Kolari kon -slh välillä

Kirsi.lehtonen

Ketä osallisena ? Osaanotto omaisille ja läheisille .

43

5378

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raadollista

      Luulisin että ihmisiä, tällä hetkellä ainakin 3 ruumista osallisena . Miten ihmiset voi olla tyhmiä että heti kysellään oliko tuttuja jne ??? Voimia läheisille joka tapauksessa .

    • uunox

      Uteliaisuus ei ole sivistyneisyyttä, vaan tiedon haluisuus on.

    • Kirsi.lehtonen

      Ei ole uteliaisuutta vaan syvää huoltaa uhreista ja omaisista ! Ainoastaan lähimmäisen rakkautta !

    • tieraivo

      Kun onnettomuusalue on raivattu, sinne tuodaan kynttilöitä taas kerran. Täytyy ajella sielläpäin vapaapäivänäni ja potkia ne kynttilät pois sieltä tiealueelta. Sammuttelen ne samalla, koska tiealueella ei saa pitää avotulia. Kuvaan tuon vielä puhelimella.

      Ällöttää tälläinen kaaharien kunnioitus. Tässäkin oli taas perus kaahaustilanne, ohi lähdettiin vaikka vastaan tulee. Sitten saadaan nokkakolari ja vielä se ohitettavakin auto siihen samaan kasaan romuksi.

      • tieraivo

        Tässä tapauksessa todella kärsi "ruumis" kaaharin tyhmästä päästä. Tuli taas sivullisia uhreja. Ei muuta, kuin reilua ylinopeutta vaan ja ohi vaikka mutkassa. Toivottavasti näille kaahareille sattuu omien perheenjäsenten kohdalle menetyksiä, niin oppivat.

        Ja niitä kynttilöitä ei saa polttaa tiealueella, eikä toisten maalla. Mistä ihmeestä Suomeen on tullut tämä himo kantaa näitä kynttilöitä, jos jotain on sattunut. Oikein uutisissa pitää näyttää aina niitä kynttilä määriä toreilla ja aukioilla. Eikö voisi ennakkoon vaikka kaasujalkaa keventää, niin ei luonto saastuisi niistä kynttilöiden muovista. Mikromuovia on luonnossa jo aivan tarpeeksi.

        Toisaalta on ihan hyvä, että inhottavan kulutusyhteiskunnan kuluttajat vähenevät.


    • LaupiasSumialainen

      Harmi kun se tyttö kuoli. Liekköhän vielä edes seurustellut. Osanotto omasille.

      • LaupiasSumialainen

        No se tyttö olisi voinut vielä lisääntyä, eli tehdä uusia ihmisiä, jolloinka hänestä olisi ollut hyötyä evoluutiolle. Mutta en toki väheksy kuolleita miehiäkään, olisihan he työvoimaresursseina ihan ok.


    • Uutista päivitetty useaan otteeseen. Toisin kuin pelastuslaitos aluksi tiedotti, yksi onnettomuudessa kuolleista ei ollut teinityttö, vaan aikuinen nainen. Uutista korjattu poliisin antamilla uusilla tiedoilla.

    • tieraivo

      Joko kynttilöiden kantaminen tien pientareelle on alkanut? Ääliöiden joukkopsykoosin oireilua, kun pitää esittää jotain "yhteisöllisyyttä" tunkemalla kynttilät samaan kasaan.

      Näissä kaikissa ruumiita tuottaneissa tapauksissa ärsyttää eniten aina tuo kynttilöiden kantaminen. Ja sitten päästään uutisiin kuvaamaan niitä jätekasoja. Joku suurääliö tuo aina sen pakollisen pehmokarhun vielä sinne samaan. On niin ällöttävää, että ajatuskin oksettaa. Kynttilät läjään sinne ja sitten bilettämään ja shoppailemaan.

    • Hehkuttaja

      Ihmisen kärkäs ja utelias kärsäluonne tulee onnettomuuksien äärellä ylimmilleen ikään kuin lausuja olisi taivaista tähynnyt tapahtumat hetki hetkeltä, (onnessaan ettei itselle nalli napsahtanut) ja nauttii omasta hengittelystään vapautuneesti. Kolmella liikenneturman uh-
      rilla ei enää ole sitä vaivaa. Surua vain läheisillään.

    • zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

      Ovatko uhrit paikallisia vai ohikulkumatkalla?

    • Lähistöllämökillä

      Yksin autossa ollut mies lähti ohittamaan nopeasti kiihdyttäin edellään ajanutta naiskuljettajaa. Ohittaja törmäsi vastaantulleeseen autoon, josta kuoli perheen isä ja lapsi, muiden loukkaannuttua vakavasti. Myös ohituksen tehnyt mies kuoli. Ohitettu nainen selvisi pienillä vammoilla. Paikalla ei näkyväisyyttä ohituksen tekemiseksi.

      Onnea vaan paljon kaikille maanteiden kaaharitolloille. Toivottavasti osutte vaikka hirveen, ettekä tapa perheitten isiä ja lapsia.

      Toivottavasti taivas on olemassa (ja helvetti).

      • Hehkuttaja

        Kyllä minä hirvet älykkäinä eläiminä säästäisin ihmisen itsekkyyden tieltä.


    • zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

      Olen entinen konnevetinen... harvoin keskustelupalstalla näkee näin aggressiivista ja alatyylistä kieltä kuin luettuani tämän ketjun, joka on täynnä sivistymätöntä tiuskintaa ja töykeyttä. Kertooko jotain yleensäkin ihmisistä Konnevedellä?

      • häpeällistä

        Juuri niin... Todella vaikeaa luettavaa tämä ketju.
        Jos ihmisellä on henkilökohtaisia ongelmia niin ei niitä pitäisi tuoda tällaisen onnettomuuden kohdalla julki, vaan hakea itselleen apua.
        Moderaattori voisi poistaa koko tämän hävyttömän ja halveksivan keskustelun.


      • Jotainrotia

        Ja nämä kyselijät vois kunnioittaa omaisia eikä täällä udella ja vedellä omia johtopäätöksiä asiasta. Se jos mikä on typerää touhua ÄÄLIÖT!!


    • Lähistöllä

      Kyseessä ei ollut ohitustilanne. Tämä kaikille tiedoksi paikan päältä.

      • Paikallinen_konneveiltä

        Ja siinä yksi kaahari on valheita levittämässä netissä. Oikein "lähistöllä"...hohhoijaa.


    • että.noin

      Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.

      mtv3

    • Ajattelematonta

      Onnettomuustutkinta ei ole valmistunut. On epäinhimillistä alkaa syyttelemään ketään vastoin parempaa tietoa. Paljon onnettomuuksia sattuu, koska ne ovat onnettomuuksia. Kaikilla osallisilla on läheisiä. Mietittekö ollenkaan, miltä heistä tuntuu? Kirjoittaja, joka tällaisessa tilanteessa alkaa vastoin vahvistettua tietoa lisäämään omaisten ja osallisten surua, on sisimmästään puutteellinen ja vajaa. Sydämen sivistys on unohtunut pois. Toivottavasti onnettomuuden osalliset ja läheiset osaavat jättää tällaiset täysin huomiotta.

      • Hohoijaa

        Ja ylläpito voisi kanssa poistaa tämä koko ketjun. Menee jo p""" "n jauhannan puolelle juttu paisuu ku pullataikina.


    • Rauhoitukaa

      Raekuuro on hetkeäaiemmin ollut ko paikalla.Joten miettikää mikä on todellinen syy tähän kolariin,odotetaan rauhassa mitä poliisin tutkimuksissa selviää. Osanotto ja voimia läheisille.

    • sinolipullo

      EI ME MITÄÄN ODOTELLA! KAIKKI TIETO NYT JA HETI . Jokainen meistä joskus täältä lähtee on vaan ajan kysymys ja millä tavalla sitä ei voi tietää. TAIVASTA EI OLE OLEMASSA !

      • mitäkirjoitin

        Sivistynyt vai mitä ? Omaisille voimia.


    • Ranskishajoaa

      Minkä merkkisiä autoja kolarissa oli mukana. Ettei vaan rapeita ranskalaisia.

    • Realisti

      Ei ollut ohitustilanne, kukaan ei edes ajanut ylinopeutta. Raekuuro yllätti ja auto lähti hallinnasta (ilmeisesti se, jossa lapset kyydissä). Ei tässä onnettomuudessa ole syyllistä. Voimia läheisille.

      • Ajan_rauhallisesti

        Ja lehtiuutisen mukaan nopeudet olleet kovia..... Ootko itse joku kaahari, kun täällä toisia kaahareita puolustelet?

        Kyllä se tämänkin kolarin vika oli ratin ja selkänojan välissä.


    • hguhgohi

      Jos menettää auton hallinnan niin aina on silloin kuskin syy, aivan varmasti sakot tulee jos ajat vaikka ojaan talvella ja poliisit osuu paikalle, saat sakot liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, siinä ei auta selitykset että oli liukasta!
      Tietääkseni tässä ko. kolarista ei ole vielä annettu virallista selitystä mikä oli kolarin syy mutta itse kyllä epäilen liian suurta tilannenopeutta. Syitä voi olla monia tai usempikin syy, tekninen vika, sairauskohtaus ym. Jos on satanut rakeita niin silloin ei kerärenkaiden pito tiehen ole hääppöinen, itse olen sen kokenut kuinka auto lähtee liirtoon rakeiden päällä tai jos tiellä on vettä, vaikka olisi kuinka hyvät kesärenkaat, lisäksi eikös tuo mutka tuossa tiessä tunnu siltä että väkisin lähtee autoa viemään liukkaalla vastaantulevien kaistalle, liekö tien kallistus aivan niin kuin pitää. Surullinen tapaus kerta kaikkiaan.

    • Lainaus Savon Sanomien sivuilta

      Konneveden turmassa menehtynyt pariskunta oli kotoisin Pieksämäeltä

      Konnevedellä Keski-Suomessa viime maanantaina sattuneessa liikenneonnettomuudessa menehtynyt pariskunta oli kotoisin Pieksämäeltä Etelä-Savosta. Asian vahvistaa Savon Sanomille onnettomuuden tutkinnanjohtaja Reima Rossi.

      Molemmat menehtyneet olivat 64-vuotiaita. Mies kuljetti autoa, ja nainen istui takapenkillä.

      Rikoskomisario Rossi kertoo, että samassa autossa olleet noin kymmenvuotiaat kaksi lasta ovat edelleen sairaalassa, mutta heillä ei ole hengenvaaraa.

      Kolarin kolmas kuolonuhri oli toista autoa kuljettanut mies. Hän oli yksin autossa.

      Rossi kertoo, että onnettomuuden aikana oli päällä sade- tai raekuuro.

      – Ainahan nopeus pitää sovittaa keliolosuhteisiin, mutta on niillä olosuhteillakin aina jotain merkitystä, rikoskomisario sanoo.

      Turma tapahtui, kun vastakkaisista suunnista tulleet kaksi henkilöautoa törmäsivät toisiinsa Suolahdentiellä.

      • Hohoijaa

        Joo joo kyllä nämä juntit jaksaa leikkiä poliisia


    • hoiug87

      Mitä leikkimistä tuo on jos kertoo täällä mitä mediassa on asiasta kerrottu, ei siinä poliisia leikitä, ihme kommentti ja tuo edellinen se vasta typerys onkin. Kyllä tämä suomi24 paljastaa todella hyvin joidenkin luonteen.

      • Hohoijaa

        Ei näillä tuppu kylän junteilla elämää niin pitäähän sitä päivitellä vaikka tänne yhtä kolaria.


    • Tuppukylältä

      En minäkään juorua olen vain utelias

    • 559983884puujalka

      Ikävä tapaus. Hyvin ikävä. Syyttely ei auta ketään ja annetaan omaisten olla rauhassa.
      Autokouluille enemmän vastuuta ja pois kilpailu siitä, mistä saa ajokortin halvimmalla ja nopeimmin. Lakimuutos joka vie kortin kuivamaan toisesta ylinopeussakosta vuoden aikana vähintään kolmeksi kuukaudeksi. Eiköhän kaasujalka ala kepenemään. Erityistarkkailuun Bemarit ja Mersut. Niitä ajavat yleensä kusipäät joilla on huono itsetunto.
      Ajan itse halvaalla, 2008-mallin japsilla ja hyvin olen kerinnyt. Miten? Lähden kymmentä minuuttia aikaisemmin jos matkaa on esim 30km.

      • oichdas

        Eipä auta syyttely mutta kuitenkin on tutkittava mikä oli kolarin syy ja kuka syyllinen.


    • Konnevein_rattimies

      Lehtiuutisen mukaan oli raekuuro ja nopeudet ovat olleet kovia jäljestä päätellen. Kaikkihan sen kuulleet, että 69-tietä saa ajaa niin kovaa kuin haluaa. Poliisia ei tuolla tiellä liiku enää koskaan. Nyt vain oli raekuuro ja kesäsliksit alla. Sekä piti vähän antaa "kenkää" autolle.

      Muutenkin kun poliisit korvattu automaatti kameravalvonnalla, on nyt voimassa ns. villinlännen säännöt. Jos sen kameratolpan kohdalla ajaa vastaantulevien kaistaa, ei kamera ota kuvaa, vaikka nopeus olisi 160km/h 80-rajoituksella. 9-tiellä Kuopiosta tullessa on suoralla juuri paras ohituspaikka, kun idiootit jarruttelee ennen kameraa. Ei muuta kuin ohi ja kaasu pohjaan. Siihen jäävät ihmettelemään. Olen tuossa kohtaa ajanut pitkistä jonoista ohi kerralla. Tyhmää enää noudattaa rajoituksia tiellä. Vilkkuakaan en enää käytä.

      Ei muuta kuin kovaa ajoa!

      • Voevoee

        Voi voi ei ne takas tule vaikka kuinka täällä päivittelee. Helppo olla jälkiviisas.


    • Toyota_mies

      Oliko autoina BMW merkkisiä? Se voi selittää osaltaan nopeuksia. Olen itse havainnut maantiellä, että noissa bemareissa on nopeusmittarissa 20-30km virhe. Kun niiden mittari näyttää 100, on todellinen nopeus jo 130. Kyseisillä autoilla ajavat eivät nähtävästi tiedä tätä ja ajavat muuta liikennettä kovenpaa. Muuta selitystä bemarien rapsakoihin nopeuksiin en keksi.

      • Ettäjoopajoo

        Ajan Bemulla ja mittari näyttää täysin oikein! Enkä todellakaan kaahaile!


    • olen.ihana.ihminen

      Minä ajan volkkarilla, roikun yleensä aivan takapuskurissa kiinni ja sitten kun edellä ajaa hermostuu niin ohitan peiliä hipoen ja jää eteen tirraamaan, sekös minua huvittaa, jos ajaa liian lähelle niin poljen jarrua. Pimeällä se vasta lystiä on kun en vaihda lyhyitä valoja ennen kuin vastaantuleva vaihtaa, ajan päin vaika pitkillä jos ei vaihda lyhyitä valoja ja jos viivyttelee niin vähän ennen kohtaamista räpsäytän kaikki pitkät päälle.
      Takana tuleva jos ohi pyrkii niin kiihdytän ohituspaikassa ja tuplakeltaisella viivalla himmaan vauhtia.

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      415
      4574
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      247
      2274
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1700
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      161
      1452
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      304
      1380
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1147
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      138
      1117
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      79
      1103
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1085
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      119
      977
    Aihe