Ravintola Anorak

Nälkäinen57

Hei! Minkälaiset kokemukset teillä on ravintola anorakista? Meillä ei menny kaikki ihan putkeen siellä! Ensinnäkin palvelu ja ruokien laatu vaikuttaa kovinkin paljon harrastukselta, joten se maistuu ja näkyy melkein kaikessa tekemisessä! Sen lisäksi tuttavani sai sieltä vatsataudin! Ihmettelen, että miten noin pienellä listalla saadaan raaka-aineet pilaantumaan! omistajista yksikään ei vaivaantunut kommentoimaan palautetta, jonka sähköpostilla laitoimme!

134

6450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hygieniapassi

      Muistitko pestä kädet ennen syöntiä? Monesti sen vatsataudin saa ihan omaa hölmöyttään.

    • alanvaihto

      Eilen oli kyllä niin tympeäilmeinen blondi töissä että. Pikkasen yritystä peliin vaikka kuin vituttas olla vappuna töissä, ei se asiakkaan syy ole.

      • Yrittäsees

        Tällä ko. Plontilla on aina naama mutkalla. Harvemmin on mikään hyvin!
        Ainakin taulun ärvötyksestä päätellen..


      • sivullinen70

        mie kuulin että tämä kyseinen lonti oli käyny eräässä barissa haukkumasa työntekijät ja kokobaarin, oli kuulema omistaja ollu paikalla, kuis tommonen ihminen saapi olla muka hienosto ravintolassa töissä. osaakohan edes hävetä idioottimaista käytöstä.


    • Pienestäsuurempaan

      Taktiikkana lienee: nälkä kasvaa syödessä. En ole käynyt ko. ravintolassa.

    • MättöKäy

      Onko ns. Fine Dining-paikka? Jos on, no thanks!

    • Tyytyväinenasiakas

      Erittäin hyvät! Ruoka on bueno ja palvelu hyvää. Tosiaan, pesittekö kätenne ennen ruokailua?

      • Nälkäsaarto

        Ihan perseestä koko paikka. Omistaja kävi hesasta hakemassa oppia kuinka tehdään perunasta lastuja ja kuinka tehdään kyyttölihaa, kun liha sanan eteen lisätään kyyttö :D taas hävettää olla Kajaanissa kun tuollaiset paikat saa pitää ovensa auki.


    • pommigommi

      Eihän sun oo pakko siellä käydä jos niin kovasti hävettää.

    • Tyttö1981

      Perseestä on minunkin mielestä ko paikka.

      • dgfsdgdfhngfhfhgfh

        Ei niitä käsiä perseeseen tarvitse tunkea... Varmasti on ruoka perseestä muuten. Kävin pari kertaa mutta ei oikein "iskenyt" jäi vähän ontoksi kokemuksena. Ehkä osa ihmisistä kokee paikan omakseen!


    • Rahalla_saa

      Ketjunavaus taitaa olla köyhien kainuulaisten ulinaa, kun ei ole varaa syödä fine diningia. Ettei vaan olisi se vatsatauti hankittu jossain muualla? Hienoa, että meille kulinaristeille on tuotu tällainen ravintola .

    • Nälkäinen67

      Kovin on köykäinen esitys kulinaari hommista tuo paikka! Sehän on pelkkä vitsi koko paikka :D

    • Erkkijolla

      Joo tuollaiseen hommaan pystyy kuka vaan jos haluaa. Paikka ei ole mitenkään erityinen, ei edes miljöön, palvelun, saatikka annosten puolesta. ”Halpa” mutta huono kokeilu, sanoisin jopa mauton.

    • Asiakas

      Ollaan käyty kahdesti syömässä. Hyä ruoka ja kainuulaisuutta kunnioittava. Ostaa paikallisilta yrittäjiltä ja maatiloilta raaka-aineet. Työllistää siis muitakin. Fine dining paikka, mutta mukava tunnelma. Toivon menestystä yrittäjille.

    • Viljelijämasi

      Onkohan luvat kunnossa jos tiloilta suoraan ostaa. Kerran käytiin ja rahat meni, eikä ollut hyvää :/

    • Pinkkakunnossa

      Eihän se Anorakin ruoka maistu kajaanilaisille, jotka on tottunut s-ryhmän pakastepihveihin ja rainbow-ristikkoperunoihin.
      Btw, loistava ruoka, huikeet jäbät duunissa ja hieno facelift koko Kajaanille!

    • loordi

      paskaki on hyvää kun sen oikeesti maustaa sanoi muuan mies.

    • Justme

      Kajaanilaiset mitään tiedä hyvästä ja tyylikkäästä ruokapaikasta!

    • Veikkollaonpaalua

      Huikeat jäbät? Ihan perus tyhjätaskuja! S-ryhmässä on hyviä paikkoja, eikä ne ole ensimmäisenä kaatumassa jos joku heidän paikkoja vähän arvostelee. Taitaa nämä huikeat tyypit täällä itse kirjoitella. Pellejä koko porukka!

      • Areyouidiot

        Rikkaitako niiden pitäis olla?


    • Yrittelijäspedet

      Nimikin on perseestä, mikä vi...n anorak... Voihan v...u! Sama kuin ois joku v..n "rexona" ha

    • Professori

      Anorak = Anoreksia= idiotismia. On kyllä typerä nimi!

      • OmenNomen

        Nimi on kylä tosi outo-
        Anorak = Anorex tai Anorak=Rakki ku rakki

        Tai jos on tarkoitus viitata anoraki vaatteeseen, niin ssiten paikan pitäisi olla joku hyvin rento vapaamuotoinen paikka, johon saa piipahtaa viakka verkkarit jalassa ja anorakki ja monot päällä-

        Tosi outo nimi


    • Eeesa

      Sehän tässä taitaa kajaanilaisille olla suurin ongelma, että kyseessä on yksityisen ketjuun kuulumaton ravintola, jolloin yksittäinen henkilö saattaa päästä rikastumaan. Mieluummin kannatetaan ketjupaikkoja ja kuvitellaan, että asiakasomistajana itse hyötyy kun niissä syö. Toki jos on valmis maksaa 20€ pakasteruuasta kuten joku yllä mainitsi ja saa siitä pari senttiä itselleen, niin onhan se kotiinpäin...
      Minä haluan tukea yksityisiä sillä toivon vastedeskin täältä löytyvän paikallista osaamista ja tekemistä eikä pelkkiä maakunnan puljuja

      • Jo_pois_muuttanut

        Komppailen Eeesaa. Yrittäminen Kajaanissa on absurdia. Paras vaihtoehto on muuttaa pois, ja antaa noiden s-idioottien jaella pennosensa keskenään.
        20 vuotta eteenpäin kun laitetaan, ollaan tasolla Ristijärvi. Siinä voi miettiä sitten niitä ruokapaikkoja.


    • Tepaa

      Jos kainuulaisen kateuden voisi muuttaa energiaksi niin ei tarviis loisteen hintoja itkeä

    • Esakrlo

      Sehän siinä onkin että näin tulee toimia ja yksityisiä pitää tukea JOS sieltä löytyy osaamista. ko paikasta sitä ei valitettavasti meidän mielestä löydy tai ainakaan sitä ei lautaselta löydy. Ja alkaa olla tuo pakaste ajatus jo aika vanha väite :D moniko teistä on ravintoloissa töissä? Jos joku paikka joutuu käyttämään pakasteita niin se on just tämä paikka että tulee selviämään pidempään samassa paikassa missä se nyt on.

      • Anonyymi

        Anorak -yritys on mennyt konkurssiin. Olikohan ihan taktiikkaa,että perustivat ravintolan ,jonka eivät alkuunkaan ajatelleet kannattavan. Olivathan ostaneet kaupungin parhaalta paikalta suojeltavan rakennuksen melkein ilmaiseksi. Nyt sitten asuvat siinä ja etsivät vuokralaista. Kyllä tuolla tavalla kuka vaan osaa rikastua!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anorak -yritys on mennyt konkurssiin. Olikohan ihan taktiikkaa,että perustivat ravintolan ,jonka eivät alkuunkaan ajatelleet kannattavan. Olivathan ostaneet kaupungin parhaalta paikalta suojeltavan rakennuksen melkein ilmaiseksi. Nyt sitten asuvat siinä ja etsivät vuokralaista. Kyllä tuolla tavalla kuka vaan osaa rikastua!!!

        Meinaatko, että tollasen kunnostaminen on halpaa lystiä. Vähän valoja tauluun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meinaatko, että tollasen kunnostaminen on halpaa lystiä. Vähän valoja tauluun.

        Tuo oli vain esimeekki siitä järjenjuoksusta, joka täällä palstoilla kukoistaa.
        Tai siis täydellisestä järjen puutteesta, eihän se juokse.
        Tyhjätaskut pölhöt on niin kateellisia kaikesta.
        Konkurssistakin.


    • Bardi

      Perusteetonta ja härskiä mustamaalaamista. Herää kysymys mikä on motiivi kun noin v...ttaa.

    • joossessessada

      Hyvä jos joku rafla tekee, tai tekisi ruuat niinkuin kokkiohjelmissa annetaan ymmärtää. Eli, alusta asti, tuoreita raaka-aineita käyttäen, tarpeeksi työvoimaa sen ruuan tekemiseen, ...mutta...ei se mene näin, valmiita kastikkeita lämmitellään, pakasteina tai puolivalmiina eineksinä tulee kaikki nykypäivänä sinne sinunkin lautaselle! Tuunausta pikkuisen, limeyrttie ja muuta pinnalle, hieno annos nimineen valmis, bueno!
      Työntekijän palkkaus maksaa liikaa, joten valmiiden eineksien käyttö halvempaa, ja yksi kokki loihtii sen tarjottavan suitsait!
      Mielikuvat ruokalistalla hienoine nimineen antavat tunnelman ja veden herahtamaan kielelle..todellisuudessa nykypäivän kokki aukoo säilykkeitä, kuumentaa ne, aukoo vakuumiin pakattuja lihoja,lämmittää ne...ehkä 'aidolla' kiviparilalla ottaa lihaan parilan uurteet ja maun, pakasteesta lohet ja nieriät(valmiita juttuja), ...hoi hoi...mielikuvilla saatetaan kuluttajan aivoihin ihanat ruuat, jotka tehdään siinä keittiössä. Ne valmistaa saarioinen, atria, snellman, ja muut tahot.

    • ranobak

      Pinet annokset. Kylmä pääruoka. Tilauksesta alkuruuan yuloon sai odottaa todella pitkään meni pari lasia viiniä odotellessa joten vaikutti myyntikikalta tai sitten keittiö on vain toooodella hidas. Nuiva henksu. Onneksi uudistunut sulo on avannut ovet. Menkää sinne. Ei jatkoon!

    • 235rtgs

      Menit ja tilasit.... anna kun arvaan: alkupaloiksi skampit chilillä. Sitten pääruoaksi "härän", eli naudan sisäfile.... ottas.... medium ja uuniperunat kaverina. Listalta toiseksi halvin.... ei se kaikkein halvin punaviini. Jälkiruokana mielelle irish coffee ja frouvalla talon sorbetti. Ja tipithän Suomessa lasketaan jo hintoihin.

      • 235rtgs

        miehelle siis... paitsi jos on vaniljajädeä ja kuumaa suklaakakkua.... sitten se ottaa sen.


    • hykieenija

      Naisten vessassa haisi pieru, pahoitin mieleni.

    • mahdollisuusssss

      Täällä korvessa aletaan parjaamaan uusia yrittäjiä, miksi? Se, me-henki puuttuu täällä, sekä poljetaan suohon heti joku uusi yrittäjä. Annetaan rauhassa yrittäjän yrittää, takapakkeja tulee aina uudessa yrityksessä, olipa se minkäalan yrittäjä tahansa! Joku edes uskaltaa tehdä ja yrittää, ettei tämä kommuuni näivettyisi kertakaikkiaan!

    • Puntariuntari

      Eipämuutako anorakit narikkaan evvväät tuulensuojiin. Senjäläkeen raikuva puntaripieru jälkikoukkuineen kiitokseksi hlökunnalle!

    • michelin

      Aikuiset miehet lippis päässä ja ah niin yksilöiinen trendiparta räästä tönkkönä.

      • Etoovieläkin

        Tuo kyllä kiinnitti minunkin huomiota sen kerran kun siellä kävin.
        Luultavasti kainuulaista junttikulttuuria pitää se rasvanen Hankkenin lippis päässä yötäpäivää?
        Meni ruokahalut samantien.


    • Armina

      Lounasruoka on ihan ok, välillä jopa erittäin hyvää. Kerran olen käynyt illallisella, silloin ei juomatarjoilu pelannut mutta ruoka oli loistavaa. Mukava ja iloinen palvelu on ollut kyllä aina.

    • Marttanisula

      Ja taas haetaan keittiöpäällikköä :D on se vaan ihme paikka, ettei siellä kukaan viihdy.

    • Kysyväeikainuustaeksy

      Kuka sen paikan omistaa / johtaa?

    • Korhonen

      Jotku poikoset.

    • SekuuluisaJoku

      Se kuuluisa ”joku” on rekrynnyt ihmiset sinne töihin ja se kuuluisa ”joku” on vastuussa laadusta & palvelusta. Jos tekee huonoja rekryjä, että maine menee niin voi syyttää itseään.

    • Halina

      Kesällä sisällä oli aivan liian kuuma, vaikka ikkunat olivat auki. Kärpäsiä pörrää paljon ja kerran lenteli ampiainenkin.

    • SisäänkäyntiHIRVEÄ

      Katselin sitä ulkoapäin lenkillä ohi kävellessäni.
      Tosi hirveä tuo sisäänkäyntirakennelma, kun se on pitänyt siihen kapeaan jalkakäytävään mahduttaa. Materiaalikaan ei sovi yhteen vanhan puurakennuksen kanssa, semmonen teräshökötys siinä ovien edessä.
      Sisäänkäynti pitäisi olla ihan muualta suunnasta.
      Ei mitenkään kutsu tämä paikka sisään.

      • eläpämittää

        en ikinä koskaan missään ole odotellut niin kauaa drinkin valmistamista, ku tässä paikassa


      • kiitos-siitä

        Minä peukutan ravintolalle, jonne pyörätuolilla kulkevat ovat myös tervetulleita. Kiitos siitä. Onneksi kaikkea ei mitata ulkoisella koreudella.


    • tsemppiävaan

      Nyt olen käynyt muutaman kerran lounaalla ja joka kerta on ollut hintansa väärtiä evästä. Osa tarjoilijoista on hymyttömiä mutta kai se trendipaikoissa vähän kuuluu asiaan ja ne lippikset on kyllä korneja. Mutta reilusti ollaan plussan puolella, iltamenu täytyy testata vielä.

    • Haarukkajaveitsi

      Ihan positiivistä oli oma kokemukseni. Olen käynyt hienommissakin paikoissa, mistä harva täkäläinen on edes kuullutkaan.
      Mutta aina riittää narisijoita joka asiaan kun ei ymmäretä muuta kuin oma napanöyhtä ja sen haju.

      • junttisaatana

        Sinä et oo käyny kun Hilsun baarissa 1970- luvulla.


    • Ihmettelijä

      Tulee käytyä aina silloin tällöin lounaalla ja positiiviset kokemukset. Salaatti keitto lounas muodostavat juuri passelin kokoisen kokonaisuuden, ettei ole nälkä tahi ähky. Lisäksi lounaan pöytiintarjoilu mättöbuffan sijaan on plussaa.

    • Elsamaria

      Kysyin mistä päivän muikut on kotoisin? Tarjoilija tuli pitkän kierroksen jälkeen kertomaan ,että suomalaisia ovat. Ei se paljo kiinnosta.

      • boheemikossiinä

        Minulta kerran kysyi hankala päivittäinen aasiakas eräässä puljussa> Onko lohifilee uiskennellut vapaana virtaavissa joissa, vai onko se tarhattua lohta? Hmmm...menempä takahuoneeseen, selvittelen alkuperän...kestää> siinäpähän aasiakas odottelet vastausta, sekä muut asiakkaat...onhan näitä imbesillejä mahtunut työuraani moniakin...nauramme teille, pilkunviilaajat ja turhantärkeät 'hienot' aasiakkaat!


      • Mutukuikku
        boheemikossiinä kirjoitti:

        Minulta kerran kysyi hankala päivittäinen aasiakas eräässä puljussa> Onko lohifilee uiskennellut vapaana virtaavissa joissa, vai onko se tarhattua lohta? Hmmm...menempä takahuoneeseen, selvittelen alkuperän...kestää> siinäpähän aasiakas odottelet vastausta, sekä muut asiakkaat...onhan näitä imbesillejä mahtunut työuraani moniakin...nauramme teille, pilkunviilaajat ja turhantärkeät 'hienot' aasiakkaat!

        Hieno asenne. Oottakoot vaan muutkin. Sisävesimuikut vaan maistuvat kaikki erilaiselle kotijärvestään riippuen. Joidenkin vesien muikkua en halua syödä toista kertaa. Onneksi hankalat asiakkaat vähenevät kohdaltasi ripeää tahtia. Toivottavasti jää muutama mukava.


    • idiootti

      Oletpa todella ammattitaidoton tarjoilija, asenteesi on huono, olet väärällä alalla ja haitaksi yritykselle. Ylpeilet vielä kuin tyhmä olet etkä älyä että asiakas maksaa palkkasi. Todennäköisesti olet vielä rumakin.

      • Haluan sanoa tähän väliin vain sen, että minusta jokainen on yhtä tärkeä ja aina voi valita sanansa niin ettei loukkaa muita. #pienipalarakkautta


      • Lovebot
        LovebotBlue kirjoitti:

        Haluan sanoa tähän väliin vain sen, että minusta jokainen on yhtä tärkeä ja aina voi valita sanansa niin ettei loukkaa muita. #pienipalarakkautta

        Haluat ihmiset pois ravintoloista mussuttamaan Fazerin sinistä ja lihomaan.


      • hyvästiFazer
        LovebotBlue kirjoitti:

        Haluan sanoa tähän väliin vain sen, että minusta jokainen on yhtä tärkeä ja aina voi valita sanansa niin ettei loukkaa muita. #pienipalarakkautta

        Tämmöisen idiootti bootin vuoksi Fazerin tuotteet menee boikottiin.


      • hoosiewerri

        Seuraavan kerran sinä aasiakas kun tulet, niin pyydän palkankorotusta, jooko? Ja isommat iltalisät. Sinä kun sen palkan kerran maksat.


      • haupitsipa

        Tarjoilija...tai muu mikä tahansa palveluammattilainen, ala-arvoinen(monien mielestä) ja pienipalkkainen jokapaikan sylkykuppi. Haukutaan, arvostellaan(jopa ulkonäkö),huoritellaan, käskytetään, ..tätä on työnteko ravintoloiss/baareissa ja muissa. Muiden ammattien tekijöitä jos haukutaan yhtä paljon, se menee oikeuteen asti...kaikkien as.palvelijoiden pitäisi tehdä rikosilmoitus kunnianloukkauksesta, sekä uhkailusta koskien omaan terveyteen!


    • Kaikkieioletottamitäluet

      Ihme porukkaa täällä. Tekee yrittäjä niin tai näin niin aina riittää narisijoita. Ihme että kukaan edes haluaa yrittää täällä, ehkä sitten olette tyytyväisiä kun jäljellä on enää abc tms.jossa voitte käydä "ulkona" syömässä :D
      Ja täytyy muistaa että tällä sivustollakin voi kirjoitella 1-2 negatiivista ihmistä eri nimimerkeillä, jotta saa negatiivisen kuvan jollekin yritykselle.

      • fgfhdghfghgfdh

        Niin mutta kyllä tuolla Anorakissa parantamisen varaa on roimasti. Ei täällä ihan turhia ole kaikki kommentit.


    • Sallihan

      Aika jännä juttu että täällä ei haukuta s-ryhmän tai ulkomaalaisten paikkoja, vain kantaväestön joka jaksaa yrittää, maksaa veronsa ym. No, kateellisten panettelua eikä muuta.

      • thhrutyutudj

        Kommentit poistetaan


    • rakkianorakki

      Rakki paikka vaan kiinni ei tuollaisia firmoja kajaani kaipaa..!

      • nössönössönössö

        Puhu omasta puolestasi vaan, sinun ei ole mikään pakko käydä niissä, mutta joitakin muita saattaa kiinnostaa. Sinä voit vetää purkkilihaa pussipäässä, niin et pääse yllättymään ja kaikki on aina samaa ja turvallista.


    • Näläkäenen

      Hankaluutena näissä FineDining-paikoissa on, että niissä ei lähde nälkä.

    • Anonyymi

      mitäs kajaanin anorak ravintola nykyään kuuluu ?

    • Anonyymi

      Lounas pyörii ainakin edelleen ja on hyvinkin hintansa väärti, iltapuolen tarjonnasta ei viimeaikaisia havaintoja. Kaikki viime talven
      esiintyjät mitäänsanomattomia ja tylsiä.

    • Anonyymi

      Niin toivoisin alun buustia Anorakkiin, jotain uutta/ uudistusta ja paluuta annos lounaisiin.
      Ehkä iltamenyyhyn lisävaihtoehtoja, myös edullisimpia. Sunnuntai tai Lauantaibrunssia edes kerran kuukaudessa:)

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jaa...a, onkohan tuo Linnanvirta kuitenkin vähän kuivaskan oloinen festari?

    • Kävin vieraideni kassa syömässä. Pettymys oli.. Henkilökunta hengaili tiskin takana omia juttujaan, emme kaivanneet sellaista esitystä. Ruoka oli kehnoa.

    • Anonyymi

      Hinnat korkeat ja se mitä tilaa ei kyllä ole balanssissa hinnan kanssa.!

    • Anonyymi

      Henkilökunnan vaihtuvuus vaikuttaisi olevan ainakin korkea.

    • Anonyymi

      No miten vaatekauppiaasta tulee kannattavan ravintolan pitäjä pelkän Saastamoisen omistavalla sukunimellä. Vaatteet ja ruokaravintola on eri alaa.

    • Anonyymi

      No kohtahan tuo "torppa" on kokonaisuudessaan myynnissä mukaan lukien tontin lähellä oleva kerrostaloalue.

    • Anonyymi

      Isolla porukalla olemme varanneet ateriat tykötarpeineen linnanvirtajuhlien ajaksi. Älkää tulko sekaan.

      • Anonyymi

        Tais sapuska jäädä syömättä:D konkkaan meni


    • Anonyymi

      Kainuun Sanomien nettisivulla juuri nyt: "Ravintola Anorak konkurssiin .
      Viimeiset ateriat syötiin tänään".
      Voi , voi, mieluummin sen terassilla istui kuin Rosson.

      • Anonyymi

        Ei kannata kaikkia uskoa.


      • Anonyymi

        No ei ole aprillipäivä.
        Koitapa huomenna mannä ovia nykimään.

        Se ei koskaan ollut paikka, joka olisi kutsunut tutustumaan, ei herättänyt mitään mielenkiintoa. Pikemminkin ison kynnyksen takana.
        Liian elitistinen Kajaaniin?

        Ny on paikka konkurssissa. Ison työn yrittäjät tekivät. Vahinko, terassi nyt kuitenkin oli kivan näköinen, mutta koska se oli auki. En koskaan nähnyt siellä ketään, kun kävin kävelylenkillä päiväsaikaan.


    • Anonyymi

      Totuus on että Kajaani on junttila, kebab ja pizza on suurin ruokanautinto eikä se siitä muutu. Konsepti oli kunnianhimoinen
      mutta riski ja markkinointitutkimus ( jos sitä yleensä tehtiin) ei toiminut. Verkkari ja tuulipukukansa totuttelee vielä valkosipuliin ja
      laskee kaiken sillä että kossua voi juoda munasillaan kotona ja syödä lenkkimakkaraa kun se on halpaa. Ei semmosille kannata muuta tarjotakaan, ehkä se vie vielä pari sukupolvea ja matkailua muuallekin kun Iisalmeen niin oppiva nauttimaan elämästä sen ikuisen säästämisen sijaan. Käykää ostamassa Makasiinista maksalootaa, se on tosi halpaa,

      • Anonyymi

        Missä on Makasiini, kyselee maksalooran ystäwä


      • Anonyymi

        No suurimmaksi näin kaliissa paikassa on ruokailu ja iltoja viinilasin kanssa vietetty pitkää iltaa kun maksajana on oma työnantaja.


    • Anonyymi

      Sääli nuoria yrittäjiä, jotka tekivät ison työn ja saivat aikaan hienon konseptin, jolle ei kuitenkaan ollut tilausta täällä perifeeriassa. Kainuun kansa ei ravintolassa syö, eikä varsinkaan fine-diningia, joksi Anorakin kattaus -ehkä vähän väärinkin- ymmärrettiin.

      Kalsarikännit ja karvan verran parempi pizza päälle! Ne on meidän kainuulaisten ikiomia nautintoja.

      • Anonyymi

        Jäikö markkinointi tekemätttä?
        Oikeasti, en koskaan tuntenut, että olisivat halunneet minut asiakkaaksi.
        Jokin siinä tökki.


    • Anonyymi

      Olipa odottamaton konkurssiin hakeutuminen...

    • Anonyymi

      No, kyllä se parin konkurssin jälkeen alkaa toimimaan! Pistetään remonttiin menneet rahat aiemman omistajayhtiön tappioksi. Kyllä se uudella nimellä ja samoilla omistajilla seuraavalla kerralla jo kannattaa.

    • Anonyymi

      Siis niin surullinen tarina, voi että!
      Minkä työn ja uhrauksen perhe teki,
      mikäpä täällä kannattaisi?
      Harmittaa ihan vietävästi:(

    • Anonyymi

      Omistajat voivat katsoa vaan peiliin syyllistä etsiessä. Turha itkeä ettei kainuulaiset osaa arvostaa hienoja ruokia. Paskat se siitä ollut kiinni. Ruoka ja palvelu luokattoman huonoa. Ruokalistalla pääruokana paistetut muikut, entrecote pihvi ja hampurilainen. Tarjoilijana nuori poika joka oli niin pihalla kaikesta ettei voi uskoa. Harmi työntekijöitä kohtaan mutta omistajille ei sääliä heru

    • Anonyymi

      Ne kokkien pesäpallolippikset oli liikaa, ne sopii lapsille pihaleikkeihin mutta ei aikuisille sisätiloissa. Imago ja mielikuva tippui samalla sekunnilla.

    • Anonyymi

      Vähän sama ilmiö tässä kuin nepalilaisessa aikanaan. Jostakin välittyy asiakkaalle tunnelma, että homma ei ihan nappaa henkilökuntaa. Onko sitten tarkoituskaan napata, on varmaan kysymys sinällään, viralliset syyt ainakin hivenen erikoisia.

      • Anonyymi

        Tarkoitatko Aspendosta mikä lopetti? Siellä oli todella hyvää ruokaa ja palvelu ystävällistä! Eihän nää kajaanilaiset osaa syödä kuin pizzaa ja hampurilaisia! Ei missään nimessä istumaan mihinkään hienompaan paikkaan...


      • Anonyymi

        Eikö Aspendos ollu joskus melkein 9v sitten? O.o


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoitatko Aspendosta mikä lopetti? Siellä oli todella hyvää ruokaa ja palvelu ystävällistä! Eihän nää kajaanilaiset osaa syödä kuin pizzaa ja hampurilaisia! Ei missään nimessä istumaan mihinkään hienompaan paikkaan...

        Ei Ada Aspendos ollut nepalilainen vaan välimerellinen, eli Mediterranean.

        Ada jatkaa edelleen pizzeriana, sama yritys takana.
        Se nepalilainen oli ihan eri ravinteli. Älkää sotkeko.


    • Anonyymi

      Nepalilaisessa ruoka oli ihan ok, mut ei enempää, hintaansa nähden se toimi. Tila oli jotenkin hämärä ja kolkko, ei sinne huvittanut montaa kertaa mennä iltaa viettämään. Lorissa ei ole tullut käytyä, en tiedä onko tilaa rempattu.

    • Anonyymi

      Vähän asian sivusta...
      Ihan hirveä viritys on tehty kun on rakennettu sisäänmenot tuohon jalkakäytävälke.
      https://images.cdn.yle.fi/image/upload//w_1198,h_674,f_auto,fl_lossy,q_auto:eco/13-3-10913544.jpg

      Eikö olisi voinut rakentaa yhtenäistä tasannetta, toiseen päähän portaat, toiseen luiska. Tuo viritys lienee museoviraston keksintö? Kauhea!

      Ei oikein kutsuva sisäänkäynti.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Kun kerran ravintolatoimialalla pitää kerran olla 110% teholla töissä niin miten se sitten toimii muilla toimialoilla? Olisiko "konsepti" toiminut paremmin vaikka 150% tehoilla? Laatulehti Kainuun sanomien mukaan paikka oli kajaanilaisten suosima muttei kannattanut. Miettikää ihmiset mitä luette ja kuulette. Kaikkea hyvää konkurssin tehneelle ja realismia elämään.

    • Anonyymi

      Yhdeksän (9) työntekijää. Eli joka ikinen kuukausi pitää olla yrittäjällä yli 30 tuhatta euroa rahaa maksaa palkat kuluineen. Päälle muut menot. Saa siinä muutaman aterian myydä ennen kun kannattavuus on kohillaan.

    • Anonyymi

      Minulle tuli vaikutelma, että se on jotenkin niinkuin suljettu kerho, vain kutsutuille asiakkaille.
      Mikään mainoskampanja, tai ilmoitus, ei osunut silmiini, että tervetuloa syömään, kahville, drinkille, napostelemaan. Tutustumasn.
      Susäkuvia katsoin, eikä näyttänyt mitenkään kutsuvalta tai viihtyisältä.
      No nyt en enää voi edes tarkistaa mielipidettäni.

    • Anonyymi

      Kyllä ne mainosti ainakin Koti-Kajaanissa jonkun verran ja lounaslista pyöri Facebookissa, mut ei kaikki ihmiset ole siellä. Tuolla ylempänä on postaus yhdeksästä työntekijästä, se kyllä kuulostaa paljolta. Ei kai ne kaikki ole voinut yhtäaikaa olla töissä? Osa lienee ollut tuntilaisia jotka tekee vaan vkloppuja?

      • Anonyymi

        Facebookissa joopa joo.
        Millon firmat tajuaa, että meitä on paljon, jotka emme i k i n ä mene facebookkiin.
        Miksi ihmeessä pitäisi luovuttaa tietojaan facebookille, että pääsee katsomaan firmojen tiedotteita. Loin koetilin, ja siellä udeltiin ihan liikaa. Siihen se jäi.


      • Anonyymi

        Legendaarista!


      • Anonyymi

        Tjaa. Minä kyllä menen ravintolaan syömään ja juomaan.
        En naimaan. Tai sokkelia kivittämään.
        Että sikäli ihan sama.


      • Anonyymi

        Olisi sinunkin kannattanut käydä se apukoulu ja tarkkailuluokka loppuun eikä jatkuva liimanhaistelukaan hyväksi ollut.


    • Anonyymi

      Tulee monille yrittäjille yllätyksenä henkilöstö, raaka-aine ,mainos, laite, vuokra, vero, sähkö, lämmitys, korjaus, työntekijöiden vuosilomat, ja muut kustannukset eteen...pitää siinä myyntiä olla, että kaikki nuo kustannukset hoituu...täällä ei kulinaristipaikka menesty.

    • Anonyymi

      Olen vieläkin ihan pöllämistynyt tuon ravintolarakennuksen sisäänköynnistä.
      Tuon täytyy olla museoviraston byrokratian luoma häkkyrä, tuo portaikkoviritelmä.
      Eipä kutsu sisään, ei tottavie.

    • Anonyymi

      Täällä säälitään ja lässytetään konkurssia. Tekivät tarkoituksella. Anorak ravintola nurin mutta kiinteistö ja tontin vuokrasopimus Anorak societyllä. Nyt kerrostalon rakentamiseen ja talo missä oli ravintola Saastamoisen omaan käyttöön.
      Hyi helekutti mitä hommaa. Hävetkää.

    • Anonyymi

      Bisnesimmeiset osaa...onko se keneltäkään pois? Toiset pärjää ja loistaa, toiset kadehtii ikänsä, osaamatta itse tehdä mitään. ...muuta kuin mollata, kadehtia ja valittaa...laittakaa itse pytinki pystyyn joka on kaikille mieleen, että tuottaa tulosta. Se vaatii ehkä toimeliaisuutta, yritystä, koulutusta, älliä, ...monilla räkyttäjillä kun sitä ei ole.

      • Anonyymi

        Mitä nariset. Ei me mitään laiteta pystyyn, kun ei tarvita.
        Senhän takia tuokin konkkaan meni, ku me nyt ei vaan kovasti tarvita ravintelia.
        Mutta jos joku semmosen houkuttelevan tekee, niin voitais käydäkin.
        Ihan hulluja nää, jotka tulee nillittämään, että tehkää itte.
        Ei tietenkään tehdä, mutta yritetään kertoa, missä mahdollisesti meni vikaan.
        Jos kritiikki ei kelpaa opiksi ja vinkiksi, niin voi sitä päätä lyödä seinään. Ei ole meiltä pois.
        Että hauku vaan, mutta ei ole ihan viisasta. Että älliä tarvitaan sinnekin päähän.
        Vain hullu haukkuu potentiaaliset asiakkaat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä nariset. Ei me mitään laiteta pystyyn, kun ei tarvita.
        Senhän takia tuokin konkkaan meni, ku me nyt ei vaan kovasti tarvita ravintelia.
        Mutta jos joku semmosen houkuttelevan tekee, niin voitais käydäkin.
        Ihan hulluja nää, jotka tulee nillittämään, että tehkää itte.
        Ei tietenkään tehdä, mutta yritetään kertoa, missä mahdollisesti meni vikaan.
        Jos kritiikki ei kelpaa opiksi ja vinkiksi, niin voi sitä päätä lyödä seinään. Ei ole meiltä pois.
        Että hauku vaan, mutta ei ole ihan viisasta. Että älliä tarvitaan sinnekin päähän.
        Vain hullu haukkuu potentiaaliset asiakkaat.

        Et kovasti tarvitse ravintelia....sitten haukut kommentoijan hulluksi kun haukkuu sinun mielestäsi potentiaaliset asiakkaat...sinä et vissiin ole se potentiaalisin asiakas missään? Ehkä olet jossain prisman kassalla uhoamassa vääristä hinnoista, tuotteista joita et saa,yhyyy, senkin narisija.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et kovasti tarvitse ravintelia....sitten haukut kommentoijan hulluksi kun haukkuu sinun mielestäsi potentiaaliset asiakkaat...sinä et vissiin ole se potentiaalisin asiakas missään? Ehkä olet jossain prisman kassalla uhoamassa vääristä hinnoista, tuotteista joita et saa,yhyyy, senkin narisija.

        Eiku haukuin nää, jotka AINA täällä vastaa, että tehkää itte.
        Silläkö vastauksella
        yrittäjän tulos paranee?
        Koita ny ajatella ees vähän.
        Ainoa oikea kysymys on, mitä pitäis tehdä toisin.

        Yks lysti, missä minä käyn, ei täällä ykskään firma pysy minun avullani pystyssä. Kyse on siitä, missä iso joukko käy. Tai siis tässä tapauksessa EI käy.


    • Anonyymi

      Ei hitto, että kajaanilaiset on tyhmiä. Käytiin tuolla lounaalla, 11e. Todella todella hyvä hinta/laatu.
      Mentiin sen jälkeen tankkaamaan abc:lle. Siellä ne mielummin sitä roskaa nappaa naamaansa. Yök. Sama hinta lounaalla.
      Liian pienet annokset? No ei ole aikuisellekaan hyvä vetää ähkyyn kun saa samaan rahaan.
      Paikka oli liian tasokas Kajaaniin. Jos toi ois jossain sivistyneemmässä paikassa niin menestyisi ja hintatasokin olisi kalliimpi.
      Kiitos heille, että pelastivat historiallisen rakennuksen. Eihän sitäkään osattu siellä arvostaa, että olisi kunnostettu.

      • Anonyymi

        Niin, sinä se sanoit.
        Liian tasokas.
        Pidin sitä niin fiininä, etten noskaan tohtinut edes kurkistaa sisälle, että josko voisin syödä.
        Eli jokin meni markkinoinnissa pieleen.
        Harmi


    • Anonyymi

      5 euron pitsat ja makkaraperunat täällä vaan pärjää:(

      • Anonyymi

        Pizza on karvan verran parempaa...


    • Anonyymi

      Paras terassi oli. Harmi kun oli niin kylmä kesä.

    • Anonyymi

      Pimeää työtä teettivät myös

    • Anonyymi

      Kova väite, löytyykö todisteita?

      • Anonyymi

        Löytyy, odotas hetki.


    • Anonyymi

      Ei tuolla meiningillä menesty missään, liikaa työvoimaa ja omistajan pitäisi olla hieman perillä ravintola alasta. Hinnat myös liian korkeat laatuun nähden, mutta sitä täälläkin löytyy kaiken maailman yrittäjia. Yksikin laittaa pizzerian Kajaaniin raatihuoneentorille, voiko olla huonompaa ideaa :)

      • Anonyymi

        Juuri ko. pizzeria Raatihuoneentorilla menestyy....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri ko. pizzeria Raatihuoneentorilla menestyy....

        Jep. Siis johtopäätös tästä:
        Kajaanissa menestyy huonolla vaan ei hienolla idealla.


      • Anonyymi

        No kyllä keittiössä oli alan ammattilaiset, ja muutenkin aivan loistava miljöö ja ajatus. Valitettavasti ei yhden perheen innovatiivinen ideointi ja uhraus pelastaa arvotalo menestynyt.
        Kerrostalo projektiin en suhtaudu suopeasti, ei sovi tontille eikä pilaamaan jokimaisemaa.


    • Anonyymi

      Kerrostaloja suunnitelmissa tilalle jos vaan kaupunki antaa luvan...

    • Anonyymi

      Ei kajaanilaiset, että lähiympäristön kuntalaiset osaa hienoa ruokaa syödä, että maksaa siitä. Pittää olla pottuo,lihakastiketta, makkarroa, läskisoosie, täysmaetoa, lihapullie, makaroonilootaa, marjapuuroa, piimää, makaroonivellie, talakkunata, ohrapuuroa, palavilihakeittoa, hirvenlihhoa, karhunlihhoa, lakkoja, puolukkata, sienie, särkie ja affenta, että muikkuja.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      424
      1849
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      190
      1507
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1421
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      168
      1386
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      990
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      966
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      119
      933
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      921
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      886
    Aihe