Elisan yhteys heikkeni viikon aikana

Elisan.tehot-hävis

Elisan nettiyhteys heikkeni tässä joku päivä takaperin, Youtupen katselu yhtä aikaa kahdelta tietsikalta ei onnistunut. No, on tässä jo monet vuodet ylistetty, nyt on kai sitten oikea aika vaihtaa .

Tele vaiko DNA olis parempi sitäpä pitää naapureilta kysellä ja testailla koneen kanssa.

12

540

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Moikka!

   Todella ikävää, että nettiyhteys alkoi toimia heikosti. Se ei ole lainkaan normaalia, että yhteys heikkenee merkittävästi yllättäen. Haluaisimme siis ehdottomasti tutkia ja korjata asian. Meille voit laittaa tarkempia osoite - ja asiakastietojasi Facebookin kautta yksityisviestillä, niin päästään asiaan käsiksi. Vaihtoehtoisesti voit olla meihin yhteydessä myös esim puhelimitse: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/ .

   Niina / Elisan sometiimi

   • Elisan.tehot-hävis

    Olen kerran Elisalle keskustellut ja oli vain selityksiä, vaihteluväli voi olla lähes nollasta lähelle maksiminopeutta. Yksi kerta riitti.


  • Mx-5

   Heikkeni rajusti keskisessä suomessakin. Taitaa Dna saada uuden asiakkaan!

  • RahatSaksaan

   Taisi mennä ne kehitysrahat Saksalaisille ja DNA potkii hyvin, minulla todella hyvä nettitikku ja päihittää usein jopa laajakaistan

   Ei olisi Elisan pitänyt lahjoittaa 400:aa miljoonaa euroa Saksaan. Sillä rahalla olisi saanut paljon aikaan Suomessa, monta lottovoittajaa olisi tehty, olisi vaikka arponut 40.000 asiakkaalleen 10.000 euron lahjan!

   • S_asiakasomistaja

    "Ei olisi Elisan pitänyt lahjoittaa 400:aa miljoonaa euroa Saksaan"

    Oli muuten Telian edeltäjä Sonera, joka silloisen TJ:nsä Kaj-Erik Relanderin johdolla osti oikeudet matkapuhelinverkon rakentamiseen Saksaan (ns. taajuusalueen käyttöoikeudet).

    Juuri tuon takiahan vuosia voittoa tuottanut Sonera joutui niin huonoon asemaan, että sille jäi 2 vaihtoehtoa:

    1) konkurssi

    tai

    2) fuusioituminen ruotsalaisen Telian kanssa siten, että osake-enemmistö ja määräysvalta jää käytännössä ruotsalaisille.

    Koska konkurssi käytännössä mitätöi koko osakepääoman, tuo Telia -fuusio todettiin paremmaksi vaihtoehdoksi (ja näin suomalainen Sonera ajautui ruotsalaisen Telian käsiin).

    Elisalla ei ole tuon asian kanssa mitään tekemistä.

    Kokonaan eri asia on se, että Elisa yrittää kaikin keinoin maksimoida omistajille maksettavat osingot, ja siksi asiakashinnat ovat olleet jo pitkään noususuunnassa.

    Voisi S-ryhmä jättää LGBT -sponsoroinnin vähemmälle ja perustaa niillä rahoilla S -mobiilioperaattori, jonka voitot eivät mene ulkopuolisille sijoittajille vaan S -ryhmän asiakasomistajille.

    S-Ryhmähän on tuottanut voittoa erinomaisen paljon!

    Tästä kertoo se, että HOK-Elannon osuuden arvoa nostettiin 35€ -> 100 € ILMAN, että asiakasomistaja olisi joutunut maksamaan tuon erotuksen 65€.

    Samalla osuusmaksun korko nousi 3,50 € -> 10,00 €.

    Ilmeisesti HOK-Elannolle oli vuosien kuluessa kertynyt jakamattomia voittovaroja N * 65€, missä N = HOK-Elannon asiakasomistajien lukumäärä ko. vuoden alussa.
    Tarkoittaaa ilmeisesti osuusmaksunsa täysin jo maksaneiden asiakasomistajien lukumäärää. Ehän tuollaisia etuja pidä antaa niille, joilla osuusmaksu on joko vain osittain maksettu (sitähän voi kerryttää täyteen bonuksilla) tai kokonaan maksamaton.


  • moneymoney

   Elisalla on paljon vaikeuksia henkilökohtainen asiakaspalvelu esimerkiksi . Törkeää liikkeessä ja mahdotonta netissä ei asiakkaalle. Suoranaista pakkomyyntiä . Paras kun ei ole missään tekemisissä. RAHAT AINAKIN SÄÄSTYY!

   • örkky

    Ammattitaidotonta. Elisan Itiksen myymälässä tytöntyllerö ei tiedä ettei toisen operaattorin laajakaistayhteys toimi heidn verkossaan??? VARSINAISTA ASIAKASPALVELUA ??????????


  • Netti-takkuaa

   Onkohan Elisan Yksityisten yhteyksissä joitain rajoituksia iltaisin ja ruuhka-aikana. Tuntuu että Yritysliittymä on paljon parempi. Saakohan yksityinen yritysliittymiä.

   • samaa.myös..mietin

    Onkohan Elisan Yksityisten yhteyksissä joitain rajoituksia iltaisin ja ruuhka-aikana. Tuntuu että Yritysliittymä on paljon parempi.


  • valohoitokaapeli

   elisalla ja telialla , kotitalouksien myyntikampanja jolla halutaan avata asvaltit rullalle , joten nyt yhteydet rupisekxi että saadaan myytyä tota valokuituonnea , eikä näillä kolmella mitään kilpailua ole , mahtava näytelmä , kaikki kolme myyvinään edullista ja kilpailu veristä, ........näytelmä ja katteet kohdillaan , firmat vie suomen kansaa kun pässiä narusta ja viranomainen vikisee kuin sika säkissä.

   • miten_stop_sikailulle

    viranomaisista ainakin viestintäviraston virkamiehet käytännössä tekevät juuri niin kuin noiden 3 suuren operaattorin (dna, Elisa, Telia) TJ:t tai hallituksen puheenjohtajat haluavat.

    Se onkin hyvä kysymys:

    MIKSI viestintäviraston virkamiehet, joiden pitäisi valvoa televiestintämarkkinoiden toimivuutta ja oikeudenmukaisuutta, sen sijaan toteuttavat valvontaa tavalla, joka maksimoi suurten operaattorien liiketaloudellisten etujen toteutumisen.

    Arvioitu vastaus:

    SIKSI, että sekä operaattorien toimitusjohtajat / hallituksen puheenjohtajat että viestintäviraston (ainakin korkeampaan asemaan päässeet) virkamiehet ovat molemmat vapaamuurareita, ja näistä asioista todellisuudessa päätetään vapaamuurarilooseissa, ja en jälkeinen "päätöksenteko" muualla on todellisuudessa vain näennäistä päätöksentekoa, kun todellisuudessa asioista on jo päätetty muualla.

    vapaamuurareiden toimintaperiaate: heille itselleen maksimaalinen taloudellinen hyöty, ja muille entistä kalliimpi lasku.


  • Jachka

   Meillä Järvenpäässä meni laajakaista poikki aamulla joskus kuuden aikaan, samoin kävi monelle lähiseudulla. Häiriöilmoituksia on tehty, mutta häiriökartassa ei ole mitään mainintaa tästä vikatilanteesta. Viestintävirasto on antanut aivan selvät ohjeet, että häiriöistä on ilmoitettava asiakkaille.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   209
   4565
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   181
   3363
  3. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   3337
  4. Törkeä ryöstö Hyrynsalmella

   Törkeä ryöstö Hyrynsalmella – miehet tunkeutuivat aamuyöllä taloon, otsikoivat lehdet. Kenen sakkija ovat tunkeutujat olleet ja missä??
   Hyrynsalmi
   56
   2237
  5. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   245
   2058
  6. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   138
   1611
  7. Joko kadonnut?

   Onko löytynyt jo?
   Hyrynsalmi
   12
   1545
  8. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   137
   1410
  9. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   57
   1355
  10. Oho! Esko Eerikäinen pisti deitti-ilmoituksen someen - Martina Aitolehden ex on valmis rakkauteen

   Esko Eerikäinen erosi aikansa kohujulkkiksesta Martina Aitolehdestä reilu kymmenen vuotta sitten. Ero jätti rajut arvet. Nyt Esko on valmis rakkaute
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   1012
  Aihe