Elisan yhteys heikkeni viikon aikana

Elisan.tehot-hävis

Elisan nettiyhteys heikkeni tässä joku päivä takaperin, Youtupen katselu yhtä aikaa kahdelta tietsikalta ei onnistunut. No, on tässä jo monet vuodet ylistetty, nyt on kai sitten oikea aika vaihtaa .

Tele vaiko DNA olis parempi sitäpä pitää naapureilta kysellä ja testailla koneen kanssa.

12

549

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moikka!

      Todella ikävää, että nettiyhteys alkoi toimia heikosti. Se ei ole lainkaan normaalia, että yhteys heikkenee merkittävästi yllättäen. Haluaisimme siis ehdottomasti tutkia ja korjata asian. Meille voit laittaa tarkempia osoite - ja asiakastietojasi Facebookin kautta yksityisviestillä, niin päästään asiaan käsiksi. Vaihtoehtoisesti voit olla meihin yhteydessä myös esim puhelimitse: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/ .

      Niina / Elisan sometiimi

      • Elisan.tehot-hävis

        Olen kerran Elisalle keskustellut ja oli vain selityksiä, vaihteluväli voi olla lähes nollasta lähelle maksiminopeutta. Yksi kerta riitti.


    • Mx-5

      Heikkeni rajusti keskisessä suomessakin. Taitaa Dna saada uuden asiakkaan!

    • RahatSaksaan

      Taisi mennä ne kehitysrahat Saksalaisille ja DNA potkii hyvin, minulla todella hyvä nettitikku ja päihittää usein jopa laajakaistan

      Ei olisi Elisan pitänyt lahjoittaa 400:aa miljoonaa euroa Saksaan. Sillä rahalla olisi saanut paljon aikaan Suomessa, monta lottovoittajaa olisi tehty, olisi vaikka arponut 40.000 asiakkaalleen 10.000 euron lahjan!

      • S_asiakasomistaja

        "Ei olisi Elisan pitänyt lahjoittaa 400:aa miljoonaa euroa Saksaan"

        Oli muuten Telian edeltäjä Sonera, joka silloisen TJ:nsä Kaj-Erik Relanderin johdolla osti oikeudet matkapuhelinverkon rakentamiseen Saksaan (ns. taajuusalueen käyttöoikeudet).

        Juuri tuon takiahan vuosia voittoa tuottanut Sonera joutui niin huonoon asemaan, että sille jäi 2 vaihtoehtoa:

        1) konkurssi

        tai

        2) fuusioituminen ruotsalaisen Telian kanssa siten, että osake-enemmistö ja määräysvalta jää käytännössä ruotsalaisille.

        Koska konkurssi käytännössä mitätöi koko osakepääoman, tuo Telia -fuusio todettiin paremmaksi vaihtoehdoksi (ja näin suomalainen Sonera ajautui ruotsalaisen Telian käsiin).

        Elisalla ei ole tuon asian kanssa mitään tekemistä.

        Kokonaan eri asia on se, että Elisa yrittää kaikin keinoin maksimoida omistajille maksettavat osingot, ja siksi asiakashinnat ovat olleet jo pitkään noususuunnassa.

        Voisi S-ryhmä jättää LGBT -sponsoroinnin vähemmälle ja perustaa niillä rahoilla S -mobiilioperaattori, jonka voitot eivät mene ulkopuolisille sijoittajille vaan S -ryhmän asiakasomistajille.

        S-Ryhmähän on tuottanut voittoa erinomaisen paljon!

        Tästä kertoo se, että HOK-Elannon osuuden arvoa nostettiin 35€ -> 100 € ILMAN, että asiakasomistaja olisi joutunut maksamaan tuon erotuksen 65€.

        Samalla osuusmaksun korko nousi 3,50 € -> 10,00 €.

        Ilmeisesti HOK-Elannolle oli vuosien kuluessa kertynyt jakamattomia voittovaroja N * 65€, missä N = HOK-Elannon asiakasomistajien lukumäärä ko. vuoden alussa.
        Tarkoittaaa ilmeisesti osuusmaksunsa täysin jo maksaneiden asiakasomistajien lukumäärää. Ehän tuollaisia etuja pidä antaa niille, joilla osuusmaksu on joko vain osittain maksettu (sitähän voi kerryttää täyteen bonuksilla) tai kokonaan maksamaton.


    • moneymoney

      Elisalla on paljon vaikeuksia henkilökohtainen asiakaspalvelu esimerkiksi . Törkeää liikkeessä ja mahdotonta netissä ei asiakkaalle. Suoranaista pakkomyyntiä . Paras kun ei ole missään tekemisissä. RAHAT AINAKIN SÄÄSTYY!

      • Ammattitaidotonta. Elisan Itiksen myymälässä tytöntyllerö ei tiedä ettei toisen operaattorin laajakaistayhteys toimi heidn verkossaan??? VARSINAISTA ASIAKASPALVELUA ??????????


    • Netti-takkuaa

      Onkohan Elisan Yksityisten yhteyksissä joitain rajoituksia iltaisin ja ruuhka-aikana. Tuntuu että Yritysliittymä on paljon parempi. Saakohan yksityinen yritysliittymiä.

      • samaa.myös..mietin

        Onkohan Elisan Yksityisten yhteyksissä joitain rajoituksia iltaisin ja ruuhka-aikana. Tuntuu että Yritysliittymä on paljon parempi.


    • valohoitokaapeli

      elisalla ja telialla , kotitalouksien myyntikampanja jolla halutaan avata asvaltit rullalle , joten nyt yhteydet rupisekxi että saadaan myytyä tota valokuituonnea , eikä näillä kolmella mitään kilpailua ole , mahtava näytelmä , kaikki kolme myyvinään edullista ja kilpailu veristä, ........näytelmä ja katteet kohdillaan , firmat vie suomen kansaa kun pässiä narusta ja viranomainen vikisee kuin sika säkissä.

      • miten_stop_sikailulle

        viranomaisista ainakin viestintäviraston virkamiehet käytännössä tekevät juuri niin kuin noiden 3 suuren operaattorin (dna, Elisa, Telia) TJ:t tai hallituksen puheenjohtajat haluavat.

        Se onkin hyvä kysymys:

        MIKSI viestintäviraston virkamiehet, joiden pitäisi valvoa televiestintämarkkinoiden toimivuutta ja oikeudenmukaisuutta, sen sijaan toteuttavat valvontaa tavalla, joka maksimoi suurten operaattorien liiketaloudellisten etujen toteutumisen.

        Arvioitu vastaus:

        SIKSI, että sekä operaattorien toimitusjohtajat / hallituksen puheenjohtajat että viestintäviraston (ainakin korkeampaan asemaan päässeet) virkamiehet ovat molemmat vapaamuurareita, ja näistä asioista todellisuudessa päätetään vapaamuurarilooseissa, ja en jälkeinen "päätöksenteko" muualla on todellisuudessa vain näennäistä päätöksentekoa, kun todellisuudessa asioista on jo päätetty muualla.

        vapaamuurareiden toimintaperiaate: heille itselleen maksimaalinen taloudellinen hyöty, ja muille entistä kalliimpi lasku.


    • Jachka

      Meillä Järvenpäässä meni laajakaista poikki aamulla joskus kuuden aikaan, samoin kävi monelle lähiseudulla. Häiriöilmoituksia on tehty, mutta häiriökartassa ei ole mitään mainintaa tästä vikatilanteesta. Viestintävirasto on antanut aivan selvät ohjeet, että häiriöistä on ilmoitettava asiakkaille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe