Poliisi teki 30v viiveellä kotitukimuksen Pia-case

ToivRatkeaa

Huh huh näitä aikalaispolliiseja (ja aiempiakin monia poliiseja)
'
'Entäs tämä:

– Piia olisi kirjeen mukaan nostettu vaaleaan farmarimalliseen autoon. Tämä linja tutkittiin siihen aikaan loppuun, mutta nyt on tullut uusia vihjeitä jotka edelleen viittaavat saman henkilöryhmään johon myös tämä auto aikanaan viittasi. Tämä on se vahvin linja, ja tätä me nyt myös alamme työstää uudestaan.


"JOTKA EDELLEEN VIITTAAVAT SAMAAN HENKILÖRYHMÄÄN"

Mitä poliisi tällä tarkoittaa ellei toimittaja sekoa? Tuskin auto voi viitata tiettyyn ellei poliisi tiedä tarkkaa autoa?

ELI VIITTAAKO POLIISI SUORAAN HIENOISIN KAUTTA RANTAIN TERMEIN JEHOVIEN SYYLLISYYTEEN??

3

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitenlienee1

      Kirjoitan nyt tähän tänään avattuun Piia - ketjuun, kun tätä on helppoa nyt selata.
      Miten paljon Piia Ristikankareen katoamisesta on kirjoitettu lähes 30v aikana, niin aika olemattomasti on saatu mitään varmaan tietoa selville. Pari juttua tässä tuli mitkä alkoivat pyöriä mielessä, voi olla ns.hakuammuntaa, mutta kuitenkin jotain.
      Ensinnäkin Piiasta oli katoamisiltana havainto disco tm.edestä. Jäin miettimään, kävikö Piia kotipaikkakunnallaan Piikkiössä kenenkään tuttujen ym.luona?! Piialla ei paljon kai siellä hyviä ystäviä ollut, mutta oliko ketään kenen luona hän kävi?! En muista että tätä informaatiota olisin mistään koskaan lukenut. Jos Piia nähtiin katoamisiltana discon luona, niin olisiko voinut mennä jonkun paikkakuntalaisen tuttavan luoksekin?!

      Muuten tässä on käsittääkseni 4 mahdollisuutta:

      1.Ristikankareen perhe olisi syyllinen - tämä on esim.Piian isän haastatteluita lukemalla ja katsomalla, käsittääkseni aika olematon vaihtoehto
      2.Piia olisi kävellyt liftaamaan tien varteen, ja joutunut väärään autoon, ja hänet olisi surmanneet nämä ennestään tuntemattomat(/tuntematon) ihmiset.
      3.Piian olisi hypännyt tuntemansa henkilön kyytiin, joka olisi sitten surmatyön tehnyt. Tähän voi kuulua vaikka salainen poikaystävä tai Jehovan todistajien kautta tuttuja tai muita tuttuja.
      4.Piia olisi mennyt jonkun henkilön luokse suoraan Piikkiössa, ja surmattu sitten siellä.

      Lisäksi viiden kohta voisi olla onnettomuus tai itsetuhoisuus, joka sekin olemattoman pieni mahdollisuus, ilman että kukaan häntä ei koskaan olisi löytänyt.

      Voi tietysti olla sekin mahdollista, että Piia meni discon luokse, ja sieltä lähti tai pakotettiin johonkin matkaan. Tosin oliko niin, että tutkinnassakaan ei varmoja oltu siitä, keneltä nämä havainnot sieltä discon luona olivat, vähän sellainen kuva minulla on?!

    • teorioita

      Niin ainakin jossain vaiheessa raportoitiin, että Piiasta ei olisi mitään havaintoja sen jälkeen kun kyseisenä iltana poistui kotoaan. Tätä on poliisinkin toimesta ihmetelty. Käsittääkseni Piian asuinseutu oli tuohonkin aikaan sen verran taajaan asuttua, että yllättävää. Luulisi jonkun nähneen ikkunasta. Tosin tuolloin ilmeisesti satoi ja oli pimeää. Pimeydestä päätellen saattoi toki useampi naapuri olla jo unten mailla kyseiseen aikaan. Mystinen tapaus kylläkin. Mitä ilmeisemmin sai kyydin nopeasti sen jälkeen, kun oli kotinsa ulko-oven sulkenut. Tuohon aikaan ei ollut kännyköitä ainakaan kovin yleisessä käytössä, ja Piiallakaan ei raportoitu sellaista olleen. Näin ollen on ollut hankalaa ellei jopa mahdotonta sopia menoa kenenkään kotona huomaamatta. Kyydin on siis pitänyt olla tästä päätellen summamutikassa saatu. Huonojen sattumusten summa sikäli. Nopeasti siis varmaan saanut kyydin kota poistuttua ja päätynyt väärään kyytiin.

      Mutta missä Piia voisi olla nyt? Todennäköisin vaihtoehto lienee, että on henki riistetty ja ruumis haudattu johonkin maastoon. Toinen vaihtoehto lienee, että on hukutettu vesistöön. Esimerkiksi Fritzlin tapaus on toki tuonut senkin mahdollisuuden, että ainakin osa katoamisista selittyisi sillä, että joku on kidnapannut kellariinsa. Mutta se ei ehkä liene niin todennäköinen vaihtoehto kuin nuo kaksi ensin mainitsemaani.

      Toivotaan, että tapaus ratkeaisi piakkoin. Tosin aika on jo niin pitkä, että hankala varmaan sen puoleen enää ratkaista. Sattumalta saattaisi ruumis löytyä tai sen osia, mikäli oikeassa paikassa tehtäisiin kaivauksia. Todennäköisemmin selviää ehkä sattumalta. Mutta toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

    • mitenlienee1

      Kännykät alkoivat yleistymään 90 luvulta alkaen. Nokia-Mobira (Salosta, siis Piikkiön läheltä) rekisteröi "kännykkä" - sanan tavaramerkikseen vuotta ennen Piian katoamista eli v1987!!
      Eli Piialla ei todellakaan ollut kännykkää, vuosikymmen meni ennen kuin niitä alkoi olla kaikilla.

      Mutta yleisesti vakuuttavimmat yritykset ovat tässä tapauksessa liittyneet noihin vihjeisiin eli Ruotsissa asuneelta mieheltä (jota ei koskaan löydetty kirjeen perusteella, käsittääkseni), joka osasi rekisterinumeronkin antaa (miten muisti sen vuosien jälkeen, on ollut varmaan erittäin hyvä kysymys), joka yhdistyi sitten pedofiili - tuomioita saaneeseen henkilöön.
      Ja toinen oli piikkiöläisen kalastajan vihje, joka Piian katoamisen aikoihin näki kun Turusta tullut vene pudotti jotain läheiseen lahteen ja kirosi ja lähtivät nopeasti kun huomasivat kys.kalastajan.
      Mutta jossain jutussa mitä viime päivinä on nyt ollut on tutkinnasta todettu, että "toiveikkaita ollaan, että tapaus vielä ratkeaisi", ja toivossahan hyvä elää, mutta parempi jos ratkeaakin !!
      Tuossa on yksi maikkarin - juttu Piian katoamisesta vielä:

      https://www.mtv.fi/uutiset/ekstra/artikkelib/erikoisraportti-onko-oudossa-kirjeessa-ratkaisu-murhamysteeriin-tajuttoman-tuntuista-tyttoa-oltiin-kantamassa-henkiloautoon/5878832#gs.OukjKbI

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe