Pelson vankilassa kummitteli?

armo

En usko kummituksiin. Ne, samoin kuin ufot ym. ovat paholaisen tekosia, ilveilyä.

Olin joitakin vuosia sitten istumassa Pelson vankilassa. Olin juuri tullut uskoon. Tapahtui seuraavaa:
Sellin seinässä on kaksi nappia: yhdestä voi soittaa valvomoon ( jos on asiaa vartijoille) ja toisesta kuunnella radiota. Jos vartijat soittavat, syttyy vihreä valo, jos yrität itse soittaa valvomoon, punainen. Kun radio on päällä, palaa keltainen valo ( vaikea selittää sellaiselle joka ei ole vankilassa ollut).

Kuuntelin radiosta uutiset. Sen jälkeen sammutin radion painamalla seinässä olevaa nappia. Radio sammui. Otin muutaman askeleen ja käännyin katsomaan: näin omin silmin, että keltainen valo syttyi ja radio meni päälle.

Mietin eri vaihtoehtoja, mutta en keksinyt. Tiedän, että radiot voivat mennä itsestään päälle esim. hätätiedotuksissa, mutta siitä ei ollut kyse. Radiosta kuului pelkää musiikkia.

Ja en ollut humalassa, huumeissa enkä lääkkeissä. Olen kuullut muiltakin vangeilta oudoista ilmiöistä, erityisesti Sukevan vankilassa: tavaroita lentelee sellissä itsestään jne..

Onko muilla tietoa vastaavista? Itse uskon, että vihtahousu ei tykännyt uskoontulosta ja yritti pelotella. Avasin pöydällä olevan Raamatun ja näytin sitä avattuna. Jostakin syystä en pelännyt tilanteessa lainkaan, vaikka yllättävä veto olikin...Nämä on tietysti helppo sivuuttaa hörhöjen horinoina, mutta monelta olen näitä kuullut.

4

270

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Vaalalainen

   Ainoa virheetön Raamatunkäännös on "KUNINGAS JAAKON RAAMATTU 1611" (luettavissa www.JustBible.com ) ja en usko että sinulla on sitä ollut siellä sellissä; veikkaan että "uskoontulosi" on vain jotain harhaoppista uskonnollista tyhjyyttä jota koko Suomi (ja moni moni muukin valtio maailmassa) on täynnä, kuten Helluntailaisuudet, Luterilaisuudet, Ortodoksisuudet, Jehovan Todistajat jne jne.

   Kuinka pelastua Helvetiltä (sekä muita tässä viestissäni käsittelemiäni asioita luettavissa) nettisivuilla;
   (englanniksi) JESUS-IS-SAVIOR.COM
   (suomeksi, mutta minimaalinen sivu) WWW.MIKSERI.NET/SLNNLSTS

   Sinua ja kaikkeutta tauotta rukouksessa ajatellen.

   • armo

    En usko, että Raamatun näyttäminen sinänsä asiaan vaikutti, eihän kotona lukemattomana oleva Raamattu sinänsä mihinkään vaikuta. Kerroinkin vaan, että tein niin.

    Mutta aloituksessa ei ollut tarkoitus käsitellä raamatunkäännöksiä tai uskoontuloani, eikä arvioida sitä, vaan ilmiötä.

    Ja on kyllä outoa, että kuuntelin nuoruudessani black metallia ym. mutta tuollaista ei koskaan tapahtunut.

    Siksi uskonkin, että juuri uskonasiat vaikuttivat. Heittihän Lutherkin tarinan mukaan paholaista mustepullolla. Eli tuollaiset ilmiöt ovat paholaisen aiheuttamia.

    Kuolleiden ihmisten henget eivät siis vaella täällä.

    Sanon vielä tätä palstaa seuraaville: älkää uskoko aaveisiin, ufoihin ym. Ne ovat vain paholaisen juonia. Uskokaa Kristukseen.


  • Vaalalainen

   Ymmärsin kyllä että et halua keskittyä uskonopillisiin asioihin tässä keskustelussa, mutta sivuhuomautuksena sanottakoon; viime viestissäni mainostamassani JESUS-IS-SAVIOR.COM -sivustolla väitetään että Martti Luther - tai kuten em. sivulla kutsutaan "Martin LOSER" - on todennäköisesti tällä hetkellä Helvetissä.

   En ole 100% varma, mutta onko lempipastorini MAX D. YOUNCE sanonut Lutherista, että "maailman suurin huijari" tjsp.. emmuista.

  • kauanuskossa

   Aloittaja olet ihan oikeassa. Paholainen ei tietenkään pidä siitä että hänen palvelija tulee uskoon. Olen kokenut pimeyden voimien ilmestymistä ennen uskoontuloa ja senkin jälkeen. Jeesus Kristus on nimi, jota ne voimat säikkyvät. Hienoa että olet Voittajan riveissä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   121
   5555
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   26
   2371
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   90
   1196
  4. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1112
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   68
   1029
  6. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1024
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   375
   963
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   165
   884
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   829
  Aihe