Tulevan puolison käden pyytäminen

Vappe

Ollaan nyt päälle 2,5v oltu yhdessä joten varmaan alkaisi olemaan kihlautiminen ajankohtaista.Tyttökaveri on jo aika suoraan kysynyt että milloin meinaan kosia häntä ja kyllä itse olisin tehnytkin sen mutta ongelmana on sen käden pyytäminen hänen isältään.
En ihan hirveästi ole hänen kanssa ollut tekemisissä ja en ole jutellut juuri yhtään hänen kanssaan koska ei tulla oikein yhtään juttuun.Ei edes tervehdi minua kun tavataan vaikka itse tervehdin.Tuntuu niin kiusalliselta kysyä häneltä siitä kun ei muutenkaan jutella ja asiaa hankaloittaa kun nähdään ehkä kerran kuussa kun käymme sielä.
Ja jos kysyisin niin vastaus olisi tyyliin häneltä että 'mitä vittua sä multa tuota kysyt' ja tästä voi päätellä millainen henkilö kyseessä.Ja aika usein kännissä kun käymme ja en kuulemma saisi kysyä sitä silloin kun hän on kännissä..
Mutta tyttöystävälleni hänen isänsä on tärkeä ja haluaa nimenomaan että kysyn häneltä muuten ei suostu kihlautumaan.
Pitää kait odottaa sopivaa hetkeä ja saisin rohkeuteni kerättyä ja kysyttyä tuota.

3

526

  Vastaukset

  • Noi on vanhoja juttuja menet vain kihloihin jos siltaä tuntuu eik' tartte muilta kysellä kuin naiseltasi.

  • Mitäs juoppolallilta kyselet

  • "Joten varmaan" olisi aika kosia, hmm koetko itse todella niin? Pidemmän päälle ei siitä välttämättä mitään hyvää koidu, jos tyttöystävän painostuksen tai odotuksen pohjalta olet kosimassa... siis vaikka lopulta ite olisit myös sen kannalla, niin kannattaa kuitenkin selvittää tuo asia itselleen omassa päässään. Haluatko, miksi jne... tuo ajatus isältä kysymisestä on ok, mutta epäröinti myös siinä, huolimatta millainen appiukon tekele on, niin viittais siuhen, että itse tykönäsi et ole asian suhteen velä sujut.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   30
   1656
  2. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   22
   808