Miksi hävisi "Ostajien luokaton toiminta"

mitämiksi

Mihin ja miksi hävisi tuo keskustelu?

42

829

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luokatontavai

      Olisikohan ollut liian noloa jollekin? Esim. sille, joka väitti ostajien toiminnan olleen luokatonta?

    • selvennystäkaipaava

      Samaa kummastelen. Ketju olisi kuulunut tänne, mutta kai siitä tehtiin niin paljon valtuksia, että ylläpito näki parhaaksi poistaa sen.

      No, voin kai tässä esittää muutaman kysymyksen, jonka olisin esittänyt siinä poistetussa ketjussa.
      Mieti nimittäin näitä nyt kysymymiäni asioita, mutta en kerinnyt kysymään niitä siinä poistetussa ketjussa.

      Mikäs tuo JM on? Näyttäisi olevan varavaltuutettu ja ihminen, joka tietää asian ja painaa ostajia tuolla tietävyydellä alas. Käsitinkö oikein asian?
      Onko hän henkilö, jolla kaikki asiaa koskeva tieto on? Sen verran taidan asiassa olla ulkopuolinen, että kyselen tälläisiä. Jos tuo henkilö omistaa kaikki asiaa koskevat dokumentit, niin eikö hän voisi julkaista ne täällä, tai jos ei sitä uskalla tehdä niin kertoisi tarkasti miksi hän syylistää ostajia. Syylistääkö? Siis olenko pudonnut kelkasta tämä asian suhteen. Käyn täällä aika tiheästi lukemassa, mutta en ole ollenkaan varma pysynkö asiasta selvillä. Minulle on nyt kertakaikkiaan syntynyt kuva, että tuo JM on osallinen kaupantekoon ja hän pitää ostajien syynä sitä, että ovat ostaneet tuon rakennuksen ja pitääkö ehkäpä rakennusta terveenäkin. Vai onko sitä mieltä, että kyseessä ollut rakennus ei ole koskaan ollut tulipalossa, eikä sen takia sitä ole kasteltu vedellä?

      Voisiko joku vähän selventää asiaa.

      • ryhmänkeskustelija

        Minä olen JM. Olen ilmoittanut, että en ole asiassa missään roolissa. Mukana siinä olen keskustelun kautta. Se elää ja muutoksia ajatteluuni on tullut, katso nimimerkkini ryhmänkeskustelija viestit myöhemmin.


      • ryhmänkeskustelija

        En myöskään omaa mitään valtaa täällä tai kunnassa! Olen vaan keskusteleva taho. Tosin tiedän mistä naruista vedetään silloin kun ollaan oikeassa. Toki olen väärässäkin usein ja sen auliisti myönnän, jos näin on.


    • hämärää

      Joo, outoa että mihin kiinnostava viestiketju hävisi??
      Haiskahtaa...

      • harmittaa

        Usein sellaiset ketjut häviää joissa on sellaista asiaa, että joku porukka ei sitä siedä. Alkaa kinuaminen ketjun poistamiseksi. Kyllä palstan hoitajan pitäisi tuo tietää.


    • kaikkiesiinvaan

      Olihan ne kuntaan lähetetyt viestit jo niin painavaa luettavaa, että varmasti jotakin alkoi ahdistamaan. Ylläpidolle voi esittää mitä moninaisempia perusteluja sille, miksi tällaiset ketjut pitäisi poistaa. Mitään oikeasti asiatontahan ei kyseisessä keskustelussa ollut. Toivottavasti paljon kertovat viestit saadaan takaisin kaikkien luettavaksi.

    • asiat.halki

      Ehdotan, että joku asianosainen tekee facebook-ryhmän tai -tapahtuman tämän asian tiimoilta. Jommassa kummassa on mahdollisuus, että ylläpitäjän nimi ei näy! Tämä sen takia, että jos nimi on tiedossa, joku voisi "ilmiantaa" ylläpitäjän vaikka pornografisen tai rasistisen materiaalin jakamisesta. Koska facebookin ylläpidossa nähtävästi ei paljon suomea osata, melkein minkä tahansa ilmiannon takia voi saada bännin. - Toisaalta, jos ryhmän asetukset on sellaiset, että yllpidon ei tarvitse hyväksyä julkaisuja, ei se niin vaarallista ole vaikka yp olisikin sivussa jonkin päivän.
      Voisi sitten ihan omalla nimellään keskustella nekin, jotka ei pääse tiettyihin Pukkila-ryhmiin tai on heitetty niistä ulos. Täällä on kuitenkin luultavasti aika vähän lukijoita eikä juttujen painoarvokaan ole kummoinen kun ei ole nimiä esillä.

    • ryhmänkeskustelija

      Asiahan pääsi jo eteenpäin siitä kinailusta. Jatketaan keskustelua viikonlopun jälkeen. Oletan, että ketju poistui todettuani, että siinä oli kuitenkin vääriä väitteitä. En siis ollut kirjoittanut mainittuja kommentteja
      Se asiahan sovittiin tavallaan myöhemmässä keskustelussa, kun lupasin asiasta keskustella vielä erään huippuasiantuntijan kanssa. Siihen vaikutti arvioni KS:n kirjoituksen jälkeen. Onhan tuo tilanne kkuitenkin ihan älytön kaiken kaikkiaan.

    • ryhmänkeskustelija

      Jotenkin se oikea viesti ei vaan välittynyt minulle siitä mielestäni huonosti tehdystä ohjelmasta. Mitään juridista osaamista tai arviota ei ollut mukana kuin välillisesti. Kun sitten kunnolla seurasi perheen viestejä jne. tuli tilanne minulla uuteen arviointiin. Vaikka en usko mitään tahallisuutta olleen asiassa, on siinä kuitenkin mietittävää kylliksi. Siitä aion jutella parhaan asiantuntijan kanssa viemällä faktat pöytään(tai ainakin tietämäni faktat) .

      • Onhansekumma

        Vaikuttaa siltä, että ryhmäkeskustelijan ajatusmaailma on hyvin kiemurainen ja epäilee väärin tekoja siellä missä niitä ei ole.
        En ollenkaan tiedä kuka olet, enkä ole edes paikkakuntalainen, mutta voisin melkein vannoa, että olet lakimies. Ikävä kyllä hyvin monille lakimiehille on käynyt niin, että he eivät käsitä mistä keskustellaan jos sattuu niin, että keskustelu ei noudata heidän puolustamaansa linjaa.

        Mot-ohjelma ei varmasti ole noin monimutkaisessa jutussa kyennyt tekemään täydellistä ohjelmaa, mutta todisteet rakennuksen kunnosta ovat niin täydelliset, että ei luulisi yhdenään lakimiehen muuta väittävän. Jos väittää niin tekee itsensä naurunalaiseksi ja antaa itsestään sellaisen kuvan, että eipä korota tuota ihmistä ja hänen kunniallisuuttaan.


    • kokemustaon

      Yleensä lain edustat ovat ainakin minun kokemusten perusteella hyvin yksilöllisiä työskentely tyyleiltään. Omakohtaisesti olen ollut neljän kanssa tekemisissä asioideni hoitamisissa. Yksi oli vastaajapuolelta ja todella asiaton, syyttä, ei minulle, vaan minua puolustaneelle asianajajalle keskellä katua. Sitten yksi vetäytyi, koska ei ollut pakko alkaa hankalaa juttua hoitamaan, yksi sitten hoiti asiat erittäin ammattitaidolla ollen oikeuden ja totuuden puolella. Tuollainen kun löytyy ja löytyi, niin kaikki asiat hoituivat viivyttelemättä asiallisesti. Viimeisin lakimies, oikeammin naispuolinen hoiti työnsä äärimmäisen hyvin.

      Paljon asianajajilla riippuu tuo työskentely tyyli heidän moraalistaan. Jos heillä ei sitä ole, niin he voivat tehdä ihan mitä lystävät ja tekevätkin sumeilematta lain puitteissa. Kannattaa siis olla tarkkana, kun juttunsa hoitajaa valitsee, ettei juttu käy vuosien ajaksi todella työlääksi. Nopeasti kyllä, jos näissä Pukkila keskusteluissa on mukana lakimiehiä tai yksittäinen lain edustaja, niin kyllä hänet ja moraalin tason aika nopsaan rivien välistä pystyy tunnistamaan.

      Juttujen hoitamisissahan tulee aina eteen se, ei se, mikä on totuus, vaan se, miten sen pystyy oikeudelle todistamaan. Laki ei suurimmalta osin täytä tehtäviään, että se puolustaisi todella "uhreja", vaan laki on aika kinkkinen monin tavoin. Väärissä käsissä se muotoutuu totuuden vastaisen toiminnan välikappaleeksi aika nopeasti. Mutta onneksi oikeissa käsissä toimii myös totuuden mukaisesti ja heitäkin löytyy.

      • uskoo.ken.tahtoo

        Hyvin sanottu! Mitä tulee vielä JM:een niin jos hän todella on valmis tarkistamaan kantojaan kun lisäfaktaa tulee, ei hän ehkä olekaan niin mahdoton tapaus kuin luulin :D Ihmettelen vain, että hän ei uskonut ohjelmassa haastatellun Hannele Rämön sanaa. Tämöllä on maine rehellisenä ja tinkimättömänä asumisterveyden asiantuntijana.


      • todellaluokatonta
        uskoo.ken.tahtoo kirjoitti:

        Hyvin sanottu! Mitä tulee vielä JM:een niin jos hän todella on valmis tarkistamaan kantojaan kun lisäfaktaa tulee, ei hän ehkä olekaan niin mahdoton tapaus kuin luulin :D Ihmettelen vain, että hän ei uskonut ohjelmassa haastatellun Hannele Rämön sanaa. Tämöllä on maine rehellisenä ja tinkimättömänä asumisterveyden asiantuntijana.

        Näköjään lähti asiallinen viesti bittiavaruuteen. Lieneekö syynä se, että viestissä oli pari nimeä. No, sanotaan asia sitten linkittämällä MOT-ohjelman kyseinen jakso tähän.

        https://yle.fi/aihe/ohjelma/mot-kun-home-asettui-taloksi-1932018


        Jos joku ei ole tuota ohjelmaa nähnyt, niin kannattaa katsoa!


      • näinseon

        Kokemustaon on näköjään kokenut lakimiesten toimintaa. Näitkö sellaisia lakimiehiä jutussasi, joilla ei ollut minkäänlaista haluakaan pysyä totuudessa? Noit nimittäin on. Etsivät reikiä laista ja antavat jutun jatku suurten palkkioiden toivossa.
        Onneksi on rehellisiäkin lakimiehiä kunhan vain osuisivat rehellisten ihmisten asioita hoitamaan.
        Tämä kyseessä oleva juttu on aivan helposti ostajien voitettavissa jos jaksaisivat etsiä ja sattuisivat saamaan asiallisen ja koulutuksensa hyvin käyneen lakimiehen.
        Todisteet ovat täysin aukottomia kun katsoo mot-ohjelman ja ne kuvat mitä siellä näytetään.


      • ryhmänkeskustelija
        uskoo.ken.tahtoo kirjoitti:

        Hyvin sanottu! Mitä tulee vielä JM:een niin jos hän todella on valmis tarkistamaan kantojaan kun lisäfaktaa tulee, ei hän ehkä olekaan niin mahdoton tapaus kuin luulin :D Ihmettelen vain, että hän ei uskonut ohjelmassa haastatellun Hannele Rämön sanaa. Tämöllä on maine rehellisenä ja tinkimättömänä asumisterveyden asiantuntijana.

        Kuten lupasin, keskustelin asiasta johtavan juridisen asiantuntijan kanssa. Sain mielenkiintoisia huomioita ja arvion, jota en toki tässä ala käydä tarkemmin läpi.
        Luonnollisesti käytössämme oli hyvin rajallinen aineisto tästä asiasta. Merkityksellistä kuitenkin on onko asiassa reklamoitu virheistä ja onko tuolta osin kulunut jo liikaa aikaa.
        Siviilioikeudellisella puolella mahdollisuudet lienevät minimissään.
        Rikosoikeudellinen tie lienee ainoa. Sekin lienee tukossa. Asiaa ei saatane edes tutkittua mitenkään. Vaikea nähdä mitään tahallista toimintaa tässä.
        Henkilökohtaisesti katson kuitenkin, että olisi oikeus ja kohtuus, että jotain korvauksia sovittaisiin perheelle maksettaman. Tämä on siis minun henkilökohtainen mielipiteeni, joka ei johtane mihinkään toimenpiteisiin. Olisi se kyllä toivottavaa.


    • sinnekuuluu

      "Ostajien luokaton toiminta" hävisi sinne mistä se oli kotoisinkin, eli olemattomuuksiin. Kunta tässä sitä luokatonta toimintaa on harjoittanut. Todella luokatonta!

    • KOVALUU

      Sananvapautta... Sananvapautta... Huutaa kansa... Kontrollia... Kontrollia... Huutaa koneisto. Lainaan Tiede-keskustelu palstalta hieman sananvapauteen liittyviä kommentteja. "Suomi on sananvapauden takapajula... ts. EU:n musta lammas. Suomi on saanut Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelta (EIT) enemmän langettavia sananvapaustuomioita kuin valtaosa muista Euroopan neuvoston maista. Suomi on siis Euroopan neuvoston häntäpäässä mitä sananvapauteen tulee( 47 valtiota ratifioinut Euroopan neuvoston ihmisoikeussopimuksen EIOS). Sananvapauden tärkeyttä ei vieläkään tunnuta ymmärrettävän."

      Edelleen lainausta: "Sananvapaus kattaa myös sellaiset viestit, jotka loukkaavat, järkyttävät tai häiritsevät valtiota (oma kommenttini: siis kaikkea hallinnon osa-alueita, myös lakkautusuhan alla olevia pikkukuntia, joiden päätöksentekomenettely perustuu hyvinkin usein klaanivetoisuuteen). Tätä vaativat tuoimioistuimen (EIT) mukaan moniarvoisuus, suvaitsevaisuus ja avarakatseisuus, joita ilman ei ole kansanvaltaa."

      Voidaankin kysyä, että asettuvatko tällaiset viestien yms. kontrollerit/poistajat jonkinlaisen tuomioistuimen rooliin? Onkohan edes yksikään po. kunnan etusmies tutustunut Euroopan neuvoston ihmisoikeussopimukseen?

    • omantunnonasia

      Näistä "pikkupomoistahan" tämä Suomi riepu koostuu, kun ei täällä ole mitään suur kaupunkeja varsinaisestimeillä olemassakaan. Se on aina niin, että pieni piiri pyörittää pieniä kokonaisuuksia. Muuan henkilö tapasi aina sanoa, joka oli ollut politiikassa läpi koko elämänsä. Että noita pikkupomoja riittää, ettei heidän kanssaan kannata mistään kinastella ja että pomolle löytyy aina suurempi pomo. Vain heille kannattaa suoraan mennä asiansa kertomaan.
      Tätä neuvoa olen käyttänyt itsekin ja siten saa tuloksia aikaan. Kerrankin istuin Suomen suurimpien kaupunkien joukossa olevan verojohtajan huoneessa, kun alempi virkamies kehoitti minua tekemään asiat oman neuvonsa mukaan ja siitä seurasi sitten yhtä ja toista.
      On sitä tullut koettua ja kuultua näiltä pieniltä virkamiehiltä jos minkäkinlaista neuvoa, mutta lain oikealla puolella kannattaa olla, sitten on helppo vastata jäljeltä päin tekemisistään, kun ne perustuvat rehellisyyteen.

      Siinä edellisessä ketjussa olevan yksikin kommentti herätti heti mielenkiinnon, joten enpä ihmettele, vaikka jonkun korvia on alkanut kuumottaa. Joskus lakia voi kiertää "laillisesti laki pykälin", mutta se ei sitten välttämättä ole yksittäis tapauksissa moraalisesti ja tai ihmiset huomioon ottaen inhimillistä oikein.

    • näineivoijatkua

      Ryhmänkeskustelija, eli lakimies JM aiemmin tässä keskustelussa:

      "Jotenkin se oikea viesti ei vaan välittynyt minulle siitä mielestäni huonosti tehdystä ohjelmasta. Mitään juridista osaamista tai arviota ei ollut mukana kuin välillisesti. Kun sitten kunnolla seurasi perheen viestejä jne. tuli tilanne minulla uuteen arviointiin. Vaikka en usko mitään tahallisuutta olleen asiassa, on siinä kuitenkin mietittävää kylliksi. Siitä aion jutella parhaan asiantuntijan kanssa viemällä faktat pöytään(tai ainakin tietämäni faktat) ."
      _______________

      Mitä olet JM mieltä tästä:


      >> KANTELEEN KOULUN LAKKAUTTAMINEN

      KH 2.3.2009 § 38

      -----

      Kiinteistöjen kohtalo on merkittävä taloudellinen kysymys. Koulun asunto-osa on korjauksen tarpeessa (esim. ikkunat ovat alkuperäiset). Koulurakennus ja asunto-osa on tutkittu ja niiden kunnosta ja korjaustarpeista on Tapio Laakson tekemät raportit (13.10.2006). Kyläkouluille jouduttaneen hankkimaan lähivuosina pienpuhdistamot, joiden hinta on vajaa 50 000 €. Jos kiinteistöt myydään, vältytään investoinneilta ja päästään eroon käyttökustannuksista. Käyttökustannukset ovat olleet suhteellisen pienet (4 000 - 5 000 €/v), koska kiinteistöissä ei ole tehty mitään isompia korjauksia ja vuokratuloilla on katettu osa menoista. Kovin pitkään näin ei voi jatkua. <<

      Mikä on juridinen arviosi, kun ostajille ei kerrottu erityisistä investointitarpeista, lukuun ottamatta jätevesijärjestelmän uusimistarvetta? Huomioi erityisesti kolme viimeistä virkettä.

      • ääriraja

        Siis, tuoko päätös myymisestä syntyi jonkin lautakunnan toimesta ja sen myynnin syystä, eli pian lankeavista suurista infestintointi menoista ei kerrottu ostajalle mitään? Vaikuttaa sellaiselta toiminnalta josta voidaan käyttää salailutermiä.

        Kysymyshän oli osoitettu JM alkukirjaimet omistajalle, joten odotetaan hänen vastausta.


    • mikäkarkasi

      Käykääpä lukemassa JULKISESTA Pukkila fb-ryhmästä asiaa koskevia keskusteluja. Niitä voi lukea ihan kun googlaa "fb Pukkila" ja menee kyseisen ryhmän sivuille. Ei tarvitse edes kirjautua Facebookiin.

      Silmiin pistää mm. se, että kun 13. maaliskuuta 2018 alkaen on käyty täysin asiallista keskustelua, jossa useat henkilöt pohtivat mm. Kanteleen koulukiinteistön rakennusten kohtaloa ja alueen luontoarvoa, yhtäkkiä ylläpitäjä Tiia Sofia Henrietta Hildén ilmoittaa, että "Keskustelu on karannut käsistä, joten tämä keskustelu päättyy nyt."

      Mitään asiatonta tai väitettyä "keskustelun karkaamista käsistä" ei löydä suurennuslasillakaan.

      Hildénhän heitti tuossa vaiheessa Katariina Sipposen ja perhettä asillisesti puolustaneen henkilön ulos ryhmästä. Aika erikoista toimintaa kyllä.

    • hyväniin

      Hyvä on ollut Hildenin "koulutus" joltakin taholta eli oppi on jo mennyt perille, mutta vääristä motiiveista käsin. Kannattaa tämän Hildeenin äkkiä kääntää kelkkansa rehellisyyden puolelle. Siitä seuraa ihmiselle itselleen sellaiset koko elämän alueen katkeruuden juuret, jos ei kykene rehellisyyteen, että saattaappi koko oma elämä mennä katkeruudessa.
      Se jos mikä on itseään ja muita kohtaan kaiken kattavaa luokatonta onnetonta loppu elämää. Kannattaa aina jokaisen muistaa, että vaikka omat tunteet on rempallaan, niin niitä ei kannata syyttömiin purkaa, eikä kohdistaa.
      Asialliseen keskusteluun päästään aina, kun jokainen pysyy omassa kannassaan, vaikka eri mieltäkin olemalla sovulliseen sävyyn eteenpäin pyrkien. Rehellisyys maanperänä jalkojen alla.

      • perusasiat

        Asia on juurikin näin!

        Mielestäni moderaattoreiksi ryhtyvillä pitäisi olla perusasiat hallussa ja kyky kestää heille itselleen tai esim. joillekin läheisilleen epäedullista keskustelua, silloin kun se on asiallista ja totuudessa pysyvää, kuten nyt ko. fb-ryhmässä oli.


    • pysyvätarvot

      Niin, ei kai mikään laki Suomessa kiellä pysymästä totuudessa. Tuollaisesta kieltävästä toiminnasta tulee mieleen, että käytetään valtaa muihin, luullen, että itse istuu ylemmällä oksalla kuin muut.

      Valtaa voi kyllä käyttää ne, jotka käyttävät sitä oikein ja silloin, kun se perustuu täyteen rehellisyyteen. Joskus näkee valtaa käytettävän myös omalta tunnepohjalta. Käytetään sitä pientä tai suurta auktoriteetti asemaa, joka ihmiselle on luottamuksella suotu, joko siten, että nostetaan omaa vääränlaista arvoa käyttämällä sitä muihin mielivaltaisesti oman itsensä ja auktoriteetin esittelemisen tähden, omien loukattujen tunteiden tähden tai sitten asioiden vaientamiseksi eli hyssyttelyn vuoksi, joskus myös itseä ylempien käskystä. Muutoinkin kutsuisin vääränlaista näennäistä vallan käyttöä nihilistiseksi toiminnaksi, jossa ihminen luulee olevansa parempi kuin muut. Eli Suomeksi sanottuna on noussut luulo omasta osaavuudesta yli todellisen osaamisen.

      Paras johtaminen ja johtaja on sellainen, joka perustaa päätöksensä ja toimintansa realiteetteihin ja osaa olla reilu. Hän ei yritä päästä muiden yläpuolella, mutta johtuen rehellisyydestä ja reiluudesta pääsee sinne joka tapauksessa ja omaa oikeaan arvomaailmaan perustuvan oikean auktoriteetin, jota muiden on sen tähden helppo kunnioittaa. Ei sen tähden, että johtaja tai päättäjä käyttää auktoriteettiaan ja asemaansa väärin, vaan nimenomaan sen tähden, että hän käyttää sitä oikein, reilusti ja rehellisesti.

      • luokatonkoulu

        Taitaapa laki monesti jopa kieltää toden puhumisen. Kaikki sanavapautta rajoittava vihapuhelainsäädäntö tästä esimerkkinä. Miten tämä aihe muuten liittyy nyt keskusteltavaan aiheeseen?
        Jättäkää se Pukkila-ryhmän Hilden rauhaan. Hän ei ole mikään poliitikko tai muu julkisuuteen tullut henkilö, jota täällä saisi häiriköidä. Tavallinen ihminen, joka on toiminut tuolla ryhmällä moderaattorina ihan hyvin. Onko se miehekästä hyökkäillä nuorta naista vastaan?
        On ihan perusteetonta ajatella, että kukaan voisi vaikuttaa itsenäiseen toimijaan mitenkään. Ja se mitä tapahtui oli mielestäni aivan oikein. Asiattomat kommentit ja keskustelijat poistettiin keskustelemaan muille alustoille. Ei kai tuo Pukkila-ryhmä ole mikään riitelyalusta? Taitaa olla enempi positiivinen, mainoksiin ja tapahtumiin keskittynyt täysin riippumaton paikka.


      • modenopit
        luokatonkoulu kirjoitti:

        Taitaapa laki monesti jopa kieltää toden puhumisen. Kaikki sanavapautta rajoittava vihapuhelainsäädäntö tästä esimerkkinä. Miten tämä aihe muuten liittyy nyt keskusteltavaan aiheeseen?
        Jättäkää se Pukkila-ryhmän Hilden rauhaan. Hän ei ole mikään poliitikko tai muu julkisuuteen tullut henkilö, jota täällä saisi häiriköidä. Tavallinen ihminen, joka on toiminut tuolla ryhmällä moderaattorina ihan hyvin. Onko se miehekästä hyökkäillä nuorta naista vastaan?
        On ihan perusteetonta ajatella, että kukaan voisi vaikuttaa itsenäiseen toimijaan mitenkään. Ja se mitä tapahtui oli mielestäni aivan oikein. Asiattomat kommentit ja keskustelijat poistettiin keskustelemaan muille alustoille. Ei kai tuo Pukkila-ryhmä ole mikään riitelyalusta? Taitaa olla enempi positiivinen, mainoksiin ja tapahtumiin keskittynyt täysin riippumaton paikka.

        Johan vitsin murjaisit. Pukkila fb-ryhmässä saa siis olla vain positiivinen....

        Ulos heitetyt eivät kirjoitelleet asiattomia, vaan sen sijaan valtuutetut jakoivat totuudenvastaista tietoa. Moderaattorin toiminta oli tosi outoa.


    • mykkäkouluko

      Yleensä jokainen osaa puhua omasta puolestaan, mutta onko nyt todettava, että hiljaisuus on myöntymisen merkki? Yleisesti ottaen ihminen kykenee jotain vastaamaan, mutta on heitäkin, jotka piiloutuvat puskaan, luullen olevansa katseilta piilossa.

    • viestitksestä

      Paljon tullut viestejä viime käyntini, mutta en huomaa täällä sitä JM lupaamaa. Hän aikoi ottaa ystäväänsä yhteyttä. Sellaiseen asiantuntijaystävään ja lupasi palata kertomaan siitä.

      Näin käsitin. Tuo on käsityskseni asiasta. Onko muut käsittäneet samoin?

    • kirjoitatkouudelleen

      Kyllä minäkin siten ymmärsin hänen vastauksensa. Olisiko kiireinen tai jotain muuta estettä? Ehkäpä vastaus vielä tulee tänne. Vastaukset kyllä pysyvät hiljaisina, jos ylläpito ne poistaa jonkun pyynnöstä. Mitähän tuohon ylemmäs oli kirjoitettu?

      • KOVALUU

        Siihen oli kirjoitettu, että kuuklaa "törkeä petos kiinteistökaupassa, löytyy mielenkiintoisia keissejä". No, kontrollihan toimii taas h....... hyvin.


    • pysykäärehellisinä

      Just. Miksei niitä saisi googlettaa? Ei kai tarvitse kovin suuria älynystyröitä, että jokainen tietää kaiken olevan julkisesti tutkittavissa ja luettavissa.
      Aivan harmittaakin se tosi asia, että minkä kukin taakseen jättää, sen edestään löytää. Harmittaa siis siinä mielessä, että toivoisi ihmisten aina olevan rehtejä ja suoria, ettei tarvitsisi jäljestä käsin selitellä tekemisiään. Tuohon sananparteen sisältyy sellainen totuuden siemen, ettei sitä totuutta voi koskaan lopullisesti peittää. Se kaivautuu esille vaikka maan syvimmästä keskikohdasta. Sekä hyvässä, että pahassa tekeleissämme.

    • rohkeastikeskustelemaan

      Pukkilan kunta ja sen edustajat ovat ilmeisesti ottaneet sellaisen vaikenemis politiikan, kun jokainen päätti vaieta vai käskikö joku olla hiljaa?

    • Anonyymi

      Keskustelu jatkuu häirikköjen päänsisäisesti. Vanne kiristää ja kirjoitus on haparoivaa.
      Sönkötys on uhriutuvaa ja sääliä hakevaa.

      • Anonyymi

        Niin, vv keskustelee täällä ihan itsensä kanssa nostellen vanhoja ketjuja esille ja kuvitellen niitä mielikuvituksensa tuottaman "mukijoukkojen" kirjoittamiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, vv keskustelee täällä ihan itsensä kanssa nostellen vanhoja ketjuja esille ja kuvitellen niitä mielikuvituksensa tuottaman "mukijoukkojen" kirjoittamiksi.

        Joo. Sinä sen itse sanot. Mukijoukkoja ei tosiaan ole olemassa. Siten sellaisia ei voi tietenkään loukatakaan. Kunhan joku huvikseen kirjoittaa yleistä home-ja koronaläppää.
        Toinen asia on, että joku vainoaa poliitikkoa ja homma menee kokoajan sekavammaksi. Olisiko syynä se, että valtiollisella tasolla maassa on vallassa vasemmistotissit joten ihmisten oikeuksista ei tarvitse niin välittää. Oletko tyytyväinen? Meno on kuin espanjalaisessa bordellissa, kaikki ellujen määräämässä piristyksessä. Italialaisen saappaankoron alla ja kiinalaisessa vesikidutuksessa joka olisi esimerkiksi mukijoukoille(jos ne olisivat olemassa) vaikeaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo. Sinä sen itse sanot. Mukijoukkoja ei tosiaan ole olemassa. Siten sellaisia ei voi tietenkään loukatakaan. Kunhan joku huvikseen kirjoittaa yleistä home-ja koronaläppää.
        Toinen asia on, että joku vainoaa poliitikkoa ja homma menee kokoajan sekavammaksi. Olisiko syynä se, että valtiollisella tasolla maassa on vallassa vasemmistotissit joten ihmisten oikeuksista ei tarvitse niin välittää. Oletko tyytyväinen? Meno on kuin espanjalaisessa bordellissa, kaikki ellujen määräämässä piristyksessä. Italialaisen saappaankoron alla ja kiinalaisessa vesikidutuksessa joka olisi esimerkiksi mukijoukoille(jos ne olisivat olemassa) vaikeaa!

        Mitään "mukijoukkoja" eli mielikuvituksesi tuottamia kännääviä tukijoukkoja ei tosiaan ole olemassa. Yöllisten sekokirjoittelujesi perusteella se mukiongelma on ihan omasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitään "mukijoukkoja" eli mielikuvituksesi tuottamia kännääviä tukijoukkoja ei tosiaan ole olemassa. Yöllisten sekokirjoittelujesi perusteella se mukiongelma on ihan omasi.

        Pässilän Kunta on tuhoon tuomittu!! Vihdoinkin!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo. Sinä sen itse sanot. Mukijoukkoja ei tosiaan ole olemassa. Siten sellaisia ei voi tietenkään loukatakaan. Kunhan joku huvikseen kirjoittaa yleistä home-ja koronaläppää.
        Toinen asia on, että joku vainoaa poliitikkoa ja homma menee kokoajan sekavammaksi. Olisiko syynä se, että valtiollisella tasolla maassa on vallassa vasemmistotissit joten ihmisten oikeuksista ei tarvitse niin välittää. Oletko tyytyväinen? Meno on kuin espanjalaisessa bordellissa, kaikki ellujen määräämässä piristyksessä. Italialaisen saappaankoron alla ja kiinalaisessa vesikidutuksessa joka olisi esimerkiksi mukijoukoille(jos ne olisivat olemassa) vaikeaa!

        No johan on taas Lötköpötkö vv:llä ah niin luovaa ja korkeatasoista kirjallista antia. "Vainottu poliitikko" Pukkilan kokoomuksen kantava ääni ja ääniharava. Suuri uhriutuja itse.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No johan on taas Lötköpötkö vv:llä ah niin luovaa ja korkeatasoista kirjallista antia. "Vainottu poliitikko" Pukkilan kokoomuksen kantava ääni ja ääniharava. Suuri uhriutuja itse.

        Suuri satiirikko ja rehdeiksi tunnettujen puolustaja....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suuri satiirikko ja rehdeiksi tunnettujen puolustaja....

        Karkera nillittäjä tuntuu aktivoituvan vihapuheissaan. Taitaa harmittaa oikein kunnolla!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Karkera nillittäjä tuntuu aktivoituvan vihapuheissaan. Taitaa harmittaa oikein kunnolla!

        Juuri ja juuri veri kiertää hölmön päässä! Toivotaan parasta!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1671
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1297
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      6
      1277
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe