Kolari kon -slh välillä

Kirsi.lehtonen

Ketä osallisena ? Osaanotto omaisille ja läheisille .

43

5159

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • raadollista

   Luulisin että ihmisiä, tällä hetkellä ainakin 3 ruumista osallisena . Miten ihmiset voi olla tyhmiä että heti kysellään oliko tuttuja jne ??? Voimia läheisille joka tapauksessa .

  • uunox

   Uteliaisuus ei ole sivistyneisyyttä, vaan tiedon haluisuus on.

  • Kirsi.lehtonen

   Ei ole uteliaisuutta vaan syvää huoltaa uhreista ja omaisista ! Ainoastaan lähimmäisen rakkautta !

  • tieraivo

   Kun onnettomuusalue on raivattu, sinne tuodaan kynttilöitä taas kerran. Täytyy ajella sielläpäin vapaapäivänäni ja potkia ne kynttilät pois sieltä tiealueelta. Sammuttelen ne samalla, koska tiealueella ei saa pitää avotulia. Kuvaan tuon vielä puhelimella.

   Ällöttää tälläinen kaaharien kunnioitus. Tässäkin oli taas perus kaahaustilanne, ohi lähdettiin vaikka vastaan tulee. Sitten saadaan nokkakolari ja vielä se ohitettavakin auto siihen samaan kasaan romuksi.

   • tieraivo

    Tässä tapauksessa todella kärsi "ruumis" kaaharin tyhmästä päästä. Tuli taas sivullisia uhreja. Ei muuta, kuin reilua ylinopeutta vaan ja ohi vaikka mutkassa. Toivottavasti näille kaahareille sattuu omien perheenjäsenten kohdalle menetyksiä, niin oppivat.

    Ja niitä kynttilöitä ei saa polttaa tiealueella, eikä toisten maalla. Mistä ihmeestä Suomeen on tullut tämä himo kantaa näitä kynttilöitä, jos jotain on sattunut. Oikein uutisissa pitää näyttää aina niitä kynttilä määriä toreilla ja aukioilla. Eikö voisi ennakkoon vaikka kaasujalkaa keventää, niin ei luonto saastuisi niistä kynttilöiden muovista. Mikromuovia on luonnossa jo aivan tarpeeksi.

    Toisaalta on ihan hyvä, että inhottavan kulutusyhteiskunnan kuluttajat vähenevät.


  • LaupiasSumialainen

   Harmi kun se tyttö kuoli. Liekköhän vielä edes seurustellut. Osanotto omasille.

   • LaupiasSumialainen

    No se tyttö olisi voinut vielä lisääntyä, eli tehdä uusia ihmisiä, jolloinka hänestä olisi ollut hyötyä evoluutiolle. Mutta en toki väheksy kuolleita miehiäkään, olisihan he työvoimaresursseina ihan ok.


  • Uutista päivitetty useaan otteeseen. Toisin kuin pelastuslaitos aluksi tiedotti, yksi onnettomuudessa kuolleista ei ollut teinityttö, vaan aikuinen nainen. Uutista korjattu poliisin antamilla uusilla tiedoilla.

  • tieraivo

   Joko kynttilöiden kantaminen tien pientareelle on alkanut? Ääliöiden joukkopsykoosin oireilua, kun pitää esittää jotain "yhteisöllisyyttä" tunkemalla kynttilät samaan kasaan.

   Näissä kaikissa ruumiita tuottaneissa tapauksissa ärsyttää eniten aina tuo kynttilöiden kantaminen. Ja sitten päästään uutisiin kuvaamaan niitä jätekasoja. Joku suurääliö tuo aina sen pakollisen pehmokarhun vielä sinne samaan. On niin ällöttävää, että ajatuskin oksettaa. Kynttilät läjään sinne ja sitten bilettämään ja shoppailemaan.

  • Hehkuttaja

   Ihmisen kärkäs ja utelias kärsäluonne tulee onnettomuuksien äärellä ylimmilleen ikään kuin lausuja olisi taivaista tähynnyt tapahtumat hetki hetkeltä, (onnessaan ettei itselle nalli napsahtanut) ja nauttii omasta hengittelystään vapautuneesti. Kolmella liikenneturman uh-
   rilla ei enää ole sitä vaivaa. Surua vain läheisillään.

  • zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

   Ovatko uhrit paikallisia vai ohikulkumatkalla?

  • Lähistöllämökillä

   Yksin autossa ollut mies lähti ohittamaan nopeasti kiihdyttäin edellään ajanutta naiskuljettajaa. Ohittaja törmäsi vastaantulleeseen autoon, josta kuoli perheen isä ja lapsi, muiden loukkaannuttua vakavasti. Myös ohituksen tehnyt mies kuoli. Ohitettu nainen selvisi pienillä vammoilla. Paikalla ei näkyväisyyttä ohituksen tekemiseksi.

   Onnea vaan paljon kaikille maanteiden kaaharitolloille. Toivottavasti osutte vaikka hirveen, ettekä tapa perheitten isiä ja lapsia.

   Toivottavasti taivas on olemassa (ja helvetti).

   • Hehkuttaja

    Kyllä minä hirvet älykkäinä eläiminä säästäisin ihmisen itsekkyyden tieltä.


  • zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

   Olen entinen konnevetinen... harvoin keskustelupalstalla näkee näin aggressiivista ja alatyylistä kieltä kuin luettuani tämän ketjun, joka on täynnä sivistymätöntä tiuskintaa ja töykeyttä. Kertooko jotain yleensäkin ihmisistä Konnevedellä?

   • häpeällistä

    Juuri niin... Todella vaikeaa luettavaa tämä ketju.
    Jos ihmisellä on henkilökohtaisia ongelmia niin ei niitä pitäisi tuoda tällaisen onnettomuuden kohdalla julki, vaan hakea itselleen apua.
    Moderaattori voisi poistaa koko tämän hävyttömän ja halveksivan keskustelun.


   • Jotainrotia

    Ja nämä kyselijät vois kunnioittaa omaisia eikä täällä udella ja vedellä omia johtopäätöksiä asiasta. Se jos mikä on typerää touhua ÄÄLIÖT!!


  • Lähistöllä

   Kyseessä ei ollut ohitustilanne. Tämä kaikille tiedoksi paikan päältä.

   • Paikallinen_konneveiltä

    Ja siinä yksi kaahari on valheita levittämässä netissä. Oikein "lähistöllä"...hohhoijaa.


  • että.noin

   Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.

   mtv3

  • Ajattelematonta

   Onnettomuustutkinta ei ole valmistunut. On epäinhimillistä alkaa syyttelemään ketään vastoin parempaa tietoa. Paljon onnettomuuksia sattuu, koska ne ovat onnettomuuksia. Kaikilla osallisilla on läheisiä. Mietittekö ollenkaan, miltä heistä tuntuu? Kirjoittaja, joka tällaisessa tilanteessa alkaa vastoin vahvistettua tietoa lisäämään omaisten ja osallisten surua, on sisimmästään puutteellinen ja vajaa. Sydämen sivistys on unohtunut pois. Toivottavasti onnettomuuden osalliset ja läheiset osaavat jättää tällaiset täysin huomiotta.

   • Hohoijaa

    Ja ylläpito voisi kanssa poistaa tämä koko ketjun. Menee jo p""" "n jauhannan puolelle juttu paisuu ku pullataikina.


  • Rauhoitukaa

   Raekuuro on hetkeäaiemmin ollut ko paikalla.Joten miettikää mikä on todellinen syy tähän kolariin,odotetaan rauhassa mitä poliisin tutkimuksissa selviää. Osanotto ja voimia läheisille.

  • sinolipullo

   EI ME MITÄÄN ODOTELLA! KAIKKI TIETO NYT JA HETI . Jokainen meistä joskus täältä lähtee on vaan ajan kysymys ja millä tavalla sitä ei voi tietää. TAIVASTA EI OLE OLEMASSA !

   • mitäkirjoitin

    Sivistynyt vai mitä ? Omaisille voimia.


  • Ranskishajoaa

   Minkä merkkisiä autoja kolarissa oli mukana. Ettei vaan rapeita ranskalaisia.

  • Realisti

   Ei ollut ohitustilanne, kukaan ei edes ajanut ylinopeutta. Raekuuro yllätti ja auto lähti hallinnasta (ilmeisesti se, jossa lapset kyydissä). Ei tässä onnettomuudessa ole syyllistä. Voimia läheisille.

   • Ajan_rauhallisesti

    Ja lehtiuutisen mukaan nopeudet olleet kovia..... Ootko itse joku kaahari, kun täällä toisia kaahareita puolustelet?

    Kyllä se tämänkin kolarin vika oli ratin ja selkänojan välissä.


  • hguhgohi

   Jos menettää auton hallinnan niin aina on silloin kuskin syy, aivan varmasti sakot tulee jos ajat vaikka ojaan talvella ja poliisit osuu paikalle, saat sakot liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, siinä ei auta selitykset että oli liukasta!
   Tietääkseni tässä ko. kolarista ei ole vielä annettu virallista selitystä mikä oli kolarin syy mutta itse kyllä epäilen liian suurta tilannenopeutta. Syitä voi olla monia tai usempikin syy, tekninen vika, sairauskohtaus ym. Jos on satanut rakeita niin silloin ei kerärenkaiden pito tiehen ole hääppöinen, itse olen sen kokenut kuinka auto lähtee liirtoon rakeiden päällä tai jos tiellä on vettä, vaikka olisi kuinka hyvät kesärenkaat, lisäksi eikös tuo mutka tuossa tiessä tunnu siltä että väkisin lähtee autoa viemään liukkaalla vastaantulevien kaistalle, liekö tien kallistus aivan niin kuin pitää. Surullinen tapaus kerta kaikkiaan.

  • Lainaus Savon Sanomien sivuilta

   Konneveden turmassa menehtynyt pariskunta oli kotoisin Pieksämäeltä

   Konnevedellä Keski-Suomessa viime maanantaina sattuneessa liikenneonnettomuudessa menehtynyt pariskunta oli kotoisin Pieksämäeltä Etelä-Savosta. Asian vahvistaa Savon Sanomille onnettomuuden tutkinnanjohtaja Reima Rossi.

   Molemmat menehtyneet olivat 64-vuotiaita. Mies kuljetti autoa, ja nainen istui takapenkillä.

   Rikoskomisario Rossi kertoo, että samassa autossa olleet noin kymmenvuotiaat kaksi lasta ovat edelleen sairaalassa, mutta heillä ei ole hengenvaaraa.

   Kolarin kolmas kuolonuhri oli toista autoa kuljettanut mies. Hän oli yksin autossa.

   Rossi kertoo, että onnettomuuden aikana oli päällä sade- tai raekuuro.

   – Ainahan nopeus pitää sovittaa keliolosuhteisiin, mutta on niillä olosuhteillakin aina jotain merkitystä, rikoskomisario sanoo.

   Turma tapahtui, kun vastakkaisista suunnista tulleet kaksi henkilöautoa törmäsivät toisiinsa Suolahdentiellä.

   • Hohoijaa

    Joo joo kyllä nämä juntit jaksaa leikkiä poliisia


  • hoiug87

   Mitä leikkimistä tuo on jos kertoo täällä mitä mediassa on asiasta kerrottu, ei siinä poliisia leikitä, ihme kommentti ja tuo edellinen se vasta typerys onkin. Kyllä tämä suomi24 paljastaa todella hyvin joidenkin luonteen.

   • Hohoijaa

    Ei näillä tuppu kylän junteilla elämää niin pitäähän sitä päivitellä vaikka tänne yhtä kolaria.


  • Tuppukylältä

   En minäkään juorua olen vain utelias

  • 559983884puujalka

   Ikävä tapaus. Hyvin ikävä. Syyttely ei auta ketään ja annetaan omaisten olla rauhassa.
   Autokouluille enemmän vastuuta ja pois kilpailu siitä, mistä saa ajokortin halvimmalla ja nopeimmin. Lakimuutos joka vie kortin kuivamaan toisesta ylinopeussakosta vuoden aikana vähintään kolmeksi kuukaudeksi. Eiköhän kaasujalka ala kepenemään. Erityistarkkailuun Bemarit ja Mersut. Niitä ajavat yleensä kusipäät joilla on huono itsetunto.
   Ajan itse halvaalla, 2008-mallin japsilla ja hyvin olen kerinnyt. Miten? Lähden kymmentä minuuttia aikaisemmin jos matkaa on esim 30km.

   • oichdas

    Eipä auta syyttely mutta kuitenkin on tutkittava mikä oli kolarin syy ja kuka syyllinen.


  • Konnevein_rattimies

   Lehtiuutisen mukaan oli raekuuro ja nopeudet ovat olleet kovia jäljestä päätellen. Kaikkihan sen kuulleet, että 69-tietä saa ajaa niin kovaa kuin haluaa. Poliisia ei tuolla tiellä liiku enää koskaan. Nyt vain oli raekuuro ja kesäsliksit alla. Sekä piti vähän antaa "kenkää" autolle.

   Muutenkin kun poliisit korvattu automaatti kameravalvonnalla, on nyt voimassa ns. villinlännen säännöt. Jos sen kameratolpan kohdalla ajaa vastaantulevien kaistaa, ei kamera ota kuvaa, vaikka nopeus olisi 160km/h 80-rajoituksella. 9-tiellä Kuopiosta tullessa on suoralla juuri paras ohituspaikka, kun idiootit jarruttelee ennen kameraa. Ei muuta kuin ohi ja kaasu pohjaan. Siihen jäävät ihmettelemään. Olen tuossa kohtaa ajanut pitkistä jonoista ohi kerralla. Tyhmää enää noudattaa rajoituksia tiellä. Vilkkuakaan en enää käytä.

   Ei muuta kuin kovaa ajoa!

   • Voevoee

    Voi voi ei ne takas tule vaikka kuinka täällä päivittelee. Helppo olla jälkiviisas.


  • Toyota_mies

   Oliko autoina BMW merkkisiä? Se voi selittää osaltaan nopeuksia. Olen itse havainnut maantiellä, että noissa bemareissa on nopeusmittarissa 20-30km virhe. Kun niiden mittari näyttää 100, on todellinen nopeus jo 130. Kyseisillä autoilla ajavat eivät nähtävästi tiedä tätä ja ajavat muuta liikennettä kovenpaa. Muuta selitystä bemarien rapsakoihin nopeuksiin en keksi.

   • Ettäjoopajoo

    Ajan Bemulla ja mittari näyttää täysin oikein! Enkä todellakaan kaahaile!


  • olen.ihana.ihminen

   Minä ajan volkkarilla, roikun yleensä aivan takapuskurissa kiinni ja sitten kun edellä ajaa hermostuu niin ohitan peiliä hipoen ja jää eteen tirraamaan, sekös minua huvittaa, jos ajaa liian lähelle niin poljen jarrua. Pimeällä se vasta lystiä on kun en vaihda lyhyitä valoja ennen kuin vastaantuleva vaihtaa, ajan päin vaika pitkillä jos ei vaihda lyhyitä valoja ja jos viivyttelee niin vähän ennen kohtaamista räpsäytän kaikki pitkät päälle.
   Takana tuleva jos ohi pyrkii niin kiihdytän ohituspaikassa ja tuplakeltaisella viivalla himmaan vauhtia.

  Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kappas! Jaajo Linnonmaa viestitteli näin nuorelle Janni Hussille: "Sulla oli siellä ihan..."

   Jaajo Linnonmaa on tehnyt pitkän uran Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Mies jättää aamushown joulukuun lopulla ja samalla katkeaa hedelmällinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   2402
  2. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   58
   2154
  3. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   79
   1799
  4. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   1592
  5. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   121
   1467
  6. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   56
   1199
  7. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   89
   1195
  8. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   67
   1085
  9. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   188
   1074
  10. Veikkaus: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? Julia, Tommi vai Sami?

   Selviytyjät-finaali on sunnuntaina. Nyt voi veikata voittajaa: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? -Julia -Tommi -Sami Lue lisää finalisteista: https:
   Tv-sarjat
   49
   996
  Aihe