetaan oikopäätä, eikä saa mitään hoitoja tms. kuin maksamalla omaisuuden.


    • Minävaan

      On kyllä todella outoa ja ihmeellistä että missä toisen on hyvä olla ja tuntee sen omakseen niin toiselle se on täysin myrkkyä! Asian ei pitäisi koskettaa millään lailla ulkopuolisia , k.o henkilöt ovat omassa pikkumaailmassaan joilla ei ajatuskyky riitä laajemmin katselemaan ihmisen monimuotoisuutta. Hyvin harvat ymmärtävät miten paljon on ymmärrettävä asettumalla toisen asemaan voidakseen ymmärtää ettei ymmärrä kovinkaan paljoa. Kirjoittaja on saanut kovia osumia k.o asian johdosta , en anna niiden vaikuttaa millään lailla omaan elämän menooni nämä asiat ei kuulu muille. Ole onnellinen oma itsesi älä anna muiden mielipiteiden vaikuttaa. Ps. Vuonna 2017 k.o on poistettu mielenterveys luokituksesta ei ole mielenterveysasia enää.

      • Minävaan

        Jaa! Kyllä tämä viimeinen kommentti on aivan ulkopuolisen kommentti ja asia on näin kun siinä on mainittu.


      • kjkl

        Jos tuolla viimeisellä lauseella yrität selittää sairausluokituksesta poistamista, vain transvestisuus on poistettu sairausluokituksesta. Muut transdiagnoosit ovat edelleen sairausluokituksessa mielenterveyspuolella F64 diagnooseja.


      • PaitsiEttäSeOn

        Transsukupuolisuus on kansainvälisessä ICD-10-tautiluokituksessa määritelty kuuluvaksi mielenterveyden häiriöihin.


      • Minävaan
        kjkl kirjoitti:

        Jos tuolla viimeisellä lauseella yrität selittää sairausluokituksesta poistamista, vain transvestisuus on poistettu sairausluokituksesta. Muut transdiagnoosit ovat edelleen sairausluokituksessa mielenterveyspuolella F64 diagnooseja.

        Sukupuoli identiteetti yhden tietämyksen mukaan mm. transdiagnoosit johtuu siitä että sikiönkehityksessä sukupuolielimet ja aivot kehittyvät eriaikaisesti ja toisiaan vastaamattomiksi 50/50 tieteelliseltä nimeltä kutsuttuna en tiedä? Jos pystyt antamaan asiallisen fakta tiedon niin otan kiitollisuudella vastaan. Mielellään enemmän perusteltuna kuin pelkät diaknoosit ICD10 ,F64.


    • kjkl

      Ensinnäkin aloittajalle: Oletan että olet transsukupuolinen koska puhut hormoonien käytöstä ja leikkauksista, eli et olisi transgender.

      Kun lukee noita aloittajan kommentteja, herää ihmetys. Ensinnäkin transdiagnoosien perusteella ei saa irtisanoa työstä. Mikäli näin on toimittu, työnantajan voi vetää oikeuteen ja vaatia korvauksia. Usein kylläkin työnantaja keksii jonkun muun käypäsen erottamissyyn ettei joudu maksamaan korvauksia (vaikkapa tuotannolliset syyt).

      Tuokin ihmetyttää miten joku täysin entuudestaan tuntematon pystyy tunnistamaan jonkun henkilön transihmiseksi. Miten tuo voisi olla mahdollista, onko ulkonäkö tai käyttäytyminen niin poikkeuksellista että tunnistetaan siitä tai onko "puskaradio" levittänyt tietoa asuinpaikkakunnalla. Yleensähän transsukupuolisen ulkonäkökin muuttuu senverran uuden sukupuolen mukaiseksi että outo henkilö ei pysty varmuudella tunnistamaan transsukupuolista. Tuohon tiedon leviämiseen ei ilmeisesti auta muu kuin muuttaminen pois paikkakunnalta ja aloittamisen alusta tuntemattomien ihmisten joukossa.

      Niin usein kerrotaan kuinka sukulaiset ja ystävät katoavat, siksi minäkin odotin tuollaista. Mutta se ei toteutunutkaan. Pientä vastahakoisuutta esiintyi, mutta suurin osa sukulaisista ja ystävistä/tuttavista hyväksyi minut. Lisäksi olen saanut runsaasti uusia ystäviä, koska sosiaaliset yhteyteni on kehittyneet kun sain lopettaa väärässä sukupuoliroolissa elämisen. Kotona nyhjöttäen yhteydet vain katkeavat.

      • Jebsuttaa

        Aloittaja on ihan normaali trolli, näkeehän sen tekstistäkin ettei hänellä ole kuin hatara käsitys transsukupuolisuudesta. Kaikki ei ehkä ole suomessa täydellistä, mutta yllättävän valoisaa ja mahdollisuuksia täynnä, myös meille transsukupuolisille. Tämä varmaan vituttaa jotain surkeaa setämiestä/naista jossain niin pitänyt kokeilla josko vähän pelottelemassa sais transihmiset pysymään kaapissa xD En tiedä. Tarviiko trolli edes mitään syvempää syytä. Voi lol.


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      67
      3222
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      549
      3044
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2355
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2002
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1825
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      307
      1820
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1622
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      104
      1314
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1218
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      23
      1205
    Aihe