Äänekoskelle saadaan Suviseurat!

Suviseuroista

51

3053

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saarnaajaveliteppo

      sinä olet syntinen saatana.

    • Siementäjä

      Hyvä asia. Olen kannatusJäsen.

      • Buahahahaahah

        Äänekoskella syömään MEHMETIN ravintolassa pihvit ONECOINEILLA!
        Kelpaako ONECOINIT myös kortonkikauppoihin??

        BUAHAHAHAHMUAHAHAHAHAHAHA


    • SuviTuulinen

      Hienoa että suviseurat ovat aivan jo ovella. Pääsemme kuulemaan oikeaa sanaa ja rukoilemaan syntejämme anteeksi. Liimattalan pimeään kansanosaankin saadaan Herran sanaa ja moni voi pelastua raskaista syntien taakoista ja löytää uuden elämänilon. Kaikki mukaan kuulemaan ilonsanomaa!

    • Ilopakkaus

      Ilonen meininki Suviseuroilla.

    • Heheeeh

      Kannattaa ostaa jo valmiiksi kortongit sillä seurojen aikaan ne on loppu 100km säteellä kaupoista

      • mällilentää

        etkö tiedä että kortongin käyttö on tässä seurakunnassa kiellettyä.


    • tietoo-on

      Sääntö on että alaikäisten kanssa käytetään kortsua. Se olisi liian härskiä jos tulisi raskaaksi.

    • Mietiskelijä

      Onkohan niillä Lestaadiolaisilla itsellään mitään tilastoa että kun pitävät nämä Suviseuransa niin olisi siitä 9 kuukauden päästä joku piikki syntyvyydessä. Että harrastetaanko näinä päivinä seksiä kuinka ja paljon. Hehän voivat oikein rietastella ja perwoilla kun seuraavana päivänä pyydetään teltassa syntejä anteeksi ja illallla taas meno jatkuu. Naisilla tavarat kovilla. Pittää matkustaa Keski-Suomeen ja vaikka paikanpäälle katsomaan pääseekö osalliseksi näihin varsinkin yöllisiin iloihin :-)

      • esikois

        Onkohan niillä ruoricin järjestäjillä mitään tilastoa,kuinka vankilat täyttyvät niiden "juhlien" jälkeen ?


    • Suvi-Tuuli

      On teillä pakanoilla irstaat ajatukset. Rauhanyhdistyksen jäsenet viettävät harrasta ja synnitöntä elämää ja haluavat kokoontua yhteiseen hienoon juhlaretkeen. Kaikki panettelu on varmaankin aina ollut oman elämän surkeuden peittelemistä. Ihmeellisiä ajatuksia syntisillä ihmisillä.

      • Mietiskelijä

        Voinhan minä sinunkin puutettasi ja himoasi ja harrasta uskoasi hiukan nykyaikaistaa yöllisellä sessiolla, jos olet kiinostunut Suvi-Tuuli ystäväin...:)


    • Suvi-Tuuli

      Parasta että tulisit kuuntelemaan ja toisit ystäväsikin kuulemaan sanaa ja rukoilemaan syntejäsi anteeksi. Kirjoituksestasi paistaa hurja irstaus ja himo joka on suurta syntiä. SInut ja teidän kaikki ystävänne voidaan kuitenkin vapauttaa taakastanne kunhan nöyrrytte ja lopetatte tuollaisen
      ruman elämänmenon.

      • Turhaa.hihhulointia

        Ei teidän vl-lestojen kannata hikeentyä jos kirjoittajat kertovat näillä palstoilla teistä monia ikäviä tosiasioita, vaikka ne eivät teitä miellyttäisikään. Itse ainakin uskon median kirjoitukset todeksi mm. siinä että lestoissa on rikollisia, kuten esim. pedofiilejä, kunnes viranomaisten taholta toisin tiedotetaan. Voiko tällaiset raskaan sortin rikokset saada telttakemuissa anteeksi Jumalalta, itse ainakin epäilen vahvasti. Tuskin telttajuhlilla hihhulointi tekee kenestäkään oikeaa ihmistä. Tahto elää kunniallista, rehellistä ja lainkuuliaista elämää pitää lähteä ihmisen omasta tahdosta ja halusta.


    • suviseuralainen

      Tervetuloa katsomaan tervehenkistä elämänmenoa, montako rikollista ja pedofiiliä löydätte?
      Taitaa ne suurimmat syntiset olla siellä suviseuralaisten arvostelijoissa. Jos joku rauhanyhdistyksen jäsen on joskus hairahtunut niin ei se tarkoita että kaikki ovat samalaisia. Niin niitä on teissä arvostelijoissakin, oletteko kaikki sitten sellaisia? Luulempa vaan että enemmän taitaa suhteessa olla pedofiilejä, raiskaajia, ryöstäjiä, varkaita, väkivaltarikollisia, huumeiden käyttäjiä, alkoholisteja jne. Katsokaapa vaan ympärillenne!

    • Suvi-Tuuli

      Siivotkaa nyt jo suunne ja parantakaa mielenne. Monenlaisia ongelmia näyttää teillä olevan ja syntien anteeksi anomista.

      • syntinen

        Oih...Suvi-Tuuli, olet ihana nainen ja näen irstaita unia.


    • Tästä_voimme
      • esikois

        Aivan mahtava linkki.
        Siinä huokuu , iloisuus,onnellisuus,hyvinvointi,puhtaus,kaikki se mikä on Jumalasta.

        Kateelliset ne vaan kurnuttaa .


      • inhottavaa
        esikois kirjoitti:

        Aivan mahtava linkki.
        Siinä huokuu , iloisuus,onnellisuus,hyvinvointi,puhtaus,kaikki se mikä on Jumalasta.

        Kateelliset ne vaan kurnuttaa .

        Yököttävä linkki. Huumekauppaa ja pedofiilistelyä.


    • pommi

      Lestaukset ovat korruption lähde Suomen taloudessa. Ja kaikilla heidän yrityksillään on likaiset jauhot pussissa. vrt. ecolator

    • neuvokaaMitäTeen

      Olen vuokrannut asuntoni. Nyt kun luen näiden irstailuja niin pitääkö minun jotenkin varautua mm sängyn suojaukseen. Onko matot vaarassa likaantua siemennesteistä. Hyi, kun nyt ajattelenkin sitä hajua kun tulen takaisin. Pitää varmaan pestä koko kämppä. Voiskohan nostaa vuokrahintaa?

      • ghfuhhugrj

        Tässä sinulle neuvo , mene lääkäriin .


      • ghfuhhugrj

        Ennen kuin he majoittuvat asuntoosi,kysy heiltä itseltään .

        Jopa pöljälin tietää , että tuollaisia "neuvoja" ei kysele normaalilla älyllä varustettu .


    • tosiasia

      Luultavasti saat syytteen parituksesta ja ilotalon pitämisestä. Nämä kaikki käydään poliisin toimesta läpi.

    • RIITTÄÄKÖ.USKONLEIKKI

      Se on sinällään hieno asia olla järjestämässä suviseuroja Äänekosken Liimattalaan, mutta, mutta... Tekeekö se yksinomaan ihmisen autuaaksi? Veikkaisin että ei. Vaikka tuuilasista katsominen on tärkeämpää kuin taustapeiliin vilkuilu, niin mielestäni ihmisen kannattaa pysähtyä miettimään ja peilailemaan edes hetkeksi mitä sitä on tullut tehtyä elämän varrella. Onkohan kaikki synnit saatu anteeksi yksinomaan muilta uskonveljiltä tai sisarilta? Veikkaisin, että kaikilta osin syntitaakka ei ole välttämättä Jumalalle kelvollisessa kunnossa.

      Olisi enemmän kuin suoranainen ihme jos Jumala hyväksyisi jossain suviseuroissa sellaisetkin synnit anteeksi annetuiksi, kuten esim. valehtelu, kiusan- ja pahanteko toisen ihmisen vahingoittamisen tarkoituksessa. Veikkaisin että varmaankaan ihminen ei puhdistaudu em. kaltaisista synneistä yksinomaan seuroissa Jumalalle kelvolliseksi. Terve järki sanoo, että sellaisia seuroja ei ole eikä tule jossa kaikki pahuus, ilkeys, kiusanteko toiselle ihmiselle pyyhittäisiin pois yksinomaan vl-lestadiolaisilta pyytäen. Kyllä Jumala vaatii että ennen kuin aurinko laskee tulee käydä ensin sopimassa asiat vain ja yksinomaan sellaisen ihmisen kanssa jota vastaan on rikkonut ja sitten vasta voi pyytää Jumalalta syntejä anteeksi. Jumalan edessä kaikki ihmiset olemme samanarvoisia, riippumatta siitä olemmeko esim. diplomi teknikoita tai vaikkapa mitään koulutusta ja ammattia olevia.

      Tiedän erään Jyväskyläläisen vl-lestadiolaisten puhujan roolia esittävän epärehellisen miehen, joka aiheutti em. pahuutta ja ilkeyttä menneiden vuosien saatossa jolle kulle ihmiselle... alaiselleen. Ihminen ei voi olla niin paatunut etteikö kyseinen syntitaakka ole puhutellut ja puhuttelisi kyseistä puhujaa omantunnon kautta sisimmässä lopun elämän ajan, aina hautaan ja tuomiopäivään saakka. Kyseiselle ihmiselle synnit palkitaan ikuisella helvetin kiirastulella ylösnousemuksen aamuna. Tällaista en toivo kenellekkään, en edes kyseiselle henkilölle.

    • poavo

      Hienoa että tänne kuolleellle kylälle järjestävät eloa edes viikon ajaksi tänä kesänä. Täällä on meitäkin yksiäisiä vanhojapoiki a jotkailoitsemme kun saapuu paljon naisväkeäkin ilostuttamaan silmiämme. Ja olemme antaneet itsellemme kertoa että heihin on helppo tutustua. Olisihna se mukava muutamalle lettipäällle antaa omia geenejä mukaan vietäväksi ja lapseksi kasvatettavaksi.

      • kielioppi66

        Oikein yksiäisiä vanhojapoiki a jotkailoitsevat...jäikö poavolta koulu käymättä? Krahunlähteen laajakaista jälleen näköjään toimii.


    • nyt-on-junteilla-saumaa

      Nyt kaikki Konginkangaan peräkammarin poijjaat jaolle. Nyt on tarjolla sadoittain nuorta, vähän käytettyä morsianainesta. Ei muuta kuin kuulemaan sanaa ja rukoilemaan syntejä anteeksi seuraaviin seuroihin asti ja tutustumaan samalla uusiin, mahdollisiin elämänkumppaneihin.

    • Äänekoskirappeutuu

      Yökötysseurat.
      Inhotusseurat.
      Sairaat seurat.

    • suvituulinen

      Älkäähän nyt nimitelkö seuroja tuolla lailla.Tulkaa itse vaan mukaan saamaan kesäistä hyvää mieltä ja rukoilemaan. Syntisille ihmisille annetaan rauhaa ja rakkautta.

      • kannattaa.miettiä

        Eiiiiiii tokkiisa siellä saa syntejä anteeksi, kuten joku aikaisemmin kiejoitti niin pitää pyytää ensin anteeksi siltä jollekka on pahaa tehnyt. Nyt lessut alatte ihan väärästä päästä liikkeelle syntien anteeks pyytämisessä!!!


    • Vesapölkki
    • lärvilessu

      onko alueella olutteltta olisi kiva ottaa parit huurteiset niin pääsis tunnelmaan.

    • asiastatietoinen

      On siellä teltta mutta siellä ei saa ryypätä. Mutta nurkan takana saa ottaa ryypyt kun kukaan ja Isoherrakaan ei näe. Ja synnin saa heti anteeksi kun menee synninpäästöön teltan puolelle.

    • Nostalgiaa

      Tulee mieleeni 70-luku kun kävin woodstokissa. Sama hurmos ja sekstailu, kiihkoa antoi vaan toisenlaiset aineet. Kyllä sen pään saa sekaisin sanan ja virrenkin voimalla. Ihan hippimeiningiltä kuulostaa. Pitänee lähteä hillumaan, ihan jo kuumottaa pimperoa.

    • hihheivaan

      Sorbuspäissäänkö kuuntelit mankalta Jimi Hendrixin Woodstock esiintymistä ja Janis Joplinin kiljumista?
      Toisekseen vanhat koppelot ei kiinnosta suviseuroissa, nuoret tytöt ovat ns.IN.
      Puuroa voit päästä lappamaan mummoille lautaselle.

    • Sirpahalttunen
    • Psykoterapeutti

      Muistakaa että löytyy apua ,UUT eli uskontojien uhrien tuki ry ! Siellä löydät vertaistukea jne.irtatuminen sairaasta lahkosta voi vaikuttaa kaveri ja perhesuhteisiin joten on hyvä löytää vertaisia jotka käynneet samat asiat läpi . . .

    • exlessu

      kestääkö pellot

    • Velibenjamin

      Likaiset ja mutaiset pellot kuvastaa hyvin lestadiolaisten sairaan valheopin ja tekojen pimeyttä ! Helvetti lähenee !

      • grttiilhtr

        Oletko katkera omille vanhemmillesi,kun nus...at sinut alulle ?


    • aurinkoa

      Konginkangas go go! uimaaaaaan.

      • Anonyymi

        Taasen, nyt v - 2020 on Suviseurojen aika. Kuuluu radiosta ja mediasta niin Äänekoskella, kuin koko Suomessa ja ulkomaita myöten. Tänään perjantaina aamusta oli avajaiset, ja ymmärtääkseni jo eilen oli aattoseurat. Kyllä on hyviä puheita, vuoden on saanut tavallinen kuulija odottaa näitä Suviseuroja. Laitapa radiota auki, vähän kun asemia kääntelee niin sieltähän hyvin kuuluu Suviseurat.


    • Anonyymi

      Suviseuroista ei ole kenellekään mitään hyötyä. Ainoa mikä niistä voi oppia on isojen tapahtumien hyvät järjestelyt. Toki nekin hoidetaan vähän orjatyöllä.

    • Anonyymi

      Hyvä että nuoret pääsee taas kunnon hartaustilaisuuteen jossa oppii oikeaa elämää ja sanaa. Opettajia on tulossa jokaiseen tilaisuuteen. Isä Lars-Levi neuvoo myös nuorimpia oikeaan asenteeseen ja elämään, yksityishartaudessa. Ottakaa yhteyttä seuroilla sitten!

      • Anonyymi

        Yök... Nuoret alistetaan tekemään vaikka mitä juttuja. Anteeksi annnon jälkeen asioista pitää vaijeta.Vanhat ukot köyttää tätä hyväksi sitten..


    • Anonyymi

      Eihän sitä nyt toki ketään hyväksi käytetä. Se on sellainen vanha myytti noiden ateistien keskuudessa jotka ovat katkeroituneet synnilliseen elämäänsä. Sielu kirkkaana uusiin asioihin nuoresta pitäen. Suviseuroille voi tulla saamaan elämän eliksiiriä!

      • Anonyymi

        Sadistista köyrintää siellä saa.


    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      41
      8044
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4676
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      67
      3391
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2206
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1729
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1697
    7. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      17
      1626
    8. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      359
      1543
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      60
      1220
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      279
      1128
    Aihe